2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
arkadaşımda da vardı doğumdan sonra geçmiş..inşallah bizimde geçer..

Canım ağzımıza acı su gelip gittiği için ağız kokusu burun kokusu yaparmış reflüden olabilir yani..sinüzitin varsa da üstüne eklenmiştir..hiç canını sıkma
heheeeeyt reflüde sinüzitte var devridaim yapıyor namıssızlar üstüne faranjitimde var kurtulma lüksüm yok gibinulen ne defoluymuşum bende

heheeeeyt reflüde sinüzitte var devridaim yapıyor namıssızlar üstüne faranjitimde var kurtulma lüksüm yok gibinulen ne defoluymuşum bende
Ay aynen canim sinuzitim tuttu gastritten midem yaniyor soguk soguk yedigim seyler faranjitimi tetikledi omurgam kirik yatmaktan belimin agrisi iyice artti hii birde kanamam var 6 haftadir hicbirsey yapmiyorum yatmaktan baska.. bu aralar dilime de vurdu surekli dirdir yapiyorum bazen diyorum bu adam beni niye almis

Sağol mysterymom, galiba ben de dediğin gibi yapacağım. O iç zıbınlardan da alayım bulunsun. Hastane setini annem almış bir tanbe, onlulardan. Çok ayrıntılı içinde battaniyesine kadar var. Ben da üzerine pijama takımları vs aldım birkaç tane. Yine öyle önden çıtçıtlı pantolonlu üstlü takımlar alırım. Hediye vs. de gelir daha. Hadi bakalım. Hayırlısı inşallah...

Bu arada herkes bebeğin tekmelemesinden bahsetmiş. Bizimki 29 kasım gibi görünüyor,geliş tarihi, ama belli olmaz tabii. Ben daha hiçbir şey hissetmedim. İçinde bir şey kayıyor gibi oluyor diyorlar. Henüz hissetmedim öyle bir şey...

Ben üç gündür tüm vitaminleri vs..bıraktım..Ohh midem rahatladı valla..Yine akşamları hafif yanıyor ama azıcık mola verim dedim. Sanırım En çok da kan ilacı midemi yaktı.. Neredeyse tüm göğsüm yanıyor onu içince..Az dursun valla böyle iyiyim. Böyle ara verip içicem artık dr'a da derimm böleykenn bölee diye :)

bende soğuk su içmekten içim soğusun diye mübarek sanki soğuyor da ...

suyu ben normalde de çok içerim zaten hamilelikte daha da çok içiyorum ama tuz konusunu bi arkadaş daha söyledi belki de ondandır bi deneyelim teşekkür ederim canım :)
Merhaba;

Tansiyondaki hafif artışlar da ayak şişmesi konusunda etkili. Benim çok şişiyor mesela.
Akşamları ayaklarımı kaya tuzu + sirke + su karışımına sokuyorum 1 saat kadar.
Geceleri de ayaklarımın altına bir yastık koyarak uyuyorum çok iyi geliyor.

Canım bırakacaksan demir ilacını bırak ama vitaminini aksatma sakın bebek için çok öemli çünkü beyni sinir sistemi gelişiyor folik asit içeren vitaminlerden hergün almalısın...zaten demir ilacıdır mideni esas yakan

yalnız değilsin canmm

Canım rica ederim :) ilk gebeliklerde biraz gec hissediliyormuş hareketler..bi de kişiden kişiye de değişiyo sanırım..birkaç haftaya hisseddersin sen de iyice tepişleri

Biliyorum içmem gerek..Üç gün bi mola verdim..Bugün yine devamm

Cok halsizim. Kan degerlerim normal ama neden boyleyim. Asiri halsiz olan varmi.tansiyonum 8/6
Bendede halsizlik çok var hani insan uykudan uyanınca dinç olurya bende oda yok bütün gece tarla sürmüş gibi yorgun bitkin uyanıyorum benim tansiyonumda hep 9 6 civarında napıcaz biz böyle

Arkadaşım doktorun çarpıntı ve diger şikayetlerin için ilaç falan verdimi şikayetlerimiz aynı sadece benim tansiyonum düşük

Dr. İki hafta önce verdi kan ilacını sizi okudukça tırstım hala daa başlayamadım.

Kızlar dr 3 lü tarama yerine AFP testi yaptı sonuç 1 hfta sonra sizlerede yapıldı dimi 19 haftadayım bu arada

Kızlar biz izmir'e yola çıkıyoruz birazdan;
ayrıntılı ultrason için,
bebeğimizin cinsiyetini öğrenmek için,
ilk defa siyah-beyaz haricinde renkli ve 4boyutlu görmek için,
ve uzun uzuuuun seyeredebilmek için,
İnşallah hayırlı haberlerle döneriz

Canım içtiğin bebe şurubunun etken maddesine baktın değil mi?çünkü hepsini içemiyoruz hamileyken sadece etken maddesi parasetamol olanları kullanabiliyoruz
Yok cnm bakmadim ama doktora yazdirdim .bir arkadasim kullaniyordu oda farkli doktorlara sormus icebilirsin demis bende kendi doktoruma sorarak yazdirdim ama bakim neymis etkin maddesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…