2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Arkadaslar hala cinsiyetimiz tam kesin degil biliyomusuz bi kere kiz dendi sonra bda yok devamli bacaklar kpali bi ay sonra tekrar degerlendirmek gerek dedi doktor 23 e girdim

Gecer Allahin izniyle ama umarim son aylarda zorlamaz bizi.kalsiyumdu kan surubuydu vitamindi derken mide ne yapsin ☺
ben kan hapını hergün içmiyorum valla cumartesi kontrol günümüz soracağım ..

bu arada kızlar e bebekten cuma günü sipariş verdiğim ürünler cumartesi öğlen ups kargo ile gelmiş aşırı hızlılar ha :))))
akşam fotolarım..göğüs pompasını nasıl deneyecem ben şimdi çalışıp çalışmadığını

Ben mide sorunum yuzunden kan surubuna 18.haftada felan baslaidm.basladigimda da 1 gun ic birgun icme dedi doktor.simdi gunde 1 tane hergun almaya baslicam..vitamine baslamadim .boyle giderse baslayamicam da galiba.ama doktora bilgi ver yine de

Bende 1 gun arayla gunde 1 tane icerken simdi 2 gundur art arda iciyoeum.arkasina da kiraz yiyorum hemen emilsin diye.en son 9.5 ti kan degerim senin kacmis bakalim deger.bu arada pompanin calisip calismadigini anlamak icin sut gelmesi gerekmiyor mu

Kizlar e-bebekte Joie Chrome Bebek Arabası 999 TL yerine 599 TL sizce nasil casual cadillac mi joie mi ???? Karar veremedim ama fiyatta iyi alsam mi bilemedim yardimci olun lutfen

Bende 1 gun arayla gunde 1 tane icerken simdi 2 gundur art arda iciyoeum.arkasina da kiraz yiyorum hemen emilsin diye.en son 9.5 ti kan degerim senin kacmis bakalim deger.bu arada pompanin calisip calismadigini anlamak icin sut gelmesi gerekmiyor mu
bilemedim ki kendi üstümde mi şettiriyim akşam ben bunu

Kizlar e-bebekte Joie Chrome Bebek Arabası 999 TL yerine 599 TL sizce nasil casual cadillac mi joie mi ???? Karar veremedim ama fiyatta iyi alsam mi bilemedim yardimci olun lutfen
bizim pazarda bebek arabası 175 lira şaka bir yana tomarla para vermeye gerek var mı bebek arabasına ben onu sorguluyorum.

bence yakından incelemediysen alma.
çünkü kimine pratil gelen sana gelmeyebilir.

mesela kuzenim chicco litle way aldı. bana pusetli o hantal geldi.
ben casual cadillac beğendim.. cadillac da ona hantal gelmiş.
yakından incele sür. aç kapa öyle al.

Canim ogrenmeyi cok istiyosan bi profa git istersen kemik yapisindan vs seylerden anliyorlar

Bugün ayrıntılı usg ye gittim ve 2 aydır erkek deniliyordu bugün kız denildi :)
Kemik yapısı vs de incelenince erkek yapısında değil zaten didiler, çok şükür bir sıkıntımız yok..
Ama sabah sabah doktor erkek değil kız deyince biraz şok oldum :)

cidden şok olunmayacak gibi değil ki.
benim de böyle olsaydı bayılırdım heralde

hayırlı olsun kızın

Biz 3 yıldır chicco lite way kullanıyoruz ve memnunuz..
Herkesin kullanımına gücüne kuvvetine göre memnuniyetlik farklılık gösteriyor kısacası..
:)

Allah korusun süt kanallarını erkenden uyarma
bende aldım ama dogunca denicem elimizde sonucta belge var. çalışıyordur merak etme
öyle mi dersin..boş çalıştırsam elime koysam emiş gücünden anlarım zaten çekip çekmediğini..lansilohun elektrikli çift göğüs pompası bu..ya da kocamın üstünde mi denesem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…