- 26 Şubat 2015
- 522
- 434
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.941
Kızlar, bende dün detaylı ultrasonumu yaptırdım..maşallah herşeyi yerinde çıktı..Uzun uzun inceledik kuzumu..Yalnız ultrasona ilk başladığımızda eliyle pipisini tutmuş bir şekilde yakaladık! Tirbiyesiz olacak benim oğluş galiba25 Temmuz'a şeker yüklemesi için doktor randevu verdi..Açıkcası yaptırasım pek yok ama doktorun bir bildiği vardır diyorum
ben 2 tane hamile pantalonu aldım çarşıdanArkadaslar hamile giyim nerden aliyosunuz lcw da pek secenek yok gibi kiyafetim kalmadi artik olmuyolar
Ben bugün giysilerime bakarken , yaz için geçen yıl aldığım ve giymediğim siyah , kısa taytımı buldum . Üzerine de yine daha önce alıp hiç giymediğim uzun , bol bir bluzu uydurdum.İkisini de unutmuşum,yeni giysi alışverişi yapmışım gibi sevindim valla :)ben 2 tane hamile pantalonu aldım çarşıdan
hamile tişört ve bluzlarımı lcw dan almıştım. 5-6 tane dönüşümlü giyiyorum.
geçici bir evre için çok almak ya da fazla para vermek istemiyorum.
lcw online sayfasına da bakabilirsin.
TSK ederim muhtemelen farklıdır ben bayan Dr arıyorum orada ve Nisa hastanesinde var bildigim.Nisa hastanesinde randevuları dolu emseyi tekrar denicem
Dahiliye Bölümü'ne gittim anneler .
Dahiliye uzmanı kan değerlerime baktı ve ilacı haftasonu 50 mg a çıkardı,hafta içi 25mg içeceğim.Endokronoji birimine yönlendirdi.Onda da ancak 15 Temmuz'a randevu alabildim.
Aynı gün detaylı ultrason için randevu almayı düşünüyordum . 16 Temmuz'a kalacak sanırım :)
Bu arada hiç Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Gebe Takip Bölümü'ne giden var mı ?
Hastane Zeynep Kamil'e göre çok boştu, acaba özelin yanında bir de burayı mı denesem diye düşünüyorum .
BenDahiliye Bölümü'ne gittim anneler .
Dahiliye uzmanı kan değerlerime baktı ve ilacı haftasonu 50 mg a çıkardı,hafta içi 25mg içeceğim.Endokronoji birimine yönlendirdi.Onda da ancak 15 Temmuz'a randevu alabildim.
Aynı gün detaylı ultrason için randevu almayı düşünüyordum . 16 Temmuz'a kalacak sanırım :)
Bu arada hiç Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Gebe Takip Bölümü'ne giden var mı ?
Hastane Zeynep Kamil'e göre çok boştu, acaba özelin yanında bir de burayı mı denesem diye düşünüyorum .
Canım ya keşke deseydin ben huggies aldım sizlerde prima alın hadi bakalım deneyelim..illa gel beni boz diyolar sizene kardeşimay sorma dün biri gelmiş canbebe ve huggiesin birer tane yenidoğan bezini aldım ay bunları neden aldın prima kullancaksın diyor dedim yoo ben prima kullanmam offf parkyy çok cahilsin İsrail diye mi diyor ya arkadaşım elimde huggies var sen ne israilinden bahsediyorsun diyorum of parky prima kullancan çocuğunun buna alerjisi olcak..ama nasıl ısrar ya çıldırcam en son sana inat elimde bez yıkıycam prima kullanmıycam bi gider misin yok illa prima..al kendine tak diyecektim..hayır dedimde nasipse molfix kullancaz diye
gözün aydın tatlımBizim de kızımız geliyooooor yaşasınnn
21.haftama girdiğim bu gün de "kızımız" diye hitap edebilmek ne güzel
Ne çin takvimi, ne rus takvimi, ne de içine hep erkek doğan teyzelerin hissi..
Ne benim ve ne de eşimin rüyasına giren pipili, tutmadı hiçbiri..
Allah'a şükür dünkü ayrıntılımız çok güzel geçti, darısı bekleyen annişlere
Evet tulum ufak bir detay var, benimkızım erken Doğduğu için göbeği hastanede düşmüştü zaten. Ondan hiç o önden bağlamalı zıbınları hiç kullanmadımAlttan citcitliyla zibin ayni seyki kuzum :)) tulum mu dicektin acaba
Valla canim ben yatiyorum disari bi tek aksamlari igne icin cikiyorum hastaneye gittigim icin uzun bluz giyip fermuari da halka acik birakiyorumArkadaslar hamile giyim nerden aliyosunuz lcw da pek secenek yok gibi kiyafetim kalmadi artik olmuyolar
Anaaa hakkatten ha dikkate bak be :)))))Bu forumda cinsiyet hakkında yaptığım tek yorumumparkbyull taa 11hafta önce hatırlıyor musun, senin kese ile benim kesem çok farklıydı hatta içindeki bebişlerin bile şekli şemali farklıydı aramızda da 1gün olunca parkbyull un erkekse benim kız, onun kızsa benimki erkek diyordum, tuttu sanırım Eki Görüntüle 1569504
Hm'den aldım ben hep. Sadece hamile koleksiyonuna bakmanda gerekmiyor badiler için. Normal reyonlardan salaş şeyler de bulabilirsin :)Arkadaslar hamile giyim nerden aliyosunuz lcw da pek secenek yok gibi kiyafetim kalmadi artik olmuyolar
Ne güzel :)Ben
Evimin yanında diye, ekmek almaya giderken bile gidesim var
Doktorlarla kanka oldum artık, ebelerle altın günü kankası oldum adeta
Hım sen benden öndeymişsin benimkide 20 temmuza canım.bayram haftası zaten izinliymiş.başka yere bakıcaksın artık.21 haftaligim geçen hafta 21 temmuza verdiler 24 hafta oluyor öne aldiramadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?