2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Arkadaslar hamile giyim nerden aliyosunuz lcw da pek secenek yok gibi kiyafetim kalmadi artik olmuyolar

enemmmm
bebeğe bak sen

benim de 25 temmuzda şeker yüklemesi ve kan tahlili yapacakmış

Arkadaslar hamile giyim nerden aliyosunuz lcw da pek secenek yok gibi kiyafetim kalmadi artik olmuyolar
ben 2 tane hamile pantalonu aldım çarşıdan
hamile tişört ve bluzlarımı lcw dan almıştım. 5-6 tane dönüşümlü giyiyorum.
geçici bir evre için çok almak ya da fazla para vermek istemiyorum.
lcw online sayfasına da bakabilirsin.

TSK ederim muhtemelen farklıdır ben bayan Dr arıyorum orada ve Nisa hastanesinde var bildigim.Nisa hastanesinde randevuları dolu emseyi tekrar denicem

Dahiliye Bölümü'ne gittim anneler .
Dahiliye uzmanı kan değerlerime baktı ve ilacı haftasonu 50 mg a çıkardı,hafta içi 25mg içeceğim.Endokronoji birimine yönlendirdi.Onda da ancak 15 Temmuz'a randevu alabildim.
Aynı gün detaylı ultrason için randevu almayı düşünüyordum . 16 Temmuz'a kalacak sanırım :)

Bu arada hiç Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Gebe Takip Bölümü'ne giden var mı ?
Hastane Zeynep Kamil'e göre çok boştu, acaba özelin yanında bir de burayı mı denesem diye düşünüyorum .

Ben bugün giysilerime bakarken , yaz için geçen yıl aldığım ve giymediğim siyah , kısa taytımı buldum . Üzerine de yine daha önce alıp hiç giymediğim uzun , bol bir bluzu uydurdum.İkisini de unutmuşum,yeni giysi alışverişi yapmışım gibi sevindim valla :)

ilaç kullanacağın için o süre zarfında bence sorun olmaz.

Ben
Evimin yanında diye, ekmek almaya giderken bile gidesim var
Doktorlarla kanka oldum artık, ebelerle altın günü kankası oldum adeta

Canım ya keşke deseydin ben huggies aldım sizlerde prima alın hadi bakalım deneyelim..illa gel beni boz diyolar sizene kardeşim

gözün aydın tatlım

A Anaaa hakkatten ha dikkate bak be :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…