2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
biz eşimle söz günü muhabbeti geçtiğinde aynı anda Yusuf dedik o yüzden mutabıkız ilk anlamı beni endişelendirdi ama yusuf peygamberin adı kendisi iffet ve erdem timsali ..biz niyetimizi ona alacağız.
Bence cok guzel bir isim.oglum olsaydi ali yusuf dusunuyordum bende ☺

Aynen bende oyle dusunuyorum canim surda kac ayimiz kaldi duracak kenarda kosede

bu 1 kilo alan arkadaşlar nasıl beceriyor yahu :) Zaten cocuklar 300-500 oldu kendileri kadar suydu plesanttasıydı bilmem ne 1 kg imkansız gibi geliyor bana siz önce kilo verdiniz ona göremi 1kg aldınız :S
Muhtemelen oyle cnm bende en basta kilo verdigim icin suan kilo almamis gozukuyorum

Ben 2li testimi yaptırdıktan sonra sonuç göstermek için randevu alıp gittim. Memnundum. 13+6 da cinsiyet söyledi. Kafa karin ölümlerini falan aldi

Değil canım ben emseye gıdıyorum gebelık takıbım orda perinatolog Cem Turan yaptı Ayrıntılı usg yo muayenesıne gıttık atasehırde çok bılgılı ve ıyı bır Prof zaten

bu 1 kilo alan arkadaşlar nasıl beceriyor yahu :) Zaten cocuklar 300-500 oldu kendileri kadar suydu plesanttasıydı bilmem ne 1 kg imkansız gibi geliyor bana siz önce kilo verdiniz ona göremi 1kg aldınız :S
O bır kılo alanlardan bırı olarak konuşuyorum
Ilk 3 ay 2 kg vermstım sımdıde 1 kg almışım ama Dr ıyı dıyor çünkü zaten kıloluyum böyle gıder ınsallah bebegım gecen hafta 400 gr cıvarıydı zaten

valla ben hızlı alıyorum çok yememe rağmen şaşırtıyor beni 1 kg lar 6 ay olacak çünkü :)

Ne güzel :)
Tavsiye edebileceğin doktor var mı canım ?
Prof Necdet suer var bir de MEhmet BAyrak var. bu iki doktora duzenli gidiyorum cok ilgili ve hos sohbetler,
Gerci benim doktorum ozel hastanede ama durumum riskli oldugundan arada ekmek almaya gidiyorum diye bu hocalara gidiyorum
Ayrintiliyi da 21 temmuzda orada yaptiracagim insallah.

Necdet Süer'e ben de gitmiştim,miyomu ameliyatla aldırma konusunda görüşünü almak için .Hem o , hem de bu ameliyatları yapan Prof ikisi de ameliyat olma,bu şekilde hamile kalıp doğur,demişlerdi. :)
Ayrıntılı için çok önceden tarih almışsındır,sanırım :)

Bende pıhtılaşma testleri için gitmiştim. Sonra bu oıhtılaşma için hap iğne kullanma çok önemsiz demişti. Ama ben kullanıyorum. Geçen gidişimde karnımı görüp sonra pıhtılaşma raporlarımı isteyince adam sövmüştür içinden
Allahtan günde onca kişiyle uğraşıyor da beni tam net hatırlamıyor
Tatlı adam vesselam

Biraz önce netten baktım da , randevularda adı çıkmadı . Bir kere de ona görüneyim aslında senin de hatırlattığın iyi oldu :)
Arada sırada kontrol edeyim netten.

Bende bugün itibariyle bir kilo almışım 18 haftayım geçen ay vermiştim birkiloyu geri almışım inşallah ta önümüzdeki aylarda birer kilo alırızda böyle biter yoksa bela oluyo kilolar ilk dogumumdan biliyorum ozaman hızlı alıyordum . İştahımda varla yok arası çokta yemiyom herşeyide yiyemiyorum

Bende bugün itibariyle bir kilo almışım 18 haftayım geçen ay vermiştim birkiloyu geri almışım inşallah ta önümüzdeki aylarda birer kilo alırızda böyle biter yoksa bela oluyo kilolar ilk dogumumdan biliyorum ozaman hızlı alıyordum . İştahımda varla yok arası çokta yemiyom herşeyide yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…