- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.961
Evet canım sonuçlarımiz güzel çıkar insHım sen benden öndeymişsin benimkide 20 temmuza canım.bayram haftası zaten izinliymiş.başka yere bakıcaksın artık.
Evet canım sonuçlarımiz güzel çıkar ins
Bence cok guzel bir isim.oglum olsaydi ali yusuf dusunuyordum bende ☺biz eşimle söz günü muhabbeti geçtiğinde aynı anda Yusuf dedik o yüzden mutabıkızilk anlamı beni endişelendirdi ama yusuf peygamberin adı kendisi iffet ve erdem timsali ..biz niyetimizi ona alacağız.
Aynen bende oyle dusunuyorum canim surda kac ayimiz kaldi duracak kenarda kosedeben 2 tane hamile pantalonu aldım çarşıdan
hamile tişört ve bluzlarımı lcw dan almıştım. 5-6 tane dönüşümlü giyiyorum.
geçici bir evre için çok almak ya da fazla para vermek istemiyorum.
lcw online sayfasına da bakabilirsin.
Muhtemelen oyle cnm bende en basta kilo verdigim icin suan kilo almamis gozukuyorumbu 1 kilo alan arkadaşlar nasıl beceriyor yahu :) Zaten cocuklar 300-500 oldu kendileri kadar suydu plesanttasıydı bilmem ne 1 kg imkansız gibi geliyor bana siz önce kilo verdiniz ona göremi 1kg aldınız :S
Valla canim ben yatiyorum disari bi tek aksamlari igne icin cikiyorum hastaneye gittigim icin uzun bluz giyip fermuari da halka acik birakiyorum
Ben 2li testimi yaptırdıktan sonra sonuç göstermek için randevu alıp gittim. Memnundum. 13+6 da cinsiyet söyledi. Kafa karin ölümlerini falan aldiDahiliye Bölümü'ne gittim anneler .
Dahiliye uzmanı kan değerlerime baktı ve ilacı haftasonu 50 mg a çıkardı,hafta içi 25mg içeceğim.Endokronoji birimine yönlendirdi.Onda da ancak 15 Temmuz'a randevu alabildim.
Aynı gün detaylı ultrason için randevu almayı düşünüyordum . 16 Temmuz'a kalacak sanırım :)
Bu arada hiç Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Gebe Takip Bölümü'ne giden var mı ?
Hastane Zeynep Kamil'e göre çok boştu, acaba özelin yanında bir de burayı mı denesem diye düşünüyorum .
Değil canım ben emseye gıdıyorum gebelık takıbım orda perinatolog Cem Turan yaptı Ayrıntılı usg yo muayenesıne gıttık atasehırde çok bılgılı ve ıyı bır Prof zatenBana telefonla bilgi vermislerdi. Soyle oldu emsey e sadece perşembe geliyormuş perinatolog bize günü uymadı. Emseyle konuştum bana oraya gelen perinatolog un numarasini verdi. Muayenehanesinde detaylı fiyati 350 tl idi. Emsey de fiyat farklı olabilir mi ki
O bır kılo alanlardan bırı olarak konuşuyorumbu 1 kilo alan arkadaşlar nasıl beceriyor yahu :) Zaten cocuklar 300-500 oldu kendileri kadar suydu plesanttasıydı bilmem ne 1 kg imkansız gibi geliyor bana siz önce kilo verdiniz ona göremi 1kg aldınız :S
Ankaralı hanımlarMerhaba herkese,
Gazi üniversitesinden Mertihan hoca hakkında herhangi bir bilgisi olan var mı*
valla ben hızlı alıyorum çok yememe rağmen şaşırtıyor beni 1 kg lar 6 ay olacak çünkü :)O bır kılo alanlardan bırı olarak konuşuyorum
Ilk 3 ay 2 kg vermstım sımdıde 1 kg almışım ama Dr ıyı dıyor çünkü zaten kıloluyum böyle gıder ınsallah bebegım gecen hafta 400 gr cıvarıydı zaten
bende sendenim..valla ben hızlı alıyorum çok yememe rağmen şaşırtıyor beni 1 kg lar 6 ay olacak çünkü :)
Prof Necdet suer var bir de MEhmet BAyrak var. bu iki doktora duzenli gidiyorum cok ilgili ve hos sohbetler,Ne güzel :)
Tavsiye edebileceğin doktor var mı canım ?
Necdet Süer'e ben de gitmiştim,miyomu ameliyatla aldırma konusunda görüşünü almak için .Hem o , hem de bu ameliyatları yapan Prof ikisi de ameliyat olma,bu şekilde hamile kalıp doğur,demişlerdi. :)Prof Necdet suer var bir de MEhmet BAyrak var. bu iki doktora duzenli gidiyorum cok ilgili ve hos sohbetler,
Gerci benim doktorum ozel hastanede ama durumum riskli oldugundan arada ekmek almaya gidiyorum diye bu hocalara gidiyorum
Ayrintiliyi da 21 temmuzda orada yaptiracagim insallah.
Bende pıhtılaşma testleri için gitmiştim. Sonra bu oıhtılaşma için hap iğne kullanma çok önemsiz demişti. Ama ben kullanıyorum. Geçen gidişimde karnımı görüp sonra pıhtılaşma raporlarımı isteyince adam sövmüştür içindenNecdet Süer'e ben de gitmiştim,miyom ameliyatı konusunda bilgisini almak için .Hem o , hem de bu ameliyatları yapan Prof ikisi de ameliyat olma,bu şekilde hamile kalıp doğur,demişlerdi. :)
Ayrıntılı için çok önceden tarih almışsındır,sanırım :)
Biraz önce netten baktım da , randevularda adı çıkmadı . Bir kere de ona görüneyim aslında senin de hatırlattığın iyi oldu :)Bende pıhtılaşma testleri için gitmiştim. Sonra bu oıhtılaşma için hap iğne kullanma çok önemsiz demişti. Ama ben kullanıyorum. Geçen gidişimde karnımı görüp sonra pıhtılaşma raporlarımı isteyince adam sövmüştür içinden
Allahtan günde onca kişiyle uğraşıyor da beni tam net hatırlamıyor
Tatlı adam vesselam
Bende bugün itibariyle bir kilo almışım 18 haftayım geçen ay vermiştim birkiloyu geri almışım inşallah ta önümüzdeki aylarda birer kilo alırızda böyle biter yoksa bela oluyo kilolar ilk dogumumdan biliyorumbu 1 kilo alan arkadaşlar nasıl beceriyor yahu :) Zaten cocuklar 300-500 oldu kendileri kadar suydu plesanttasıydı bilmem ne 1 kg imkansız gibi geliyor bana siz önce kilo verdiniz ona göremi 1kg aldınız :S
Bende bugün itibariyle bir kilo almışım 18 haftayım geçen ay vermiştim birkiloyu geri almışım inşallah ta önümüzdeki aylarda birer kilo alırızda böyle biter yoksa bela oluyo kilolar ilk dogumumdan biliyorumbu 1 kilo alan arkadaşlar nasıl beceriyor yahu :) Zaten cocuklar 300-500 oldu kendileri kadar suydu plesanttasıydı bilmem ne 1 kg imkansız gibi geliyor bana siz önce kilo verdiniz ona göremi 1kg aldınız :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?