- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.981
Hangi dr .a gidiyorsun. Ben Canan hnm a gittim. Iyi ilgili bi drDeğil canım ben emseye gıdıyorum gebelık takıbım orda perinatolog Cem Turan yaptı Ayrıntılı usg yo muayenesıne gıttık atasehırde çok bılgılı ve ıyı bır Prof zaten
Ben önce ki hamileliğimde de Gazi deydim ama böyle birisini kadın doğumda hiç görmedim duymadım..Ankaralı hanımlar
Mertihan hocayı bilen yok mu?
Hayırlı olsun canım. Ben de ikinci kızımı bekliyorum ilk kızımda daha 11 aylık bakalımm nasıl baş edicem iki cadıyla. Seninki kaç yaşındaMerhaba Hanımlar,
Ben de Kasım 2015 annesi olacağım kısmetse. Tahmini doğum 8 Kasım. İkinci kızımı bekliyorum Herkese sağlıklı bir hamilelik ve kolay bir doğum diliyorum.
Hay
Hayırlı olsun canım. Ben de ikinci kızımı bekliyorum ilk kızımda daha 11 aylık bakalımm nasıl baş edicem iki cadıyla. Seninki kaç yaşında
bende sendenim..
8 kg aldım ve öyle abartı da yemiyorum sanırım bünye
kızlar bir şey soracağım bu ayrıntılı ultrason kaç haftaya kadar bakılabiliyor biraz geç olması bi sorun olur mu? memlekete gideceğim ve eşim benden sonra gelecek onunla birlikte gitmek istiyorum ayrıntılıya. o da 24. haftaya falan denk gelecek?
Canim haklısın böyle düşünmekte bende olsam aynen boyle hissederdim ama biraz kendini sakinlestirmeye çalış zor biliyorum sonuçta 1 ay kısa bir süre değil dua et senin için de sağlıklı rahat ve çabuk geçsin bu süre inşallah.üzülme bebeğini de üzme yalnizsin başınıza birsey gelmesin amanGünaydın
Bugün eşim kızıyla 1 aylık tatile gidiyor
Ben de benim için nasıl geçecek bu 1 ay diye düşünüp duruyorum
Herkes mutlu,bir ben mutsuzum bu durumla ilgili olarak . Eşim kızına ; kayınvalidem,kayınpederim torununa kavuşuyor diye mutlu , kızın annesi 1 ay kafa dinleyeceği için mutlu , geriye bir tek hamile halimle eşinden 1 ay ayrı kalacak ben kalıyorum
Çok mu abartmışım bilmiyorum ama aynen böyle hissediyorum .
Annem gelecek canım neyse ki , annem yalnız bırakmıyor beniCanim haklısın böyle düşünmekte bende olsam aynen boyle hissederdim ama biraz kendini sakinlestirmeye çalış zor biliyorum sonuçta 1 ay kısa bir süre değil dua et senin için de sağlıklı rahat ve çabuk geçsin bu süre inşallah.üzülme bebeğini de üzme yalnizsin başınıza birsey gelmesin aman
Siz niçin gitmiyorsunuz?Günaydın
Herkes mutlu,bir ben mutsuzum bu durumla ilgili olarak . Eşim kızına ; kayınvalidem,kayınpederim torununa kavuşuyor diye mutlu , kızın annesi 1 ay kafa dinleyeceği için mutlu , geriye bir tek hamile halimle eşinden 1 ay ayrı kalacak ben kalıyorum
günaydın canım kocanın ara ara gelip seni kontrol etmesi lazım ..yanında birileri yoksa şayet.Günaydın
Haklısın ama üzme kendini canım bebegini düşünGünaydın
Annem gelecek canım neyse ki , annem yalnız bırakmıyor beni
Bugün ya da yarın gelir
Ayrıntılı ultrasonum var ve risk almamak için gidemiyorum .Yazlıkla deniz arası uzak,araba yok iki tarafta da ve ev küçük ,küçücük evde 5 kişi olacak,perişan olurum gidersem. 1 ay boyunca yazlıkta da kalmayacaklar , kayınpeder,kavınvalidem,eşim,kızı memleketlerine de gidecekler .Benim için çok yorucu olur.Siz niçin gitmiyorsunuz?
Annem geliyor neyse ki , anneler her şeye koşuyorlar.Onlardaki fedakarlık kimsede yokgünaydın canım kocanın ara ara gelip seni kontrol etmesi lazım ..yanında birileri yoksa şayet.
Eşim mecbur gidecek canım , kızı da babasını görmek ve onunla vakit geçirmek istiyor ayrıca annesi her şeyi koz olarak kullanıyor.Gitmezse ilgilenmiyor diyecek çevresine sadece ona değil kızını da dolduruyor babasıba karşı .Yapacak bir şey yok yaniHaklısın ama üzme kendini canım bebegini düşün
Malesef erkekler biraz düşüncesiz oluyor
Bir burukluk var evet , ben de durumu bildiğim halde trip yaptım ve elimde olmadan yapıyorum çünkü 1 ay çok uzun bir süre .Kızı söz konusu olunca ben bu durumda ikinci planda kalıyorum :/ Yani bir şey de diyemiyorum , karşılıklı zor durumlar ama insanlar biraz da beni düşünsün istiyorum . Sonuçta ben de hamileyim , eşim ve eşimin ailesi tamamen eşimin kızına odaklanmış durumda .İnsan hamilelikte el üstünde tutulmak istiyor , neyse çok yazdım , hep hormonların suçu :))) Suçu hormonlara atayım :)))Canım bence hiç üzme kendini annenle annene olan özlemini gider bebeğini düşün.Ben olsam bende kıyameti koparırdım gerçi gidiyo diye tribe bile girerdim ama sonuçta sende bebeğin için gitmiyosun.o yüzden takma kafana.
Anladım canım. Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap. Annen gelecekmiş üzme kendini.Ayrıntılı ultrasonum var ve risk almamak için gidemiyorum .Yazlıkla deniz arası uzak,araba yok iki tarafta da ve ev küçük ,küçücük evde 5 kişi olacak,perişan olurum gidersem. 1 ay boyunca yazlıkta da kalmayacaklar , kayınpeder,kavınvalidem,eşim,kızı memleketlerine de gidecekler .Benim için çok yorucu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?