2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Anladım canım. Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap. Annen gelecekmiş üzme kendini.
Sağol canım , yine de 1 ay ayrı kalmak çok uzun bir süre , düşününce hiç normal ve sağlıklı değil , eşimin ailesi falan düşünsünler istiyorum bunu :/
Beni de anlasınlar
Bakalım bebeğe hediye gelecek mi bu 1 ay sonunda onu da merak ediyorum , daha bir şey yok onlardan
Çok dolmuşum da haberim yokmuş benim :S

Sağol canım , yine de 1 ay ayrı kalmak çok uzun bir süre , düşününce hiç normal ve sağlıklı değil , eşimin ailesi falan düşünsünler istiyorum bunu :/
Beni de anlasınlar
İşte ben onun için sormuştum tatil kısmına sen de katılsan daha sonra onlar memlekete giderken sen evine dönersin.
Gerçekten 1 ay çok uzun bu günleri eşinden ayrı geçirmek istemez kimse seni anlıyorum.

Beni de anlasınlar
ne desen haklısın cnm bir senede tatil yapmayıversin ya erkek milleti işte kafaları o kadar ince düşünemiyo neyse cnm bebişide kendinide üzme anne kız takılın bir ay seneye oğluşunla birlikte hep beraber gidersiniz

dyt.ebru merak ettim seni canim kanaman ne alemde rapor alabildin mi

çok teşekkür edrim.
kanamam olmadı Allaha şükür tekrar.
dün kontrole gittik. içerideki kanama baya azalmış dedi.
tahmin ettiğim gibi rapor vermedi malesef işe geri döndüm bugün.
sürekli yatak istirahatide doğru değil. iş yerinde arada dolaşırsan kasılmalarına daha iyi gelir sıkıntı duyarsan gelirsin dedi.2 hafta sonra içerideki kanamaya tekrar bakacak. plesenta alt yerleşimliymiş ama rahim ağzını kapamadığı için problem olmayabilir yukarı çıkabilirmiş.
emin konuşunca ben de rapor için ısrarcı olmadım. yapacak bişey yok.
Allah a emanet inşallah sıkıntı çıkmaz.
kadın hem prof hem perinatalog gidebileceğim daha iyi bir doktor yok bildiğim.
temmuzu hayırlısyla atlatabilirsek ağustostan itibaren tüm yıllık izinlerimi kullanıcam. 32 haftam doluyor zaten sonrassındada ayrılıcam.
kimisi boşyere rapor alır gezer kimisi de benim gibi istirahat edeceği yerde çalışır.
benim hizmetime ihtiyacı var demek ki hala hastanemin

kızlar günaydın. dün detaylıya gittik her sey yolunda cok şükür ama bebegimi göremedim doktor söyledi bir seyler yanındaki asistanlara hersey normal dedi. ama göremedim bebeğimi
gözünaydın cnm bende dün girdim ama dediğin gibi dr. asistana saydı saydı yalnız renkliyi açmayınca siyah beyazdada net bişey göremedim sadece kafası burnu netti :) sağlıklı olsunlarda napalım elbet görücez vakti gelince

Geçmiş olsun canım

kızlar günaydın. dün detaylıya gittik her sey yolunda cok şükür ama bebegimi göremedim doktor söyledi bir seyler yanındaki asistanlara hersey normal dedi. ama göremedim bebeğimi
Gözünaydin canım niye göremedim bebisi
Yarım saat izledim ben hatta Dr anlattı şurası şöyle şurası böyle

Seninde gözünaydın canım
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Abartmiyorsun cnm gayet normal birsey...bende simdiden dusunuyorum dogumu memlekette yapacak olursam esimden nsl ayri kalcam diye

Gözünaydin canım niye göremedim bebisi
Yarım saat izledim ben hatta Dr anlattı şurası şöyle şurası böyle

canım devlette bir profösere gittim adam o kadar yoğun ki normalde detaylıya bile bakmıyormus ama süper bir doktor ben de en azından bir resim filan verir dedim onu bile vermedi.
ama cok şükür her sey normal dedi.

Aslında tatil değil , kızıyla vakit geçirmek için gidiyor . Gerçi ailesi de orada , annesi ilgilenir da daha çok , geçen yıl aslında yazın 2 hafta kayınpederimle gitmişti .Sonra annesi , eşime " kızını bırakıyorsun,ailenin yanına yolluyorsun,bıdı bıdı " bir sürü laf etti. Benzer bir şey olsa yine koz gibi kullanacak.Halbuki kıza hep anneannesi bakıyor , babaannesi ve dedesinin yanında olmasına bir sürü laf etmişti geçen yıl . Of neyse ,dolmuşum da dolmuşum , hormonlar başka bir şey değil. Hormonlar ve hamilelik

Geçmiş olsun canım , iyi haberlerle dönmene çok sevindim

evet cnm hormonların etkisi daha hassasız ilgi bekliyoruz herşeye kırılıyoruz malesef düşünmemeye çalış mümkün olduğunca bebişini düşün onunla geçireceğin zamanları düşün mutlu ol

Devlet hastanesinde bebeği göremeyince ben de sinir oluyorum , artık sadece bebeği göreyim diye gidiyorum devlete :) Son gittiğimde fotoğraf bile vermemişti,görmeyi bırak

üzülme imkan varsa sen de git. yada 15gün orada kalsınlar.
sonra gelip sizde kalsın kızı da. sıkıntı mı olur sana öyle?
1 ay da cok uzun haklısın canım.
eşime de 15gün gecıcı görev vermişler il dışına eylül ayında. düşün tam 7 ay olacağız.
üzülüyorum şimdiden ama ekstra ücret alacak bize baya iyi gelecek alacağı ücret.
eşim de üzülmesin diye bişey demedim. acil bi durum olmaz inşallah. annem de rahatsız benimle ilgilenebilecek durumu yok malesef
eşim yokken inşallah sıkıntmız olmasın diye dua ediyorum şimdiden.

Devlet hastanesinde bebeği göremeyince ben de sinir oluyorum , artık sadece bebeği göreyim diye gidiyorum devlete :) Son gittiğimde fotoğraf bile vermemişti,görmeyi bırak
özele gitme imkanın varsa özele git canım renkli usg de çok belli oluyor herşeyi çok güzel bi duygu yaa kıpır kıpır heryeri belli fotoda veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…