- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #28.001
Sağol canım , yine de 1 ay ayrı kalmak çok uzun bir süre , düşününce hiç normal ve sağlıklı değil , eşimin ailesi falan düşünsünler istiyorum bunu :/Anladım canım. Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap. Annen gelecekmiş üzme kendini.
İşte ben onun için sormuştum tatil kısmına sen de katılsan daha sonra onlar memlekete giderken sen evine dönersin.Sağol canım , yine de 1 ay ayrı kalmak çok uzun bir süre , düşününce hiç normal ve sağlıklı değil , eşimin ailesi falan düşünsünler istiyorum bunu :/
Beni de anlasınlar
ne desen haklısın cnm bir senede tatil yapmayıversin ya erkek milleti işte kafaları o kadar ince düşünemiyo neyse cnm bebişide kendinide üzme anne kız takılın bir aySağol canım , yine de 1 ay ayrı kalmak çok uzun bir süre , düşününce hiç normal ve sağlıklı değil , eşimin ailesi falan düşünsünler istiyorum bunu :/
Beni de anlasınlar
dyt.ebru merak ettim seni canim kanaman ne alemde rapor alabildin mi
gözünaydın cnm bende dün girdim ama dediğin gibi dr. asistana saydı saydı yalnız renkliyi açmayınca siyah beyazdada net bişey göremedim sadece kafası burnu netti :) sağlıklı olsunlarda napalım elbet görücez vakti gelincekızlar günaydın. dün detaylıya gittik her sey yolunda cok şükür ama bebegimi göremedim doktor söyledi bir seyler yanındaki asistanlara hersey normal dedi. ama göremedim bebeğimi
Geçmiş olsun canımçok teşekkür edrim.
kanamam olmadı Allaha şükür tekrar.
dün kontrole gittik. içerideki kanama baya azalmış dedi.
tahmin ettiğim gibi rapor vermedi malesef işe geri döndüm bugün.
sürekli yatak istirahatide doğru değil. iş yerinde arada dolaşırsan kasılmalarına daha iyi gelir sıkıntı duyarsan gelirsin dedi.2 hafta sonra içerideki kanamaya tekrar bakacak. plesenta alt yerleşimliymiş ama rahim ağzını kapamadığı için problem olmayabilir yukarı çıkabilirmiş.
emin konuşunca ben de rapor için ısrarcı olmadım. yapacak bişey yok.
Allah a emanet inşallah sıkıntı çıkmaz.
kadın hem prof hem perinatalog gidebileceğim daha iyi bir doktor yok bildiğim.
temmuzu hayırlısyla atlatabilirsek ağustostan itibaren tüm yıllık izinlerimi kullanıcam. 32 haftam doluyor zaten sonrassındada ayrılıcam.
kimisi boşyere rapor alır gezer kimisi de benim gibi istirahat edeceği yerde çalışır.
benim hizmetime ihtiyacı var demek ki hala hastanemin
Gözünaydin canım niye göremedim bebisikızlar günaydın. dün detaylıya gittik her sey yolunda cok şükür ama bebegimi göremedim doktor söyledi bir seyler yanındaki asistanlara hersey normal dedi. ama göremedim bebeğimi
Seninde gözünaydın canımgözünaydın cnm bende dün girdim ama dediğin gibi dr. asistana saydı saydı yalnız renkliyi açmayınca siyah beyazdada net bişey göremedim sadece kafası burnu netti :) sağlıklı olsunlarda napalım elbet görücez vakti gelince
Abartmiyorsun cnm gayet normal birsey...bende simdiden dusunuyorum dogumu memlekette yapacak olursam esimden nsl ayri kalcam diyeGünaydın
Bugün eşim kızıyla 1 aylık tatile gidiyor
Ben de benim için nasıl geçecek bu 1 ay diye düşünüp duruyorum
Herkes mutlu,bir ben mutsuzum bu durumla ilgili olarak . Eşim kızına ; kayınvalidem,kayınpederim torununa kavuşuyor diye mutlu , kızın annesi 1 ay kafa dinleyeceği için mutlu , geriye bir tek hamile halimle eşinden 1 ay ayrı kalacak ben kalıyorum
Çok mu abartmışım bilmiyorum ama aynen böyle hissediyorum .
Gözünaydin canım niye göremedim bebisi
Yarım saat izledim ben hatta Dr anlattı şurası şöyle şurası böyle
Aslında tatil değil , kızıyla vakit geçirmek için gidiyor . Gerçi ailesi de orada , annesi ilgilenir da daha çok , geçen yıl aslında yazın 2 hafta kayınpederimle gitmişti .Sonra annesi , eşime " kızını bırakıyorsun,ailenin yanına yolluyorsun,bıdı bıdı " bir sürü laf etti. Benzer bir şey olsa yine koz gibi kullanacak.Halbuki kıza hep anneannesi bakıyor , babaannesi ve dedesinin yanında olmasına bir sürü laf etmişti geçen yıl . Of neyse ,dolmuşum da dolmuşum , hormonlar başka bir şey değil. Hormonlar ve hamilelikne desen haklısın cnm bir senede tatil yapmayıversin ya erkek milleti işte kafaları o kadar ince düşünemiyo neyse cnm bebişide kendinide üzme anne kız takılın bir ayseneye oğluşunla birlikte hep beraber gidersiniz
Geçmiş olsun canım , iyi haberlerle dönmene çok sevindimçok teşekkür edrim.
kanamam olmadı Allaha şükür tekrar.
dün kontrole gittik. içerideki kanama baya azalmış dedi.
tahmin ettiğim gibi rapor vermedi malesef işe geri döndüm bugün.
sürekli yatak istirahatide doğru değil. iş yerinde arada dolaşırsan kasılmalarına daha iyi gelir sıkıntı duyarsan gelirsin dedi.2 hafta sonra içerideki kanamaya tekrar bakacak. plesenta alt yerleşimliymiş ama rahim ağzını kapamadığı için problem olmayabilir yukarı çıkabilirmiş.
emin konuşunca ben de rapor için ısrarcı olmadım. yapacak bişey yok.
Allah a emanet inşallah sıkıntı çıkmaz.
kadın hem prof hem perinatalog gidebileceğim daha iyi bir doktor yok bildiğim.
temmuzu hayırlısyla atlatabilirsek ağustostan itibaren tüm yıllık izinlerimi kullanıcam. 32 haftam doluyor zaten sonrassındada ayrılıcam.
kimisi boşyere rapor alır gezer kimisi de benim gibi istirahat edeceği yerde çalışır.
benim hizmetime ihtiyacı var demek ki hala hastanemin
evet cnm hormonların etkisi daha hassasız ilgi bekliyoruz herşeye kırılıyoruz malesef düşünmemeye çalış mümkün olduğunca bebişini düşün onunla geçireceğin zamanları düşün mutlu olAslında tatil değil , kızıyla vakit geçirmek için gidiyor . Gerçi ailesi de orada , annesi ilgilenir da daha çok , geçen yıl aslında yazın 2 hafta kayınpederimle gitmişti .Sonra annesi , eşime " kızını bırakıyorsun,ailenin yanına yolluyorsun,bıdı bıdı " bir sürü laf etti. Benzer bir şey olsa yine koz gibi kullanacak.Halbuki kıza hep anneannesi bakıyor , babaannesi ve dedesinin yanında olmasına bir sürü laf etmişti geçen yıl . Of neyse ,dolmuşum da dolmuşum , hormonlar başka bir şey değil. Hormonlar ve hamilelik
Devlet hastanesinde bebeği göremeyince ben de sinir oluyorum , artık sadece bebeği göreyim diye gidiyorum devlete :) Son gittiğimde fotoğraf bile vermemişti,görmeyi bırakgözünaydın cnm bende dün girdim ama dediğin gibi dr. asistana saydı saydı yalnız renkliyi açmayınca siyah beyazdada net bişey göremedim sadece kafası burnu netti :) sağlıklı olsunlarda napalım elbet görücez vakti gelince
Valla buraya içimi döktüm,rahatladım biraz :))evet cnm hormonların etkisi daha hassasız ilgi bekliyoruz herşeye kırılıyoruz malesef düşünmemeye çalış mümkün olduğunca bebişini düşün onunla geçireceğin zamanları düşün mutlu ol
Aslında tatil değil , kızıyla vakit geçirmek için gidiyor . Gerçi ailesi de orada , annesi ilgilenir da daha çok , geçen yıl aslında yazın 2 hafta kayınpederimle gitmişti .Sonra annesi , eşime " kızını bırakıyorsun,ailenin yanına yolluyorsun,bıdı bıdı " bir sürü laf etti. Benzer bir şey olsa yine koz gibi kullanacak.Halbuki kıza hep anneannesi bakıyor , babaannesi ve dedesinin yanında olmasına bir sürü laf etmişti geçen yıl . Of neyse ,dolmuşum da dolmuşum , hormonlar başka bir şey değil. Hormonlar ve hamilelik
özele gitme imkanın varsa özele git canım renkli usg de çok belli oluyor herşeyi çok güzel bi duygu yaa kıpır kıpır heryeri belli fotoda veriyorlarDevlet hastanesinde bebeği göremeyince ben de sinir oluyorum , artık sadece bebeği göreyim diye gidiyorum devlete :) Son gittiğimde fotoğraf bile vermemişti,görmeyi bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?