2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Valla buraya içimi döktüm,rahatladım biraz :))
iyi yaptın cnm dök tabi içinde kalmasın sıkıntı stres hastalık sebebi malesef bende yılların birikmişliği mideme vuruyor iş stresi falan çoktu bi ara hep midem ağrıyodu şimdi daha rahatım ama sinir var hemen parlıyorum eskisi gibi içimde tutamıyorum ben hasta olacağıma karşı tarafa haddini bildirmek daha mantıklı

Sana da şimdiden kolay gelsin canım , iş için gidecekmiş ne yapacaksın
Kayınvalidem ve kayınpederim görmek istiyor torunlarını,başka şehirde yaşıyorlar ve göremiyorlar , aslında kayınvalidem eşime ,senin gelmene gerek yok diyor , kız duruyor çünkü , öyle ağlayıp aileyi arama huyu yok , bazı çocuklar yapamaz mesela ; ama eşimin kızı o konuda rahat ç gider kalır,hiç sıkıntı çıkarmaz. Ama eşim gitmezse , kızn annesi , babası çocukla ilgilenmiyor,tatilde ailesinin yanına yolluyor diye etrafı velveleye veriyor , zaten mahkemelikler
Burada olsalar bakarım tabii ki, sonuçta bize geliyor sürekli ama sürekli oyalamak gerekiyor yoksa çok canı sıkılıyor , o da biraz yorucu oluyor haliyle
Bir şekilde geçecek

Son düzenleme:

İyi olmanıza çok sevindim canım.Çok şükür.

özele gitme imkanın varsa özele git canım renkli usg de çok belli oluyor herşeyi çok güzel bi duygu yaa kıpır kıpır heryeri belli fotoda veriyorlar
Ayrıntılıya özele gideceğim , özelde de şimdilik bir doktor belirledim , devlete şımarıklıktan gidiyorum biraz :)))))

evet canım sağlıklı olsunlar da gözün aydın seninde:)

Cok sevindim canim senin adina inan yatmak cok zor...benim de bu hafta ignede son kutum artik yerleri kanar oldu... ins biz de hapa gecis yapariz fitil de tetikliyor cunku kanamami...

Sen ne zamana aldın randevunu benim ayın 20 sinde günler geçmiyo gibi sanki.
Canım ben daha almadım , bugün arayıp kesinleştireyim tarihi . Arayıp sormuştum,randevumuz mevcut demişlerdi 1 hafta önce.
15 Temmuz düşünüyordum ama o gün endokrin uzmanına randevum çıktı, 16 Temmuz'a isteyeceğim ( bayram arifesi oluyor ) Doktor yoksa mecburen sonraki haftaya kalacak.Bugün halleder tam tarihi yazarım buraya :)

Üzülme boş ver, benim eşim hep il dışında işi Gereği. 10-15 günde bir geliyor. Kafanı dinlersin. Ben de 10 gün sonra kızımı babaannesiyle tatile yolluyorum. Bayramdan sonra yalnızım. Puzzle al, örgü Ör ne biliyim kendini oyalamaya bak. Keyif al bu durumdan :))

bende sendenim..
8 kg aldım ve öyle abartı da yemiyorum sanırım bünye
veririz inşallah ne diyim

ohh 1 kg ne ya çok iyi :)

günaydın hayırlı sabahlar,
dün 11 den sabah 7 ye dek deliksiz uyudum çok şükür iyi geldi.
bugün iftara davetliyiz.
evde mutfağım darmaduman... eşim sahura kalkıyor. kolumu kaldırasım yok. çocuk olunca nasıl enerji gelecek bilmiyorum. hem iş hem ev hem çocuk

bu 1 kilo alan arkadaşlar nasıl beceriyor yahu :) Zaten cocuklar 300-500 oldu kendileri kadar suydu plesanttasıydı bilmem ne 1 kg imkansız gibi geliyor bana siz önce kilo verdiniz ona göremi 1kg aldınız :S
Yok ben hiç kilo vermedim, şu an 1 kilo almış görünüyorum 21. haftamdayım.

aynen canım ev toz duman, eşim iftara kalkıyor benim ruhum duymuyor :) normalde sinek uçsa onun sesine uyanırım ama eşimin telefonunun alarmına bile uyanmıyorum.. sanırım vücut çok yorgun hamilelikten, dediğin gibi umarım bebişler doğunca geçer..

valla bravo. ben daha şimdiden 5 buçuk kilo aldım. hatta bikaç gün önce bakmıştım belki de 6 olmuştur. 5 ayda 6 kilo yani:) sonumu düşünemiyorum:))
Ben zaten kiloluyum, o yüzden vücut kilo almaya ihtiyaç duymuyor sadece bebek kadar alıyorum :)
İlk hamileliğimde de toplam 7 kilo almıştım.
Bu sefer de hedefim o...
Maalesef hormonal problemlerim var, normalde doğru düzgün yemek bile yiyen bir insan değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…