2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
olsun canım, bebeğin sağlığı iyi olsun da.. doğru aslında, normalin biraz üstündeysen bile az alıyormuşsun kiloyu..

kızlar günaydın. dün detaylıya gittik her sey yolunda cok şükür ama bebegimi göremedim doktor söyledi bir seyler yanındaki asistanlara hersey normal dedi. ama göremedim bebeğimi
Sanırım yarın aynı şeyi bende yaşayacağım. Ayrıntılı için gideceğimi sanıyorum eğer öyleyse devlet hastanesi zaten hemen 2 dakika bi sağ bi sol bakıp biriki bişey söylüyo fotoğraf bile yok... Bakalım yönlendirecekmi başka yere yoksa ultrasoncu mu bakacak meraktayım. Cinsiyeti bari öğrenseydim iyiydi.

Bu arada 19 + 4 günlüğüm ve 3,5 kilo aldım şimdiye kadar. İlk hamileliğimde 21 kilo almıştım bunda inşallah 10-15 kilo arasında kalırım. Akşamları sahil yürüyüşü yapsam iyi olacak

tamam canım hadi bakalım ben geçmi kalıyorum diye kendi kendimi yiyorum da .normal o zaman.

Ben de birkaç hafta önce ninnilere bakıyordum .
Favorilerim bunlar , ikisi de reklam müziği sanırım

Benim annem , güzel annem
Beni al kollarına
Kucağında okşa beni , ninniler söyle bana

annedir yüreği fazla dayanamaz
herkes bıksa benden annem bana doymaz
öper besler beni unutur kalbinde
annem burda olsun
bana bişey olmaz
hergün bakar bana
kusurumu görmez
günler gece olsa
o ışığı sönmez
ellerim büyüdü avuçlarında
bi tek annem olsun bana bişey olmaz

dün bende oğlumu severken aklımdan geçirdim nini söylemeye başlamak lazım ama eşim evdeyken utanıyorum yav tuaf tuaf bakıyo bana :)

ay benim evde öyle yatağımı toplamıyorum annem hamilesin hasta değilsin diyor napıyım yaa hiç yapmak istemiyorum o çarşaf yastık bile ağır geliyor elimee

Yok ben hiç kilo vermedim, şu an 1 kilo almış görünüyorum 21. haftamdayım.
iyimiş seninki :)

dün bende oğlumu severken aklımdan geçirdim nini söylemeye başlamak lazım ama eşim evdeyken utanıyorum yav tuaf tuaf bakıyo bana :)
Ben de utanıyorum :)
Randevuyu aldım , 15 Temmuz Saat 10.00
Ücreti de 362 liraymış , 4d bakılıyor , CD ve resim veriliyor denildi.
Öğleden sonra da endokrin uzmanına randevum var , değiştirebilirsem başka güne alacağım

benim hastanede cd veriyordu ama radyoloji doktoru 22. haftada bebek iskelet gibi çıkar en sağlıklısı 26. haftalarda dedi vermedi cd..

Hadi gözün aydın çok merak ediyorum kime benziyor bebişler acaba belli oluyomuş :)

Ben sormadım hiç cd veriliyormu diye, inşallah veriliyordur.

Canım üzülme 1 ay sonuçta çokta uzun değil.geçer çabucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…