- 15 Mart 2009
- 483
- 355
- 323
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #28.041
olsun canım, bebeğin sağlığı iyi olsun da.. doğru aslında, normalin biraz üstündeysen bile az alıyormuşsun kiloyu..Ben zaten kiloluyum, o yüzden vücut kilo almaya ihtiyaç duymuyor sadece bebek kadar alıyorum :)
İlk hamileliğimde de toplam 7 kilo almıştım.
Bu sefer de hedefim o...
Maalesef hormonal problemlerim var, normalde doğru düzgün yemek bile yiyen bir insan değilim.
Sanırım yarın aynı şeyi bende yaşayacağım. Ayrıntılı için gideceğimi sanıyorum eğer öyleyse devlet hastanesi zaten hemen 2 dakika bi sağ bi sol bakıp biriki bişey söylüyo fotoğraf bile yok... Bakalım yönlendirecekmi başka yere yoksa ultrasoncu mu bakacak meraktayım. Cinsiyeti bari öğrenseydim iyiydi.kızlar günaydın. dün detaylıya gittik her sey yolunda cok şükür ama bebegimi göremedim doktor söyledi bir seyler yanındaki asistanlara hersey normal dedi. ama göremedim bebeğimi
Canım ben daha almadım , bugün arayıp kesinleştireyim tarihi . Arayıp sormuştum,randevumuz mevcut demişlerdi 1 hafta önce.
15 Temmuz düşünüyordum ama o gün endokrin uzmanına randevum çıktı, 16 Temmuz'a isteyeceğim ( bayram arifesi oluyor ) Doktor yoksa mecburen sonraki haftaya kalacak.Bugün halleder tam tarihi yazarım buraya :)
Normal evet :)tamam canım hadi bakalım ben geçmi kalıyorum diye kendi kendimi yiyorum da .normal o zaman.
Ben de birkaç hafta önce ninnilere bakıyordum .
Favorilerim bunlar , ikisi de reklam müziği sanırım
Benim annem , güzel annem
Beni al kollarına
Kucağında okşa beni , ninniler söyle bana
annedir yüreği fazla dayanamaz
herkes bıksa benden annem bana doymaz
öper besler beni unutur kalbinde
annem burda olsun
bana bişey olmaz
hergün bakar bana
kusurumu görmez
günler gece olsa
o ışığı sönmez
ellerim büyüdü avuçlarında
bi tek annem olsun bana bişey olmaz
Iyi işte biraz sende kafa dinlersin bebegine odaklan başka şeyler düşünme hiç umarım çabucak geçer zaman senin için esine kavusursun :)Annem gelecek canım neyse ki , annem yalnız bırakmıyor beni
Bugün ya da yarın gelir
günaydın hayırlı sabahlar,
dün 11 den sabah 7 ye dek deliksiz uyudum çok şükür iyi geldi.
bugün iftara davetliyiz.
evde mutfağım darmaduman... eşim sahura kalkıyor. kolumu kaldırasım yok. çocuk olunca nasıl enerji gelecek bilmiyorum. hem iş hem ev hem çocuk
iyimiş seninki :)Yok ben hiç kilo vermedim, şu an 1 kilo almış görünüyorum 21. haftamdayım.
Ben de utanıyorum :)dün bende oğlumu severken aklımdan geçirdim nini söylemeye başlamak lazım ama eşim evdeyken utanıyorum yav tuaf tuaf bakıyo bana :)
Ben de utanıyorum :)
Randevuyu aldım , 15 Temmuz Saat 10.00
Ücreti de 362 liraymış , 4d bakılıyor , CD ve resim veriliyor denildi.
Öğleden sonra da endokrin uzmanına randevum var , değiştirebilirsem başka güne alacağım
Ben de utanıyorum :)
Randevuyu aldım , 15 Temmuz Saat 10.00
Ücreti de 362 liraymış , 4d bakılıyor , CD ve resim veriliyor denildi.
Öğleden sonra da endokrin uzmanına randevum var , değiştirebilirsem başka güne alacağım
Bakalım nasıl görünecek :) Umarım güzel güzel görürümbenim hastanede cd veriyordu ama radyoloji doktoru 22. haftada bebek iskelet gibi çıkar en sağlıklısı 26. haftalarda dedi vermedi cd..
Cevabın için teşekkürler eltanin,Ben önce ki hamileliğimde de Gazi deydim ama böyle birisini kadın doğumda hiç görmedim duymadım..
Canım üzülme 1 ay sonuçta çokta uzun değil.geçer çabucakGünaydın
Bugün eşim kızıyla 1 aylık tatile gidiyor
Ben de benim için nasıl geçecek bu 1 ay diye düşünüp duruyorum
Herkes mutlu,bir ben mutsuzum bu durumla ilgili olarak . Eşim kızına ; kayınvalidem,kayınpederim torununa kavuşuyor diye mutlu , kızın annesi 1 ay kafa dinleyeceği için mutlu , geriye bir tek hamile halimle eşinden 1 ay ayrı kalacak ben kalıyorum
Çok mu abartmışım bilmiyorum ama aynen böyle hissediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?