- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #28.061
Olsun tatlim ya seneye bebeğinle gideceksiniz o güzel günleri dusun, hem annen de sana gelecekti demi ne güzel işte hasret giderirsiniz ana kızGünaydın
Bugün eşim kızıyla 1 aylık tatile gidiyor
Ben de benim için nasıl geçecek bu 1 ay diye düşünüp duruyorum
Herkes mutlu,bir ben mutsuzum bu durumla ilgili olarak . Eşim kızına ; kayınvalidem,kayınpederim torununa kavuşuyor diye mutlu , kızın annesi 1 ay kafa dinleyeceği için mutlu , geriye bir tek hamile halimle eşinden 1 ay ayrı kalacak ben kalıyorum
Çok mu abartmışım bilmiyorum ama aynen böyle hissediyorum .
Sağol canım, şimdi iyiyim.Olsun tatlim ya seneye bebeğinle gideceksiniz o güzel günleri dusun, hem annen de sana gelecekti demi ne güzel işte hasret giderirsiniz ana kız
Canım karnın büyüdüğü için oluyordur bol bol nemlendirmelisinKızlar benim karnımın sağ ve sol tarafları soyulmaya başlası acaba büyüdüğü için geriliyo o yüzdenmi soyuluyo sizlerde de böyle bişi varmı?
Kızlar 6 haftadan sonra bugün bebegimle buluşacağız detaylı ultrasonum var akşam üstü. Hepimiz icin tek duam inşallah herşey yolundadır, bebeklerimizin sağlık haberlerini alırız inşallah
Harika bir haber,senin kadar ben de merak ediyorum bebeğinin cinsiyetini canımKızlar 6 haftadan sonra bugün bebegimle buluşacağız detaylı ultrasonum var akşam üstü. Hepimiz icin tek duam inşallah herşey yolundadır, bebeklerimizin sağlık haberlerini alırız inşallah
Az once farkettim canim ben de kurumus soyulmaya baslamis hergun krem yag vs suruyorum neden oldu ki acabaKızlar benim karnımın sağ ve sol tarafları soyulmaya başlası acaba büyüdüğü için geriliyo o yüzdenmi soyuluyo sizlerde de böyle bişi varmı?
Ben de çok merak ediyorum canım,yüzünü gösterirse bayağı fikir veriyormuş :)Hadi gözün aydın çok merak ediyorum kime benziyor bebişler acaba belli oluyomuş :)
Ben sormadım hiç cd veriliyormu diye, inşallah veriliyordur.
Vücut susuz kaldığı için olabilir, bol bol su için bence.Az once farkettim canim ben de kurumus soyulmaya baslamis hergun krem yag vs suruyorum neden oldu ki acaba
Az once farkettim canim ben de kurumus soyulmaya baslamis hergun krem yag vs suruyorum neden oldu ki acaba
Vücut susuz kaldığı için olabilir, bol bol su için bence.
bilmiyorum ama nesi yüksek ne yazıyorduki internette ?Tüm değerlerini yazarmısın mom filan yazan bir şeyler yok mu ?KIZLAR ACİL YARDIM !!!
3lü tarama test sonucum çıkmış daha dr gıtmeme var ınternetten baktım sonuca beta hcg yuksek gibi geldi bana anlayanlar nedir ne degildir sonucum bır baksın lütfen endişelendim
BETA HCG DİLASYONU :57441
AFP(3LÜ TEST) :34.3
ESTRIDYOL (E3) :0.35
mom yazmıyor degerlerim yuksek çıktı sanırsam ınternetten baktım sonucuma tek tek de araştırdım yuksek gibi bugun hastaneye gıtmezsem uyuyamambilmiyorum ama nesi yüksek ne yazıyorduki internette ?Tüm değerlerini yazarmısın mom filan yazan bir şeyler yok mu ?
amin canım..sen cinsiyeti öğrenmemiştin demi.gelince yazarsın haberleri.hayırlısı inşallah.benimde yarın ayrıntılı ult.varKızlar 6 haftadan sonra bugün bebegimle buluşacağız detaylı ultrasonum var akşam üstü. Hepimiz icin tek duam inşallah herşey yolundadır, bebeklerimizin sağlık haberlerini alırız inşallah
bilmiyorum ama nesi yüksek ne yazıyorduki internette ?Tüm değerlerini yazarmısın mom filan yazan bir şeyler yok mu ?
canım benim test sonucuma doktor sonuçlar için iyi demişti.KIZLAR ACİL YARDIM !!!
3lü tarama test sonucum çıkmış daha dr gıtmeme var ınternetten baktım sonuca beta hcg yuksek gibi geldi bana anlayanlar nedir ne degildir sonucum bır baksın lütfen endişelendim
BETA HCG DİLASYONU :57441
AFP(3LÜ TEST) :34.3
ESTRIDYOL (E3) :0.35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?