2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Olsun tatlim ya seneye bebeğinle gideceksiniz o güzel günleri dusun, hem annen de sana gelecekti demi ne güzel işte hasret giderirsiniz ana kız

Kızlar benim karnımın sağ ve sol tarafları soyulmaya başlası acaba büyüdüğü için geriliyo o yüzdenmi soyuluyo sizlerde de böyle bişi varmı?

Olsun tatlim ya seneye bebeğinle gideceksiniz o güzel günleri dusun, hem annen de sana gelecekti demi ne güzel işte hasret giderirsiniz ana kız
Sağol canım, şimdi iyiyim.
Detaylı ultrason için randevumu da aldım :)
Yarın da bebişimi göreceğim inşallah

Selamlar anneler...dünden beri kasık ağrılarım var...canımı sıkıyor...korkuyo insan bir şey mi olucak diye...sanırım rahmimiz genişliyor...

Kızlar 6 haftadan sonra bugün bebegimle buluşacağız detaylı ultrasonum var akşam üstü. Hepimiz icin tek duam inşallah herşey yolundadır, bebeklerimizin sağlık haberlerini alırız inşallah

Annesi bebişine kavuşuyor:) Her şey yolunda gidecek canım inşallah. Bekliyorum güzel haberlerini.

Kızlar 6 haftadan sonra bugün bebegimle buluşacağız detaylı ultrasonum var akşam üstü. Hepimiz icin tek duam inşallah herşey yolundadır, bebeklerimizin sağlık haberlerini alırız inşallah
Harika bir haber,senin kadar ben de merak ediyorum bebeğinin cinsiyetini canım
Güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar benim karnımın sağ ve sol tarafları soyulmaya başlası acaba büyüdüğü için geriliyo o yüzdenmi soyuluyo sizlerde de böyle bişi varmı?
Az once farkettim canim ben de kurumus soyulmaya baslamis hergun krem yag vs suruyorum neden oldu ki acaba

KIZLAR ACİL YARDIM !!!
3lü tarama test sonucum çıkmış daha dr gıtmeme var ınternetten baktım sonuca beta hcg yuksek gibi geldi bana anlayanlar nedir ne degildir sonucum bır baksın lütfen endişelendim

BETA HCG DİLASYONU :57441
AFP(3LÜ TEST) :34.3
ESTRIDYOL (E3) :0.3
5

Hadi gözün aydın çok merak ediyorum kime benziyor bebişler acaba belli oluyomuş :)

Ben sormadım hiç cd veriliyormu diye, inşallah veriliyordur.
Ben de çok merak ediyorum canım,yüzünü gösterirse bayağı fikir veriyormuş :)
Erkek olduklarına göre bize benzeyecekler umarım :)

bilmiyorum ama nesi yüksek ne yazıyorduki internette ?Tüm değerlerini yazarmısın mom filan yazan bir şeyler yok mu ?

amin canım..sen cinsiyeti öğrenmemiştin demi.gelince yazarsın haberleri.hayırlısı inşallah.benimde yarın ayrıntılı ult.var

kızlar sağlık ocağına gaviscon yazdırmaya gittim gitmişken bebişin kalbini dinleyem dedim kalbini dinledi hemşire sağolsun tansiyon 12-8 hamile için yüksek dedi tuzu kes bir kaç gün hiç yeme hamileyken 11-7 10-6 isteriz dedi..kilo almamışım iki haftadır o güzel kısmı...bugün hafif çarpıntı hali mevcut ..tansiyonuma da o sebeple baktı..

canım benim test sonucuma doktor sonuçlar için iyi demişti.
beta:33656,afp:29,7 ue3:0,94 tam anlamam ama beta çok yüksek değil gibi nerden çıkardın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…