- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #28.081
Canim beta hcg hamile oldugunu gosteriyor iste benim bildigim bu.. bu haftalarda da yuksek olmasi lazim dusuk olmasi problemKIZLAR ACİL YARDIM !!!
3lü tarama test sonucum çıkmış daha dr gıtmeme var ınternetten baktım sonuca beta hcg yuksek gibi geldi bana anlayanlar nedir ne degildir sonucum bır baksın lütfen endişelendim
BETA HCG DİLASYONU :57441
AFP(3LÜ TEST) :34.3
ESTRIDYOL (E3) :0.35
3 lt yakin sivi aliyorum canim 2 lt si su azsa daha cok iceyim bilemedim ki canimVücut susuz kaldığı için olabilir, bol bol su için bence.
canımmmcanım benim test sonucuma doktor sonuçlar için iyi demişti.
beta:33656,afp:29,7 ue3:0,94 tam anlamam ama beta çok yüksek değil gibi nerden çıkardın
bizim de ayrıntılı ultrasonumuz c.tesi günü kızlar. çok merak ediyorum doktoru falan hiç tanımıyorum. umarım iyidir. endişeliyim biraz bu yüzden...
2li teste beta hcg 47 çıkmıştı dr sonuca guzel demişti o yuzden endişe yaptım ama normal sanırımCanim beta hcg hamile oldugunu gosteriyor iste benim bildigim bu.. bu haftalarda da yuksek olmasi lazim dusuk olmasi problem
internette hapşursan kanser diyor bakma sen öyle gitme imkanın varsa git için rahatlasın ama burda önemli olan afp değeri olması lazımmom yazmıyor degerlerim yuksek çıktı sanırsam ınternetten baktım sonucuma tek tek de araştırdım yuksek gibi bugun hastaneye gıtmezsem uyuyamam
doktorlar bir şey olsa söyler kızlar boşuna endişe ediyorsunuz. :)Ben sonuç kısmına baktım sadece Negatifti doktorumada sormadım içime kurt düştü şimdi.
ya aldırma o insanlara çoğumuz orda hissediyoruz anormal değildir demekkiMerhaba arkadaşlar benim bebeğim erkek bugün 21+0 olduk çok şükür bebeğimin tekmelerini sürekli vajinamin üstünde hissediyorum ne zaman yukarı çıkacak bu bebek korkuyorum yukarı çıkması lazımdı diyorlar acaba ben cok mu evham yapıyorum 8sene sonra kavuşunca herşeyden korkar olduk
amann seninkidemi değişti :) bir benle gökşenin sabit kaldı heraldeKızlar merhabalar nasılsınız sormayın başımıza geleni bugün ayrıntılı Ultrason vardı Allaha bin şükür bebeğimiz sağlıklı başımıza gelense 17+3 te drmuz kız bebek demişti ama bugün pipisi bize el salladı
kızlar sağlık ocağına gaviscon yazdırmaya gittim gitmişken bebişin kalbini dinleyem dedim kalbini dinledi hemşire sağolsun tansiyon 12-8 hamile için yüksek dedi tuzu kes bir kaç gün hiç yeme hamileyken 11-7 10-6 isteriz dedi..kilo almamışım iki haftadır o güzel kısmı...bugün hafif çarpıntı hali mevcut ..tansiyonuma da o sebeple baktı..
Hadi hayırlısı bakalım sizde artık ögrenin cinsiyetinide :)Cinsiyeti bende çok merak ediyorum kizlar inşallah gösterir de öğreniriz.
kan ilacını iç aç tok farketmez yeterki iç dedi bende dedim benim orijinal tansiyonum 13-9 / 12-8 dir gebelikte biraz düşüş oldu ama sonradan normale döndü ama değişken mesela az önce ölçtüm 11-7...benim normal tansiyonum da hep 12-7 13-8 doktorum ilk tereddüt etti ama seyir aynı devam edince birşey demedi.
çarpıntı için ne dediler?
Valla çok dıkkat edıyorum pılav ekmek ve tatlı yemıyorum yersemde çok azvalla ben hızlı alıyorum çok yememe rağmen şaşırtıyor beni 1 kg lar 6 ay olacak çünkü :)
Ben Nesrin Hanım'a gıdıyorum o tüp bebek Dr bası çok kalabalık oluyor bana hep Diğer Arkadaşlarım da çok ıyı gıdebılırsınız desede bırakamadım çünkü çok sevmıstım Dr ben bıraz zor alısırım bu kadında çok ıyı çok da sevdım dıye bırakmadık kadınıHangi dr .a gidiyorsun. Ben Canan hnm a gittim. Iyi ilgili bi dr
Ben olsam ben de senın gıbı olurdum herhaldeGünaydın
Bugün eşim kızıyla 1 aylık tatile gidiyor
Ben de benim için nasıl geçecek bu 1 ay diye düşünüp duruyorum
Herkes mutlu,bir ben mutsuzum bu durumla ilgili olarak . Eşim kızına ; kayınvalidem,kayınpederim torununa kavuşuyor diye mutlu , kızın annesi 1 ay kafa dinleyeceği için mutlu , geriye bir tek hamile halimle eşinden 1 ay ayrı kalacak ben kalıyorum
Çok mu abartmışım bilmiyorum ama aynen böyle hissediyorum .
Kızlar merhabalar nasılsınız sormayın başımıza geleni bugün ayrıntılı Ultrason vardı Allaha bin şükür bebeğimiz sağlıklı başımıza gelense 17+3 te drmuz kız bebek demişti ama bugün pipisi bize el salladı
bende birazdan sağlık ocağına gidicem kızımın kontrolü var ayrıca tetanoz aşısı yaptırıcam hemşire sende gel dedikızlar sağlık ocağına gaviscon yazdırmaya gittim gitmişken bebişin kalbini dinleyem dedim kalbini dinledi hemşire sağolsun tansiyon 12-8 hamile için yüksek dedi tuzu kes bir kaç gün hiç yeme hamileyken 11-7 10-6 isteriz dedi..kilo almamışım iki haftadır o güzel kısmı...bugün hafif çarpıntı hali mevcut ..tansiyonuma da o sebeple baktı..
hayırlı olsun pipiklin canım :)Kızlar merhabalar nasılsınız sormayın başımıza geleni bugün ayrıntılı Ultrason vardı Allaha bin şükür bebeğimiz sağlıklı başımıza gelense 17+3 te drmuz kız bebek demişti ama bugün pipisi bize el salladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?