2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim beta hcg hamile oldugunu gosteriyor iste benim bildigim bu.. bu haftalarda da yuksek olmasi lazim dusuk olmasi problem

Merhaba arkadaşlar benim bebeğim erkek bugün 21+0 olduk çok şükür bebeğimin tekmelerini sürekli vajinamin üstünde hissediyorum ne zaman yukarı çıkacak bu bebek korkuyorum yukarı çıkması lazımdı diyorlar acaba ben cok mu evham yapıyorum 8sene sonra kavuşunca herşeyden korkar olduk

canım benim test sonucuma doktor sonuçlar için iyi demişti.
beta:33656,afp:29,7 ue3:0,94 tam anlamam ama beta çok yüksek değil gibi nerden çıkardın
canımmm ALLAH razı olsun iyikı yazdın sonuçlarını araştırırken araştırırken bu seferde afp yüksek sandım kk da bır arkadaş 2.5 dr yuksek demiş. içime su serptın yınede bır gıdecem dr gelınce yazarsan ne dedıgını soyleyım

bizim de ayrıntılı ultrasonumuz c.tesi günü kızlar. çok merak ediyorum doktoru falan hiç tanımıyorum. umarım iyidir. endişeliyim biraz bu yüzden...

mom yazmıyor degerlerim yuksek çıktı sanırsam ınternetten baktım sonucuma tek tek de araştırdım yuksek gibi bugun hastaneye gıtmezsem uyuyamam
internette hapşursan kanser diyor bakma sen öyle gitme imkanın varsa git için rahatlasın ama burda önemli olan afp değeri olması lazım
Ben sonuç kısmına baktım sadece Negatifti doktorumada sormadım içime kurt düştü şimdi.
doktorlar bir şey olsa söyler kızlar boşuna endişe ediyorsunuz. :)
ya aldırma o insanlara çoğumuz orda hissediyoruz anormal değildir demekki
amann seninkidemi değişti :) bir benle gökşenin sabit kaldı heralde

benim normal tansiyonum da hep 12-7 13-8 doktorum ilk tereddüt etti ama seyir aynı devam edince birşey demedi.

çarpıntı için ne dediler?

Merhaba arkadaşlar ben de ayrintilimi 13 temmuzda yaptiricam randevu almaya gerek yok dediler bu arada istanbul anadolu yakasında oturanlar için biz maltepe tip merkezine gidicez ucreti 150 tl ve renkli cd falan da veriyolarmis bana cok uygun geldi bilginiz olsun bir de orada yaptıran var mi aranızda?

benim normal tansiyonum da hep 12-7 13-8 doktorum ilk tereddüt etti ama seyir aynı devam edince birşey demedi.

çarpıntı için ne dediler?
kan ilacını iç aç tok farketmez yeterki iç dedi bende dedim benim orijinal tansiyonum 13-9 / 12-8 dir gebelikte biraz düşüş oldu ama sonradan normale döndü ama değişken mesela az önce ölçtüm 11-7...

valla ben hızlı alıyorum çok yememe rağmen şaşırtıyor beni 1 kg lar 6 ay olacak çünkü :)
Valla çok dıkkat edıyorum pılav ekmek ve tatlı yemıyorum yersemde çok az
Meyve yumurta süt yoğurt peynır güzel tüketıyorum
Balık çok yıyemıyorum
Sonra et ve tavuktan da bıraz tıksındım rabbım yardım edıyor çok şükür çünkü zaten almamam Lazım

Hangi dr .a gidiyorsun. Ben Canan hnm a gittim. Iyi ilgili bi dr
Ben Nesrin Hanım'a gıdıyorum o tüp bebek Dr bası çok kalabalık oluyor bana hep Diğer Arkadaşlarım da çok ıyı gıdebılırsınız desede bırakamadım çünkü çok sevmıstım Dr ben bıraz zor alısırım bu kadında çok ıyı çok da sevdım dıye bırakmadık kadını
Bı tek beni üzen konu dogum gece olursa gelemıyormus gündüz olursa olabılır dedı
Sen takıbını bu hastanede yaptırıyorsun dımı
Ben hastaneyi de sevıyorum nesrın Hanımı da hep çok kıbar ılgılı sevecen nazik
Allah Razı olsun

Ben olsam ben de senın gıbı olurdum herhalde
Sende aılenın yanında olsan bu süreçte
Kendını de bebegını de üzmemeye calıs yıne de emı

:))) bir tane daha mı değişen. Benimki de değişmişti. Zaten burda değişmeyen kim kaldı bilmiyorum. Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla gelsin inşallah.

bende birazdan sağlık ocağına gidicem kızımın kontrolü var ayrıca tetanoz aşısı yaptırıcam hemşire sende gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…