- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #28.101
bana 22 de gel dedi aşıya..bende birazdan sağlık ocağına gidicem kızımın kontrolü var ayrıca tetanoz aşısı yaptırıcam hemşire sende gel dedi
Takmayın ya sizde bünye meselesi her hamilelik farklı oluyor zaten gider inş dogumdn sonra aldıklarımızda :)veririz inşallah ne diyim
ohh 1 kg ne ya çok iyi :)
inşallah gider bakalım :)Takmayın ya sizde bünye meselesi her hamilelik farklı oluyor zaten gider inş dogumdn sonra aldıklarımızda :)
Ben bir kez gittim sonra ayrıntılı için gün istedim uymadı. Ama bundan sonra orda devam etmeyi dusunuyorumBen Nesrin Hanım'a gıdıyorum o tüp bebek Dr bası çok kalabalık oluyor bana hep Diğer Arkadaşlarım da çok ıyı gıdebılırsınız desede bırakamadım çünkü çok sevmıstım Dr ben bıraz zor alısırım bu kadında çok ıyı çok da sevdım dıye bırakmadık kadını
Bı tek beni üzen konu dogum gece olursa gelemıyormus gündüz olursa olabılır dedı
Sen takıbını bu hastanede yaptırıyorsun dımı
Ben hastaneyi de sevıyorum nesrın Hanımı da hep çok kıbar ılgılı sevecen nazik
Allah Razı olsun
Sendende razı olsun canım hepimiz evhamlanıyoruz anne olmak kolaymıcanımmmALLAH razı olsun iyikı yazdın sonuçlarını araştırırken araştırırken bu seferde afp yüksek sandım kk da bır arkadaş 2.5 dr yuksek demiş. içime su serptın yınede bır gıdecem dr gelınce yazarsan ne dedıgını soyleyım
17+3 de nasıl pipiyi göremedilerki...Kızlar merhabalar nasılsınız sormayın başımıza geleni bugün ayrıntılı Ultrason vardı Allaha bin şükür bebeğimiz sağlıklı başımıza gelense 17+3 te drmuz kız bebek demişti ama bugün pipisi bize el salladı
canım 160/1 trizomi 21 dedi doktor aminiyosentez önerdiSendende razı olsun canım hepimiz evhamlanıyoruz anne olmak kolaymı
Ne dicemi bilemedim şimdi...aminiyosentez yaptırıpta temiz çıkan arkadaşlarda olmuştu.bu sonuçlar yüzde yüz değil.canım 160/1 trizomi 21 dedi doktor aminiyosentez önerdi
Çok şükür saglikliymis Allah hepimize güzel haberler almayi nasip etsin. Benim de 17+5 de en son kız demişti dr. 16da da kız demişti. Bi tirstim şimdiKızlar merhabalar nasılsınız sormayın başımıza geleni bugün ayrıntılı Ultrason vardı Allaha bin şükür bebeğimiz sağlıklı başımıza gelense 17+3 te drmuz kız bebek demişti ama bugün pipisi bize el salladı
Benim 12,13 ve 16.haftalarda kiz dendi.pazartesi ayrintili ultrasim var bakalim degismez diye dusunuyorum bir suru alis veris yaptim ☺:))) bir tane daha mı değişen. Benimki de değişmişti. Zaten burda değişmeyen kim kaldı bilmiyorum. Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla gelsin inşallah.
Benim bugundu asi gitmedim yarin gidicembana 22 de gel dedi aşıya..
Benim 12,13 ve 16.haftalarda kiz dendi.pazartesi ayrintili ultrasim var bakalim degismez diye dusunuyorum bir suru alis veris yaptim ☺
Ayyy Sorma bende tee olmuş 17. Hafta değişmez artık heralde diyordum ayrıntılı Ultrasona bakan uzmanda erkek bebek biliyorsunuzdur heralde dedi biz şok17+3 de nasıl pipiyi göremedilerki...zaten genelde kızlar erkeğe dönüyo sanki..
Bende bi hevesle pembiş pembiş bebek şekerleri için malzeme aldım yarısını yaptım elimde patladıÇok şükür saglikliymis Allah hepimize güzel haberler almayi nasip etsin. Benim de 17+5 de en son kız demişti dr. 16da da kız demişti. Bi tirstim şimdideğişir mi ki. Ay bi de o kadar şey aldım. Artık pembe giyer pipili de olsa napalım
Kesinlikle herşeyin başı saglıklı olması geri hiç birşey umrumda değil çocugumdan kıymetli degil napiim bi masraf yapmıştık bidaha yaparızÇok şükür saglikliymis Allah hepimize güzel haberler almayi nasip etsin. Benim de 17+5 de en son kız demişti dr. 16da da kız demişti. Bi tirstim şimdideğişir mi ki. Ay bi de o kadar şey aldım. Artık pembe giyer pipili de olsa napalım
Evet küçük bir şok sonra alışma evresi ama saglıklı olsunda diyorsun gerisi hikaye :)))Canım, hayırlısı diye bakmak lazım. Kıyafetler değişir, yenisi alınır çözülemeyecek şeyler değil. Önemli olan sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Cinsiyet ikinci planda sadece merak unsuru. Ama tabii insan ilk anda bir şok oluyor:))
Bol bol dua et canım bol bol da dua edelim Sen yaptır yine amniyosentzi için rahat etsin ama hiç kötüyü geçirme içinden bu güzel günlerde hep dua etcanım 160/1 trizomi 21 dedi doktor aminiyosentez önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?