2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben bir kez gittim sonra ayrıntılı için gün istedim uymadı. Ama bundan sonra orda devam etmeyi dusunuyorum

Sendende razı olsun canım hepimiz evhamlanıyoruz anne olmak kolaymı

17+3 de nasıl pipiyi göremedilerki...zaten genelde kızlar erkeğe dönüyo sanki..

Ne dicemi bilemedim şimdi...aminiyosentez yaptırıpta temiz çıkan arkadaşlarda olmuştu.bu sonuçlar yüzde yüz değil.

Çok şükür saglikliymis Allah hepimize güzel haberler almayi nasip etsin. Benim de 17+5 de en son kız demişti dr. 16da da kız demişti. Bi tirstim şimdi değişir mi ki. Ay bi de o kadar şey aldım. Artık pembe giyer pipili de olsa napalım

:))) bir tane daha mı değişen. Benimki de değişmişti. Zaten burda değişmeyen kim kaldı bilmiyorum. Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla gelsin inşallah.
Benim 12,13 ve 16.haftalarda kiz dendi.pazartesi ayrintili ultrasim var bakalim degismez diye dusunuyorum bir suru alis veris yaptim ☺

Benim 12,13 ve 16.haftalarda kiz dendi.pazartesi ayrintili ultrasim var bakalim degismez diye dusunuyorum bir suru alis veris yaptim ☺

Canım, hayırlısı diye bakmak lazım. Kıyafetler değişir, yenisi alınır çözülemeyecek şeyler değil. Önemli olan sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Cinsiyet ikinci planda sadece merak unsuru. Ama tabii insan ilk anda bir şok oluyor:))

Bende bi hevesle pembiş pembiş bebek şekerleri için malzeme aldım yarısını yaptım elimde patladı

Kesinlikle herşeyin başı saglıklı olması geri hiç birşey umrumda değil çocugumdan kıymetli degil napiim bi masraf yapmıştık bidaha yaparız

Evet küçük bir şok sonra alışma evresi ama saglıklı olsunda diyorsun gerisi hikaye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…