- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #28.121
lTeyzeleri biz geldik cok sukur herseyi iyimis, saglikliymis yavrum, benimde oglum olacakmis. Bizimki en basindan beri 1 hafta ondeydi hala da oyle. Biraz iri bir bebek diyor doktorumuz. Videosunu da verdiler onu izliyorum simdi. Allahim herkese nasip etsin bu guzel duyguyu
Ay maşallah nasıl büyük görünmüş :) allah tamamına erdirsin ogluşunuz hayırlı olsun sizde peynir seven biri olarak dogruladınız erkek olacagını :)Teyzeleri biz geldik cok sukur herseyi iyimis, saglikliymis yavrum, benimde oglum olacakmis. Bizimki en basindan beri 1 hafta ondeydi hala da oyle. Biraz iri bir bebek diyor doktorumuz. Videosunu da verdiler onu izliyorum simdi. Allahim herkese nasip etsin bu guzel duyguyu
Tabi canim saglik en basta geliyor...onemli olan saglik...biz kac aydir ismiyle sesleniyoruz bebegimizi dusunsene birde erkek oldugunu ☺☺☺cocuk dogdugunda kiz gibi davranmasin sonraCanım, hayırlısı diye bakmak lazım. Kıyafetler değişir, yenisi alınır çözülemeyecek şeyler değil. Önemli olan sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Cinsiyet ikinci planda sadece merak unsuru. Ama tabii insan ilk anda bir şok oluyor:))
Çok sevindim canım , Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin , fotoğraf da çok tatlı. MaaşallahTeyzeleri biz geldik cok sukur herseyi iyimis, saglikliymis yavrum, benimde oglum olacakmis. Bizimki en basindan beri 1 hafta ondeydi hala da oyle. Biraz iri bir bebek diyor doktorumuz. Videosunu da verdiler onu izliyorum simdi. Allahim herkese nasip etsin bu guzel duyguyu
Amin tatlım inşallah hepimiz sagsaglim kavusalim yavrularimizaÇok sevindim canım , Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin , fotoğraf da çok tatlı. Maaşallah
Tabi canim saglik en basta geliyor...onemli olan saglik...biz kac aydir ismiyle sesleniyoruz bebegimizi dusunsene birde erkek oldugunu ☺☺☺cocuk dogdugunda kiz gibi davranmasin sonraespiri bir yana ben Kiz oldugunu hissediyorum bakalim pazaryesi gelsinde goreyim cok ozledim minnosu
Sen air comfort düşünüyordun sanırım dimihttp://www.kirazbaby.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi
casual cadillac burda fiyat uygun ama port bebe ile ana kucagındaki renk farklı geldi gözüme güvenip alamadım.
Gözün aydınnnnnnnTeyzeleri biz geldik cok sukur herseyi iyimis, saglikliymis yavrum, benimde oglum olacakmis. Bizimki en basindan beri 1 hafta ondeydi hala da oyle. Biraz iri bir bebek diyor doktorumuz. Videosunu da verdiler onu izliyorum simdi. Allahim herkese nasip etsin bu guzel duyguyu
Ara sıra bende oluyorKızlar kasık ağrısı çeken var mı
Fıstığım gittin demek sonundaTeyzeleri biz geldik cok sukur herseyi iyimis, saglikliymis yavrum, benimde oglum olacakmis. Bizimki en basindan beri 1 hafta ondeydi hala da oyle. Biraz iri bir bebek diyor doktorumuz. Videosunu da verdiler onu izliyorum simdi. Allahim herkese nasip etsin bu guzel duyguyu
Evet tatlım ya sonunda gittim. Sağlıklı olduğunu herşeyinin yerinde olduğunu öğrendim ya mutluluktan uyku tutmuyor yahuFıstığım gittin demek sonunda
Cok sevindim guzel haberler almana
O zaman hazırlansın bavullarBekliyorum oglusunla seni
Sağolasin tatlimGözün aydınnnnnnn
Amin inşallah gözünüz aydın ikili test, ayrıntılı derken doğuma kadar tüm merhalelerden hayırlı haberler alarak selametli doğumlar, sağlıklı evlatlara kavuşalım hepimiz inşallah. Sanki artık bebeklerimiz baya baya şekillendi, yuvarlak burunlu olacak sanki sizinki :)) maşallahTeyzeleri biz geldik cok sukur herseyi iyimis, saglikliymis yavrum, benimde oglum olacakmis. Bizimki en basindan beri 1 hafta ondeydi hala da oyle. Biraz iri bir bebek diyor doktorumuz. Videosunu da verdiler onu izliyorum simdi. Allahim herkese nasip etsin bu guzel duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?