2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Teyzeleri biz geldik cok sukur herseyi iyimis, saglikliymis yavrum, benimde oglum olacakmis. Bizimki en basindan beri 1 hafta ondeydi hala da oyle. Biraz iri bir bebek diyor doktorumuz. Videosunu da verdiler onu izliyorum simdi. Allahim herkese nasip etsin bu guzel duyguyu

Eklentiler

• CAM00195.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 150
Ay maşal
l
Ay maşallah nasıl büyük görünmüş :) allah tamamına erdirsin ogluşunuz hayırlı olsun sizde peynir seven biri olarak dogruladınız erkek olacagını :)

Tabi canim saglik en basta geliyor...onemli olan saglik...biz kac aydir ismiyle sesleniyoruz bebegimizi dusunsene birde erkek oldugunu ☺☺☺cocuk dogdugunda kiz gibi davranmasin sonra espiri bir yana ben Kiz oldugunu hissediyorum bakalim pazaryesi gelsinde goreyim cok ozledim minnosu

Çok sevindim canım , Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin , fotoğraf da çok tatlı. Maaşallah

ultrason günü yaklaştıkça gerçekten özlem daha da artıyor. Ama az kalmış kavuşmanıza:) Güzel haberlerle dön inşallah canım.

Selam canım nasılsın? Nası gidiyo? Cinsiyet belli oldumu..merak ettim sende ki değişiklikleri aynı zamanlardayız ya..kaç kilo odun ne kadar aldın :))kontroller nası gidio

günaydın hayırlı sabahlar,
dün 11 den sabah 7 ye dek deliksiz uyudum çok şükür iyi geldi.
bugün iftara davetliyiz.
evde mutfağım darmaduman... eşim sahura kalkıyor. kolumu kaldırasım yok. çocuk olunca nasıl enerji gelecek bilmiyorum. hem iş hem ev hem çocuk
aynen canım ev toz duman, eşim iftara kalkıyor benim ruhum duymuyor :) normalde sinek uçsa onun sesine uyanırım ama eşimin telefonunun alarmına bile uyanmıyorum.. sanırım vücut çok yorgun hamilelikten, dediğin gibi umarım bebişler doğunca geçer..

Kızlar siz çok yaşayın iyi mi msjlarınız bana moral oldu hatta eşime de okudum bak bi bizim ev değil herkesin mutfağı dağınık, evi toz duman ben de bu aralar ipin ucunu saldım bide ramazan diye her gün teravih, hatim fln bunlara ağırlık verdim evin ipinin ucunu bıraktım gitti ama bi yandan eşimden de çekiniyorum çünkü kendisi temiz ve düzenli ama sağolsun beni hoş görüyor neyse iyi içime su serptiniz yalnız değilmişim

Gözün aydınnnnnnn

Kızlar dişi ağrıyan var mi? Yaklaşık 3 saattir 20lik disim ağrıyor. Dayanılmayacak gibi değil ama artmasından korkuyorum. Bir de aşırı sac dökülmesi başladı yaklaşık 2 haftadır. Benden başka bu tur sorunlar var mi, doktora saçı sordum çok hızlı yaşlanır bu donemde dökülmesi normal dedi ama tabi ki saclarim gür olmadığı için içim rahat değil. Zaten doğumdan sonra dokunuyormuş. Tekrar çıkıyormuş sanırım. Bilgi sahibi var mi aramızda?

Fıstığım gittin demek sonunda
Cok sevindim guzel haberler almana
O zaman hazırlansın bavullar Bekliyorum oglusunla seni

Fıstığım gittin demek sonunda
Cok sevindim guzel haberler almana
O zaman hazırlansın bavullar Bekliyorum oglusunla seni
Evet tatlım ya sonunda gittim. Sağlıklı olduğunu herşeyinin yerinde olduğunu öğrendim ya mutluluktan uyku tutmuyor yahu
En kısa zamanda gelicez inşallah teyzesi

Amin inşallah gözünüz aydın ikili test, ayrıntılı derken doğuma kadar tüm merhalelerden hayırlı haberler alarak selametli doğumlar, sağlıklı evlatlara kavuşalım hepimiz inşallah. Sanki artık bebeklerimiz baya baya şekillendi, yuvarlak burunlu olacak sanki sizinki :)) maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…