- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #28.141
hayırSen air comfort düşünüyordun sanırım dimi
cnm genel tarama dediğin ayrıntılı ultrason mu? eğer o ise salı günü girdik ayrıntılıya çok şükür bebekte bi sıkıntı yok yalnız bebeğe besleyen damarlardan birinde daralma varmış o yüzden coraspin içiyorum hergün inş. sıkıntısız atlatırız bu durumu.esrade canim genel taramaya gittin mi sen aramizda 1 gun var ya sorayim dedim
normal bunlar cnm benimde çenem komple sızlıyordu kızıma hamileyken saç dökülmeside var b12 çok düşük çıktı sende bi baktır istersenKızlar dişi ağrıyan var mi? Yaklaşık 3 saattir 20lik disim ağrıyor. Dayanılmayacak gibi değil ama artmasından korkuyorum. Bir de aşırı sac dökülmesi başladı yaklaşık 2 haftadır. Benden başka bu tur sorunlar var mi, doktora saçı sordum çok hızlı yaşlanır bu donemde dökülmesi normal dedi ama tabi ki saclarim gür olmadığı için içim rahat değil. Zaten doğumdan sonra dokunuyormuş. Tekrar çıkıyormuş sanırım. Bilgi sahibi var mi aramızda?
maşallah cnm gözünaydınTeyzeleri biz geldik cok sukur herseyi iyimis, saglikliymis yavrum, benimde oglum olacakmis. Bizimki en basindan beri 1 hafta ondeydi hala da oyle. Biraz iri bir bebek diyor doktorumuz. Videosunu da verdiler onu izliyorum simdi. Allahim herkese nasip etsin bu guzel duyguyu
ben 3 gün o kolumun üstüne yatamamıştım.günaydın hanımlar dün sağlık ocağına gittik kızımın kontrolü için ama gitmişken banada aşı yaptılar bebeğimin kalp atışlarınıda dinledik geldik yalnız kolum çok ağrıyor ya kullanamıyorum
aynen cnm ya ilaçta yaktı sonradanda hemen ağrımaya başladı gece üstüne yatamadım bugünde kıpırdatamıyorum 2-3 gün sürer bu kesin öncekilerdede öyle olmuştuben 3 gün o kolumun üstüne yatamamıştım.
eli ağırdı sanırım hemşirenin canımı yaktı çok.
günaydın hanımlar dün sağlık ocağına gittik kızımın kontrolü için ama gitmişken banada aşı yaptılar bebeğimin kalp atışlarınıda dinledik geldik yalnız kolum çok ağrıyor ya kullanamıyorum
saol cnm aslında bir gün öncesi ayrıntılı usg yaptırmıştık ama olsun anne yüreği işte hergün görse hergün duysa kalp atışını yinede istergeçmiş olsun canım. bebeğini özlemişsindir ne güzel dinlemişsin kalp atışını...ben de çok özledim bebişimi görmeyi duymayı...
saol cnm aslında bir gün öncesi ayrıntılı usg yaptırmıştık ama olsun anne yüreği işte hergün görse hergün duysa kalp atışını yinede isterhepimiz panik anneyiz evhamlıyız allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inş.
Aynı durum bende de oldu:) ama hamileliğin başlarındaydı mide bulantımı bastırmak için beyaz leblebi yerken dolgulu dişimin kenarı kırıldı, ama kaç aydır bi sorun yaşamadım ağrımıyor yani çok şükür oyuzden bi sorun olmaz diye düşünüyorum canını sıkma,doğuma kadar idare eder heralde diye düşünüyrmGünaydınn. Hamile kalmadan önce diş bakımımı yapmıştım. Sadece bir dişime dolgu yapılsa iyi olur dedi doktor. Kanal tedavisi ve dolguyu yaptı. Hiç memnun kalmadım ama dolgudan dolayıdır alışırım dedim. Dün o dolgu yapılam dişim kırıldı. Dolgusu filam düşmedi bildiğin bir tarafı kırıldı. Okadar üzüldüm ki. Kalsiyum ilaçlarımı içmiyorum acaba ondan mı diyorum ama hayır dolgu yaptığımdan beri kötü hissedyordum.
havuzlu han bende gitmek istiyorum nasip olursaEve steteskop cihazı alıp her gün dinlemek lazım kalp atışını :) Onun bir zararı yoktur sanırım
Hepimize lazım :)
Kızlar Eminönü'nde bebek eşyaları satan yerin adı neydi ?
hiçbirşey çıkmaz Allahın izniyle merak etme. bizde 12.haftada maksimum 2,5 olması gereken ense ödemi 4,58 çıktı. koryovillus biyopsisi yapıldı yani cvs, 1 ay sonuç bekledik çok şükür temiz çıktı. içini ferah tut Rabbime sığın..canım 160/1 trizomi 21 dedi doktor aminiyosentez önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?