2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
esrade canim genel taramaya gittin mi sen aramizda 1 gun var ya sorayim dedim
cnm genel tarama dediğin ayrıntılı ultrason mu? eğer o ise salı günü girdik ayrıntılıya çok şükür bebekte bi sıkıntı yok yalnız bebeğe besleyen damarlardan birinde daralma varmış o yüzden coraspin içiyorum hergün inş. sıkıntısız atlatırız bu durumu.

günaydın hanımlar dün sağlık ocağına gittik kızımın kontrolü için ama gitmişken banada aşı yaptılar bebeğimin kalp atışlarınıda dinledik geldik yalnız kolum çok ağrıyor ya kullanamıyorum

normal bunlar cnm benimde çenem komple sızlıyordu kızıma hamileyken saç dökülmeside var b12 çok düşük çıktı sende bi baktır istersen

maşallah cnm gözünaydın

ben 3 gün o kolumun üstüne yatamamıştım.
eli ağırdı sanırım hemşirenin canımı yaktı çok.

geçmiş olsun canım. bebeğini özlemişsindir ne güzel dinlemişsin kalp atışını...ben de çok özledim bebişimi görmeyi duymayı...

geçmiş olsun canım. bebeğini özlemişsindir ne güzel dinlemişsin kalp atışını...ben de çok özledim bebişimi görmeyi duymayı...
saol cnm aslında bir gün öncesi ayrıntılı usg yaptırmıştık ama olsun anne yüreği işte hergün görse hergün duysa kalp atışını yinede ister hepimiz panik anneyiz evhamlıyız allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inş.

Günaydınn. Hamile kalmadan önce diş bakımımı yapmıştım. Sadece bir dişime dolgu yapılsa iyi olur dedi doktor. Kanal tedavisi ve dolguyu yaptı. Hiç memnun kalmadım ama dolgudan dolayıdır alışırım dedim. Dün o dolgu yapılam dişim kırıldı. Dolgusu filam düşmedi bildiğin bir tarafı kırıldı. Okadar üzüldüm ki. Kalsiyum ilaçlarımı içmiyorum acaba ondan mı diyorum ama hayır dolgu yaptığımdan beri kötü hissedyordum.

insan hep görmek istiyor bir ay geçmiyor yani

Günaydın hanımlar. Çok şükür perşembeyi gördük darısı cumaya. Acayip bi yorgunluk var üstümde uykuya doymuyorum. İki gün üst üste ise geç kaldım :) Ramazanda son surat ilerliyor sanki bu hafta full davetteydik. Haftaya da yoğun. Ben bi arkadaşlarımı çağırdım onda da ablam geldi yardım etti sonrasında gelenler yaptı saolsunlar başka da kimseyi cagiramicam valla

Eve steteskop cihazı alıp her gün dinlemek lazım kalp atışını :) Onun bir zararı yoktur sanırım
Hepimize lazım :)

Kızlar Eminönü'nde bebek eşyaları satan yerin adı neydi ?

Aynı durum bende de oldu:) ama hamileliğin başlarındaydı mide bulantımı bastırmak için beyaz leblebi yerken dolgulu dişimin kenarı kırıldı, ama kaç aydır bi sorun yaşamadım ağrımıyor yani çok şükür oyuzden bi sorun olmaz diye düşünüyorum canını sıkma,doğuma kadar idare eder heralde diye düşünüyrm

canım 160/1 trizomi 21 dedi doktor aminiyosentez önerdi
hiçbirşey çıkmaz Allahın izniyle merak etme. bizde 12.haftada maksimum 2,5 olması gereken ense ödemi 4,58 çıktı. koryovillus biyopsisi yapıldı yani cvs, 1 ay sonuç bekledik çok şükür temiz çıktı. içini ferah tut Rabbime sığın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…