- 23 Haziran 2008
- 316
- 113
- 323
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #28.161
canım 160/1 trizomi 21 dedi doktor aminiyosentez önerdi
saol cnm aslında bir gün öncesi ayrıntılı usg yaptırmıştık ama olsun anne yüreği işte hergün görse hergün duysa kalp atışını yinede isterhepimiz panik anneyiz evhamlıyız allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inş.
Havuzlu han sanırımEve steteskop cihazı alıp her gün dinlemek lazım kalp atışını :) Onun bir zararı yoktur sanırım
Hepimize lazım :)
Kızlar Eminönü'nde bebek eşyaları satan yerin adı neydi ?
canım 160/1 trizomi 21 dedi doktor aminiyosentez önerdi
Sevindim canim senin adina... ben de az once drumla gorustum igneye devam dedi 9kutu bitirdim popom kaniyor artik bazi yerleri morardi napim bebegim iyi olsun diyorumcnm genel tarama dediğin ayrıntılı ultrason mu? eğer o ise salı günü girdik ayrıntılıya çok şükür bebekte bi sıkıntı yok yalnız bebeğe besleyen damarlardan birinde daralma varmış o yüzden coraspin içiyorum hergün inş. sıkıntısız atlatırız bu durumu.
Var ys bugunlerde en cok korktugum sey dolgumun dusmesi ay diyorum o da eksik kalsin yasamayayimGünaydınn. Hamile kalmadan önce diş bakımımı yapmıştım. Sadece bir dişime dolgu yapılsa iyi olur dedi doktor. Kanal tedavisi ve dolguyu yaptı. Hiç memnun kalmadım ama dolgudan dolayıdır alışırım dedim. Dün o dolgu yapılam dişim kırıldı. Dolgusu filam düşmedi bildiğin bir tarafı kırıldı. Okadar üzüldüm ki. Kalsiyum ilaçlarımı içmiyorum acaba ondan mı diyorum ama hayır dolgu yaptığımdan beri kötü hissedyordum.
gözünaydın cnm haırlı olsun oğluşunGünaydın kızlar dünkü kontrolümüz çok iyi geçti düşük tehlikesi için rahim ağzı uzunluğu ölçüldü normal çıktı sadece bebeğin eşi biraz aşağıdaymış o yüzden ilişki yasak onun haricinde normal hayatıma dönebilirmişim cinsiyetimiz de belli oldu 2. Oğluşum geliyor
saol cnm iğneleri ne için yaptırıyorsun?Sevindim canim senin adina... ben de az once drumla gorustum igneye devam dedi 9kutu bitirdim popom kaniyor artik bazi yerleri morardi napim bebegim iyi olsun diyorum
canım ikilı testım 1/10000 çıktı üçlü test 1/164 çıktı dr amnıyosentez önerdı ama ben once bır ayrıntılı ultrason yaptırmak ıstedımcanım seni en iyi anlayanlardan biri benim bu konuda...benım de testlerım cok ıyı çıkmadı, bebegımde ense kalınlığı gorundu. eger bebekte yapılan test sonucu dışında bır sağlık sorunu gorunmuyorsa önce Amerika'ya gonderılen kan testınden yaptır (eğer ımkanınız varsa cunku bıraz malıyetlı). bana detay verebılırsın sana yol göstermek amaçlı yardımcı olabılırım. yakın zamanda bu kan testlerınden yanı prena, verifi, panorama testlerınden doktorumn tavsiye etmiş olduğu verifi testi yaptırdım (diğerlerinden daha kapsamlıymış ve en yenisiymiş). yanı bebek aslında sağlıklı gorunuyorsa dırek amnıyosentez yapıp bebegının hayatını rıske atmayı önlemıs olabılırsın. amnıyosentezde az da olsa düşük riski var maalesef
toxoplasmanın aşısı yok nasıl bağışıklığın oluştu ki acaba çok kıskandım seni şuan ..
eline sağlık canım
bende yapıyorum bitince paylaşacağım
hayırlı haberlerle gel inş.Kızlar saat 2 de ayrıntılı için randevum var inşallah her şey yolundadır..her zamanki gibi çokk heyecanlıyım ..dua edin
Ayrintili ultrosun harika bir duygu sanirim benimde 2 hafta sonraKızlar saat 2 de ayrıntılı için randevum var inşallah her şey yolundadır..her zamanki gibi çokk heyecanlıyım ..dua edin
inşallah canım.. herkes gibi bende muayene öncesi endişe yaşıyorum acaba iyi mi bebeğim diye...hayırlı sonuçlar , güzel haberler alırsın inşallah canım
Plesantam asagida canim kanamam var ama oyle leke tarzi degil cok ciddi seyler atlattik... umarim tekrar yasamayizsaol cnm iğneleri ne için yaptırıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?