2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

evet tabii ki insan bebişini her gün görse hayır demez valla annelik böyle bir seymıs canım, annelerımızı anne olunca anlıyoruz ne yazık ki ilerde kızım bana cok paniksin dedıgınde ben de anne olunca anlarsın dıyeceğim sanırım

canım 160/1 trizomi 21 dedi doktor aminiyosentez önerdi

canım seni en iyi anlayanlardan biri benim bu konuda...benım de testlerım cok ıyı çıkmadı, bebegımde ense kalınlığı gorundu. eger bebekte yapılan test sonucu dışında bır sağlık sorunu gorunmuyorsa önce Amerika'ya gonderılen kan testınden yaptır (eğer ımkanınız varsa cunku bıraz malıyetlı). bana detay verebılırsın sana yol göstermek amaçlı yardımcı olabılırım. yakın zamanda bu kan testlerınden yanı prena, verifi, panorama testlerınden doktorumn tavsiye etmiş olduğu verifi testi yaptırdım (diğerlerinden daha kapsamlıymış ve en yenisiymiş). yanı bebek aslında sağlıklı gorunuyorsa dırek amnıyosentez yapıp bebegının hayatını rıske atmayı önlemıs olabılırsın. amnıyosentezde az da olsa düşük riski var maalesef

Sevindim canim senin adina... ben de az once drumla gorustum igneye devam dedi 9kutu bitirdim popom kaniyor artik bazi yerleri morardi napim bebegim iyi olsun diyorum

Var ys bugunlerde en cok korktugum sey dolgumun dusmesi ay diyorum o da eksik kalsin yasamayayim

Günaydın kızlar dünkü kontrolümüz çok iyi geçti düşük tehlikesi için rahim ağzı uzunluğu ölçüldü normal çıktı sadece bebeğin eşi biraz aşağıdaymış o yüzden ilişki yasak onun haricinde normal hayatıma dönebilirmişim cinsiyetimiz de belli oldu 2. Oğluşum geliyor

gözünaydın cnm haırlı olsun oğluşun

canım ikilı testım 1/10000 çıktı üçlü test 1/164 çıktı dr amnıyosentez önerdı ama ben once bır ayrıntılı ultrason yaptırmak ıstedım

toxoplasmanın aşısı yok nasıl bağışıklığın oluştu ki acaba çok kıskandım seni şuan ..

eline sağlık canım
bende yapıyorum bitince paylaşacağım

Topsoklazma kedi tuyundende geciyor her insan hayatinda 1 kere nobet geciriyor bazilari fark ediyor bazilari etmiyor
Testin nedeni suana. Kadar gecirip gecirmedigin
Hamile iken gecirirsen agir oluyor cunku
Ben evde kedi besliyorum oyuzdnebyaptirmustim testi

Kızlar saat 2 de ayrıntılı için randevum var inşallah her şey yolundadır..her zamanki gibi çokk heyecanlıyım ..dua edin
Ayrintili ultrosun harika bir duygu sanirim benimde 2 hafta sonra
Sorum suki allah korusun kotu birsey gorsek
Donusu varmi ?
Allah korusun ben sorunlu bir evlat dunyaya geyirmek istemiyirum ona eziyet gibi geliyor
Aklim cok.karisti

günaydın kızlar.

bebek arabası hala almayanlar biran önce alsın bence fiyatlar %50 civarı artacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…