- 11 Haziran 2012
- 2.114
- 1.409
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #28.181
çok geçmiş olsun cnm allah bidaha yaşatmasın benimde kızımda aşağıdaydı ama kanamam olmamıştı çok şükür bunda ise en başında düşük tehlikem vardı kanamam oldu sonra leke geldi baya bi süre progestan kullandım hatta 3-4 tanede iğne yaptırdık ama neyseki plesenta yeri iyimiş allah hepimize yardım etsin sorunsuz bi şekilde kucağımıza alalım evlatlarımızıPlesantam asagida canim kanamam var ama oyle leke tarzi degil cok ciddi seyler atlattik... umarim tekrar yasamayiz
isteseydin keşke canım.canım devlette bir profösere gittim adam o kadar yoğun ki normalde detaylıya bile bakmıyormus ama süper bir doktor ben de en azından bir resim filan verir dedim onu bile vermedi.
ama cok şükür her sey normal dedi.
Sorma 1 ay oldu gormeyeli..sagol canim insallah ☺ultrason günü yaklaştıkça gerçekten özlem daha da artıyor. Ama az kalmış kavuşmanıza:) Güzel haberlerle dön inşallah canım.
ben tutmuyorum bu sıcakta işe git gel susuz kalırsam küt bayılırım heralde :) çocuklarımızda tam gelişme aşamasında dinende bize düşmüyor şuan borçlanıp sonra tutmak gerek ama tercih meselesi tabi kim nasıl isterse :)kızlar.. oruç tutanlar var mı?
nasıl gidiyor?
Allah günah yazmasın sıkıyosa tut bak daha yarım litre içtim iş yoğunluğundan fırsatıum olmadı ağzım bembeyaz veledim tık tık su iç annaaaaaaaaaaaaaa diye bağrınıyorkızlar.. oruç tutanlar var mı?
nasıl gidiyor?
İnşallah canim allah dualarimizi kabul etsin. Bende öyle diyorum burnu benimki gibi olacak herhaldeAmin inşallah gözünüz aydın ikili test, ayrıntılı derken doğuma kadar tüm merhalelerden hayırlı haberler alarak selametli doğumlar, sağlıklı evlatlara kavuşalım hepimiz inşallah. Sanki artık bebeklerimiz baya baya şekillendi, yuvarlak burunlu olacak sanki sizinki :)) maşallah
kızlar.. oruç tutanlar var mı?
nasıl gidiyor?
Nasıl duruyorsunuz?Sorma 1 ay oldu gormeyeli..sagol canim insallah ☺
Normal polikliniğe gidiyorum. Mehmet Erdem var o ilgileniyordu yine bişey olursa ona danışıyoruz..Cevabın için teşekkürler eltanin,
İlk doğumumda da dediğine göre ikinci doğumunu da Gazi'de yapacaksın. Hangi doktora gidiyorsun ve memnun musun hastaneden personelden?
Cok fazla ultrsona girmek zararli diye cnm...ama dopler var evde her gun kalbini dinliyoruz insan ozluyir yaNasıl duruyorsunuz?
Ben 2-3 haftada bir gidiyorum :)
ben tutmuyorum bu sıcakta işe git gel susuz kalırsam küt bayılırım heralde :) çocuklarımızda tam gelişme aşamasında dinende bize düşmüyor şuan borçlanıp sonra tutmak gerek ama tercih meselesi tabi kim nasıl isterse :)
kızlar.. oruç tutanlar var mı?
nasıl gidiyor?
Amin canimçok geçmiş olsun cnm allah bidaha yaşatmasın benimde kızımda aşağıdaydı ama kanamam olmamıştı çok şükür bunda ise en başında düşük tehlikem vardı kanamam oldu sonra leke geldi baya bi süre progestan kullandım hatta 3-4 tanede iğne yaptırdık ama neyseki plesenta yeri iyimiş allah hepimize yardım etsin sorunsuz bi şekilde kucağımıza alalım evlatlarımızı
Ayrintili ultrosun harika bir duygu sanirim benimde 2 hafta sonra
Sorum suki allah korusun kotu birsey gorsek
Donusu varmi ?
Allah korusun ben sorunlu bir evlat dunyaya geyirmek istemiyirum ona eziyet gibi geliyor
Aklim cok.karisti
Bu tarihte normalde tam olarak 40 hafta oluyor. Bu tarihten önce veya sonra doğum olabilir.Tecrubeli arkadaslar bi sorum olacak hani tahmini dogum tarihi verdi ya doktor bize mesela benimki 2 kasim bu tarihden ilerimi oncemi yoksa tam bu zamana denk geliyomu dogum bi bilgi verirmisiz onceden dogum yapan arkadaslar
benim kızımda 9 eylül görünüyordu 5 eylülde sezeryanla doğum yaptım genellikle bir hafta 10 gün erken oluyorTecrubeli arkadaslar bi sorum olacak hani tahmini dogum tarihi verdi ya doktor bize mesela benimki 2 kasim bu tarihden ilerimi oncemi yoksa tam bu zamana denk geliyomu dogum bi bilgi verirmisiz onceden dogum yapan arkadaslar
bende tutmuyorumBende tutumuyorum oruç.
zaten dakika başı susuyorum ve sık acıkmaya başladım.
bebeğimin gelişimi daha önemli ki dinimiz bu konuda çok esnek.
ben uyandigimday uzbustu yatmisboluyorum kendimiBence kendini nasil rahat hissediyorsa öyleyat. Ben sagima ddoğru yattigimda rahat değilim sadece.. ama doktorlar 28. Haftadan itibaren soluna doğru yayılması gerektiğini söylüyor.
Bebwgw yeterli kan veoksijen.gitmiyir diyorlarosırt üstü yatınca ne oluyor ki.. sağ tarafa hiç yatamıyorum zaten..sol tarafa yatınca da agrı oluyor. geriye tek sırt üstü kalıyor.
allah kirusun 2li guzel cikti ama korkum varCiddi bir sorun varsa, 24. haftaya kadar geri dönüşü var.
24. haftadan sonra, hidrosefali gibi çocuk doğsa bile yaşama şansı olmayan bir hastalığı yoksa, geri dönüşü yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?