2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Plesantam asagida canim kanamam var ama oyle leke tarzi degil cok ciddi seyler atlattik... umarim tekrar yasamayiz
çok geçmiş olsun cnm allah bidaha yaşatmasın benimde kızımda aşağıdaydı ama kanamam olmamıştı çok şükür bunda ise en başında düşük tehlikem vardı kanamam oldu sonra leke geldi baya bi süre progestan kullandım hatta 3-4 tanede iğne yaptırdık ama neyseki plesenta yeri iyimiş allah hepimize yardım etsin sorunsuz bi şekilde kucağımıza alalım evlatlarımızı

kızlar.. oruç tutanlar var mı?

nasıl gidiyor?
ben tutmuyorum bu sıcakta işe git gel susuz kalırsam küt bayılırım heralde :) çocuklarımızda tam gelişme aşamasında dinende bize düşmüyor şuan borçlanıp sonra tutmak gerek ama tercih meselesi tabi kim nasıl isterse :)

İnşallah canim allah dualarimizi kabul etsin. Bende öyle diyorum burnu benimki gibi olacak herhalde

Cevabın için teşekkürler eltanin,
İlk doğumumda da dediğine göre ikinci doğumunu da Gazi'de yapacaksın. Hangi doktora gidiyorsun ve memnun musun hastaneden personelden?
Normal polikliniğe gidiyorum. Mehmet Erdem var o ilgileniyordu yine bişey olursa ona danışıyoruz..
Poliklinikte ki doktorların hepside çok iyiler bence, ilgileniyorlar, pek sorun yaşamadık..
Doğumumda da yine gazide herşey güzeldi, evet şimdi ki doğumumuda inşallah yine gazide yapacağım.

kızlar.. oruç tutanlar var mı?

nasıl gidiyor?

Bizler kendimiz oruca dayanabiliyor dahi olsak karnımızdaki masum bebeklerin gelişimini engellediğimizi düşünmeliyiz. bebekler anne karnında hareket edip kas sistemini geliştirebilmek ve doğuma kendilerini hazırlayabilmek için protein, mineral ve suya ihtiyaç duyuyorlar. Eksik olması demek gelişimini etkileyeceği anlamna gelir ki zaten dinimizde de hamile ve emziran annelerin tutmaması gerektiği belli.. Ben tutulmaması gerek diyen taraftayım yani :)

Merb arkdlar bende tutmuyorum borclarima eklenicek artik..21+1 iz bizide dun aradilar saglik ocgndan asimizi olduk.. kan sayimi ve seker bakmak icin kan tahlilide verdim sonuc yarin alicam ..
hizli kilo almaya basladim malesef .. cmt de nasipse dr kontrolumuz var ac olarak cagirdi sanrm yukleme yapicak. En son 29 maysta gitmistik heycanliyim :)

Tecrubeli arkadaslar bi sorum olacak hani tahmini dogum tarihi verdi ya doktor bize mesela benimki 2 kasim bu tarihden ilerimi oncemi yoksa tam bu zamana denk geliyomu dogum bi bilgi verirmisiz onceden dogum yapan arkadaslar

Amin canim

Ayrintili ultrosun harika bir duygu sanirim benimde 2 hafta sonra
Sorum suki allah korusun kotu birsey gorsek
Donusu varmi ?
Allah korusun ben sorunlu bir evlat dunyaya geyirmek istemiyirum ona eziyet gibi geliyor
Aklim cok.karisti

Ciddi bir sorun varsa, 24. haftaya kadar geri dönüşü var.

24. haftadan sonra, hidrosefali gibi çocuk doğsa bile yaşama şansı olmayan bir hastalığı yoksa, geri dönüşü yok.

Tecrubeli arkadaslar bi sorum olacak hani tahmini dogum tarihi verdi ya doktor bize mesela benimki 2 kasim bu tarihden ilerimi oncemi yoksa tam bu zamana denk geliyomu dogum bi bilgi verirmisiz onceden dogum yapan arkadaslar
Bu tarihte normalde tam olarak 40 hafta oluyor. Bu tarihten önce veya sonra doğum olabilir.
Normal doğum olacaksa en fazla 41. haftaya kadar bekliyorlar. Bu haftada doğum normal yollardan başlamıyorsa, suni sancı ile doğumu başlatabilirler yada duruma göre sezaryen olabilir.
Zorunlu sezaryen olacaksa en geç 39. haftada alıyorlar. Bu noktada dikkat etmeniz gereken şu: Eğer çocuk oğlansa, 39. haftadan önce aldırmayın zira erkek bebeklerin akciğer gelişimi kızlara göre geç oluyor bu sebeple 38. hafta ve öncesi doğan bebeklerin küvözde kalma riski var. Kız çocukları ise 38. haftadan itibaren alınabilir.

benim kızımda 9 eylül görünüyordu 5 eylülde sezeryanla doğum yaptım genellikle bir hafta 10 gün erken oluyor

Bence kendini nasil rahat hissediyorsa öyleyat. Ben sagima ddoğru yattigimda rahat değilim sadece.. ama doktorlar 28. Haftadan itibaren soluna doğru yayılması gerektiğini söylüyor.
ben uyandigimday uzbustu yatmisboluyorum kendimi
Tv izlerken.sirt ustu heo

sırt üstü yatınca ne oluyor ki.. sağ tarafa hiç yatamıyorum zaten..sol tarafa yatınca da agrı oluyor. geriye tek sırt üstü kalıyor.
Bebwgw yeterli kan veoksijen.gitmiyir diyorlaro
Ciddi bir sorun varsa, 24. haftaya kadar geri dönüşü var.

24. haftadan sonra, hidrosefali gibi çocuk doğsa bile yaşama şansı olmayan bir hastalığı yoksa, geri dönüşü yok.
allah kirusun 2li guzel cikti ama korkum var ( yasim 34 diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…