- 26 Şubat 2015
- 522
- 434
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #28.201
Canim cok guzel aciklamissin tesekkurler Allah yardimcimiz olsun hayirlisiyla sagsaglim alalim evlatlarimiziBu tarihte normalde tam olarak 40 hafta oluyor. Bu tarihten önce veya sonra doğum olabilir.
Normal doğum olacaksa en fazla 41. haftaya kadar bekliyorlar. Bu haftada doğum normal yollardan başlamıyorsa, suni sancı ile doğumu başlatabilirler yada duruma göre sezaryen olabilir.
Zorunlu sezaryen olacaksa en geç 39. haftada alıyorlar. Bu noktada dikkat etmeniz gereken şu: Eğer çocuk oğlansa, 39. haftadan önce aldırmayın zira erkek bebeklerin akciğer gelişimi kızlara göre geç oluyor bu sebeple 38. hafta ve öncesi doğan bebeklerin küvözde kalma riski var. Kız çocukları ise 38. haftadan itibaren alınabilir.
Anladim canim hayirlisi artik normal dogum olursa biraz daha gec oluyo sanirimbenim kızımda 9 eylül görünüyordu 5 eylülde sezeryanla doğum yaptım genellikle bir hafta 10 gün erken oluyor
evet cnm hatta bi akrabamın 10 gün geçti bir türlü sancısı gelmiyo sonra kontrolde bebeğin kakasını yemeye başladığını görüyo dr. apar topar sezeryana alıyolar neyseki ikiside sağ salim kurtulduAnladim canim hayirlisi artik normal dogum olursa biraz daha gec oluyo sanirim
Ayy Allah korusun canim cogunun basina geliyo bu ins bizler yasamayizevet cnm hatta bi akrabamın 10 gün geçti bir türlü sancısı gelmiyo sonra kontrolde bebeğin kakasını yemeye başladığını görüyo dr. apar topar sezeryana alıyolar neyseki ikiside sağ salim kurtuldu
Yuz ustu belki sakincali olur ama sirt ustu bisey olmaz icini ferah tut. Yasini da probleben uyandigimday uzbustu yatmisboluyorum kendimi
Tv izlerken.sirt ustu heo
Bebwgw yeterli kan veoksijen.gitmiyir diyorlaro
allah kirusun 2li guzel cikti ama korkum var( yasim 34 diye
Ben 38 yaşındayım, korkmayın. 44 yaşında akrabam doğum yaptı, çocuk sapasağlam maşallah.ben uyandigimday uzbustu yatmisboluyorum kendimi
Tv izlerken.sirt ustu heo
Bebwgw yeterli kan veoksijen.gitmiyir diyorlaro
allah kirusun 2li guzel cikti ama korkum var( yasim 34 diye
Bu acikma isine cozum yok mu ya ne yesem kendimi ac hissediyorumBende tutumuyorum oruç.
zaten dakika başı susuyorum ve sık acıkmaya başladım.
bebeğimin gelişimi daha önemli ki dinimiz bu konuda çok esnek.
bende 35 yaşındayım ikinci bebeğim olacak allahın izniyleBen 38 yaşındayım, korkmayın. 44 yaşında akrabam doğum yaptı, çocuk sapasağlam maşallah.
Bu acikma isine cozum yok mu ya ne yesem kendimi ac hissediyorum
3ana öğün 3 de ara öğün yemelisin canım. Ana öğünlerde çorbası, yemeği, salatası ve yoğurdu mutlaka olmalı. Ben bu şekilde besleniyorum. Ara öğünlerde de farklı meyveler yiyorum. Bir sonraki ana öğüne kadar acıkmış oluyorum. Hatta bir 5dk geciksin midem bulanıyor aclıktan ama yediğimde doyuyorum. Şu ana kadar da 1,5kg aldım.
maşallah ya o kadar yeyip nasıl az kilo aldın ben meyve sevmiyorum ama ana öğünlerimi güzel yiyorum3ana
öğün 3 de ara öğün yemelisin canım. Ana öğünlerde çorbası, yemeği, salatası ve yoğurdu mutlaka olmalı. Ben bu şekilde besleniyorum. Ara öğünlerde de farklı meyveler yiyorum. Bir sonraki ana öğüne kadar acıkmış oluyorum. Hatta bir 5dk geciksin midem bulanıyor aclıktan ama yediğimde doyuyorum. Şu ana kadar da 1,5kg aldım.
Ayy corbadan tiksindim maalesef...bugun 2 defa kahvakti yaptim mey vemi de yedim...genelde sabah 2 haslanmis yumurtali kahvalti yaptigimda tok tutuyor ama bazen de ne yesem ac hissediyoeum..bende suan kilo almamis durumdayim3ana öğün 3 de ara öğün yemelisin canım. Ana öğünlerde çorbası, yemeği, salatası ve yoğurdu mutlaka olmalı. Ben bu şekilde besleniyorum. Ara öğünlerde de farklı meyveler yiyorum. Bir sonraki ana öğüne kadar acıkmış oluyorum. Hatta bir 5dk geciksin midem bulanıyor aclıktan ama yediğimde doyuyorum. Şu ana kadar da 1,5kg aldım.
hayirli olsun kusum sende gittin rahatladn cinsiyetnide ogrendin sonunda :)) boyu kilosu ne kadar ve kacinci hafta tam olatak :)Teyzeleri biz geldik cok sukur herseyi iyimis, saglikliymis yavrum, benimde oglum olacakmis. Bizimki en basindan beri 1 hafta ondeydi hala da oyle. Biraz iri bir bebek diyor doktorumuz. Videosunu da verdiler onu izliyorum simdi. Allahim herkese nasip etsin bu guzel duyguyu
Kızlar doktora gittim.Çok şükür her şey yolunda.Oldukça detaylı baktı.
Mini bir detaylı ultrason gibi oldu :)
Sağol canım , herkesin bebişi hep iyi olsun inşallahİyi çok şükür.
maşallah ya o kadar yeyip nasıl az kilo aldın ben meyve sevmiyorum ama ana öğünlerimi güzel yiyorum6 kg aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?