2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim cok guzel aciklamissin tesekkurler Allah yardimcimiz olsun hayirlisiyla sagsaglim alalim evlatlarimizi

Anladim canim hayirlisi artik normal dogum olursa biraz daha gec oluyo sanirim
evet cnm hatta bi akrabamın 10 gün geçti bir türlü sancısı gelmiyo sonra kontrolde bebeğin kakasını yemeye başladığını görüyo dr. apar topar sezeryana alıyolar neyseki ikiside sağ salim kurtuldu

Ayy Allah korusun canim cogunun basina geliyo bu ins bizler yasamayiz

ben uyandigimday uzbustu yatmisboluyorum kendimi
Tv izlerken.sirt ustu heo

Bebwgw yeterli kan veoksijen.gitmiyir diyorlaro
allah kirusun 2li guzel cikti ama korkum var ( yasim 34 diye
Yuz ustu belki sakincali olur ama sirt ustu bisey olmaz icini ferah tut. Yasini da proble
m etme annem 36 yasinda ikiz dogurdu
Allahin izniyle de bisey olmadi cok sukur.
Rabbim bebislerimizi bagislasin insallah

Bu acikma isine cozum yok mu ya ne yesem kendimi ac hissediyorum

3ana öğün 3 de ara öğün yemelisin canım. Ana öğünlerde çorbası, yemeği, salatası ve yoğurdu mutlaka olmalı. Ben bu şekilde besleniyorum. Ara öğünlerde de farklı meyveler yiyorum. Bir sonraki ana öğüne kadar acıkmış oluyorum. Hatta bir 5dk geciksin midem bulanıyor aclıktan ama yediğimde doyuyorum. Şu ana kadar da 1,5kg aldım.

Ne kadar az kilo almışsın maşallah ilk zamanlar istifraların oldu mu ? Benim maşallah çok midemle sıkıntı olmadı o yüzden kilo vermedim aldım İnşallah fazla almam çok aşırı yemiyorum

maşallah ya o kadar yeyip nasıl az kilo aldın ben meyve sevmiyorum ama ana öğünlerimi güzel yiyorum 6 kg aldım

Ayy corbadan tiksindim maalesef...bugun 2 defa kahvakti yaptim mey vemi de yedim...genelde sabah 2 haslanmis yumurtali kahvalti yaptigimda tok tutuyor ama bazen de ne yesem ac hissediyoeum..bende suan kilo almamis durumdayim

B
hayirli olsun kusum sende gittin rahatladn cinsiyetnide ogrendin sonunda :)) boyu kilosu ne kadar ve kacinci hafta tam olatak :)

arkdşlar 16. hftadan sonra göbek hizamda bebeğin pitpitlarını ve seğirme gibi şeylerini hissediyodum fakat son günlerde göbeğimin 4-5 parmak aşağısında falan hissedyorum sanki,sizde oylemı hıssedıyosunuz, endişelendimde anlamadım yani

maşallah ya o kadar yeyip nasıl az kilo aldın ben meyve sevmiyorum ama ana öğünlerimi güzel yiyorum 6 kg aldım

Çok gibi görünüyor ama olması gereken. Zaten düzenli yediğin için açlık krizleri yaşamıyorsun. Abur cubura yönelmiyorsun. Ben ona da çok dikkat ediyorum. Bebeğe yararı olmayan hiç bir şey yemiyorum. Ama her gün cevizimi ve sütümü de içiyorum. Bebekten önce ise güne müsli ve kahveyle başlayan, günde 6-7 kupa filtre kahve içen, kahve ve kurabiyeyle öğün geçiştiren neredeyse yemek yemeyen bir insandım. Hep zayıf biriydim ama çok kötü besleniyordum. Ama işte hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren böyle bir şey oldu bana:)) Hayırlı bir şeyler oldu yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…