- 11 Haziran 2012
- 2.114
- 1.409
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #28.221
süper olmuş vallaÇok gibi görünüyor ama olması gereken. Zaten düzenli yediğin için açlık krizleri yaşamıyorsun. Abur cubura yönelmiyorsun. Ben ona da çok dikkat ediyorum. Bebeğe yararı olmayan hiç bir şey yemiyorum. Ama her gün cevizimi ve sütümü de içiyorum. Bebekten önce ise güne müsli ve kahveyle başlayan, günde 6-7 kupa filtre kahve içen, kahve ve kurabiyeyle öğün geçiştiren neredeyse yemek yemeyen bir insandım. Hep zayıf biriydim ama çok kötü besleniyordum. Ama işte hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren böyle bir şey oldu bana:)) Hayırlı bir şeyler oldu yani:))
cnm normal bence benimde bazen aşağılarda bazende göbeğimin etrafında hissediyorum sanırım artık büyüdüler ve başı göbek etrafındaysa ayakları alt taraflarda olabiliyorarkdşlar 16. hftadan sonra göbek hizamda bebeğin pitpitlarını ve seğirme gibi şeylerini hissediyodum fakat son günlerde göbeğimin 4-5 parmak aşağısında falan hissedyorum sanki,sizde oylemı hıssedıyosunuz, endişelendimde anlamadım yani
zümra
Sena
zülal
gizem
sevde
Rabia
zeynep
selen
sare
şura
şevval
Hira nur
Kizlarrrr hangi ismi kızıma vermelim sizce fikirlerinizi bekliyorum .. Kayinvalidemlere bu şekilde acikliycam kızçem olacağını .. En azından isim koycam diye hazirlanmasin
SENA bencezümra
Sena
zülal
gizem
sevde
Rabia
zeynep
selen
sare
şura
şevval
Hira nur
Kizlarrrr hangi ismi kızıma vermelim sizce fikirlerinizi bekliyorum .. Kayinvalidemlere bu şekilde acikliycam kızçem olacağını .. En azından isim koycam diye hazirlanmasin
arkdşlar 16. hftadan sonra göbek hizamda bebeğin pitpitlarını ve seğirme gibi şeylerini hissediyodum fakat son günlerde göbeğimin 4-5 parmak aşağısında falan hissedyorum sanki,sizde oylemı hıssedıyosunuz, endişelendimde anlamadım yani
Ne kadar az kilo almışsın maşallah ilk zamanlar istifraların oldu mu ? Benim maşallah çok midemle sıkıntı olmadı o yüzden kilo vermedim aldımİnşallah fazla almam çok aşırı yemiyorum
Ayy corbadan tiksindim maalesef...bugun 2 defa kahvakti yaptim mey vemi de yedim...genelde sabah 2 haslanmis yumurtali kahvalti yaptigimda tok tutuyor ama bazen de ne yesem ac hissediyoeum..bende suan kilo almamis durumdayim
zümra
Sena
zülal
gizem
sevde
Rabia
zeynep
selen
sare
şura
şevval
Hira nur
zümra
Sena
zülal
gizem
sevde
Rabia
zeynep
selen
sare
şura
şevval
Hira nur
Yedigim tek karbinhidrat kahvaktida ki bal ve ara ogunde ki meyve diyebilirim...sukur canim suan tatli cekmiyor...bu arada sen suan -500 gr dasin kilo almis sayilmiyorsun bende asiri kilo verdim suan ondan kilo almamis gozukuyorumOlmaz mı hala arada oluyor. O dönemde 2 kg verdim. 1,5 kilosunu geri aldım.
Farklı çorbalar deneyebilirsin. Bir de tam olarak doymuş olduğundan emin ol o öğün. Karbonhidrat içeriği de az olsun. O da acıktırıyor olabilir. Çoğu kişi yumurta yiyemiyor, yiyebiliyor olman süper olmuş aynen devam:)
Cok dogru bir aciklama yapmis doktor.ben oruc tutabilirsin diyen doktor da gormedim.hem tutan nasil tutuyor anlamadim ben surekli acım nasil dayaniyorlar kiBide ultrason doktoruyla benden önceki bayanın konuşmalarını dinledim biraz...bayan oruç tutuyorum dedi ve doktor kızdı siz evdeki 1yaşındaki çocuğa tutturuyomusunuz aynı şey dedi.sen ne yer ne içersen bebekte onu yiyo içiyo...yanlış dedi
Sena ve hiranur guzel....bu isimde ogrencilerim vardi cok akilli guzel kizlardizümra
Sena
zülal
gizem
sevde
Rabia
zeynep
selen
sare
şura
şevval
Hira nur
Ben 3 saat once felan vuruldum merak etme kan vermekten daha iyi☺aksama agri olabikir dedi ama benim asi sonrasi 5 ,10 dakika agrim oldu suan birsey hissetmiyorum....asi olmadanbende axaba kacsam mi diyordum ama hicde korkulacak birsey degil ☺Biz yarın tetanoz aşısına gidioruz
En son ilkokul 5te aşı oldum, onda da kaçarken hademe yakaladıydı şimdi bu koca göbekle nasıl kaçsam bilmiyorum
Hergün göbekten iğneye alıştım ama koldan denince aboov kaçasım gelio
Selen ,çok güzel bir isimzümra
Sena
zülal
gizem
sevde
Rabia
zeynep
selen
sare
şura
şevval
Hira nur
canım ikilı testım 1/10000 çıktı üçlü test 1/164 çıktı dr amnıyosentez önerdı ama ben once bır ayrıntılı ultrason yaptırmak ıstedım
1ay oldu kontrole gtmeyeli hftaya ayrintili ultrasonum var bianonce gidip gorseydimde rahatlasaydim bebişi,degisik seyler olunca insan meraklaniyor:)cnm normal bence benimde bazen aşağılarda bazende göbeğimin etrafında hissediyorum sanırım artık büyüdüler ve başı göbek etrafındaysa ayakları alt taraflarda olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?