2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
süper olmuş valla bende abur cubur yemiyorum ama malesefki ekmeksiz doymuyorum o yüzden sanırım fazla kilo aldım

zümra
Sena
zülal
gizem
sevde
Rabia
zeynep
selen
sare
şura
şevval
Hira nur
Kizlarrrr hangi ismi kızıma vermelim sizce fikirlerinizi bekliyorum .. Kayinvalidemlere bu şekilde acikliycam kızçem olacağını .. En azından isim koycam diye hazirlanmasin

Reactions: GCA
cnm normal bence benimde bazen aşağılarda bazende göbeğimin etrafında hissediyorum sanırım artık büyüdüler ve başı göbek etrafındaysa ayakları alt taraflarda olabiliyor

BENCE ZÜLAL ÇOK GÜZEL OLUR :)

SENA bence

Endişelenecek bişi yok canım. aynı şeyleri bende hissediyorum ve izliyorum merak etme.. :)

Ne kadar az kilo almışsın maşallah ilk zamanlar istifraların oldu mu ? Benim maşallah çok midemle sıkıntı olmadı o yüzden kilo vermedim aldım İnşallah fazla almam çok aşırı yemiyorum

Olmaz mı hala arada oluyor. O dönemde 2 kg verdim. 1,5 kilosunu geri aldım.

Ayy corbadan tiksindim maalesef...bugun 2 defa kahvakti yaptim mey vemi de yedim...genelde sabah 2 haslanmis yumurtali kahvalti yaptigimda tok tutuyor ama bazen de ne yesem ac hissediyoeum..bende suan kilo almamis durumdayim

Farklı çorbalar deneyebilirsin. Bir de tam olarak doymuş olduğundan emin ol o öğün. Karbonhidrat içeriği de az olsun. O da acıktırıyor olabilir. Çoğu kişi yumurta yiyemiyor, yiyebiliyor olman süper olmuş aynen devam:)

Zeynep ismini çok sveiyorum ama kuzenimizin kızının adı zeynep, sare ismini de seviyorum.. Eşimle düşünüyoruz bizde

Biz kızımız olsaydı ismini Zeynep koyucaktık. En yakın arkadaşımın ismi de Zeynep ve tanıdığım tüm Zeynepler akıllı, güzel, iyi huylu kızlar. Hiç saçma sapan bir Zeynep'le karşılaşmadım. Hem klasik hem çok güzel bir isim. Yeni ve modern görünüşlü anlamsız bir dolu ismin içinde pırıl pırıl duruyor.

Zülal de o dönem düşündüğümüz bir isimdi. Hala beğeniyorum çok da güzel bir isim. Ama fonetik olarak biraz zor.

Selam kızlar daha yenice girdim eve hemen size yazayım dedim..ayrıntılıya girdim şükür oğluşum iyiymiş 425gr olmuş dedi gayet iyi dedi.. çok şükür atlattık darısı size..kolları bacakları burun kemiği ayakları her yerini gösterdi doktor.

Bide ultrason doktoruyla benden önceki bayanın konuşmalarını dinledim biraz...bayan oruç tutuyorum dedi ve doktor kızdı siz evdeki 1yaşındaki çocuğa tutturuyomusunuz aynı şey dedi.sen ne yer ne içersen bebekte onu yiyo içiyo...yanlış dedi

Yedigim tek karbinhidrat kahvaktida ki bal ve ara ogunde ki meyve diyebilirim...sukur canim suan tatli cekmiyor...bu arada sen suan -500 gr dasin kilo almis sayilmiyorsun bende asiri kilo verdim suan ondan kilo almamis gozukuyorum

Cok dogru bir aciklama yapmis doktor.ben oruc tutabilirsin diyen doktor da gormedim.hem tutan nasil tutuyor anlamadim ben surekli acım nasil dayaniyorlar ki

Sena ve hiranur guzel....bu isimde ogrencilerim vardi cok akilli guzel kizlardi

Ben 3 saat once felan vuruldum merak etme kan vermekten daha iyi☺aksama agri olabikir dedi ama benim asi sonrasi 5 ,10 dakika agrim oldu suan birsey hissetmiyorum....asi olmadanbende axaba kacsam mi diyordum ama hicde korkulacak birsey degil ☺

Selen ,çok güzel bir isim

canım ikilı testım 1/10000 çıktı üçlü test 1/164 çıktı dr amnıyosentez önerdı ama ben once bır ayrıntılı ultrason yaptırmak ıstedım

canım ikili test&dortlu testte genetikle ilgili rahatsızlıklara bakılıyor. eger bır test yaptıracaksan ayrıntılı ultrasonu beklemene gerek yok cunku bu hastalıklar detaylı ultrasonda görülmez. ha şu açıdan görülebilir:
*bebekte herhangi bir gelişim geriliği görülüyor ise ya da bebeğin kemiklerinde kısalık ya da anormallik var ise vs...bu belirtiler olmadan da çocuğunda genetik hastalık olabilir...
ayrıntılı ultrasonun da hiç bir şey çıkmayabilir de ama bu bebekte genetik bir hastalık olmadığı anlamına gelmez.
zaten her halükarda detaylı ultrasonu yaptıracağız tabii ki yaptır ama çocuğumda hastalık var mı ya da sağlıklı mı diye öğrenmek istiyorsan amniyosentez ya da anne kanı ile yapılan genetik tanı testi yaptırmak durumundasın. ben önce anne kanı ile bakılan genetik testi yaptır derim; panorama, verifi, pregna vs...bunlardan en iyisini en gelişmişini seçmelisin doktorun seni yönlendirir...
internetten biraz araştır derim içine ne sinecekse, hangisi seni iyi hissettirecekse o testi yaptır...ama sana tavsiyem bebeğinde ikili test kötülüğü dışında bir şey çıkmadıysa amniyosentezi 2 kere düşünmen

bana sorarsan yapman gereken, ikili testin 1/10,000 çıkmışken amniyosentez ile o bebeğin hayatını tehlikeye atmaman. 3lü testi bir çok doktor yapmıyor direk es geçiyor, yanlış sonuçlar verdiği söyleniyor. 3lü teste güvenerek hareket etme derim ben ama yine de sen bilirsin

cnm normal bence benimde bazen aşağılarda bazende göbeğimin etrafında hissediyorum sanırım artık büyüdüler ve başı göbek etrafındaysa ayakları alt taraflarda olabiliyor
1ay oldu kontrole gtmeyeli hftaya ayrintili ultrasonum var bianonce gidip gorseydimde rahatlasaydim bebişi,degisik seyler olunca insan meraklaniyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…