2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Şevval ismi çok güzel bence anlami da öyle :)

Kızlar ithal bebek ürünlerine gelen zamdan haberiniz var mı? Ben bebek Arabası için son ayları bekleyecektim ama fiyatları hızla artıyor o Yüzden araştırmaya başladım comfort neo bebek Arabası alan ya da kullanan var mı? Pahalı bir ürün ya memnun olmazsam diye korkuyorum

Kizlarr bizim de 6 Temmuzda detaylimiz var inşaallah sagliklidir oğlum :) Yüzünü gorebildiniz mi siz ve renkli mi oluyor ? Biz Ozel Gaziosmanpasa Hastanesinde girecegiz.. Bir de ben 4.5 kilo aldm doguma kadar çok alcam diye korkuyorumm

daha da zam gelmez. yeterince geçirdiler zaten

ama alacağınız ürünü mutlaka deneyin görün açıp kapatın.
çünkü birinin önerdiği diğerine uymayabiliyor.

bende haldır haldır araştımalardayım.. netten ve bebek mağazalarından sürekli fiyat alıyorum istediğim bebek arabası için.

canım ayrıntılı şekılde yazdıgın için çok teşekkür ederim o kandan yapılan test çok pahalıymış elimiz çok sıkışık onu yaptıramıycaz malesef bugun başka hastanede bır daha 3lü test için kan verdim. haftayada 4lü test vereyım dıyorum. 4 lü test daha güvelinir değil mi ? 2 li testım 1/10.000 çıktı risk çok düşüktü bunda boyle çıkınca 2 gundur çoktum resmen uyuyamadım. dr amnıyosentezı oyle anlattıkı çok basıt gibi bende yaptırdım dedi. bu düşünceyle 9 ay nasıl bekleyeceksın dıyo başka hastanede yaptırsan bıle burdakı sonuç boyle çıktıgı için için rahat edecek mi dıyor.
amnıyosentezde 1/300 olasılıkla düşük ama senın 1/164 le risktesin dıyo

Sen hangi markayı düşünüyorsun

Çoğu da güzel ama anlamları güzel olanı tercih edebilirsiniz, sena rabia zeynep anlamları da güzel benim bildiklerimden

B

hayirli olsun kusum sende gittin rahatladn cinsiyetnide ogrendin sonunda :)) boyu kilosu ne kadar ve kacinci hafta tam olatak :)
Sağol canım, yaa ben heyecandan boy, kilo sormayı unuttum.. Ama yine 1 hafta önden gidiyormuş 20+4 çıkıyor, dediğine gore kemikleri iri bir bebekmis
Ama esimde bende iri kemikliyiz öyle olacağı belliydi zaten

Tek dezavantajı ağır ve büyük olmasıymıs arastırdığım kadar

Hadi gözün aydın, masallah

Selam kızlaaaarrr. Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı. Devlet hastanesinde ultrasoncu baktı. 3 dakika sürmüştür herhalde tam beklediğim gibi şipşak Daha kolunu bacağını görmeye çalışırken ben doktorcum heryerine bakmış. Boyunu kilosunu bile bilmiyorum.
Allahtan cinsiyeti ney dedi bende bilmiyorum siz söyleyeceksiniz dedim.....
Veeeeeeeeeeeeeeeeeee bir KIZIM oluyormuş.. 6 yaşında bir oğlum var birde kızım olacak nasipse.
Cinsiyetini de öğrendiğime göre artık sıradaki meraklarımıza başlıyoruz. kime benzeyecek,gözleri ne renk olacak....vs.
Allahım sağlıkla kavuştursun yavrularımıza tabiki hepimizin en büyük isteği o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…