- 27 Şubat 2015
- 137
- 99
- 18
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #28.241
Saolasn cnm cevabn icin:)Endişelenecek bişi yok canım. aynı şeyleri bende hissediyorum ve izliyorum merak etme.. :)
Saolasn cnm cevabn icin:)
Şevval ismi çok güzel bence anlami da öyle :)zümra
Sena
zülal
gizem
sevde
Rabia
zeynep
selen
sare
şura
şevval
Hira nur
Kizlarrrr hangi ismi kızıma vermelim sizce fikirlerinizi bekliyorum .. Kayinvalidemlere bu şekilde acikliycam kızçem olacağını .. En azından isim koycam diye hazirlanmasin
Şevval ismi çok güzel bence anlami da öyle :)
Kızlar ithal bebek ürünlerine gelen zamdan haberiniz var mı? Ben bebek Arabası için son ayları bekleyecektim ama fiyatları hızla artıyor o Yüzden araştırmaya başladım comfort neo bebek Arabası alan ya da kullanan var mı? Pahalı bir ürün ya memnun olmazsam diye korkuyorum
canım ayrıntılı şekılde yazdıgın için çok teşekkür ederimcanım ikili test&dortlu testte genetikle ilgili rahatsızlıklara bakılıyor. eger bır test yaptıracaksan ayrıntılı ultrasonu beklemene gerek yok cunku bu hastalıklar detaylı ultrasonda görülmez. ha şu açıdan görülebilir:
*bebekte herhangi bir gelişim geriliği görülüyor ise ya da bebeğin kemiklerinde kısalık ya da anormallik var ise vs...bu belirtiler olmadan da çocuğunda genetik hastalık olabilir...
ayrıntılı ultrasonun da hiç bir şey çıkmayabilir de ama bu bebekte genetik bir hastalık olmadığı anlamına gelmez.
zaten her halükarda detaylı ultrasonu yaptıracağız tabii ki yaptır ama çocuğumda hastalık var mı ya da sağlıklı mı diye öğrenmek istiyorsan amniyosentez ya da anne kanı ile yapılan genetik tanı testi yaptırmak durumundasın. ben önce anne kanı ile bakılan genetik testi yaptır derim; panorama, verifi, pregna vs...bunlardan en iyisini en gelişmişini seçmelisin doktorun seni yönlendirir...
internetten biraz araştır derim içine ne sinecekse, hangisi seni iyi hissettirecekse o testi yaptır...ama sana tavsiyem bebeğinde ikili test kötülüğü dışında bir şey çıkmadıysa amniyosentezi 2 kere düşünmen
bana sorarsan yapman gereken, ikili testin 1/10,000 çıkmışken amniyosentez ile o bebeğin hayatını tehlikeye atmaman. 3lü testi bir çok doktor yapmıyor direk es geçiyor, yanlış sonuçlar verdiği söyleniyor. 3lü teste güvenerek hareket etme derim ben ama yine de sen bilirsin
daha da zam gelmez. yeterince geçirdiler zaten
ama alacağınız ürünü mutlaka deneyin görün açıp kapatın.
çünkü birinin önerdiği diğerine uymayabiliyor.
bende haldır haldır araştımalardayım.. netten ve bebek mağazalarından sürekli fiyat alıyorum istediğim bebek arabası için.
Çoğu da güzel ama anlamları güzel olanı tercih edebilirsiniz, sena rabia zeynep anlamları da güzel benim bildiklerimdenzümra
Sena
zülal
gizem
sevde
Rabia
zeynep
selen
sare
şura
şevval
Hira nur
Kizlarrrr hangi ismi kızıma vermelim sizce fikirlerinizi bekliyorum .. Kayinvalidemlere bu şekilde acikliycam kızçem olacağını .. En azından isim koycam diye hazirlanmasin
Sağol canım, yaa ben heyecandan boy, kilo sormayı unuttum.. Ama yine 1 hafta önden gidiyormuş 20+4 çıkıyor, dediğine gore kemikleri iri bir bebekmisB
hayirli olsun kusum sende gittin rahatladn cinsiyetnide ogrendin sonunda :)) boyu kilosu ne kadar ve kacinci hafta tam olatak :)
Tek dezavantajı ağır ve büyük olmasıymıs arastırdığım kadarKızlar ithal bebek ürünlerine gelen zamdan haberiniz var mı? Ben bebek Arabası için son ayları bekleyecektim ama fiyatları hızla artıyor o Yüzden araştırmaya başladım comfort neo bebek Arabası alan ya da kullanan var mı? Pahalı bir ürün ya memnun olmazsam diye korkuyorum
Hadi gözün aydın, masallahSelam kızlar daha yenice girdim eve hemen size yazayım dedim..ayrıntılıya girdim şükür oğluşum iyiymiş 425gr olmuş dedi gayet iyi dedi.. çok şükür atlattık darısı size..kolları bacakları burun kemiği ayakları her yerini gösterdi doktor.
Ayyy demi ya ne güzel bir duyguymus, ultrasonda gordukten sonra insanın içi daha bi huzurlu, mutlu oluyorİnsan resmen çocuğuna aşkla bağlı oluyor hem de tarifsiz bir aşkla, bu nasıl his gerçekten de...
tamam teşekkür ederim :)En iyi 18-23.Hafta arası bakıldığı bilgisi var. 24. Hafta için bence mutlaka doktorunuza danışın.
Benimki de 6 sinda beraber bekleyecez desene canimKizlarr bizim de 6 Temmuzda detaylimiz var inşaallah sagliklidir oğlum :) Yüzünü gorebildiniz mi siz ve renkli mi oluyor ? Biz Ozel Gaziosmanpasa Hastanesinde girecegiz.. Bir de ben 4.5 kilo aldm doguma kadar çok alcam diye korkuyorumm
Evet canımAyyy demi ya ne güzel bir duyguymus, ultrasonda gordukten sonra insanın içi daha bi huzurlu, mutlu oluyor
Çok şükür bu günleri gösterdi Rabbim bizlere
Benimki de 6 sinda beraber bekleyecez desene canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?