- 22 Mayıs 2014
- 1.631
- 768
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #28.261
dun gece sabah 4 e kadar direndim solabyatip uyumak icin ama.malesef yine yuzust. UyumusumYuz ustu belki sakincali olur ama sirt ustu bisey olmaz icini ferah tut. Yasini da proble
m etme annem 36 yasinda ikiz dogurdu
Allahin izniyle de bisey olmadi cok sukur.
Rabbim bebislerimizi bagislasin insallah
huzursuz oluyorum ister istemez 2 li iyi cikti ama.detayli korkutuyor nedense ortada bir sikintida yokken aslindaBen 38 yaşındayım, korkmayın. 44 yaşında akrabam doğum yaptı, çocuk sapasağlam maşallah.
Maaşallah bu ne tatlılık silikon dudaklı olacak sanırım ağza yüze bak yaaaa maaşallahTeyzeleri biz geldik cok sukur herseyi iyimis, saglikliymis yavrum, benimde oglum olacakmis. Bizimki en basindan beri 1 hafta ondeydi hala da oyle. Biraz iri bir bebek diyor doktorumuz. Videosunu da verdiler onu izliyorum simdi. Allahim herkese nasip etsin bu guzel duyguyu
Maşallah senin doktorcuk çok hizliymis, ama olsun en azından sağlık haberini almissin çok sukur. Ne güzel 1 kiz, 1 erkek allah sagsaglim kucağına almanı nasip etsin.Selam kızlaaaarrr. Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı. Devlet hastanesinde ultrasoncu baktı. 3 dakika sürmüştür herhalde tam beklediğim gibi şipşakDaha kolunu bacağını görmeye çalışırken ben doktorcum heryerine bakmış. Boyunu kilosunu bile bilmiyorum.
Allahtan cinsiyeti ney dedi bende bilmiyorum siz söyleyeceksiniz dedim.....
Veeeeeeeeeeeeeeeeeee bir KIZIM oluyormuş.. 6 yaşında bir oğlum var birde kızım olacak nasipse.
Cinsiyetini de öğrendiğime göre artık sıradaki meraklarımıza başlıyoruz. kime benzeyecek,gözleri ne renk olacak....vs.
Allahım sağlıkla kavuştursun yavrularımıza tabiki hepimizin en büyük isteği o.
Sağol teyzesi bende eşime herhalde bana benzeyecek diyorumMaaşallah bu ne tatlılık silikon dudaklı olacak sanırım ağza yüze bak yaaaa maaşallah
Ayy acaba ilk hangimiz dogum yapcak hayirlisiyla
Canım ilk bence benim gibi ilki sezeryan olanlardan olur çünkü 36 haftadan sonra en küçük bir sıkıntıda alıyolar yinede Allah bilir tabiiAyy acaba ilk hangimiz dogum yapcak hayirlisiyla
Cehalet baska birsey dinimizde bile hamile emziren kadina tutma diyor demek ki bir sebebi var baglanti kuramamak cok yazik.ultrasona gittigimde eger ac karninaysam doktor hemen diyor ac misin cunku bebek hareket etmiyor, yemekten sonra gidince kipir kipir.ve bebek hareket ederek kendine oksijen yaratiyor minicik zaten olusum asamasinda gunah ya.Hicbirsey o emanetden daha onemli degil fitre verilir birsey yapilir neticede o oruc acin halinden anla diye ve nefsini terbiye etmek icin bir muskile yardim etsen ya da sonra o orucu tutsan degil mi ne gerek var ne yazik ki boyle insanlar varzBide ultrason doktoruyla benden önceki bayanın konuşmalarını dinledim biraz...bayan oruç tutuyorum dedi ve doktor kızdı siz evdeki 1yaşındaki çocuğa tutturuyomusunuz aynı şey dedi.sen ne yer ne içersen bebekte onu yiyo içiyo...yanlış dedi
Detaylı ultrason u kendi doktorumuz mu yapıyor acabadun gece sabah 4 e kadar direndim solabyatip uyumak icin ama.malesef yine yuzust. Uyumusum
huzursuz oluyorum ister istemez 2 li iyi cikti ama.detayli korkutuyor nedense ortada bir sikintida yokken aslindacok oinourik oldum sanirim
Yapabilir de tabii.Ama bir de bu konuda uzman perinatologlar var,bir kısmımız perinatog'a yaptırdık.Ben de oyle :)Detaylı ultrasonu kendi doktorumuz mu yapıyor acaba
Ben burdayım. Biz 1 saat gerideyiz ya şimdilik ayaktayim. Sen nasılsın annen geldiği yanına?İyi geceler arkadaşlar, uykum kaçtı
Bir bakayım,dedim başka uykusu kaçan var mı diye :)
Merhaba canım :)Ben burdayım. Biz 1 saat gerideyiz ya şimdilik ayaktayim. Sen nasılsın annen geldiği yanına?
zümra
Sena
zülal
gizem
sevde
Rabia
zeynep
selen
sare
şura
şevval
Hira nur
Kizlarrrr hangi ismi kızıma vermelim sizce fikirlerinizi bekliyorum .. Kayinvalidemlere bu şekilde acikliycam kızçem olacağını .. En azından isim koycam diye hazirlanmasin
casual cadillac alacağım ben aklıma yatan o oldu yakından inceleyince..Sen hangi markayı düşünüyorsun
Biz kısmetse şevval koyucazŞevval ismi çok güzel bence anlami da öyle :)
gözünaydın cnm hayırlı olsun kızınSelam kızlaaaarrr. Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı. Devlet hastanesinde ultrasoncu baktı. 3 dakika sürmüştür herhalde tam beklediğim gibi şipşakDaha kolunu bacağını görmeye çalışırken ben doktorcum heryerine bakmış. Boyunu kilosunu bile bilmiyorum.
Allahtan cinsiyeti ney dedi bende bilmiyorum siz söyleyeceksiniz dedim.....
Veeeeeeeeeeeeeeeeeee bir KIZIM oluyormuş.. 6 yaşında bir oğlum var birde kızım olacak nasipse.
Cinsiyetini de öğrendiğime göre artık sıradaki meraklarımıza başlıyoruz. kime benzeyecek,gözleri ne renk olacak....vs.
Allahım sağlıkla kavuştursun yavrularımıza tabiki hepimizin en büyük isteği o.
Aklim da deli sorular :)) aynen ya baya heyacanli olurkız guldurdun akşam akşam beni
Ayy ne heyecanlı olur burada haber beklemesi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?