2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yuz ustu belki sakincali olur ama sirt ustu bisey olmaz icini ferah tut. Yasini da proble
m etme annem 36 yasinda ikiz dogurdu
Allahin izniyle de bisey olmadi cok sukur.
Rabbim bebislerimizi bagislasin insallah
dun gece sabah 4 e kadar direndim solabyatip uyumak icin ama.malesef yine yuzust. Uyumusum

Ben 38 yaşındayım, korkmayın. 44 yaşında akrabam doğum yaptı, çocuk sapasağlam maşallah.
huzursuz oluyorum ister istemez 2 li iyi cikti ama.detayli korkutuyor nedense ortada bir sikintida yokken aslinda cok oinourik oldum sanirim

Maaşallah bu ne tatlılık silikon dudaklı olacak sanırım ağza yüze bak yaaaa maaşallah

Maşallah senin doktorcuk çok hizliymis, ama olsun en azından sağlık haberini almissin çok sukur. Ne güzel 1 kiz, 1 erkek allah sagsaglim kucağına almanı nasip etsin.

Cehalet baska birsey dinimizde bile hamile emziren kadina tutma diyor demek ki bir sebebi var baglanti kuramamak cok yazik.ultrasona gittigimde eger ac karninaysam doktor hemen diyor ac misin cunku bebek hareket etmiyor, yemekten sonra gidince kipir kipir.ve bebek hareket ederek kendine oksijen yaratiyor minicik zaten olusum asamasinda gunah ya.Hicbirsey o emanetden daha onemli degil fitre verilir birsey yapilir neticede o oruc acin halinden anla diye ve nefsini terbiye etmek icin bir muskile yardim etsen ya da sonra o orucu tutsan degil mi ne gerek var ne yazik ki boyle insanlar varz

Ben Zülal ismini çok severim cnm

Sen hangi markayı düşünüyorsun
casual cadillac alacağım ben aklıma yatan o oldu yakından inceleyince..
**
Günaydın kızlar hayırlı cumalar haftanın son günü
yarın kpss'ye gireceğim bu sene çalışmadım ama artık oğlumun şansına. öğlen oturumuna dek 3 saat ara sıkıcı ve oruç diye kimseye gel bekle diyemem. önü baskılı gebe tişörtlerinden aldım onu giyeceğim . millet biraz içine öküz kaçmış gibi davranabiliyor çünkü

dün meyve yerken bebeğimiz bir coştu eşimin elini hemen koydum karnıma o da hissetti kıpırdanışlarını
Allahım ne büyük ne güzel mucize verdin bizlere

gözünaydın cnm hayırlı olsun kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…