- 11 Haziran 2012
- 2.114
- 1.409
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #28.281
ben bebek arabası için henüz erken diye düşünüyorum zaten bebekler kış bebeği olacak bebek arabasının kullanılacağını zannetmiyorum hastaneye yada biyere kendi arabamızla gidiyoruz zaten şimdilik puset portbebe falan yeterli olur bence ama önümüzdeki yaza doğru 5-6 aylık olduklarında alınabilirKızlar ithal bebek ürünlerine gelen zamdan haberiniz var mı? Ben bebek Arabası için son ayları bekleyecektim ama fiyatları hızla artıyor o Yüzden araştırmaya başladım comfort neo bebek Arabası alan ya da kullanan var mı? Pahalı bir ürün ya memnun olmazsam diye korkuyorum
Evet galiba sezaryanlar daha erken olur bi de bu dert var sezeryanmi normalmi dusundukce heyecan korku hepsi birbirine karisiyo bende..bnm ilk de :)Canım ilk bence benim gibi ilki sezeryan olanlardan olur çünkü 36 haftadan sonra en küçük bir sıkıntıda alıyolar yinede Allah bilir tabii
benim sezeryan olacak kısmetse çünkü ilkide sezeryandıEvet galiba sezaryanlar daha erken olur bi de bu dert var sezeryanmi normalmi dusundukce heyecan korku hepsi birbirine karisiyo bende..bnm ilk de :)
Su anda erken dogum riski aranizda en yuksek benim sanirim tek dilegim ilk olmam insallahAyy acaba ilk hangimiz dogum yapcak hayirlisiyla
korkma canım allah büyük yardım edecek inş. hepimize bendede risk var malesef bebeği besleyen damarlarda daralma çıktı yani bebeğimin gelişmesinde sorun olursa erken alabilir ama bunları düşünmemek en iyisi zamana bırakalım dua edelim yapabileceğimiz tek şey bu..Su anda erken dogum riski aranizda en yuksek benim sanirim tek dilegim ilk olmam insallah
casual cadillac alacağım ben aklıma yatan o oldu yakından inceleyince..
**
Günaydın kızlar hayırlı cumalar haftanın son günü
yarın kpss'ye gireceğimbu sene çalışmadım ama artık oğlumun şansına. öğlen oturumuna dek 3 saat ara sıkıcı ve oruç diye kimseye gel bekle diyemem. önü baskılı gebe tişörtlerinden aldım onu giyeceğim . millet biraz içine öküz kaçmış gibi davranabiliyor çünkü
dün meyve yerken bebeğimiz bir coştu eşimin elini hemen koydum karnıma o da hissetti kıpırdanışlarını
Allahım ne büyük ne güzel mucize verdin bizlere
Bazı bayanlar çok duyarlı bir kez karşılaştım hemen sen yanıma otur dedi, inerken sen acele etme ben yavaş yavaş geçerim yanından demiştibazılarıysa hiç umrunda değil elini kolunu sallıyor, çocuğu karnıma çarpacaktı hiç oralı değil..
Artık büyüyor minnaklarımız geçen gün yatarken biri dürttü sandım alışkın olmadığım için korktum önce
Evet kimisi çok duyarlı kimisi de inanılmaz vurdumduymaz.Bazı bayanlar çok duyarlı bir kez karşılaştım hemen sen yanıma otur dedi, inerken sen acele etme ben yavaş yavaş geçerim yanından demiştibazılarıysa hiç umrunda değil elini kolunu sallıyor, çocuğu karnıma çarpacaktı hiç oralı değil..
Artık büyüyor minnaklarımız geçen gün yatarken biri dürttü sandım alışkın olmadığım için korktum önce
Evet kimisi çok duyarlı kimisi de inanılmaz vurdumduymaz.
biliyorsun girerken cıkarken millet koca koca insanlar itekliyor. sırf o yüzden giyeceğim o tişörtten. yoksa baskılı tişört dışarda tuhaf geliyor.
dimi artık kuvvetlendiler iyice. benimki de gece eğer sevmezse yatış halimi vuruyor
Bende şimdi almayı düşünmüyorumben bebek arabası için henüz erken diye düşünüyorum zaten bebekler kış bebeği olacak bebek arabasının kullanılacağını zannetmiyorum hastaneye yada biyere kendi arabamızla gidiyoruz zaten şimdilik puset portbebe falan yeterli olur bence ama önümüzdeki yaza doğru 5-6 aylık olduklarında alınabilir
Dün pazara gittik esimle ödüm koptu üstüme üstüme geliyorlar hem tişört var hem karnım belli hiç aldırış etmiyorlarEvet kimisi çok duyarlı kimisi de inanılmaz vurdumduymaz.
biliyorsun girerken cıkarken millet koca koca insanlar itekliyor. sırf o yüzden giyeceğim o tişörtten. yoksa baskılı tişört dışarda tuhaf geliyor.
dimi artık kuvvetlendiler iyice. benimki de gece eğer sevmezse yatış halimi vuruyor
herkese hayırlı cumalar
Aynen dediklerine katılıyorum canım birde yalandan gencler uyuyor numarası yapmıyorlarmı çantayı kafalarına geçiresim geliyorBende her akşam metroda ayakta gidiyorum bir Allahın kulu yer vermiyor.Hatta geçen gün bir aile iki çocugunuda oturtmuş hiç umursamadılar bile.Eskilerde kaldı saygı, erkekler bile yer kapmak için yarışır oldu.
Bende her akşam metroda ayakta gidiyorum bir Allahın kulu yer vermiyor.Hatta geçen gün bir aile iki çocugunuda oturtmuş hiç umursamadılar bile.Eskilerde kaldı saygı, erkekler bile yer kapmak için yarışır oldu.
Su anda erken dogum riski aranizda en yuksek benim sanirim tek dilegim ilk olmam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?