2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ben bebek arabası için henüz erken diye düşünüyorum zaten bebekler kış bebeği olacak bebek arabasının kullanılacağını zannetmiyorum hastaneye yada biyere kendi arabamızla gidiyoruz zaten şimdilik puset portbebe falan yeterli olur bence ama önümüzdeki yaza doğru 5-6 aylık olduklarında alınabilir

Canım ilk bence benim gibi ilki sezeryan olanlardan olur çünkü 36 haftadan sonra en küçük bir sıkıntıda alıyolar yinede Allah bilir tabii
Evet galiba sezaryanlar daha erken olur bi de bu dert var sezeryanmi normalmi dusundukce heyecan korku hepsi birbirine karisiyo bende..bnm ilk de :)

Evet galiba sezaryanlar daha erken olur bi de bu dert var sezeryanmi normalmi dusundukce heyecan korku hepsi birbirine karisiyo bende..bnm ilk de :)
benim sezeryan olacak kısmetse çünkü ilkide sezeryandı 23 kasım görünüyo ama 13 kasım gibi olur herhalde hayırlısı allah hepimizin yardımcısı olsun

Su anda erken dogum riski aranizda en yuksek benim sanirim tek dilegim ilk olmam insallah
korkma canım allah büyük yardım edecek inş. hepimize bendede risk var malesef bebeği besleyen damarlarda daralma çıktı yani bebeğimin gelişmesinde sorun olursa erken alabilir ama bunları düşünmemek en iyisi zamana bırakalım dua edelim yapabileceğimiz tek şey bu..

Bazı bayanlar çok duyarlı bir kez karşılaştım hemen sen yanıma otur dedi, inerken sen acele etme ben yavaş yavaş geçerim yanından demişti bazılarıysa hiç umrunda değil elini kolunu sallıyor, çocuğu karnıma çarpacaktı hiç oralı değil..
Artık büyüyor minnaklarımız geçen gün yatarken biri dürttü sandım alışkın olmadığım için korktum önce

Bende her akşam metroda ayakta gidiyorum bir Allahın kulu yer vermiyor.Hatta geçen gün bir aile iki çocugunuda oturtmuş hiç umursamadılar bile.Eskilerde kaldı saygı, erkekler bile yer kapmak için yarışır oldu.

Evet kimisi çok duyarlı kimisi de inanılmaz vurdumduymaz.
biliyorsun girerken cıkarken millet koca koca insanlar itekliyor. sırf o yüzden giyeceğim o tişörtten. yoksa baskılı tişört dışarda tuhaf geliyor.

dimi artık kuvvetlendiler iyice. benimki de gece eğer sevmezse yatış halimi vuruyor

Bende bu sabah metroya bindim bir sürü genç oturuyor benim baya bildiğiniz kocaman karnımı görmüyorlar. Yani beni gören doğum yakın sanıyor düşünün yani belli değil vs.. gibi bir durum olmamasına rağmen maalesef duyarsız insanlar içinde yaşıyoruz.

herkeslere merhaba arkadaşlar.. Hayırlı cumalar..
öğleden sonra kontrole gidicem, pazartesi ayrıntılı usg ye gitmiştim hem onun sonucunuda inceliyecekler hem normal kontrol günüm geldi.. Oğluşumla birlikte gidicez artık, babamızda biraz erken gidip sıramızı alacak inşallah..
Bakalım pazartesi gün yaşadığım şok nolcak :) Erkek dediydiniz ayrıntılıda kesin kız denildi, şimdi ne diyorsunuz diyiceeem, artık bugün kesin noktayı koyarız bu işe herhalde..

Bende şimdi almayı düşünmüyorum

Dün pazara gittik esimle ödüm koptu üstüme üstüme geliyorlar hem tişört var hem karnım belli hiç aldırış etmiyorlar
İnsanlık ölmüş gercekten

günaydın hayırlı cumalar
herkese hayırlı cumalar

Ebu Hureyre (Radiyallahu Anh) şöyle dedi:

“Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem):

‘İçerisinde güneşin doğduğu en hayırlı gün, Cuma günüdür. Adem Aleyhisselam o günde yaratıldı, o günde cennete girdirildi, o günde oradan çıkartıldı ve o günde kıyamet kopacaktır! O günde öyle bir saat var ki, Müslüman bir kul o saate denk getirerek Allah’tan hayırlı bir şey isterse, Allah onun isteğini verir’ buyurdu.”
Biz iki canlıyız karınlarımızdaki günahsızlarımız hürmetine de dua edelim Hayırlı cumalar

Aynen dediklerine katılıyorum canım birde yalandan gencler uyuyor numarası yapmıyorlarmı çantayı kafalarına geçiresim geliyor

İnsanlarda duyarsızlaştı , genç erkekler bacak bacak üstüne atıp oturuyor , kimin yanına oturduğunda yayık yayık oturuyorlar . Toplumda saygı da yok sevgide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…