2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar geçen gün doktora gittiğimde doktorum bana gözünü seveyim sıcak havada dışarı çıkma güneşte durma falan dedi çünkü sıcaklar kanamanın açılmasına sebep oluyormuş belki biliyorsunuzdur ama yinede paylaşmak istedim yolun ortasındayız artık aman dikkat edelim hanımlar

başarılar hadi bakalım bebişin kısmetine olur inşallah :) ben dışardan hissedemiyorum henüz ne zaman karnımaa baksam duruyor sıpa :)

KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?

Eklentiler

• IMG_20150530_222955.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20150530_223003.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20150530_223044.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 46
Dogru soyluyorsun canim Allah hepimizin yardimcisi olsun... ben pztesi gidecem dr a nasil korktugumu anlatamam canim... haftada 2 kere giderdim onceden minnosumu gormek icin simdiyse icimden gelmiyor korkularim yuzunden

Hayırlı olsunsizin ayrıntılı usg yi kendi doktorunuz mu yaptı acaba

kızlar.. oruç tutanlar var mı?

nasıl gidiyor?
Ben de tutmuyorum masum34,

Sonuçta bu bebekler bize emanet edilmiş minicik canlar. Günlük 3lt. su ihtiyacımız var, susuz, vitaminsiz nasıl gelişecek onlar. Düzenli beslenmemiz lazım. Tabii ki Allah affetsin. Zaten dinimizde zorlama, zorlanma yok demiyor muyuz? Sadece hamilelikte değil, bence emzirme döneminde de oruç çok sağlıklı değil. Şahsi fikirlerim...

çok sevindim hayırlı olsun. plesentalarımızda inşallah zamanla çıkacak yukarıya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…