- 9 Ocak 2015
- 1.160
- 1.093
- 53
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #28.301
Canım ikizler de erken doğarlar genelde sezeryanlaAyy acaba ilk hangimiz dogum yapcak hayirlisiyla
başarılar hadi bakalım bebişin kısmetine olur inşallah :) ben dışardan hissedemiyorum henüz ne zaman karnımaa baksam duruyor sıpa :)casual cadillac alacağım ben aklıma yatan o oldu yakından inceleyince..
**
Günaydın kızlar hayırlı cumalar haftanın son günü
yarın kpss'ye gireceğimbu sene çalışmadım ama artık oğlumun şansına. öğlen oturumuna dek 3 saat ara sıkıcı ve oruç diye kimseye gel bekle diyemem. önü baskılı gebe tişörtlerinden aldım onu giyeceğim . millet biraz içine öküz kaçmış gibi davranabiliyor çünkü
dün meyve yerken bebeğimiz bir coştu eşimin elini hemen koydum karnıma o da hissetti kıpırdanışlarını
Allahım ne büyük ne güzel mucize verdin bizlere
Dogru soyluyorsun canim Allah hepimizin yardimcisi olsun... ben pztesi gidecem dr a nasil korktugumu anlatamam canim... haftada 2 kere giderdim onceden minnosumu gormek icin simdiyse icimden gelmiyor korkularim yuzundenkorkma canım allah büyük yardım edecek inş. hepimize bendede risk var malesef bebeği besleyen damarlarda daralma çıktı yani bebeğimin gelişmesinde sorun olursa erken alabilir ama bunları düşünmemek en iyisi zamana bırakalım dua edelim yapabileceğimiz tek şey bu..
kızlar benim göğüs uçlarım 2 gündür deli gibi kaşınıyor ya
evdeyken neyse de işyerinde elimi oraya da atamıyorum
kızlar benim göğüs uçlarım 2 gündür deli gibi kaşınıyor ya
evdeyken neyse de işyerinde elimi oraya da atamıyorum
Hayırlı olsunsizin ayrıntılı usg yi kendi doktorunuz mu yaptı acabaSelam kızlar daha yenice girdim eve hemen size yazayım dedim..ayrıntılıya girdim şükür oğluşum iyiymiş 425gr olmuş dedi gayet iyi dedi.. çok şükür atlattık darısı size..kolları bacakları burun kemiği ayakları her yerini gösterdi doktor.
Benimki de 6 sinda beraber bekleyecez desene canim
kaderdaşımKızlar yarın 9 buçukta sınava gireceğim kpss ye. İnş atanayım artık. Dualarınızı bekliyorum :)
Ben de tutmuyorum masum34,kızlar.. oruç tutanlar var mı?
nasıl gidiyor?
Günaydın kızlar dünkü kontrolümüz çok iyi geçti düşük tehlikesi için rahim ağzı uzunluğu ölçüldü normal çıktı sadece bebeğin eşi biraz aşağıdaymış o yüzden ilişki yasak onun haricinde normal hayatıma dönebilirmişim cinsiyetimiz de belli oldu 2. Oğluşum geliyor
kaderdaşım
bende hem sabah hem öğleden sonra oğlanlar daha anne karnında çileye başladı eğitim sisteminden
benim de 4. inşallah valla rezillik. yanımda kimse de olamayacak. 3 saat ara beklemek çok sıkıcı.Ayy kaderdaşş sende miben 3. Ye gircem inş bu sefer olsun artık. Bemde gk gk eğitime gitcem. Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?