- 6 Kasım 2014
- 541
- 420
- 123
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #28.341
Hayirlisi olsun canim sag saglim getirelim dunyaya insallahAyy geçen sene 2014 ağustos annelerinde ikinci mi neydim bir ay erken geldi kuzu inşallah bu sefer öyle olmam
Aynen bende 8 kilo aldım mide bulantım olmadı hareketlerimde kısıtlandı büyünden çok aldım diye umuyorum inşallah öyledirKaç kilo aldınız, ben de aldım 8kg
iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın?
bursa sıcak ve nemden dökülüyor iki dk da buharlaşıyorsun 4-5 hatta bazen daha fazla su tüketimim oluyor ağzım her daim kuru..inşallah rabbim nasip eder borçlarımızı tutarız..valla ben tutuyorum canım.. havalar sıcakda olmuyor burda.. hiç ara vermedim. tabiki tutmama gibi bir hakkın var dinen ama sonra tutması çok zor oluyor. doktorumda 6 aydan sonra tutmanı önermem dedi...
inşallah canım...bursa sıcak ve nemden dökülüyor iki dk da buharlaşıyorsun 4-5 hatta bazen daha fazla su tüketimim oluyor ağzım her daim kuru..inşallah rabbim nasip eder borçlarımızı tutarız..
Ankara'da oturanlar çok şanslısınız bu konuda . Ankara'da yaşasak ben de Zekai T.B 'a giderdim.Annemler doğum için çağırıyor oraya ama zor olur gitmek büyük ihtimalleAnkara'da oturan anne adayları,
Zübeyde Hanım doğumevinin çalışanlarınca ücretsiz olarak verilen doğum gebelik okulu var. Ara ara eğitimler veriliyor. En son eğitim 2 hafta önce başladı ve toplam 6 hafta sürecek, bu süreçte konusunda uzman doktor, fizyoterapist, diyetisyen, psikolog eşliğinde merak edilen konular hakkında 1 saatlik sunumlar yapılıyor ve sonrasında fizyoterapist eşliğinde 1 saat klinik pilates uygulaması yapılıyor. Gerçekten çok faydalı. Uzman kişiler tarafından, özellikle ilk gebeliği olan ve konu hakkında bilgisi olmayan anne adaylarına yol gösteriliyor: anne çocuk sağlığı, doğum eylemi, gebelikte beslenme, psikoloji, anne sütü, emzirme vs..
Biliyorsunuz bu gibi eğitimler genelde çok pahalı...
Kıskandım valla,o kadar suyu nasıl içiyorsun.Ben ancak 2 litre içiyorumbursa sıcak ve nemden dökülüyor iki dk da buharlaşıyorsun 4-5 hatta bazen daha fazla su tüketimim oluyor ağzım her daim kuru..inşallah rabbim nasip eder borçlarımızı tutarız..
Ilıksa içemiyorum da soğuğa yakınsa lıkır lıkır gidiyor valla:)))Kıskandım valla,o kadar suyu nasıl içiyorsun.Ben ancak 2 litre içiyorum
Bende olmadı ama aşıyı yapan hemşire sisebilir ağrı yapabilir hatta bir miktar ateşte yapabilir dedi. Yani normal korkmayinarkadaşlar merhaba iyisinizdir umarım .. size bir şey soracam ben dün aşı yaptırdım ilkin çok hissetmedim ama dün akşamdan şimdiye kadar hep sızladı biraz da şişti . sizde böyle bir şey oldu mu var mı bir öneriniz ne zaman geçer acaba
Bende dun yaptirdim 2,5 gibi.azcik agri oldu hemen gecti gece ustene de yattim simdi sadece kolumu havaya kaldirirsam agriyor kipirdatmazsam hic hissetmiyorum.hemsire bana soguk pres yap demisti ama direk cildine koyma bir beze sar ara ara pres yap.gecmis olsunarkadaşlar merhaba iyisinizdir umarım .. size bir şey soracam ben dün aşı yaptırdım ilkin çok hissetmedim ama dün akşamdan şimdiye kadar hep sızladı biraz da şişti . sizde böyle bir şey oldu mu var mı bir öneriniz ne zaman geçer acaba
Canım çok tesekkürler bilgilendirme için..ben de ankaradayım ve ilk gebeliğimşu bir hafta izinliyim aslında gelebilirim..hangi günler saat kaçta oluyor bu eğitimler?hastanede yapılıyor değil mi?
Ankara'da oturanlar çok şanslısınız bu konuda . Ankara'da yaşasak ben de Zekai T.B 'a giderdim.Annemler doğum için çağırıyor oraya ama zor olur gitmek büyük ihtimalle
Doğuma eşler girebiliyormuş ve ücret karşılığı özel oda da tutuluyormuş.İstanbul' da bu koşullarda çalışan bir devlet hastanesi var mı bilmiyorum
Bende sizi kıskandım kızlar 1 litreyi tamamlarsam şükrediyorum. Kendimi zorluyorum su içmek için. Birtek geçen gün denize gittim o gün çok su içtim. Herhalde evde olduğum için susamıyorum, gündüz biraz dışarı mı çıksam ne yapsam
Bende haftaya carsamba gidecegim doguma hazirlik kursuna. 6hafta surecek haftada 1 gun. Isten izin aldim.
Eminim ki cok faydali bilgiler edinecegim ve ucretsiz devlet hastanesi veriyor. Istesem bu kadar olmazdi.
Ayni heyecanlari yasayan insanlarin birarada egitim almasi harika deneyim olacak.
Bende olmadı ama aşıyı yapan hemşire sisebilir ağrı yapabilir hatta bir miktar ateşte yapabilir dedi. Yani normal korkmayin
Bende dun yaptirdim 2,5 gibi.azcik agri oldu hemen gecti gece ustene de yattim simdi sadece kolumu havaya kaldirirsam agriyor kipirdatmazsam hic hissetmiyorum.hemsire bana soguk pres yap demisti ama direk cildine koyma bir beze sar ara ara pres yap.gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?