2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
bende iki gün kolumu kullanamadım çok zordu.ağrılı geçti şişme olabilir korkma demişti ebe..ağrı kesicide alamadığım için çektim valla.

Beni çok fena etkiledi neden bilmiyorum ateşim çıktı Kolumu asla oynayamadı
Kıyafetlerimi eşim giydirdi çıkarttı o derece yanı
Halada sol koluma yatınca ağrıyor ve bayramdan sonra ikinciyi yaptırıcam korkuyorum
Haa çok agrımasının bir nedeni de doktorum çok yukardan yapmış ondan dedi

kaç gün sürdü peki

Bir hafta
Bendemi bir gariplik var hemsiremi yanlış birşeyler yaptı anlamadım
Şimdi iki hafta oldu üstüne yatınca hafif ağrı oluyor
İkinciye gittiğimde söyliycem niye böyle oldu diye

bana hemşire iki üç güne geçer demişti ama seninki bayağı sürmüş ağrı eşiğiyle alakalıdır belki gerçi ben kendimi dayanıklı bilirdim ama ..bi de bunun ikincisi var .. bir an önce iyileşiriz inşallah

Ağrıya acıya dayanıklıyımdır aslında
Doktorum çok yukardan yapmış ondan çok ağrı yapmış diyor bilmiyorum bende anlamadım

Onemli degil cnm.benim de sol kolumda asi...1 iki gune gecer agrilarimiz insallah ☺

Hangi hastane ? Ben de bulsam da bir tane gitsem

arkadaşlar merhaba, takip edenlerden ama yazmayanlardanım sanırım ben :) bizim 19. haftamız ve henüz cinsiyetimiz belli değil, hareketlerini de hissetmiyorum, doktor her şey yolunda dedi bir önceki muayenede, bu arada ben 19 aralıkta, 15. haftamda suyumun tamamen gelmesi sebebiyle bebeğimi kaybettim, ümraniye sur hastanesi umut hanıma gidiyorum farklı bir doktora da hiç görünmedim ama görünmek istiyorum üsküdar, ümraniye civarında önerebileceğiniz bir doktor var mı?

Rica ederim canim. ayni sikintilarla aylarca ugrastim yeni yeni atlatiyorum. bak internette arastirsan bile 3lu testin cok ta guvenilir bir test olmadigini anlarsin. dogruluk orani 2li ve 4lu ye gore daha dusuk. senin 2li test sonucun cok guzel cikmis.benim anlamadigim 2li testte 1/10,000 cikan trizomi 13/18 riski miydi yoksa trizomi 21 yani down sendromu riski miydi? bana sonuclarini ozelden de buradan da yazabilirsin, yaz ona gore degerlendirelim. benim doktorum (uzman)3lu testi onermedigi icin yapmadi sadece 2li ve 4luyu yapiyor. gittigim baska bir uzman sadece 2li testi yapiyorum, diger ikisini yapmiyorum cunku bu risk testleri sirf kafa karisikligi demisti. devlet hastanesindeki doktor 2li ve 4luyu yapiyor sadece. son olarak gittigim perinatolog da 2li ve 4lu yapiyor. farkli farkli doktorlardan bahsettim simdi, cunku bebegim saglikli mi degil mi diye doktorlarin goruslerini kiyaslamak adina 3-4 doktora gorundum ben 3u ozel,1 tanesi devlet hastanesi doktoruydu.

evet 4lu test 3lu testten daha guvenilir. eger illa amniyosentez yaptircam diyosan once 4lu yu de yaptir 4lu sonucunu da gor.
ama tum bunlara yorum yapmadan once lutfen test sonuclarini acik bir sekilde yaz ki seni yanlis yonlendirmeyelim.
benim 2li test down sendromu riski sonucum 1/874 cikti, trizomi 13/18 iyi cikti onlari es geciyorum. 4lu test down sendromu riski sonucum da 1/28oo kusur cikti, trizomi 13/18 yine iyi cikti onun sonuclarini da es geciyorum...

amniyosentez...evet basit bir islem korkulacak bir sey yok ama bebegin saglikliysa onu neden riske atasin ki? dusuk riski var mi var? eeee
ben senin yerinde olsam 4lu testimi de yaptirir bir doktora daha gorunurdum 1 doktorla sinirli kalma...zaten 4lu test yaptirma zamanin gelmis onu da yaptir...

Kizlar bebeginin kordon kanini saklayacak olan var mi bu konuda arastirma yaptiniz mi ?

Merhaba güzel anneler ben doktora antalya da gidiyorum.Doktorum organ tarama için beni başka bir yere yönlendirdi.ama kontrollerde bir sıkıntı yok dio doktorum.ben de endişelendim kendimceayin 14 ünde randevum var dua edin siz nasıl yaptirdiniz?kaç dakika sürüyor

Bu arada Antalya da doktora giden var mı guzel anneler
doktorunuzun elindeki usg ile ayrıntılı bakılmıyor olabilir ya da birçok doktor başka doktorlar da gözden geçirsin diye başka birine yönlendirebiliyor.. içinizi ferah tutun sıkıntı yok diyorsa bir şey çıkmaz inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz.. yaptırdım ben 15 20 dk sürdü bebeğin herbir organı uzun uzun inceleniyor keyifli bir süreç tadını çıkarın

hele şükür Antalya dan birini buldum:) bizim tayinimiz çıktı alanyaya alanyadaki ve/veya antalyadaki doktorlar hakkında bilginiz öneriniz var mı?

Hmm hayırlı olsun yeni görev yerinizben de elmali da calisiyorm.antalya da medstar hastanesinde ayhan yılmaz a gidiyorm. şimdilik memnunum doktorundan.bakalım inş böyle devam eder

Alanya da sanırım Anadolu hastanesinde vardı bi doktor onu duymuştum .ama ben antalya daki kendi doktorundan da şimdilik memnunuminş siz de gönlünüzce bir de bulur yavrunuza kavusursunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…