- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #28.361
bende iki gün kolumu kullanamadım çok zordu.ağrılı geçti şişme olabilir korkma demişti ebe..ağrı kesicide alamadığım için çektim valla.arkadaşlar merhaba iyisinizdir umarım .. size bir şey soracam ben dün aşı yaptırdım ilkin çok hissetmedim ama dün akşamdan şimdiye kadar hep sızladı biraz da şişti . sizde böyle bir şey oldu mu var mı bir öneriniz ne zaman geçer acaba
bu kadar ağrı yapacağını tahmin etmemiştim çekeceğiz mecburbende iki gün kolumu kullanamadım çok zordu.ağrılı geçti şişme olabilir korkma demişti ebe..ağrı kesicide alamadığım için çektim valla.
Beni çok fena etkiledi neden bilmiyorum ateşim çıktı Kolumu asla oynayamadıhemşire demişti bana ağrı olabilir diye ama ben gebelikten önce yaptırmıştım o aşıyı hiç böyle ağrımamıştı..ben de şu an hareketsiz olursam ağrımıyor sol koluma yaptı bi de aşıyı gece sol tarafıma yatamadım.. buzu deneyeyim olmasa.. teşekkürler cevaplarınız için
Ben doktoruma sordum parol icebilirsin dedibende iki gün kolumu kullanamadım çok zordu.ağrılı geçti şişme olabilir korkma demişti ebe..ağrı kesicide alamadığım için çektim valla.
kaç gün sürdü pekiBeni çok fena etkiledi neden bilmiyorum ateşim çıktı Kolumu asla oynayamadı
Kıyafetlerimi eşim giydirdi çıkarttı o derece yanı
Halada sol koluma yatınca ağrıyor ve bayramdan sonra ikinciyi yaptırıcam korkuyorum
Haa çok agrımasının bir nedeni de doktorum çok yukardan yapmış ondan dedi
Bir haftakaç gün sürdü peki
Bir hafta
Bendemi bir gariplik var hemsiremi yanlış birşeyler yaptı anlamadım
Şimdi iki hafta oldu üstüne yatınca hafif ağrı oluyor
İkinciye gittiğimde söyliycem niye böyle oldu diye
Ağrıya acıya dayanıklıyımdır aslındabana hemşire iki üç güne geçer demişti ama seninki bayağı sürmüş ağrı eşiğiyle alakalıdır belki gerçi ben kendimi dayanıklı bilirdim ama ..bi de bunun ikincisi var .. bir an önce iyileşiriz inşallah
Onemli degil cnm.benim de sol kolumda asi...1 iki gune gecer agrilarimiz insallah ☺hemşire demişti bana ağrı olabilir diye ama ben gebelikten önce yaptırmıştım o aşıyı hiç böyle ağrımamıştı..ben de şu an hareketsiz olursam ağrımıyor sol koluma yaptı bi de aşıyı gece sol tarafıma yatamadım.. buzu deneyeyim olmasa.. teşekkürler cevaplarınız için
Hangi hastane ? Ben de bulsam da bir tane gitsemBende haftaya carsamba gidecegim doguma hazirlik kursuna. 6hafta surecek haftada 1 gun. Isten izin aldim.
Eminim ki cok faydali bilgiler edinecegim ve ucretsiz devlet hastanesi veriyor. Istesem bu kadar olmazdi.
Ayni heyecanlari yasayan insanlarin birarada egitim almasi harika deneyim olacak.
Bu aşı mutlaka sol kola mı yapılıyor ? Sol tarafa yatıyoruz hepbende iki gün kolumu kullanamadım çok zordu.ağrılı geçti şişme olabilir korkma demişti ebe..ağrı kesicide alamadığım için çektim valla.
Bu aşı mutlaka sol kola mı yapılıyor ? Sol tarafa yatıyoruz hep
canım ayrıntılı şekılde yazdıgın için çok teşekkür ederimo kandan yapılan test çok pahalıymış elimiz çok sıkışık onu yaptıramıycaz malesef bugun başka hastanede bır daha 3lü test için kan verdim. haftayada 4lü test vereyım dıyorum. 4 lü test daha güvelinir değil mi ? 2 li testım 1/10.000 çıktı risk çok düşüktü bunda boyle çıkınca 2 gundur çoktum resmen uyuyamadım. dr amnıyosentezı oyle anlattıkı çok basıt gibi bende yaptırdım dedi. bu düşünceyle 9 ay nasıl bekleyeceksın dıyo başka hastanede yaptırsan bıle burdakı sonuç boyle çıktıgı için için rahat edecek mi dıyor.
amnıyosentezde 1/300 olasılıkla düşük ama senın 1/164 le risktesin dıyo
doktorunuzun elindeki usg ile ayrıntılı bakılmıyor olabilir ya da birçok doktor başka doktorlar da gözden geçirsin diye başka birine yönlendirebiliyor.. içinizi ferah tutun sıkıntı yok diyorsa bir şey çıkmaz inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz.. yaptırdım ben 15 20 dk sürdü bebeğin herbir organı uzun uzun inceleniyor keyifli bir süreç tadını çıkarınBu arada Antalya da doktora giden var mı guzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?