2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benimde oglumun adi cinar halit olucak Rabbim izin verirseHalit kp ismi esim tutturdu illa
Tercih meselesi tabii ama halit daha klasik, karizmatik güzel bir isim, çınar ise şu dönemin popüler ve yaşıtları arasında birçok örneği olacak bir isim, manası da güzel ise bence kesinlikle halit aklıma ilk gelen de halid bin velid oldu, sen o niyetle de koyabilirsin sonuçta önemli bir komutan

Canim benim ilk bebegim olacak insallah, tecrubem yok ama gecen gun esim indirimde gorunce almis, simdi baktimda 100 liradan asagi oyun halisi yok, istersen bebegin 2-3 aylik olunca bi deneyip oyle alirsin belki hic durmayacak icinde bosuna para vermis olma bide

Biz park yatak aldık, oyun halısına gerek duymayız dimi inşallah arada oyuncakları fln değiştiririz yada dönence alırız hiç olmadı

Çok geçmiş olsun

Cati muayenesinden korkum yok Allaha sukur tedaviyle hamile kaldigim icin devamli ultrasonun o uzun cubugu alt sokup bakiyodu doktorum gelismelere sadece hazirliksiz yakalanmayim yeter bide o acilmayi hissetmiyosun demi onu merk ediyorum acilma baslayinca hissedermiyim diye

Kizlar varmi sizde bu program safak 21:) ins daha erken gelir

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-12-22-49-13.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 103
Hyr cnmnkorkacak bisey yok benim ne agrim olmustu ne de kanamam

Kızlar ya göğüs uclarim çok ağrıyor. Sıvı fln gelmiyo. Biraz kuruydu. Dün duş sonrası karnima Bebe yağ sürerken biraz etrafına surdum. O kuru hali yok şimdi ama nasıl sizliyo anlamadım ki niye

merhaba arkadaşlar uzun süredir yazmadım bugün kontrolümüz vardı 36+4 teyiz bebeğin duruşu kilosu vs herşey normal doğuma uygun gibi ama bugün nst de 80'i gören iki sancı çıktı ilkini hissetmedim ikincisi biraz hissettirdi korktuk biraz..doktor düzenli değilse alıştırma kasılmaları dedi bebeğin hareketleri ve kasılmaları takip etmem gerekiyormuş eve geldik tetikteyim en azından bir hafta daha bekler umarım yavrum..bide bugün göğüs ucumda hafif sızlanma var sizde de var mı

Ya bende oyun halisi yada ev tipi ana kucagi arasinda kararsiz kaldim.
Anankucagi o araba koltugu olarak a kullanilanlarda diyorsan bence ondan vazgec soyleki tam yatar olmadigi icin uzun sure ayni pozisuomds kalmadi iyi degilmis kemiklerinicin her ne kadar biz anne karninds ki gibi diye dogru sanip YANLIS dusunsekte

Bugun doktor kontrokumuz vardi bebis dogum pozisyonu almis .doktora cati muaynesini sordum doktorum doguma iki hafta kala yapilan cati muaynesini uygun gormuyor iki hafta kala cati muaynesi yapilip catin dar sezeryana alalim denmesi sacma dedi cati muaynesi icin bebegin baski yapmasi lazim dedi.birde balik yagini sonbay kullanmak sakincaliymis dedim kullanabilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…