- 1 Mayıs 2015
- 577
- 1.174
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.461
Benimde oglumun adi cinar halit olucak Rabbim izin verirseAy ben esımle ortak karar eymen ama cınarda da bı aklm kalmıo degl :)
Bende cok begeniyorum Yusuf ismini tercihlerim arasinda var Yusuf ismiYusuf koymayı dusunuyorum allah nasip ederse :)
Cok guzel isim secmissinoz Allah ismiyle yasamayi nasib etsin. Musabi listeme ekliyorum belki adaş olur bizimkilerMusab Kerem oğluşumun adı rabbim izin verirse
Amin canım Musab sahabe isimlerinden..eşim ilk söylediğinde de çok hoşuma gitti.doğsalardıda bi sevseydik.Cok guzel isim secmissinoz Allah ismiyle yasamayi nasib etsin. Musabi listeme ekliyorum belki adaş olur bizimkiler
Tercih meselesi tabii ama halit daha klasik, karizmatik güzel bir isim, çınar ise şu dönemin popüler ve yaşıtları arasında birçok örneği olacak bir isim, manası da güzel ise bence kesinlikle halitBenimde oglumun adi cinar halit olucak Rabbim izin verirseHalit kp ismi esim tutturdu illa
Amin canım Musab sahabe isimlerinden..eşim ilk söylediğinde de çok hoşuma gitti.doğsalardıda bi sevseydik.[/QUOTE
Aynen yaa sanki son zamanlar hic gecmiyor gibi bide ilk olunca heyecan dorukta
Amin canim... sirasiyla dokulecegiz deseneKizlarr Rabbim izin verirse insaallah haftaya cuma anne olucamdusundukce heyecanim artiyo guzel mevlam her isteyene hayirlisiyla nasip ett bu mucize duyguyu
Canim benim ilk bebegim olacak insallah, tecrubem yok ama gecen gun esim indirimde gorunce almis, simdi baktimda 100 liradan asagi oyun halisi yok, istersen bebegin 2-3 aylik olunca bi deneyip oyle alirsin belki hic durmayacak icinde bosuna para vermis olma bideKızlar bişi sorucam konularla pek alakalı değil ama bide size danışayım dedim :) ya bebek için oyun halısı almak istiyorum tabi 1-2 aylık olunca eşimde çok gereksiz gerek yok deyip geçiştiriyor sizce gerçekten gereksiz mi tecrube eden veya bilgisi olan varmı
Arkadaşlar teşekkür ederim ilginize dualariniza. Smdilik daha iyiyiz iğneler ilaçlar serumdan sonra biraz toparladim. Yarına kadar kalacağım ama doktor bırakmadı. Umarım bebeğim sabreder biraz daha .dikkat edin sizde kendinize lütfen biraz soğuk aldım sonuç bu :/
Cati muayenesinden korkum yok Allaha sukur tedaviyle hamile kaldigim icin devamli ultrasonun o uzun cubugu alt sokup bakiyodu doktorum gelismelere sadece hazirliksiz yakalanmayim yeterBana erken oldu ama bna yapldı bnde cok acır dıodm korkuodum ama korkulucak kadar degl bn 27.haftamda erken dogum rıskı ıle hastaneye yattım catı muaynsı yaptlar cnku sancm fazlaydı baktlar 1cm aclma var dedler. Ebe derın nefes al dedı aldım werdıgmde tamam dedı ebe hemen bıttı :) korkma suan bana bdaha yapsalar ılkı kadar kasmam kendımı yeyıp bıtırmem :)ebru55
Hayirlisi neyse o sekilde olsun cnm sag salim hepimiz alalim su minikleri kucagimizaDoktor ne diyecek bilmiyorum haftaya pazartesi randevum bakacağız..
Hyr cnmnkorkacak bisey yok benim ne agrim olmustu ne de kanamamKızlar bugün kontrole gittim tam 36+5 günlüğüz.Doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş. Maşallah 3 civarı kilosu
Haftaya çatı muayenesi yapıcaz dedi.Yaptıran var mı korkmalı mıyım?Yüzünü yine göremedik artık doğunca görürsünüz dedi :)
Anankucagi o araba koltugu olarak a kullanilanlarda diyorsan bence ondan vazgec soyleki tam yatar olmadigi icin uzun sure ayni pozisuomds kalmadi iyi degilmis kemiklerinicin her ne kadar biz anne karninds ki gibi diye dogru sanip YANLIS dusunsekteYa bende oyun halisi yada ev tipi ana kucagi arasinda kararsiz kaldim.
Bu hangi program canim? Bende de bir sürü prog var ama bu yok bunu da indiriym hemen :)Kizlar varmi sizde bu program safak 21:) ins daha erken gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?