2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar su gogus pompalarindan alan var mi? Ben almamistim ama yeni doğum yapan bi arkadaşım siddetle tavsiye etti. Cantanda bulunmasi gereken ilk sey o dedi. Bende şu elektrikli olanlardan alicam sanirim

Kizlar aklima gelmisken ONEMLI BIR KONUYU paylasmak istedim ben su an cokkkkk pismanim cunku... bebek olduktan sonra gece kustugunu yutmasin diye duymussunuzdur yan yatirilmasi soylenir. Ben buna ogkumda o kadar odaklanmisim ki baska onemli bisey unutmusum. Hep SAG tarafina benim onun yuzunu gorecegim sekilde yatirmisim. Hic SOLA yatirmamisim. Cahillik iste ilk bebek yanimda ne buyuk var ne bisey akil verip tavsiyese bulunacak.... su an oglum 5 yasini tamamladi ve halen sag tarafi daha duz hep o tarafa yattigi icin. Ozellikle banyo yaptirdigimda saclar islaninca cok belli oluyor ve icimi acitiyor bu resmen.

Lutfen siz benim yaptigim hatayi yavrularinizda yapmayin......

Kizlar su gogus pompalarindan alan var mi? Ben almamistim ama yeni doğum yapan bi arkadaşım siddetle tavsiye etti. Cantanda bulunmasi gereken ilk sey o dedi. Bende şu elektrikli olanlardan alicam sanirim
Daha sonra da kullanilacaksan lansinoh cift elektrikli pompa oneririm

Kizlar karninizda gogus alti kisma gelen yerin ortasi sertlesen varmi acep. Benim ozellikle aksamlari tas gibi oluo. Sertlesince agrida yapio tabi. Ama regl agrisi gibi diil die panik yapmiorum. Yapsammi die size bi soriym dedim.
Benimde tam olarak aynı yer, yani minik bir popo! Dediğin gibi sertleşiyo kimi zaman, içerden acıyabiliyo bile baZen benim.. Panik yapılcak bisey yoktur heralde bunun icin bende o yönden düsünmedim hic..

Sanci nasil oluyor adet agrisi gibi mi ?

Ne kadar güzel bi paylaşım olmuş canım.tecrübeni anlatmışsın.sağlıkları yerinde olsunda içinde acımasın bilerek yapmadın sonuçta.bide sağa sola yatınca kulaklarınıda düzlüyodum çünkü hemen kıvrılıyodu.yumuşacık oluyo kulak kepçeleri onada dikkat etmek lazim.kıyamıyoruz yavrularımıza annelik duygusu çok farklı tarifi yok rabbim herkese tattırsın

Doktorun bencede cok dogru soylemis, ben yurtdisinda yasiyorum burada cati muayenesini dogum sancilarin basladiginda yapiyorlar, balik yagi ve diger aldigimiz vitaminleri dogumdan sonrada kullanmamizi oneriyorlar cunku emzirirkende sutumuzden omega 3 aliyormus bebek

Bende o markayi düşünmüştüm de tekle cift arasindaki fark ne acaba? Tekli aksam mesela isimi gormez mi? Sen cifli mi aldin canım?
Ciftliye gerek yok bence ayni anda iki gogsunu birden sagmazsin herhalde, burda ciftli olani ikiz, üçüz bebekleri olanlara oneriyorlar

Bende o markayi düşünmüştüm de tekle cift arasindaki fark ne acaba? Tekli aksam mesela isimi gormez mi? Sen cifli mi aldin canım?
Tekli de olabilir. Ikisi bir kerede bitiyordu zaten damaya damlaya yeterince uzun suruyordu . Tek tek daha fazla zaman alacak. Ben cifli almistim ve cok memnun kaldim. Cunku sagma esnasinda yarim birakilmiyor bisey olunca kalkamiyorsun o halde ne kadar cabuk isin biterse o kadar iyi bence. Hele calisacaksa bence kesin cift al. Evde olacaksan hic almasan yada ihtiyac duyarsan alabilirsin esini gonder yada internetten sip. Verebilirsin her zman. Manuel hic tabsiye etmiyorum asiri canim yanmisti

Son düzenleme:
Dogru sen yazinca hatirladim yavrum kulak katlaniyordu adeta ve terliyordu cok zaman cok cabuk geciyor. Birini buyutmusuz de sira 2 no lara gelmis.....

Ah şu miğde yanmasi... süt iyi geliyordu artik o bile fayda etmiyor yastigimi yukselttim yok gelde uyu bu yanmayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…