2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bugün kontrole gittik teyzeleri 2570 gr olmuş oğlum herşey yolunda çok şükür 2 -9 kasım arası gün verecek 26 sında tekrar nst ye gireceğim. Allah yolumuzu açık etsin hayırlısıyla
Ayni gun gitmisiz doktora :))) benmde 26 sinda tekrar randevum ondan sonra dogum gunu belirlicez gerci 9 unda demstik en basinda ama bakalm hayrlisi olsun hepmz icin :)))

Canım ben dediğin markaya internetten baktım bunu buldum uzun olarak bi tek. Senin aldığının aynısı mı boyu yeteri kadar uzun mu sabahlığının?
Canım bende aralık annesi olucam inş benimde hoşuma gitti bu takım ama internet sayfasında bedeni yazmıyor beden seçeneği yok mu ki neye göre alıcaz anlamadım

Bana kontrol için gittiğim bir doktor, "Magnezyumu son aylarda bırakın. Yoksa kasılmalarınız olmaz, normal doğum zorlaşır" demişti. Tabi bu ne kadar genellenebilir bilmiyorum. Doğuma yakın kasılmalar istenen/beklenen bir şey, son bir ay magnezyumla engellemek ne kadar doğru, bir doktorunuza danışın isterseniz.

Ben calisicam canım o yüzden mecburen almam gerekecek ama bu kadar acil ihtiyaç oldugunu bilmiyodum acikcasi. Arkadaş sütünü veremediği icin bebek sarılık olmus mesela. Artik tek yada cift bian once almak istiyorum. Tavsiyelerin icin cok saol canim

Valla ben hc hssetmdm baskasnı blemem :)

Arkadaşlar gecem sayfalar da soru sormuştum sadece bır arkadaş cevap verdi saçını boyayan yada boyamak isteyenler var mı hangi marka kullanacaksınız ben doğumdan önce son hafta boyasam mı dıye düşünüyorum hala kararsızım

Gaviscon surup icsene cok dayanamadıgın zamanlarda, hemen kesiyo...
Ewde wardi kullanmiyorum diye kardesime vermistim onunda midesi problemli diye bana sut iyi geliyor diye hic icmek aklima gelmedi sutte ise yaramiyinca keske vermeseydim diyorum neyse alayim bugun bitane

Günaydın anneler ,

Son haftalara yaklaştıkça heyecan artıyor.
Benim bebek de 4 hafta daha kalır umarım içeride sorunsuz , suyum azalmasın , kordonu da boynundan çıkarsın :)
Ben bebeğimi kimseye öptürmek istemiyorum bu arada.Bir de kış bebeği olacaklar.İnsanlara nasıl söyleyeceğim , öpmeyin diye :) Eşimin kızına söylemiştim,ayağından öperiz diye , en zor kısmı hallettim.Bebek doğunca 1 hafta alıp 1 hafta almayacakmış , okula giden çocuk olduğu için en çok ona dikkat etmem gerek.Malum biz de çalışırken öğrencilerden,öğretmenlerden , kapalı ortamdan çabuk mikrop kapabiliyorduk.

havvaku
Canım senin iyice az kaldı , ne mutluluk. Yarın rakamlara düşüyorsun. Tam 10'dan geriye sayım başlamış.Sağlıkla gelsin bebişin.

Kizlar su gogus pompalarindan alan var mi? Ben almamistim ama yeni doğum yapan bi arkadaşım siddetle tavsiye etti. Cantanda bulunmasi gereken ilk sey o dedi. Bende şu elektrikli olanlardan alicam sanirim
Canim ben aventinkini istiyordum ama calisacagim icin 2 gogsumu de ayni anda bosaltabilmek adina lansinoh ikili aldim

Kizlar bu hafif adet olcakmis gibi kasik agriasi sizdede varmi iyimi kotu bole olmasi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…