- 3 Nisan 2015
- 1.527
- 1.430
- 133
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.501
Ayni gun gitmisiz doktora :))) benmde 26 sinda tekrar randevum ondan sonra dogum gunu belirlicez gerci 9 unda demstik en basinda ama bakalm hayrlisi olsun hepmz icin :)))Bugün kontrole gittik teyzeleri 2570 gr olmuş oğlum herşey yolunda çok şükür 2 -9 kasım arası gün verecek 26 sında tekrar nst ye gireceğim. Allah yolumuzu açık etsin hayırlısıyla
Ewet onuda deniyim iyi gelebilir belkiBide yogurt dene beni biraz olsun rahatlatiyor
Canım bende aralık annesi olucam inş benimde hoşuma gitti bu takım ama internet sayfasında bedeni yazmıyor beden seçeneği yok mu ki neye göre alıcaz anlamadımCanım ben dediğin markaya internetten baktım bunu buldum uzun olarak bi tek. Senin aldığının aynısı mı boyu yeteri kadar uzun mu sabahlığının?
Hamilelik takibi ismi cnmBu hangi program canim? Bende de bir sürü prog var ama bu yok bunu da indiriym hemen :)
Buda guzelmis canim:)Bende bu programi kullaniyorum canim
Arkadaşlar magnezyum kasılma ve kramplara iyi geliyor diye biliyorum ama bu adet ağrısı gibi hafif karın kasık ağrılarına da iyi geliyorsa doğuma kadar düzenli içeyim diyorum, burda öyle yazmış bir arkadaşımız sanki?
erkek ismi olarak hüdayi derim canım.Allaha adanmış Allaha tabi anlamındaHa bu arada guzel anlamli erkek isim oneriniz varsa alabiliriz
Hmm anladım canım cok teşekkür ederim cvbin icinCiftliye gerek yok bence ayni anda iki gogsunu birden sagmazsin herhalde, burda ciftli olani ikiz, üçüz bebekleri olanlara oneriyorlar
Ben calisicam canım o yüzden mecburen almam gerekecek ama bu kadar acil ihtiyaç oldugunu bilmiyodum acikcasi. Arkadaş sütünü veremediği icin bebek sarılık olmus mesela. Artik tek yada cift bian once almak istiyorum. Tavsiyelerin icin cok saol canimTekli de olabilir. Ikisi bir kerede bitiyordu zaten damaya damlaya yeterince uzun suruyordu . Tek tek daha fazla zaman alacak. Ben cifli almistim ve cok memnun kaldim. Cunku sagma esnasinda yarim birakilmiyor bisey olunca kalkamiyorsun o halde ne kadar cabuk isin biterse o kadar iyi bence. Hele calisacaksa bence kesin cift al. Evde olacaksan hic almasan yada ihtiyac duyarsan alabilirsin esini gonder yada internetten sip. Verebilirsin her zman. Manuel hic tabsiye etmiyorum asiri canim yanmisti
Ah şu miğde yanmasi... süt iyi geliyordu artik o bile fayda etmiyor yastigimi yukselttim yok gelde uyu bu yanmayla
Valla ben hc hssetmdmCati muayenesinden korkum yok Allaha sukur tedaviyle hamile kaldigim icin devamli ultrasonun o uzun cubugu alt sokup bakiyodu doktorum gelismelere sadece hazirliksiz yakalanmayim yeterbide o acilmayi hissetmiyosun demi onu merk ediyorum acilma baslayinca hissedermiyim diye
Gaviscon surup icsene cok dayanamadıgın zamanlarda, hemen kesiyo...Ah şu miğde yanmasi... süt iyi geliyordu artik o bile fayda etmiyor yastigimi yukselttim yok gelde uyu bu yanmayla
Ewde wardi kullanmiyorum diye kardesime vermistim onunda midesi problemli diye bana sut iyi geliyor diye hic icmek aklima gelmedi sutte ise yaramiyinca keske vermeseydim diyorum neyse alayim bugun bitaneGaviscon surup icsene cok dayanamadıgın zamanlarda, hemen kesiyo...
Korkuyorum hasta olurum diye havalar kotu baya ama suyu bol icersem bisi olmaz dimiDondurma da iyi geliyor, bol su ile.
Canim ben aventinkini istiyordum ama calisacagim icin 2 gogsumu de ayni anda bosaltabilmek adina lansinoh ikili aldimKizlar su gogus pompalarindan alan var mi? Ben almamistim ama yeni doğum yapan bi arkadaşım siddetle tavsiye etti. Cantanda bulunmasi gereken ilk sey o dedi. Bende şu elektrikli olanlardan alicam sanirim
Korkuyorum hasta olurum diye havalar kotu baya ama suyu bol icersem bisi olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?