- 10 Temmuz 2013
- 3.628
- 5.604
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.521
Kizlar bu hafif adet olcakmis gibi kasik agriasi sizdede varmi iyimi kotu bole olmasi bilemedim
Kesinlikle katiliyorum valla ben soylerim opmeyin diye sonucta ufacik bebek ve yeni dogan icin hastalik cok tehlikeli ben simdiden esimi bile jyardim dikkat et kendine eger grip felan olursan yeni dogdugunda bile vermem kucagina diye..ewet canim geri sayim basladi yarinda randevum war bakalim acilma felan varmi ins en kisa zamanda gelir bekletmez beniGünaydın anneler ,
Son haftalara yaklaştıkça heyecan artıyor.
Benim bebek de 4 hafta daha kalır umarım içeride sorunsuz , suyum azalmasın , kordonu da boynundan çıkarsın :)
Ben bebeğimi kimseye öptürmek istemiyorum bu arada.Bir de kış bebeği olacaklar.İnsanlara nasıl söyleyeceğim , öpmeyin diye :) Eşimin kızına söylemiştim,ayağından öperiz diye , en zor kısmı hallettim.Bebek doğunca 1 hafta alıp 1 hafta almayacakmış , okula giden çocuk olduğu için en çok ona dikkat etmem gerek.Malum biz de çalışırken öğrencilerden,öğretmenlerden , kapalı ortamdan çabuk mikrop kapabiliyorduk.
havvaku
Canım senin iyice az kaldı , ne mutluluk. Yarın rakamlara düşüyorsun. Tam 10'dan geriye sayım başlamış.Sağlıkla gelsin bebişin.
Kesinlikle katiliyorum valla ben soylerim opmeyin diye sonucta ufacik bebek ve yeni dogan icin hastalik cok tehlikeli ben simdiden esimi bile jyardim dikkat et kendine eger grip felan olursan yeni dogdugunda bile vermem kucagina diye..ewet canim geri sayim basladi yarinda randevum war bakalim acilma felan varmi ins en kisa zamanda gelir bekletmez beniGünaydın anneler ,
Benim bebek de 4 hafta daha kalır umarım içeride sorunsuz , suyum azalmasın , kordonu da boynundan çıkarsın :)
Ben bebeğimi kimseye öptürmek istemiyorum bu arada.Bir de kış bebeği olacaklar.İnsanlara nasıl söyleyeceğim , öpmeyin diye :) Eşimin kızına söylemiştim,ayağından öperiz diye , en zor kısmı hallettim.Bebek doğunca 1 hafta alıp 1 hafta almayacakmış , okula giden çocuk olduğu için en çok ona dikkat etmem gerek.Malum biz de çalışırken öğrencilerden,öğretmenlerden , kapalı ortamdan çabuk mikrop kapabiliyorduk.
havvaku
Canım senin iyice az kaldı , ne mutluluk. Yarın rakamlara düşüyorsun. Tam 10'dan geriye sayım başlamış.Sağlıkla gelsin bebişin.
Tamam canim deneyecegim saolCanım maraş usulü olanlari bol su ile yavaş yavaş yersen bir şey olmaz bence. Buzlu olmasın dondurma, aromalı da olmasın, sade yumuşak olsun.
canimben de opulmesini istemiyorum ben bugune kadar yenidogan hicbir bebegi opmedim ayni hassasiyeti bekliyorum ama kimi gorduysem alip kucagina sapur supur opuyor...opme beni yazan onluklerden aldim 2 tane artik ne kadar ise yararsaGünaydın anneler ,
havvaku
Keşke bu mesajı dün yazsaymışım :)canimben de opulmesini istemiyorum ben bugune kadar yenidogan hicbir bebegi opmedim ayni hassasiyeti bekliyorum ama kimi gorduysem alip kucagina sapur supur opuyor...opme beni yazan onluklerden aldim 2 tane artik ne kadar ise yararsa
doguma 1-2 gun kala boyatacam canim Allah kismet ederseArkadaşlar gecem sayfalar da soru sormuştum sadece bır arkadaş cevap verdi saçını boyayan yada boyamak isteyenler var mı hangi marka kullanacaksınız ben doğumdan önce son hafta boyasam mı dıye düşünüyorum hala kararsızım
O normal canım, ki sen 37. haftandasın rahim doğuma hazırlanıyor işte. Doktorum bana düzenli ve ağrılı olursa gel demişti yani mesela sertleşme oluyor bir süre sonra geçiyor 5-10 dakika sonra tekrar oluyor. Bunun gibi.
Kizlar su gogus pompalarindan alan var mi? Ben almamistim ama yeni doğum yapan bi arkadaşım siddetle tavsiye etti. Cantanda bulunmasi gereken ilk sey o dedi. Bende şu elektrikli olanlardan alicam sanirim
Hahahah ay ne güldüm sana yaw Allahta seni guldursun az once merdivenleri silen kadin gelldi bu saatte zili çalmaya utanmiyor namiszis heryerde war o duyarsizlardanSabahın 8buçuğunda yangın var gibi tüm zillere basıp apartmana giren doğalgazcı emmi, altımda eşimin lastiği gevsemiş donu olmasaydı o kapıyı açar ve seni oracıkta boğardım emin ol
Bebek gelmeden kesin zili söktürüceğim yoksa bu duyarsız insanlar beni de bebeği de psikopat yapacak
Bana kontrol için gittiğim bir doktor, "Magnezyumu son aylarda bırakın. Yoksa kasılmalarınız olmaz, normal doğum zorlaşır" demişti. Tabi bu ne kadar genellenebilir bilmiyorum. Doğuma yakın kasılmalar istenen/beklenen bir şey, son bir ay magnezyumla engellemek ne kadar doğru, bir doktorunuza danışın isterseniz.
Arkadaşlar gecem sayfalar da soru sormuştum sadece bır arkadaş cevap verdi saçını boyayan yada boyamak isteyenler var mı hangi marka kullanacaksınız ben doğumdan önce son hafta boyasam mı dıye düşünüyorum hala kararsızım
Keşke bu mesajı dün yazsaymışım :)
e-Bebek 'ten sipariş verdim dün.Öyle bir önlük de alsaymışım.
Alayım mutlaka ben de , teker teker söylemekten daha iyi etki yapabilir , esprili de mesajlı önlükler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?