2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kesinlikle katiliyorum valla ben soylerim opmeyin diye sonucta ufacik bebek ve yeni dogan icin hastalik cok tehlikeli ben simdiden esimi bile jyardim dikkat et kendine eger grip felan olursan yeni dogdugunda bile vermem kucagina diye..ewet canim geri sayim basladi yarinda randevum war bakalim acilma felan varmi ins en kisa zamanda gelir bekletmez beni

Kesinlikle katiliyorum valla ben soylerim opmeyin diye sonucta ufacik bebek ve yeni dogan icin hastalik cok tehlikeli ben simdiden esimi bile jyardim dikkat et kendine eger grip felan olursan yeni dogdugunda bile vermem kucagina diye..ewet canim geri sayim basladi yarinda randevum war bakalim acilma felan varmi ins en kisa zamanda gelir bekletmez beni

canimben de opulmesini istemiyorum ben bugune kadar yenidogan hicbir bebegi opmedim ayni hassasiyeti bekliyorum ama kimi gorduysem alip kucagina sapur supur opuyor...opme beni yazan onluklerden aldim 2 tane artik ne kadar ise yararsa

canimben de opulmesini istemiyorum ben bugune kadar yenidogan hicbir bebegi opmedim ayni hassasiyeti bekliyorum ama kimi gorduysem alip kucagina sapur supur opuyor...opme beni yazan onluklerden aldim 2 tane artik ne kadar ise yararsa
Keşke bu mesajı dün yazsaymışım :)
e-Bebek 'ten sipariş verdim dün.Öyle bir önlük de alsaymışım.
Alayım mutlaka ben de , teker teker söylemekten daha iyi etki yapabilir , esprili de mesajlı önlükler :)

doguma 1-2 gun kala boyatacam canim Allah kismet ederse

Ben de tam emin olamıyorum doğum kasılması mı yaşıyorum diye.? Benimki sol kasığıma doğru, sanki bebek içimden çıkmak ister gibi hareket ediyor. Ya da ben öyle zannediyorum.

Sabahın 8buçuğunda yangın var gibi tüm zillere basıp apartmana giren doğalgazcı emmi, altımda eşimin lastiği gevsemiş donu olmasaydı o kapıyı açar ve seni oracıkta boğardım emin ol

Bebek gelmeden kesin zili söktürüceğim yoksa bu duyarsız insanlar beni de bebeği de psikopat yapacak

Kizlar su gogus pompalarindan alan var mi? Ben almamistim ama yeni doğum yapan bi arkadaşım siddetle tavsiye etti. Cantanda bulunmasi gereken ilk sey o dedi. Bende şu elektrikli olanlardan alicam sanirim

Bildiğim kadarıyla hastaneden de pompa kiralayabliyorsun ilk zamanlar. Hastane tipi pompalar çok daha güvenilir. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Sonra da yönlendirmelere ve deneyimlerime göre kendime bir tane almayı düşünüyorum, eğer gerekirse. Çünkü bize eğitimlerde gerek olmayabileceği söylenmişti...

Hahahah ay ne güldüm sana yaw Allahta seni guldursun az once merdivenleri silen kadin gelldi bu saatte zili çalmaya utanmiyor namiszis heryerde war o duyarsizlardan

yine bir işe gitmicem diye uyanıp kendimi servis beklerken bulduğum günden merhaba....

arkadaş bir insan her gün mü aynı duyguyu yaşar ya.. gözümü açar açmaz işe gitmicem ben diyorum..

eşim de alışmış artık tınlamıyor bile.. 9 aydır gitmiceksin zaten biliyorum hayatım diyor

Kramplara maden suyu da iyi geliyor, günde 1 şişe...

Benim bir bilgim yok. Kuaföre gitmiştim, o zaman kuaför eşinin saçlarını o hamileyken boyadığını, bitkisel boya kullanırsan bir zararı olmadığını söylemişti. Ama marka bilmiyorum...

Gelenlere biz de öpmüyoruz, dikkat ederseniz lütfen, çok küçük olduğu için mikrop kapabiliyormuş diyebilirsin örneğin. Gerçekten de öyle zaten. Dış dünya ilk başlarda onlar için çok yabancı ve hiç de steril değil. Bebeği kucağa alacakların omzuna da tülbent atabilirsin ki bebek, yüzünü temiz bir yere dayasın. Hem de kusarsa kişinin üstüne kusmasın diye.

Günaydın kızlar herkes çok iyidir umarim yatarak bir haftayı devirdik bakalım. Hersey güzeldi birde üstüne kuyruk sokumunun bitiminde ara ara şişen bir beze vardı şişesi tuttu ateş ve ağrı yapıyor genel cerrah kıl dönmesi değil kılın içerde kendi torbasindan cikamamasindan kaynaklanan kist demişti zaten nerdeyse ön yıllık oldu. Şimdi içerde iltihap yaptığı için biraz totomun ateşi var peki kızlar bu durum bebegime bir zarar verir mi doktoru arayacam sizede bir sorayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…