- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.541
Anlami cok guzelmis ama ben yurt disindaym ve farsca dil konusuluyor burda ve Huda direk Allah anlamnda kullaniyorlarerkek ismi olarak hüdayi derim canım.Allaha adanmış Allaha tabi anlamında
Kullanıcı adı altındaki yeni eklemeye bayıldımSabahın 8buçuğunda yangın var gibi tüm zillere basıp apartmana giren doğalgazcı emmi, altımda eşimin lastiği gevsemiş donu olmasaydı o kapıyı açar ve seni oracıkta boğardım emin ol
Bebek gelmeden kesin zili söktürüceğim yoksa bu duyarsız insanlar beni de bebeği de psikopat yapacak
yine bir işe gitmicem diye uyanıp kendimi servis beklerken bulduğum günden merhaba....
arkadaş bir insan her gün mü aynı duyguyu yaşar ya..gözümü açar açmaz işe gitmicem ben diyorum..
eşim de alışmış artık tınlamıyor bile.. 9 aydır gitmiceksin zaten biliyorum hayatım diyor
Arkadaşlar gecem sayfalar da soru sormuştum sadece bır arkadaş cevap verdi saçını boyayan yada boyamak isteyenler var mı hangi marka kullanacaksınız ben doğumdan önce son hafta boyasam mı dıye düşünüyorum hala kararsızım
Benimde saçımı boyamam lazım ama riske atmiycam zaten kapalıyım,doğumdan sonra boyatıcam.Arkadaşlar gecem sayfalar da soru sormuştum sadece bır arkadaş cevap verdi saçını boyayan yada boyamak isteyenler var mı hangi marka kullanacaksınız ben doğumdan önce son hafta boyasam mı dıye düşünüyorum hala kararsızım
Bizim odamız gelmedi dahaGünaydın kızlaaar. Dün annem ve ablamla bebeğin odasını yerleştirdik sayılır. bazı kurumayanlar olmuş onları da ben bugün halletcem. dolap düzenine karar vermek ne zormuş ya. bide her şeyi minik minik almışım ben. gerçi pişman diilim doğum kilosu ve doğduktan sonraki gidişatını bilemediğimiz için alıp giydirememek sinir bozucu olurdu ama. 0-3 özellikle çok fazla olmuş. günde 3 kere değiştircem inşallah hepsini giysin die :) bebeğin çantası da hazır. benimkini de perşembe-cuma hazırlarız 2 valiz daha mantıklı olur gibi geldi. kendimi çok yorgun hissediyorum ama. genelde doğumdan önce iş fln yapılır sonra ertesi gün doğum olur ya 2 gündür yıkama-ütüleme vs olunca korktum acaba doğurur muyum die ama şimdilik bişey yok :) izne çıkıp bi hafta dinlencem sonra gelcek kızım inşallah. sıkı sıkı tembihliyorum dinler mi bilemiyorum :)
Valla canım benm saclarm sarı dıp boyam ta yarıya kadar geldı ama cesaret edıp boyayamam bu rıskı goze alamıorum ben boyamycamArkadaşlar gecem sayfalar da soru sormuştum sadece bır arkadaş cevap verdi saçını boyayan yada boyamak isteyenler var mı hangi marka kullanacaksınız ben doğumdan önce son hafta boyasam mı dıye düşünüyorum hala kararsızım
Kızlar peki eve gelenler arasında nezle olan , hapşıran olursa ne yapacağız?
Ne zor bir durummuş , beni de bunlar düşündürüyor.
Kızlar peki eve gelenler arasında nezle olan , hapşıran olursa ne yapacağız?
Bizim odamız gelmedi daha25 ekimde gelecek. Tüm kıyafetleri yıkandı ütülendi, temiz hurçlarda anneannesinin evinde bekliyor şimdilik. Bi an önce gelse de rahat rahat yerleştirip akşamları seyretsek
Benim de öle.. ama ben bu hafta ayrılayım diyorum ya.. artık dayanamıyorum gibi geliyo...cumaya kadar geleyim sonra gideyim diyorum...aynı sendromu yaşıyoruz cnm. valla asker şafağından beter oldu say say öldüm. bugünü saymazsam 8 iş günüm kaldı . Allah kurtarsın seni de
Benim de öle.. ama ben bu hafta ayrılayım diyorum ya.. artık dayanamıyorum gibi geliyo...cumaya kadar geleyim sonra gideyim diyorum...
3 Kasım diye belirledik, küçük beyimiz yolcu yolunda gerek diyip erken gelmeye kalkmazsa :) senin belli mi?Hemen olur 25 ekim inşallah. Akmak bilmeyen zamana inat :) tam dediğin gibi oluyor. Gidip gidip bakıyoruz. Doğsa da giyse onun üstünden çıkıp yıkansa diye kıyafetleri seviyoruz :) sezaryen tarihin belli oldu mu gün saymaya başladın mı :)
O Kadar da düşüncesiz değillerdir heralde. gelse bile yanaşmasınlar bebeğe.Kızlar peki eve gelenler arasında nezle olan , hapşıran olursa ne yapacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?