2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydınlar,

uykusuz bir gece yaşadım bende. Zaten nefes darlığı vardı birde nezle oldum. Şahtım şahbazz oldum yani

Günaydın güzel anneler. Her sabah burda uyuyamayan anne adaylarını gördükçe kendimden utanıyorum. Gece yatıyorum, sabah kalkıyorum. Gebelikten önce daha düzensizdi uykum, fosur fosur uyuyorum şimdi.

Kullanıcı adı altındaki yeni eklemeye bayıldım
Senin mesajlardan hep pozitif enerji alıyorum , şikayet şeklinde bile bende aynı etkiyi yapıyor

Kızlar ben de çok dayanıksızımışım , ayakta biraz durunca belim , bacaklarım sızlamaya başlıyor.Kahvaltıyı vs zor hazırlıyorum.Yemek yapmak nasıl gözümde büyüyor.Şimdiden böyleysem yandım ben bebek doğunca .

aynı sendromu yaşıyoruz cnm. valla asker şafağından beter oldu say say öldüm. bugünü saymazsam 8 iş günüm kaldı . Allah kurtarsın seni de

GÜNAYDIN CANIM

BEN SU ANA KADAR 3 KERE FALAN BOYATTIM SAÇLARIMI. YÜZDE DOKSANIM BEYAZ ÇÜNKÜ. İKİ MARKA KULLANDIM. BİRİSİ PHYTO DİYE Bİ MARKA, DİĞERİ DE LOREALİN İNOA DİYE Bİ BOYASIYDI. İKİSİDE KOKUSUZ İKİSİDE BEYAZLARI KAPATIYOR. AMA PHYTO TAM SİYAH GİBİ DEĞİLDE ÇOK KOYU KAHVE YAPIYOR. İNOAYI DENEYEBİLİRİSİN. SAÇLARIN ÇOK KOYUYSA 30 LİRA FALAN ONUN FİYATI. PHYTO İSE 50 GİBİ. ECZANELERDEN BULABİLİRSİN.

Kızlar peki eve gelenler arasında nezle olan , hapşıran olursa ne yapacağız?
Ne zor bir durummuş , beni de bunlar düşündürüyor.

Reactions: GCA
Benimde saçımı boyamam lazım ama riske atmiycam zaten kapalıyım,doğumdan sonra boyatıcam.

Günaydın kızlaaar. Dün annem ve ablamla bebeğin odasını yerleştirdik sayılır. bazı kurumayanlar olmuş onları da ben bugün halletcem. dolap düzenine karar vermek ne zormuş ya. bide her şeyi minik minik almışım ben. gerçi pişman diilim doğum kilosu ve doğduktan sonraki gidişatını bilemediğimiz için alıp giydirememek sinir bozucu olurdu ama. 0-3 özellikle çok fazla olmuş. günde 3 kere değiştircem inşallah hepsini giysin die :) bebeğin çantası da hazır. benimkini de perşembe-cuma hazırlarız 2 valiz daha mantıklı olur gibi geldi. kendimi çok yorgun hissediyorum ama. genelde doğumdan önce iş fln yapılır sonra ertesi gün doğum olur ya 2 gündür yıkama-ütüleme vs olunca korktum acaba doğurur muyum die ama şimdilik bişey yok :) izne çıkıp bi hafta dinlencem sonra gelcek kızım inşallah. sıkı sıkı tembihliyorum dinler mi bilemiyorum :)

Bizim odamız gelmedi daha 25 ekimde gelecek. Tüm kıyafetleri yıkandı ütülendi, temiz hurçlarda anneannesinin evinde bekliyor şimdilik. Bi an önce gelse de rahat rahat yerleştirip akşamları seyretsek

Valla canım benm saclarm sarı dıp boyam ta yarıya kadar geldı ama cesaret edıp boyayamam bu rıskı goze alamıorum ben boyamycam

Kızlar peki eve gelenler arasında nezle olan , hapşıran olursa ne yapacağız?
Ne zor bir durummuş , beni de bunlar düşündürüyor.

Gerçekten zor ama insanların biraz anlayışlı olması gerekiyor. Gripsen gelme arkadaşım kaçıyomuyuz. Sadece bebek değilki bizim içinde tehlikeli bi durum olur. Emziren anneler olarak ilaç kullanamayız sonuçta.

dışarda avmlerde fln da sevenler olur ya kucağına almak isteyen yüzüne dokunan onlarda beni endişelendiriyo. nasıl yok denirki gerçi gayet güzelde derim aslında ama inşallah gerek olmaz çünkü tanımadığım insanların dokunmasını hiç istemem. ben inanılmaz çocuk seven biriyimdir. yan masalardaki bebeklere fln göz kırparım ama hayatta daha bi kere gidip opmeyi bırak dokunmam bile. uzaktan annesine de slm verip maşallah derim geçerim.

Gunaydin kizlar ve kuzulari. Birkacgundur pek giremiyorum. H.sonu isler vardi dun de hst kontrol nst vs ile vakit gecti. Epey yorucuydu yani. Bugun evdeyim. Eksikleri internetten akacagim. Lohusa taci, terligi, 1tk daha bebe nevresimi, hst odasini suslemek icin gerekli tul,kurdele yazilar tabak bardak gibi seyler kaldi. Bunlari da halletsem bitecek hersey.
Bu arada benim de dogum sez.olacakmis. ameliyatlarim nedeniyle plesanta kanala cok yakinmis bu durumda normal olmasi mimkun degilmis. Tarih vermedi ama 10-15 i arasi alir buyuk ihtimal.

Bizim odamız gelmedi daha 25 ekimde gelecek. Tüm kıyafetleri yıkandı ütülendi, temiz hurçlarda anneannesinin evinde bekliyor şimdilik. Bi an önce gelse de rahat rahat yerleştirip akşamları seyretsek

Hemen olur 25 ekim inşallah. Akmak bilmeyen zamana inat :) tam dediğin gibi oluyor. Gidip gidip bakıyoruz. Doğsa da giyse onun üstünden çıkıp yıkansa diye kıyafetleri seviyoruz :) sezaryen tarihin belli oldu mu gün saymaya başladın mı :)

aynı sendromu yaşıyoruz cnm. valla asker şafağından beter oldu say say öldüm. bugünü saymazsam 8 iş günüm kaldı . Allah kurtarsın seni de
Benim de öle.. ama ben bu hafta ayrılayım diyorum ya.. artık dayanamıyorum gibi geliyo...cumaya kadar geleyim sonra gideyim diyorum...

Benim de öle.. ama ben bu hafta ayrılayım diyorum ya.. artık dayanamıyorum gibi geliyo...cumaya kadar geleyim sonra gideyim diyorum...

o potansiyel bende de var cnm ama doğum sonrası izin bende sorun olur. başka hamile daha var aynı bölümde öyle olunca olabildiğince doğum sonrasına saklamak istiyorum. yoksa şu sn bile bırakırım

3 Kasım diye belirledik, küçük beyimiz yolcu yolunda gerek diyip erken gelmeye kalkmazsa :) senin belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…