- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.561
Evet doktorum sancilardan sonra aciklik olunca bakilmasini soyledi..balik yaginida arastirdim dogumdan sonra kullanilan omega 3 farklliymis .emziren anneler icin olani varmis lohusalik sendromundan da koruyormusDoktorun bencede cok dogru soylemis, ben yurtdisinda yasiyorum burada cati muayenesini dogum sancilarin basladiginda yapiyorlar, balik yagi ve diger aldigimiz vitaminleri dogumdan sonrada kullanmamizi oneriyorlar cunku emzirirkende sutumuzden omega 3 aliyormus bebek
Günaydın güzel anneler. Her sabah burda uyuyamayan anne adaylarını gördükçe kendimden utanıyorum. Gece yatıyorum, sabah kalkıyorum.Gebelikten önce daha düzensizdi uykum, fosur fosur uyuyorum şimdi.
3 Kasım diye belirledik, küçük beyimiz yolcu yolunda gerek diyip erken gelmeye kalkmazsa :) senin belli mi?
Ben bebek dogunca boyle olacagimizi sanmiyorum.su anda hareket kisitlilugimiz maksimum seviyede.belimise baski yapan kocaman bi karnimiz var.yani vucusun ergonomik yapisina aykiri.bi dogursak kus gibi hafiflicez bence.bu arada aldigimiz kilolardan birazcik iri bi kus olcaz o ayri tabiiKullanıcı adı altındaki yeni eklemeye bayıldım
Senin mesajlardan hep pozitif enerji alıyorum , şikayet şeklinde bile bende aynı etkiyi yapıyor
Kızlar ben de çok dayanıksızımışım , ayakta biraz durunca belim , bacaklarım sızlamaya başlıyor.Kahvaltıyı vs zor hazırlıyorum.Yemek yapmak nasıl gözümde büyüyor.Şimdiden böyleysem yandım ben bebek doğunca .
Hayırlısıyla neyse o olsun. Büyük konuşmamaya çalışıyorum, asla şöyle olmaz böyle olmaz falan demiyorum. Benim doktorum doğumdan önceki güne kadar yaklaşık 4 gün kongrede olacak. İnsallah o arada bi aksilik olmaz, hoff..Ay çok az kalmışhadi bakalım hayırla gelsin inşallah. benim normal doğum gibi duruyor şimdilik. başı aşağıda ama doğum pozisyonunu almış diyemeyiz dedi dr. bakalım. artık hafta da 1 nstye gitcem. durum ne olur bilemiyorum hiç
Herkes öyle diyor, bir ay sonra ararsın bu günlerini diyorlar :)Şanslısın demekki ne diyeyim...Kıymetini bil
Gunaydin canim, onlarada acik acik soyleyeceksiniz gripsin sanirim uzak duralim falan de yani boyle seyin ayibi olmazKızlar peki eve gelenler arasında nezle olan , hapşıran olursa ne yapacağız?
Ne zor bir durummuş , beni de bunlar düşündürüyor.
Kimse gelmezse bile eşimin kızı var.Gelmeden de anlamayız ki nezle mi , hasta mı ? Geçen yıl çok oluyordu soğuk algınlığı , bana da hemen geçiyordu.Benim bir de böyle bir sorunum var.Mümkünse gelmesinlerO kadarı düşünürler herhalde..
canim inoayi internetten aldigin bir site var miGÜNAYDIN CANIM
BEN SU ANA KADAR 3 KERE FALAN BOYATTIM SAÇLARIMI. YÜZDE DOKSANIM BEYAZ ÇÜNKÜ. İKİ MARKA KULLANDIM. BİRİSİ PHYTO DİYE Bİ MARKA, DİĞERİ DE LOREALİN İNOA DİYE Bİ BOYASIYDI. İKİSİDE KOKUSUZ İKİSİDE BEYAZLARI KAPATIYOR. AMA PHYTO TAM SİYAH GİBİ DEĞİLDE ÇOK KOYU KAHVE YAPIYOR. İNOAYI DENEYEBİLİRİSİN. SAÇLARIN ÇOK KOYUYSA 30 LİRA FALAN ONUN FİYATI. PHYTO İSE 50 GİBİ. ECZANELERDEN BULABİLİRSİN.
Ben de yıkadım ; ama daha ütüleyemedim.Hemen olur 25 ekim inşallah. Akmak bilmeyen zamana inat :) tam dediğin gibi oluyor. Gidip gidip bakıyoruz. Doğsa da giyse onun üstünden çıkıp yıkansa diye kıyafetleri seviyoruz :) sezaryen tarihin belli oldu mu gün saymaya başladın mı :)
Ben çözümü sutlacta buldum canim. Bana cok iyi geldi yanma hissettikce yiyorum hemen kesiyoEwde wardi kullanmiyorum diye kardesime vermistim onunda midesi problemli diye bana sut iyi geliyor diye hic icmek aklima gelmedi sutte ise yaramiyinca keske vermeseydim diyorum neyse alayim bugun bitane
BENDE SİTELERE BAKMIŞTIM AMA KUAFÖRÜM YARDIMCI OLDU SAĞOLSUN ONDAN ALIYORDUM AÇİCİSİYLA BERABER 30 LİRAYA. AMA NETTENDE BAKTIM AYNI FİYATLARA GELİYOR.canim inoayi internetten aldigin bir site var mi
Hadi gözün aydin bebegin dönmüs, ben 28.haftadan beri sürekli wcdeyim taaa o zaman dönmüş bebe. Benimde randevum bugun insallah kilosu seninki gibi iyidirSizler kafası şurda topuğu burda diye tarif ettikçe kendimden şüphe ediyordum ben niye anlayamıyorum bebişimin uzuvlarını diye.. 2 gün önce ilk defa hissettim başı aşağıya indi dedim. Doğru çıktı. O da yine anladığımdan değil hıçkırığını hissettiğim yer iki kasığımın ortasıydı hah dedim kafası burda. Doktorda dedi başı aşağıda diye..
Zaten döndüğünden beri sabit bir bel ağrım başladı, özellikle ayaktayken kasıklarımda dolgunluk ve baskı çok hisseder oldum. Birde tuvalete sık çıkanları duyuyorum Allahallah bende bir gariplik var neden ben sık çıkmıyorum diyordum. Meğer başı aşağıya baskı yapınca sıklaşıyormuş öğrendim iki gündür.
Yani 34. hafta bitince döndü benim kızım.
Ben de aynen senin gibi düşünüyordum ama ikinci donem calismaya başlayacağım icin zaten almam gerekecek. beklemenin anlami yok madem alicam ilk zamanda zorluk olmasin elimin altinda bulunsun diye düşündüm canim..calisacak olmasam dediğin gibi belki gerek olmayabilirdi ama..Bildiğim kadarıyla hastaneden de pompa kiralayabliyorsun ilk zamanlar. Hastane tipi pompalar çok daha güvenilir. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Sonra da yönlendirmelere ve deneyimlerime göre kendime bir tane almayı düşünüyorum, eğer gerekirse. Çünkü bize eğitimlerde gerek olmayabileceği söylenmişti...
Kovacaksın arkadaşım. Başlarım böyle misafirperverliğe. Ben şimdi bile kabul etmiyorum evime nezle grip olan adamı. Benim tarafımsa ben kovarım, eşimin tarafıysa eşim kovar. Düşüncesiz insana bak ya hasta hasta bebek ziyaretine gelinir mi...Kızlar peki eve gelenler arasında nezle olan , hapşıran olursa ne yapacağız?
Ne zor bir durummuş , beni de bunlar düşündürüyor.
Bende ayni durumdayim hemen yoruluyorum, ütüyü oturarak yapmayi dene canim ben öyle yapiyorum ayakta belimin agrisindan duramiyorumBen de yıkadım ; ama daha ütüleyemedim.
Öyle bekliyor.Bugün biraz biraz başlasam da bitse aslında iyi olacak . Bu aralar tek yaptığım kitap okumak , uzanmak , yemek yapmak ( o da zar zor ) , ayakta kalmak zorluyor beni. Bebek aşağıda iyice diye düşünüyorum.
Dün de bir gayret evi süpürüp sildim.
Ben ağırlaştım artık , koltuktan yataktan zor kalkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?