2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Evet doktorum sancilardan sonra aciklik olunca bakilmasini soyledi..balik yaginida arastirdim dogumdan sonra kullanilan omega 3 farklliymis .emziren anneler icin olani varmis lohusalik sendromundan da koruyormus

Günaydın güzel anneler. Her sabah burda uyuyamayan anne adaylarını gördükçe kendimden utanıyorum. Gece yatıyorum, sabah kalkıyorum. Gebelikten önce daha düzensizdi uykum, fosur fosur uyuyorum şimdi.

Şanslısın demekki ne diyeyim...Kıymetini bil

3 Kasım diye belirledik, küçük beyimiz yolcu yolunda gerek diyip erken gelmeye kalkmazsa :) senin belli mi?

Ay çok az kalmış hadi bakalım hayırla gelsin inşallah. benim normal doğum gibi duruyor şimdilik. başı aşağıda ama doğum pozisyonunu almış diyemeyiz dedi dr. bakalım. artık hafta da 1 nstye gitcem. durum ne olur bilemiyorum hiç

Ben bebek dogunca boyle olacagimizi sanmiyorum.su anda hareket kisitlilugimiz maksimum seviyede.belimise baski yapan kocaman bi karnimiz var.yani vucusun ergonomik yapisina aykiri.bi dogursak kus gibi hafiflicez bence.bu arada aldigimiz kilolardan birazcik iri bi kus olcaz o ayri tabii

Gunaydin anneler
Dunden beri bende de kasik agrisi gibi agri var.
Evde anlamiyorum ince giyiniyorm o da etkiliyo sanirim.
Bizim karsi apartmanda da bi otopark yapiyorlar bitmek bilmedi. Dogum iznine ciktigimdan beri her Allahin gunu gurultu.
Deli kadina baglayip gecen bagirip sikyet ettim ama maalesef sonuc sifir.
Zaten gece rahat uyunmuyor bari sabah bi dalsam derken ....

Hayırlısıyla neyse o olsun. Büyük konuşmamaya çalışıyorum, asla şöyle olmaz böyle olmaz falan demiyorum. Benim doktorum doğumdan önceki güne kadar yaklaşık 4 gün kongrede olacak. İnsallah o arada bi aksilik olmaz, hoff..

Reactions: GCA
Günaydın kızlar.
Dün kontrolüm vardı. Bebişim 34+2 de 2450 gr. olmuş.. Boyunu bilmiyorum.. Nts de sancı falan çıkmadı. Ne zaman NTS ye yatsam sırtüstü yattığım için bir süre sonra bebeğin baskısından ötürü fenalık hissi geliyor söylüyorum hemşireye yan çeviriyor beni.
Bir sıkıntı yok haftaya tekrar gel dedi yeni doktorum (hastane değiştirdim).

Sizler kafası şurda topuğu burda diye tarif ettikçe kendimden şüphe ediyordum ben niye anlayamıyorum bebişimin uzuvlarını diye.. 2 gün önce ilk defa hissettim başı aşağıya indi dedim. Doğru çıktı. O da yine anladığımdan değil hıçkırığını hissettiğim yer iki kasığımın ortasıydı hah dedim kafası burda. Doktorda dedi başı aşağıda diye..
Zaten döndüğünden beri sabit bir bel ağrım başladı, özellikle ayaktayken kasıklarımda dolgunluk ve baskı çok hisseder oldum. Birde tuvalete sık çıkanları duyuyorum Allahallah bende bir gariplik var neden ben sık çıkmıyorum diyordum. Meğer başı aşağıya baskı yapınca sıklaşıyormuş öğrendim iki gündür.
Yani 34. hafta bitince döndü benim kızım.

Mümkünse gelmesinler O kadarı düşünürler herhalde..
Kimse gelmezse bile eşimin kızı var.Gelmeden de anlamayız ki nezle mi , hasta mı ? Geçen yıl çok oluyordu soğuk algınlığı , bana da hemen geçiyordu.Benim bir de böyle bir sorunum var.
Çocuğu olan anneler nasıl koruyor bu gibi durumlarda acaba , çocuğu okula ya da kreşe gidenler ? Onlardan tavsiye almam lazım.
Çocuğu uzak tutmaya çalışsak dışlanmış hisseder vs , ne zor bir durum , umarım düşüncede kalır , gerçek olmaz
Şimdiden çok hassasım bu konularda ve kendimi çok korumacı hissediyorum , bu hisler sonradan başıma dert açmasa iyidir.

canim inoayi internetten aldigin bir site var mi

Ben de yıkadım ; ama daha ütüleyemedim.
Öyle bekliyor.Bugün biraz biraz başlasam da bitse aslında iyi olacak . Bu aralar tek yaptığım kitap okumak , uzanmak , yemek yapmak ( o da zar zor ) , ayakta kalmak zorluyor beni. Bebek aşağıda iyice diye düşünüyorum.
Dün de bir gayret evi süpürüp sildim.
Ben ağırlaştım artık , koltuktan yataktan zor kalkıyorum.

Ewde wardi kullanmiyorum diye kardesime vermistim onunda midesi problemli diye bana sut iyi geliyor diye hic icmek aklima gelmedi sutte ise yaramiyinca keske vermeseydim diyorum neyse alayim bugun bitane
Ben çözümü sutlacta buldum canim. Bana cok iyi geldi yanma hissettikce yiyorum hemen kesiyo

Hadi gözün aydin bebegin dönmüs, ben 28.haftadan beri sürekli wcdeyim taaa o zaman dönmüş bebe. Benimde randevum bugun insallah kilosu seninki gibi iyidir

Ben de aynen senin gibi düşünüyordum ama ikinci donem calismaya başlayacağım icin zaten almam gerekecek. beklemenin anlami yok madem alicam ilk zamanda zorluk olmasin elimin altinda bulunsun diye düşündüm canim..calisacak olmasam dediğin gibi belki gerek olmayabilirdi ama..

Kızlar peki eve gelenler arasında nezle olan , hapşıran olursa ne yapacağız?
Ne zor bir durummuş , beni de bunlar düşündürüyor.
Kovacaksın arkadaşım. Başlarım böyle misafirperverliğe. Ben şimdi bile kabul etmiyorum evime nezle grip olan adamı. Benim tarafımsa ben kovarım, eşimin tarafıysa eşim kovar. Düşüncesiz insana bak ya hasta hasta bebek ziyaretine gelinir mi...

Bende ayni durumdayim hemen yoruluyorum, ütüyü oturarak yapmayi dene canim ben öyle yapiyorum ayakta belimin agrisindan duramiyorum

Bu arada biz doktorla konuşucaz gelenlere desin sakın yakın temasta bulunmayın diye. Zaten kimseyi çağırmayacağım ben. Eşimin ailesi ve benim ailem. Teyzelerimiz amcalarımız bi zahmet eve gelsinler uff çok sinir oluyorum yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…