- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.581
Canım ben dediğin markaya internetten baktım bunu buldum uzun olarak bi tek. Senin aldığının aynısı mı boyu yeteri kadar uzun mu sabahlığının?
Ben kizim dogdugunda cikarmstm zili daha 1 hafta once tekrar taktim ama mecburen yine cikarcam 1 ay snra yoksa cildirirm. Bu arada esinin donuyla yatan tek kisi olmadgm icim mutluyum :))))))Sabahın 8buçuğunda yangın var gibi tüm zillere basıp apartmana giren doğalgazcı emmi, altımda eşimin lastiği gevsemiş donu olmasaydı o kapıyı açar ve seni oracıkta boğardım emin ol
Bebek gelmeden kesin zili söktürüceğim yoksa bu duyarsız insanlar beni de bebeği de psikopat yapacak
Gözün aydın canım maşallah oğluşuna.Selam kızlar doktordan yeni geldim. 35 + 2 deyiz 2600 kilo olmuşuz boyunu cm olarak söylemedi ama bu bebek baya bi uzun ,bu haftada olması gerekenden daha uzun dedi.maşallah oğluşumanst ye de girdim.27ekimde sezeryan gününü belirliyelim dedi.
Canm ben kuaforumden randevu aldm boyaticam sebebinide soylym boyanin suan belirlenmis bi zarari yok yani bebege gecmio tabi paket fln attircaksan diplere gelmemesi gerekio uyarirsin kuaforunu . Ama dogumdan sonra süte gecio diye biliorum o yuzden en azindan bi boya yaptrpp uzun bi sure yine bunla idare etmeyi dusunuorum sutu zararli hale getrmek daha kotu gelio banaArkadaşlar gecem sayfalar da soru sormuştum sadece bır arkadaş cevap verdi saçını boyayan yada boyamak isteyenler var mı hangi marka kullanacaksınız ben doğumdan önce son hafta boyasam mı dıye düşünüyorum hala kararsızım
Ben de kendime güveniyomuyum güvenemiyomuyum daha onu anlayamadım doktor normal doğumdan yana ve şuan normal doğum için herşey yolunda diye konuştu fakat bazen korkular alıyor beni acaba sezeryan mı olsam hiç strese heyecana girmeden diyorum karar veremedim daha :/Benim sebebim korkudan sezeryan istiyorum kendime güvenemiyorum çünkü
Hayırlısıyla neyse o olsun. Büyük konuşmamaya çalışıyorum, asla şöyle olmaz böyle olmaz falan demiyorum. Benim doktorum doğumdan önceki güne kadar yaklaşık 4 gün kongrede olacak. İnsallah o arada bi aksilik olmaz, hoff..
Ben de yıkadım ; ama daha ütüleyemedim.
Öyle bekliyor.Bugün biraz biraz başlasam da bitse aslında iyi olacak . Bu aralar tek yaptığım kitap okumak , uzanmak , yemek yapmak ( o da zar zor ) , ayakta kalmak zorluyor beni. Bebek aşağıda iyice diye düşünüyorum.
Dün de bir gayret evi süpürüp sildim.
Ben ağırlaştım artık , koltuktan yataktan zor kalkıyorum.
Ben de kendime güveniyomuyum güvenemiyomuyum daha onu anlayamadım doktor normal doğumdan yana ve şuan normal doğum için herşey yolunda diye konuştu fakat bazen korkular alıyor beni acaba sezeryan mı olsam hiç strese heyecana girmeden diyorum karar veremedim daha :/
Yatagi hangi markadan ve ne kadara aldinizBizde bugün sipariş verdik yatağımızı bir yüzü yün diğer yüzü pamuk organik yenidoğan bebeklere uygundur yazıyordu bizde nerdeyse 2 aydır araştırdık kafa yorduk en son buna karar kıldık
Bide fotoğraf konusu var arkadaslarBu arada biz doktorla konuşucaz gelenlere desin sakın yakın temasta bulunmayın diye. Zaten kimseyi çağırmayacağım ben. Eşimin ailesi ve benim ailem. Teyzelerimiz amcalarımız bi zahmet eve gelsinler uff çok sinir oluyorum yaa.
cnm yavaş yavaş başla bence. minik minik ya epey oyalıyor insanı. bide senin çok yorulmaman gerekiyor dinlenerek yap. zaten ne yapsak nefes nefese kalıyoruz. o yüzden enerjilerimizi verimli harcamalıyız. annen şehir dışında mıydı cnm senin
AY cok guldum ha :) :)Bide fotoğraf konusu var arkadaslarşak diye siz noldugunu anlamadan foto cekebiliyo gelenler. Ayy bide Allah muhafaza flas falan aciksa vay ki ne vayyy
Bizimki de 26 ekimde gelecek bakalımBizim odamız gelmedi daha25 ekimde gelecek. Tüm kıyafetleri yıkandı ütülendi, temiz hurçlarda anneannesinin evinde bekliyor şimdilik. Bi an önce gelse de rahat rahat yerleştirip akşamları seyretsek
Ay çok stres oldum şu anda. Ama benim cadı bi kardeşim var ona güveniyorum. Umarım yanımda olur o gün rahat rahat herkeslere kızar bağırır. Valla flaş görürse o makineyi kadalarında parçalarBide fotoğraf konusu var arkadaslarşak diye siz noldugunu anlamadan foto cekebiliyo gelenler. Ayy bide Allah muhafaza flas falan aciksa vay ki ne vayyy
Süte geçtiğini hiç bilmiyordum bunu duydugum iyi oldu.Canm ben kuaforumden randevu aldm boyaticam sebebinide soylym boyanin suan belirlenmis bi zarari yok yani bebege gecmio tabi paket fln attircaksan diplere gelmemesi gerekio uyarirsin kuaforunu . Ama dogumdan sonra süte gecio diye biliorum o yuzden en azindan bi boya yaptrpp uzun bi sure yine bunla idare etmeyi dusunuorum sutu zararli hale getrmek daha kotu gelio bana
Öyle biri sart gercektenAy çok stres oldum şu anda. Ama benim cadı bi kardeşim var ona güveniyorum. Umarım yanımda olur o gün rahat rahat herkeslere kızar bağırır. Valla flaş görürse o makineyi kadalarında parçalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?