2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Aynı düşünceler içindeyiz cnm, hayırlısıyla doğum yapmak nasip olsun inşlh,doktor düşünmen için zaman var dedi bakalım nolucak:/

Reactions: GCA
Kizlar sir agdaya gittim. Belki bileniniz vardir ama ben ilk kez degisik bi turuyle karsilastim. Kalip sir agdaymis. Sadece kila yapisiyo ve deriye yapismadigi icin hic can yakmiyor. Bunca yildir bosa aci cekmisim. Artik bu turunu hic birakmam. Yakininizda yapan kuafor var mi diye bakin ve deneyin derim. Siddetle tavsiye ediyorum.

kizlar bebegin hareketleri gun icindemi 10 falan olmali,yoksa yemrklerden sonra sola yatistami 10 olmali

Il
Ilk defa duydum bunu nerde yasiosn sen

canim daha ogretmen sayilmam ama ana okulu ogretmenligi icn okuyorum,son senem ama dur bir yorum yapayim.

aslinda kartlarda sadece resim varsa sanki degmez almaya okadar, daha uygun fiyata kitaplardada var resim felan mesela.
cunki ana okuluna gidince yeterince ogreticekler bu gibi resimlerden,zamanla sIkilir evdede bunlarla ilgilenmek istemez gibime geliyor.
tabi yinede karar sizin canim

Ozel bir adi var mi cnm

Evet kuzum bnde kizimda bilmiodum boyatmistim pisman oldm acikcasi :/ bi uzman uyarmisti hatta emziren anneler saclarini boyatmasn bebek kanser riskiyle karsi karsiya kalio cunku sute gecio boyadaki maddeler diye
2 sene emzirmeyi öneriyorlar.2 yıl boyunca boyatmıycakmıyız ben doğumdan sonra birkaç ayımız gecsin boyatmayı düşünüyorum amonyaksız olan bir boyayla..doktoruma da danışmayı düşünüyorum :/

fermante

aksamdan beri cok hareket eetmiyor,yani ediyor cok sukur ama eskisi.gibi degil.
kolunu bacagini hafif ittiriyor sadece.
sonra saatlerce kimildamiyo gibi. bugun.bir ara hickirdi.
gitsemmiki aacile falan bilemedim,endiselendim cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…