- 27 Şubat 2015
- 137
- 99
- 18
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.621
Aynı düşünceler içindeyiz cnm, hayırlısıyla doğum yapmak nasip olsun inşlh,doktor düşünmen için zaman var dedi bakalım nolucak:/bende seninle aynı durumdayım cnm. aslında fikir olarak hamileliğimin başında sezeryan istiyodum. ama doktorum her şey yolundaysa normal yapalım dedi. bebek döndü şimdilik bi sıkıntı da yok. çatı muayenesi yapmadı şu hafta yaparım die bilgide vermedi. ondan ne çıkar bilmiyorum. bi tarafım tabi yaparsın her yapan nasıl yapıosa dio. bi tarafımda hadi kötü bişey olursa hadi dayanamazsam ol sezeryan dio
Irmik helvasi gondermisler bide ikramlik.kizimla yiyiverdik.caniniz cekmesin atmadim fotosunu.benimde onu gorunce dondu gozum :)Evet şimdi farkettim aslında yazmışsınız hacı şerif diye. Artık nasıl gözüm döndüyse fotoğraftan, okumamışım bile
Aynen benim de...foto neyse de flas bebis icin cok tehlikeli gercekten ins gelenler bu konuda anlayisli ve dusunceli olur da bide onun stresini yasamayizen cok korktugum sey
Kuzenin falan yokmu ya da cazgır bi arkadaşıınÖyle biri sart gercektenzaten biz o telasla can acısıyla ne kimseyi görür ne de birseyin farkina variriz. Ben de ablami tembihledim ama onun da hiiiccc yüzü tutmaz napcaz bilmem
Irmik helvasi gondermisler bide ikramlik.kizimla yiyiverdik.caniniz cekmesin atmadim fotosunu.benimde onu gorunce dondu gozum :)
Biz sulalece boyleyiz cazgir kimse yok malesefKuzenin falan yokmu ya da cazgır bi arkadaşıın
Evet kuzum bnde kizimda bilmiodum boyatmistim pisman oldm acikcasi :/ bi uzman uyarmisti hatta emziren anneler saclarini boyatmasn bebek kanser riskiyle karsi karsiya kalio cunku sute gecio boyadaki maddeler diyeSüte geçtiğini hiç bilmiyordum bunu duydugum iyi oldu.
Ilk defa duydum bunu nerde yasiosn senKizlar sir agdaya gittim. Belki bileniniz vardir ama ben ilk kez degisik bi turuyle karsilastim. Kalip sir agdaymis. Sadece kila yapisiyo ve deriye yapismadigi icin hic can yakmiyor. Bunca yildir bosa aci cekmisim. Artik bu turunu hic birakmam. Yakininizda yapan kuafor var mi diye bakin ve deneyin derim. Siddetle tavsiye ediyorum.
Kizlar bisey rica edecektim.cocuk gelisimci ana okul ogretmeni vb olaniniz varmi.hi bakarmisiniz.bu sitedeki set nasil.alalim mi.erken egitim kartlari. 've fiyati nasil alaniniz oldumu bunun gibi bisey.
http://sevgilibebek.com/urun/0-48-ay-tum-zeka-kartlari-6-kutu-3-ilave-paket/
Ozel bir adi var mi cnmKizlar sir agdaya gittim. Belki bileniniz vardir ama ben ilk kez degisik bi turuyle karsilastim. Kalip sir agdaymis. Sadece kila yapisiyo ve deriye yapismadigi icin hic can yakmiyor. Bunca yildir bosa aci cekmisim. Artik bu turunu hic birakmam. Yakininizda yapan kuafor var mi diye bakin ve deneyin derim. Siddetle tavsiye ediyorum.
Nerde kime dagitmayi dusunuyorsun bunu cnm. Cikolatayi kast ediyorum atbi :)))Irmik helvasi gondermisler bide ikramlik.kizimla yiyiverdik.caniniz cekmesin atmadim fotosunu.benimde onu gorunce dondu gozum :)
kizlar bebegin hareketleri gun icindemi 10 falan olmali,yoksa yemrklerden sonra sola yatistami 10 olmali
Istanbul umraniye canim. Ben de ilk kez deneyimledim.Il
Ilk defa duydum bunu nerde yasiosn sen
Gun icinde 10 olmali diye biliyorum.yokmu bilen kizlar ?
Kalıp sir agda dedi kuafor. Zeytinyagli yesil sabuna benziyor tipi. Agda kutusuna atip eritti ve eliyle surup eliyle cekti.Ozel bir adi var mi cnm
2 sene emzirmeyi öneriyorlar.2 yıl boyunca boyatmıycakmıyızEvet kuzum bnde kizimda bilmiodum boyatmistim pisman oldm acikcasi :/ bi uzman uyarmisti hatta emziren anneler saclarini boyatmasn bebek kanser riskiyle karsi karsiya kalio cunku sute gecio boyadaki maddeler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?