- 9 Eylül 2013
- 381
- 547
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.641
24 saat içinde en az 10 hareket olmalı. Bebekler büyüdükçe alanları azaldıkça hareketleri de biraz azalabiliyor. Biraz daha takip edin, hafif de olsa hareket harekettir.@fermante
aksamdan beri cok hareket eetmiyor,yani ediyor cok sukur ama eskisi.gibi degil.
kolunu bacagini hafif ittiriyor sadece.
sonra saatlerce kimildamiyo gibi. bugun.bir ara hickirdi.
gitsemmiki aacile falan bilemedim,endiselendim cok
Istanbul umraniye canim. Ben de ilk kez deneyimledim.
Kizlar sir agdaya gittim. Belki bileniniz vardir ama ben ilk kez degisik bi turuyle karsilastim. Kalip sir agdaymis. Sadece kila yapisiyo ve deriye yapismadigi icin hic can yakmiyor. Bunca yildir bosa aci cekmisim. Artik bu turunu hic birakmam. Yakininizda yapan kuafor var mi diye bakin ve deneyin derim. Siddetle tavsiye ediyorum.
Kizlar sir agdaya gittim. Belki bileniniz vardir ama ben ilk kez degisik bi turuyle karsilastim. Kalip sir agdaymis. Sadece kila yapisiyo ve deriye yapismadigi icin hic can yakmiyor. Bunca yildir bosa aci cekmisim. Artik bu turunu hic birakmam. Yakininizda yapan kuafor var mi diye bakin ve deneyin derim. Siddetle tavsiye ediyorum.
Guzelms aslnda sorym bakalm kuaforume bilgisi varmi bunla ilgliIstanbul umraniye canim. Ben de ilk kez deneyimledim.
Ben ombre balyaj yaptrdgm icin koyu renk dip rengiyle uzun sure kullanabliorum aksada kotu durmuo iste smdi yaptirip uzun sure yaptrmicam dayanbldgm yere kadar artk :/2 sene emzirmeyi öneriyorlar.2 yıl boyunca boyatmıycakmıyızben doğumdan sonra birkaç ayımız gecsin boyatmayı düşünüyorum amonyaksız olan bir boyayla..doktoruma da danışmayı düşünüyorum :/
gun icinde toplam 10... fakat hareket takibi yapilirken yemek yenilir sola yatilir ve sayilir...kizlar bebegin hareketleri gun icindemi 10 falan olmali,yoksa yemrklerden sonra sola yatistami 10 olmali
Benimde öyle :) panik yapmak istemiyorum . küçük küçük vuruyor oğlusum :)Benim bebegin de hareketleri yavasladi. Vuruyor ama eskisi gibi acitmiyor ya da gerdirmiyor.
Hafif hafif artik buyuduler.
Bence panik yapmayin
bwnce kartus degil de kalip seklindeki agdadan bahsediyor canimIl
Ilk defa duydum bunu nerde yasiosn sen
Ay bende de var bi kaç gündür, bildiğin adet sancısı hafiften, nasıl bişey olduğunu kaç aydır unuttuğum için, kendini hatırlatması sinirimi bozuyooKizlar bu hafif adet olcakmis gibi kasik agriasi sizdede varmi iyimi kotu bole olmasi bilemedim
:)))))) çılgınsın ya.. O değilde şahsen ben artık önce yazıyı okuyup, sonra kesin senin yazmış olabileceğini tahmin edebiliyorum yiiiaa :))) bunu fatkettim şu an :)Sabahın 8buçuğunda yangın var gibi tüm zillere basıp apartmana giren doğalgazcı emmi, altımda eşimin lastiği gevsemiş donu olmasaydı o kapıyı açar ve seni oracıkta boğardım emin ol
Bebek gelmeden kesin zili söktürüceğim yoksa bu duyarsız insanlar beni de bebeği de psikopat yapacak
24 saat içinde en az 10 hareket olmalı. Bebekler büyüdükçe alanları azaldıkça hareketleri de biraz azalabiliyor. Biraz daha takip edin, hafif de olsa hareket harekettir.
tutkku
Tutkum alanları daraldı artık ve uyuyorda olabilir. Benimde böyle oluyor arada gün içinde az tekme attıgını hissedersen cikolata meyvesuyu iç ve soluna yat bi saatte 10 tekme atarsa hersey normaldir. Yani doktorum hareketlerinin az oldugunu hissedersen böyle yap demişti:*
Benim bebegin de hareketleri yavasladi. Vuruyor ama eskisi gibi acitmiyor ya da gerdirmiyor.
Bence panik yapmayin
gun icinde toplam 10... fakat hareket takibi yapilirken yemek yenilir sola yatilir ve sayilir...
Aynen benimde yavaşladı bebeğimn hareketleri bide 2 gündür karnım ağrıyor böyle üşütmüş gibi ondanda azalmış olabilirmiki insan artk korkuyor herşeyden ya Allah hayırlısıyla kurtarsın hepimiziBenim bebegin de hareketleri yavasladi. Vuruyor ama eskisi gibi acitmiyor ya da gerdirmiyor.
Bence panik yapmayin
Ben de bunu soracaktım çok fazla hareket etmiyor artık değil mi? Küçük kıpırdamalar sadece okadar.@fermante
aksamdan beri cok hareket eetmiyor,yani ediyor cok sukur ama eskisi.gibi degil.
kolunu bacagini hafif ittiriyor sadece.
sonra saatlerce kimildamiyo gibi. bugun.bir ara hickirdi.
gitsemmiki aacile falan bilemedim,endiselendim cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?