2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
@fermante

aksamdan beri cok hareket eetmiyor,yani ediyor cok sukur ama eskisi.gibi degil.
kolunu bacagini hafif ittiriyor sadece.
sonra saatlerce kimildamiyo gibi. bugun.bir ara hickirdi.
gitsemmiki aacile falan bilemedim,endiselendim cok
24 saat içinde en az 10 hareket olmalı. Bebekler büyüdükçe alanları azaldıkça hareketleri de biraz azalabiliyor. Biraz daha takip edin, hafif de olsa hareket harekettir.

tutkku

Tutkum alanları daraldı artık ve uyuyorda olabilir. Benimde böyle oluyor arada gün içinde az tekme attıgını hissedersen cikolata meyvesuyu iç ve soluna yat bi saatte 10 tekme atarsa hersey normaldir. Yani doktorum hareketlerinin az oldugunu hissedersen böyle yap demişti :*

Bende sirciyim. Kaymak gibi oluyo ve en az 1ay gidiyo çabuk çıkmıyo. Artık bikini bölgesini göremediğim için son 3aydır da kuaför yapıyor. Yarım saatte her yerim bitiyo. Şimdi çıkmak üzere hafif hafif ama cumartesi çatı muayenem var. İnş cumartesiye kadar çok çıkmaz

Bende sirciyim. Kaymak gibi oluyo ve en az 1ay gidiyo çabuk çıkmıyo. Artık bikini bölgesini göremediğim için son 3aydır da kuaför yapıyor. Yarım saatte her yerim bitiyo. Şimdi çıkmak üzere hafif hafif ama cumartesi çatı muayenem var. İnş cumartesiye kadar çok çıkmaz

Kızlar merhabalar nasılsınız :) ya böyle cicili bicili çikolata şeker ve hediyelikleri gördükçe hepinize ayrı ayrı ziyarete gidesim geliyor sonra dur nere gidiyon millet sana gelicek diyorum banada ayırın oğluşum büyüyünce birazcık hepinize ziyarete gelcem alcam onlardan hepsinden hepsinden

Reactions: GCA
Ben ombre balyaj yaptrdgm icin koyu renk dip rengiyle uzun sure kullanabliorum aksada kotu durmuo iste smdi yaptirip uzun sure yaptrmicam dayanbldgm yere kadar artk :/

Slm kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda haftamız 33+3 boyumuz 45 cm kilomuz 2100 gr doktor haftayla uyumlu dedi nstde iyi çıktı ama ben yorgunluktan dökülüyorum

:)))))) çılgınsın ya.. O değilde şahsen ben artık önce yazıyı okuyup, sonra kesin senin yazmış olabileceğini tahmin edebiliyorum yiiiaa :))) bunu fatkettim şu an :)

24 saat içinde en az 10 hareket olmalı. Bebekler büyüdükçe alanları azaldıkça hareketleri de biraz azalabiliyor. Biraz daha takip edin, hafif de olsa hareket harekettir.

Benim bebegin de hareketleri yavasladi. Vuruyor ama eskisi gibi acitmiyor ya da gerdirmiyor.
Hafif hafif artik buyuduler.
Bence panik yapmayin

gun icinde toplam 10... fakat hareket takibi yapilirken yemek yenilir sola yatilir ve sayilir...

cikolatami yedim yattim.bekliyorum..
aksam.birden boyle hareketleri azaltmasi endiselendirdi,dun gayet normaldi.
bakalim sayayim hareketleri simdi.

zeynom siz nasilsiniz,nasil gidiyor :)

Benim bebegin de hareketleri yavasladi. Vuruyor ama eskisi gibi acitmiyor ya da gerdirmiyor.
Hafif hafif artik buyuduler.
Bence panik yapmayin
Aynen benimde yavaşladı bebeğimn hareketleri bide 2 gündür karnım ağrıyor böyle üşütmüş gibi ondanda azalmış olabilirmiki insan artk korkuyor herşeyden ya Allah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi

@fermante

aksamdan beri cok hareket eetmiyor,yani ediyor cok sukur ama eskisi.gibi degil.
kolunu bacagini hafif ittiriyor sadece.
sonra saatlerce kimildamiyo gibi. bugun.bir ara hickirdi.
gitsemmiki aacile falan bilemedim,endiselendim cok
Ben de bunu soracaktım çok fazla hareket etmiyor artık değil mi? Küçük kıpırdamalar sadece okadar.

10hareket oldu kizlar ,oyle hizli degil hafif kayip gidiyor boyle ama buda harekettir demi.
elimi.koyarsam anca anliyorum.
sirt ustu yattim simdi masallah daha hizlandi.
Allahima binlerce kez sukurler olsun,insallah hep boyle guzel kipirdarlar cok korkmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…