2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben de bunu soracaktım çok fazla hareket etmiyor artık değil mi? Küçük kıpırdamalar sadece okadar.

aksamdan beri oyle benim canim.
kizlarinda oyleymis baksana,veya hareket ediyor ama anlamiyoruz eskisi gibi.
cubki elimi.koyunca anca anladim hareket ettigini,normalde disardan belliydi

Ne cok kaynatmissiniz kizlar bir gun girmedim sayfalar almis basini gitmis. Biz dun kontrole gittik suyumuz plesantamiz herseyimiz iyiymis. Nst de hafif sanci cikti ama normalmis olmasi gerekiyormus zaten bu haftalarda. 35+6 da bebegim 3.160 kg olmus tabi asagi yukari oynar dedi doktorumuz. Bugun tam 36+0 haftaligiz kurabiyelerimi de bugun yaptim. Geriye drajeler kaldi. Onlarida bu hafta tamamlayip cantaya koyucam. İste bugun yaptigim kurabiyecikler.

Nasıl yaptın bunları malzemeleri nerden aldın çok begendim tarifi var mı

Nasıl yaptın bunları malzemeleri nerden aldın çok begendim tarifi var mı

Malzemeler soyle

1 su bardagi pudra sekeri
1 su bardagindan az nisasta
1 paket margarin
2 yumurta
1 su bardagindan az sivi yag
1 pkt kabartma tozu
1 pkt vanilya
1 cay kasigi zencefil tozu
Aldigi kadar un

Malzemeleri karistirip sirasoyla margarinle pudra sekeri elinle yogurarak hamur kivamina gelir sonra diger malzemeleri karistirip hamuru hazirliyosun.
Streci arasina hamuru koyup merdaneyle aciyorsun kaliplarla sekil verip tepsiye koyup cubuklarini gecirip pisiriyorsun.

Sonra seker hamurunuda merdaneyle acip kaliplarla sekil verip pisip soguyan kurabiyeye su ve bal karisimiyla yapistiriyorsun.

En son paketleyip servise sunuyorsun. Seker hamuru cubuk kalip posetleri internette barmar diye bir site var ordan aldim. İnceleyebilirsin canim.

Aaaaa harikasin cok guzel olmus :)

Annisler cikolatalarimiz geldi.500 gr 70 address 36 tl haciserif.lezzeti guzel.dun siparisv etsin az once elime ulasti.buz akusuyle yollamislar erime vs yok.alacako lanlarin bilgisine

Merhaba arkadaşım çok güzel. Üstünde isim yazıyor mu.bide acaba kapıda ödeme varmıdır.

Ben de bunu soracaktım çok fazla hareket etmiyor artık değil mi? Küçük kıpırdamalar sadece okadar.

Aynen bu hafta bizimde hareketler yavasladi.bende endiseleniyorum.cimdik yapion azcik rahatsiz ediyorum.hareketleniyo.olmadi Angell sounduma bas vuruyorum.ama sizinde ayni durum var demekkin normal.icim rahatladi.

Aynen bu hafta bizimde hareketler yavasladi.bende endiseleniyorum.cimdik yapion azcik rahatsiz ediyorum.hareketleniyo.olmadi Angell sounduma bas vuruyorum.ama sizinde ayni durum var demekkin normal.icim rahatladi.

kim demisti senmi demistin canim hafifce vuruyorum karnima hareketlensin diye.
onu denedim ise yariyor hakkaten,karnimi sallamayi denedim ama onu beceremedim pek

hareket edince oyle kaptirmisim kendimi,dislerimi sIka sIka sevdim karnimi

Ya kızlar bebekler icin herseyi hazirliyoruzda eve geleceklere ne hazirlicaksiniz buzluga falan.ben kek yapim koyayim diyorum borek falan ama nasi olur cikinca tatlari.buzlukta illaki biseyler olmasi lazim

Ya kızlar bebekler icin herseyi hazirliyoruzda eve geleceklere ne hazirlicaksiniz buzluga falan.ben kek yapim koyayim diyorum borek falan ama nasi olur cikinca tatlari.buzlukta illaki biseyler olmasi lazim
Bence yorma kendini cok yardime decek kimse yoksa.varsa birileriy apsinlar senin icin .ben yanliz sayilirim.annem yada esim olacak sadece.annemde Parkinson hizmet ettiremem acikcasi.lohusas serbeti yaptim.surahiyle odaya koycam.isteyen alabilir :) kuru pasta ve cikolTa ikram edicem. Gelenlerde bilir bos gelmezs sanirim.gune gelmiyolar hasta ziyareti kisa olur.bebegi cok minciklarkar uzun otururlarsa diye dusunuyorum.kis gunu full grip mevsimi zaten.

Benim buzlukta yaprak sarmalarim ve kuru dolmalarim var onlari eve geldigim gun pisirticem, dilim borekten de su boregi ve patatesli kol boregi siparisi vericem birer tepsi, baklava olur birde.

Bende börek tuzlu pasta ve meşhur iki kurabiyem var onlari yapacam Böreği buzluga atacam ama diğerlerini cam kavanoza koyacagim bayatlamiyor kolay kolay tavsiye ederim

Biz muayeneden geldik teyzeleri 2.300 gram olmus, gelisimi iyimis cok şükür, fakat benim oğlan 28.haftadan beri basi aşagidaydi bugun gordukki kafayi yukari cikarmis sanirim hafta sonu yapti o isi cunku hareketleriyle canimi cok acitmisti hatta oturdugum yerde bagirtmisti beni karnimi yarip cikicak sanmistim önümüzdeki haftaya jinekolojiden randevu verdiler bebegi baş aşagi cevirmek icin, biraz agrili bir durummus ama insallah döner bebegim, bu islemlede dönmezse mecburi sezeryana alicaklarmis

Kizlar merhaba sizinle bir bilgi paylasayim normal dogumun kolay olmasi icin fatma anamizin eli adinda bir ot varmış sadece eminonunde misir carsisinda tek bir aktarda bulunuyormus sancilarimiz baslayinca hemen suya koyacakmisiz otu ve o sudan icecekmisiz zaten suyun içinde resmen acilan bir ot tıpkı onun gibi rahim de aciliyormus ve kolayca dogum oluyormuş inşallah ben deneyecegim bakalım inşallah faydasını görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…