- 3 Kasım 2011
- 661
- 53
- 118
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.681
Herkese hayirli akşamlar bugin ayaktayken birden bi agri oldu ve karnim asagi iniverdi birden inanilmaz korktum bebegim iri oldugu icin.sirtimda ve karnimda hafif agrilar var bakalim nolcak.yarinda randevumuz var aslinda normal dpgum istiyordum kizim iri oldugu icin pek mumkun olmayacak gibi belkide doktor sezeryana gun verwcek hayirlsi bakalim.Rabbim hepimizin gonlunw gore versin
Canim sıkma canını yahu sağlıklı olalımda yiyelim.düşün ben zaten senin kilo almış halin kadardim 75 kg ydim ne olacak sağlıkla veririz zamanla hersey yoluna tekrar girecek önemli olan sizin ve bebeğin izin sağlığı sonuçta bu normal bir süreç değil bak senin az zamanında kalmış sonra kapanir tekrar istahin. Birde şişliğim var diyorsun bende de var bende 89 cikiyordum geçen bir ishal oldum şu ve ödem gitti vücuttan wcden çıkınca 86.100 grama düşmüşümSelam kızlar benim büyük bir sorunum var.ben doymuyorum kizlar şimdiye kadar 25kilo aldim
Ben ki 50 kilonun üzerini asla gormemistim bir tane bisküvi ile ertesi güne kadar dururdum.yemek yemek işkence idi hatta keşke tokluk hapi olsada yemesem hic diyen biriydim.
Peki ya şimdi doyacagim diye üzülüyorum sınırsız yemek istiyorum yedikten cok kısa bir süre sonra tekrar yiyorum. Sanirim ben patlayacagim dogum şekli böyle olacak. Ay töbe töbe sinirlerim bozuldu.
Aslında çokta fazla sisligim var. Napim kızlar ben yaaaaaa
Canım benim tam kaçıncı haftadaydı hatırlamıyorum ama doktor bebek ters dönmüş demişti.2 hafta sonra gittiğimde ters değil düzelmiş dedi yaramazlar durdukları yerde durmuyolarki canını sıkma düzelir inşallahBiz muayeneden geldik teyzeleri 2.300 gram olmus, gelisimi iyimis cok şükür, fakat benim oğlan 28.haftadan beri basi aşagidaydi bugun gordukki kafayi yukari cikarmissanirim hafta sonu yapti o isi cunku hareketleriyle canimi cok acitmisti hatta oturdugum yerde bagirtmisti beni karnimi yarip cikicak sanmistim önümüzdeki haftaya jinekolojiden randevu verdiler bebegi baş aşagi cevirmek icin, biraz agrili bir durummus ama insallah döner bebegim, bu islemlede dönmezse mecburi sezeryana alicaklarmis
Aman allah korusun dikkatli olalim.tsk ler bilgi icin.Evet kuzum bnde kizimda bilmiodum boyatmistim pisman oldm acikcasi :/ bi uzman uyarmisti hatta emziren anneler saclarini boyatmasn bebek kanser riskiyle karsi karsiya kalio cunku sute gecio boyadaki maddeler diye
Annesinin insafına kaldıysak yandıkGelecek insan büyükse ve hastaysa zaten gelmez diye düşünüyorum. O kadarını düşünür bence insanlar. Onların da bebeği, torunu vs olmuştur ailelerinde. Eğer kızınız gelecekse de bunu ona siz anlatabilirsiniz babasıyla beraber. Kendi annesi de anlatabilir. Kızım bak kardeşini görmek istiyorsun onu çok seviyorsun çok güzel ama şimdi böyle hasta halinle gelirsen bebek de hasta olabilir, sonra ben ikiniz için de çok üzülürüm; iyileştiğin zaman bol bol kardeşini görürsün gibi...açıklamalar. Çocuğun suyuna gidecek şekilde konuşursanız o da anlar sanırım.
İnsallah o döndürme işlemine gerek kalmadan düzelir tatlim yaCanım benim tam kaçıncı haftadaydı hatırlamıyorum ama doktor bebek ters dönmüş demişti.2 hafta sonra gittiğimde ters değil düzelmiş dedi yaramazlar durdukları yerde durmuyolarki canını sıkma düzelir inşallah
Canim sıkma canını yahu sağlıklı olalımda yiyelim.düşün ben zaten senin kilo almış halin kadardim 75 kg ydim ne olacak sağlıkla veririz zamanla hersey yoluna tekrar girecek önemli olan sizin ve bebeğin izin sağlığı sonuçta bu normal bir süreç değil bak senin az zamanında kalmış sonra kapanir tekrar istahin. Birde şişliğim var diyorsun bende de var bende 89 cikiyordum geçen bir ishal oldum şu ve ödem gitti vücuttan wcden çıkınca 86.100 grama düşmüşümne yediysem o kadar
İnşallah canım bol bol dua edelimİnsallah o döndürme işlemine gerek kalmadan düzelir tatlim ya
Canim sen kafani takma babasi gereken özeni gösterir oğluna, cok kucuk hasta olmasini o da istemez kizi uzak tutar.Annesinin insafına kaldıysak yandık
Eşim de bir şeyler düşünür herhalde artık , ikisi de çocuğu . Oğlunun da hasta olmasına kıyamaz , belki de boşuna endişe ediyorum.
karman
Bebekler doğumda dahi dönebiliyorlarmış , sen haftaya gidene kadar dönsün bebişin , hiçbir işleme de gerek kalmasın.Bol bol imgeleme yap , bebeğin başının aşağıda olmasıyla ilgili.Belki işe yarar.
Sağlıkla hepimiz kucaklarımıza alalım da , normal - sezaryen artık çok önemli gibi gelmiyor bana.Şu saatten sonra en önemli şey , bebeklerimize sağlıcakla kavuşabilmemiz.
Valla bende hazir biseyler alimmi diye dusunuyorumda kayinvalide tarafi laf yaparmi diye dusunuyorumBence yorma kendini cok yardime decek kimse yoksa.varsa birileriy apsinlar senin icin .ben yanliz sayilirim.annem yada esim olacak sadece.annemde Parkinson hizmet ettiremem acikcasi.lohusas serbeti yaptim.surahiyle odaya koycam.isteyen alabilir :) kuru pasta ve cikolTa ikram edicem. Gelenlerde bilir bos gelmezs sanirim.gune gelmiyolar hasta ziyareti kisa olur.bebegi cok minciklarkar uzun otururlarsa diye dusunuyorum.kis gunu full grip mevsimi zaten.
Hic ugrasma vallahi onu da kayinvaliden dusunsun kendi tarafindan gelicekler olursa bir zahmet biseyler yapip getirsinValla bende hazir biseyler alimmi diye dusunuyorumda kayinvalide tarafi laf yaparmi diye dusunuyorum
Selam kızlar benim büyük bir sorunum var.ben doymuyorum kizlar şimdiye kadar 25kilo aldim
Ben ki 50 kilonun üzerini asla gormemistim bir tane bisküvi ile ertesi güne kadar dururdum.yemek yemek işkence idi hatta keşke tokluk hapi olsada yemesem hic diyen biriydim.
Peki ya şimdi doyacagim diye üzülüyorum sınırsız yemek istiyorum yedikten cok kısa bir süre sonra tekrar yiyorum. Sanirim ben patlayacagim dogum şekli böyle olacak. Ay töbe töbe sinirlerim bozuldu.
Aslında çokta fazla sisligim var. Napim kızlar ben yaaaaaa
Eline saglik cok guzel duruyolar. Ne kadar durabilir bayatlamaz mi?Malzemeler soyle
1 su bardagi pudra sekeri
1 su bardagindan az nisasta
1 paket margarin
2 yumurta
1 su bardagindan az sivi yag
1 pkt kabartma tozu
1 pkt vanilya
1 cay kasigi zencefil tozu
Aldigi kadar un
Malzemeleri karistirip sirasoyla margarinle pudra sekeri elinle yogurarak hamur kivamina gelir sonra diger malzemeleri karistirip hamuru hazirliyosun.
Streci arasina hamuru koyup merdaneyle aciyorsun kaliplarla sekil verip tepsiye koyup cubuklarini gecirip pisiriyorsun.
Sonra seker hamurunuda merdaneyle acip kaliplarla sekil verip pisip soguyan kurabiyeye su ve bal karisimiyla yapistiriyorsun.
En son paketleyip servise sunuyorsun. Seker hamuru cubuk kalip posetleri internette barmar diye bir site var ordan aldim. İnceleyebilirsin canim.
Kek buzlukta 10-15gun duruyo da boregi denemedim.Ya kızlar bebekler icin herseyi hazirliyoruzda eve geleceklere ne hazirlicaksiniz buzluga falan.ben kek yapim koyayim diyorum borek falan ama nasi olur cikinca tatlari.buzlukta illaki biseyler olmasi lazim
Laf yapann gelsin yardim etsin.canimiz burnumuzda. Hani benim kimsem yok zaten. Tek basima da hemb ebek hem misafir basedemem.gorumcem var oda yardim etmez.Kv vefat etti.arkadaslarim gelir ziyaret için onlarda halimi biliyor zaten. Bilmeyenede takilamicam.lohusa depresyon u olmayalim gelen destek olsun bence.hassas dönem.ben bebegi opmesin kimse istiyorum ama nasil olcak bilmiyorum.yorgun olacağız.insallah sıkıntısız geçer.Valla bende hazir biseyler alimmi diye dusunuyorumda kayinvalide tarafi laf yaparmi diye dusunuyorum
Biz muayeneden geldik teyzeleri 2.300 gram olmus, gelisimi iyimis cok şükür, fakat benim oğlan 28.haftadan beri basi aşagidaydi bugun gordukki kafayi yukari cikarmissanirim hafta sonu yapti o isi cunku hareketleriyle canimi cok acitmisti hatta oturdugum yerde bagirtmisti beni karnimi yarip cikicak sanmistim önümüzdeki haftaya jinekolojiden randevu verdiler bebegi baş aşagi cevirmek icin, biraz agrili bir durummus ama insallah döner bebegim, bu islemlede dönmezse mecburi sezeryana alicaklarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?