2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Herkese hayirli akşamlar bugin ayaktayken birden bi agri oldu ve karnim asagi iniverdi birden inanilmaz korktum bebegim iri oldugu icin.sirtimda ve karnimda hafif agrilar var bakalim nolcak.yarinda randevumuz var aslinda normal dpgum istiyordum kizim iri oldugu icin pek mumkun olmayacak gibi belkide doktor sezeryana gun verwcek hayirlsi bakalim.Rabbim hepimizin gonlunw gore versin

Çok geçmiş olsun. Bebeğinizin haftası ve kilosu kaç?

Selam kızlar benim büyük bir sorunum var.ben doymuyorum kizlar şimdiye kadar 25kilo aldim
Ben ki 50 kilonun üzerini asla gormemistim bir tane bisküvi ile ertesi güne kadar dururdum.yemek yemek işkence idi hatta keşke tokluk hapi olsada yemesem hic diyen biriydim.
Peki ya şimdi doyacagim diye üzülüyorum sınırsız yemek istiyorum yedikten cok kısa bir süre sonra tekrar yiyorum. Sanirim ben patlayacagim dogum şekli böyle olacak. Ay töbe töbe sinirlerim bozuldu.
Aslında çokta fazla sisligim var. Napim kızlar ben yaaaaaa

Canim sıkma canını yahu sağlıklı olalımda yiyelim.düşün ben zaten senin kilo almış halin kadardim 75 kg ydim ne olacak sağlıkla veririz zamanla hersey yoluna tekrar girecek önemli olan sizin ve bebeğin izin sağlığı sonuçta bu normal bir süreç değil bak senin az zamanında kalmış sonra kapanir tekrar istahin. Birde şişliğim var diyorsun bende de var bende 89 cikiyordum geçen bir ishal oldum şu ve ödem gitti vücuttan wcden çıkınca 86.100 grama düşmüşüm ne yediysem o kadar

Canım benim tam kaçıncı haftadaydı hatırlamıyorum ama doktor bebek ters dönmüş demişti.2 hafta sonra gittiğimde ters değil düzelmiş dedi yaramazlar durdukları yerde durmuyolarki canını sıkma düzelir inşallah

Evet kuzum bnde kizimda bilmiodum boyatmistim pisman oldm acikcasi :/ bi uzman uyarmisti hatta emziren anneler saclarini boyatmasn bebek kanser riskiyle karsi karsiya kalio cunku sute gecio boyadaki maddeler diye
Aman allah korusun dikkatli olalim.tsk ler bilgi icin.

Annesinin insafına kaldıysak yandık
Eşim de bir şeyler düşünür herhalde artık , ikisi de çocuğu . Oğlunun da hasta olmasına kıyamaz , belki de boşuna endişe ediyorum.

karman
Bebekler doğumda dahi dönebiliyorlarmış , sen haftaya gidene kadar dönsün bebişin , hiçbir işleme de gerek kalmasın.Bol bol imgeleme yap , bebeğin başının aşağıda olmasıyla ilgili.Belki işe yarar.

Sağlıkla hepimiz kucaklarımıza alalım da , normal - sezaryen artık çok önemli gibi gelmiyor bana.Şu saatten sonra en önemli şey , bebeklerimize sağlıcakla kavuşabilmemiz.

İnsallah o döndürme işlemine gerek kalmadan düzelir tatlim ya

Yok canım inan aldığım kilo yada bozulan fizigim falan umrunda değil.
Sadece bu kilonun bu kadar çok yemenin bebeğe yada dogumuma bir zararı olmasından korkuyorum.
Yoksa yemek çok güzel.
Hep derlerdi hamilelikte yedigin şeylerin tadı bir başka güzel oluyor diye.dogruymus valla.

Canim sen kafani takma babasi gereken özeni gösterir oğluna, cok kucuk hasta olmasini o da istemez kizi uzak tutar.
Bu arada her gece dua ediyorum hepimiz saglikla doguralim insallah diye. Bu hafta annemin vize islemleri icin kagitlari gonderdik, ayyyy bide gelemezse allah korusun bide bende sezeryan olursam kim bakar bana. Tamam 8 gune kadar hastanede kalabiliyorum ama ya sonrasi esim 1 hafta dogum izni alicak, kv nin eline kalmayim yarabbim gerci gelip bakmazda o keyfine pek duskundur, sigarasi kahvesi derdi bitmez ben evimde sigara icirmiyorum o yuzden sıkıntı onun icin eee bebek olunca ustune sinen sigara kokusunu sorun edecegim icin allahim onun eline dusurmesin beni, annemin islemleri hallolur insallah

Valla bende hazir biseyler alimmi diye dusunuyorumda kayinvalide tarafi laf yaparmi diye dusunuyorum

Kızlar benim kiz yine başını mideme dayadi iyi mi. Ne güzel başı aşağı dondurmustu. 3 4 gün öyle kaldı tekrar ters döndü

Hiç güleceğim yoktu yemekten kalkarken çayın yanında ne yesem, çay içerken meyve ne yesem yoksa mısır mı haşlasam diye düşünüüyordum tam noldu bize

Eline saglik cok guzel duruyolar. Ne kadar durabilir bayatlamaz mi?

Valla bende hazir biseyler alimmi diye dusunuyorumda kayinvalide tarafi laf yaparmi diye dusunuyorum
Laf yapann gelsin yardim etsin.canimiz burnumuzda. Hani benim kimsem yok zaten. Tek basima da hemb ebek hem misafir basedemem.gorumcem var oda yardim etmez.Kv vefat etti.arkadaslarim gelir ziyaret için onlarda halimi biliyor zaten. Bilmeyenede takilamicam.lohusa depresyon u olmayalim gelen destek olsun bence.hassas dönem.ben bebegi opmesin kimse istiyorum ama nasil olcak bilmiyorum.yorgun olacağız.insallah sıkıntısız geçer.

Ay canım çok şaşırdım. Aslında döndükten sonra tekrar başını yukarı çıkarmasının zor olduğunu söylemişti doktorum. Nasıl başardıysa artık küçük yaramaz. İçini ferah tut inşallah tekrar kendi kendine döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…