2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
İyi akşamlar kasım anneleri inş hepimiz hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırız..
Benim kızım hala yukarda ilk kızım 11 yaşında normal doğum buda normal doğum diyor doktorum ama dönmezse
Mecburen sezeryan hayırlısı inş hepimiz için herhafta nts giriyorum çok heycanlıyım ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Belki tekrar geri doner o zamana . Hayirlisi olsun cnm

Merhaba birde benim ikiz başlamıştı gebeliğim 2 li test yaptırmadı sonra tek kaldı bebeğim çok şükür şimdi gün sayıyoruz çok heycanlıyım 3 lü test te yaptırmadım ultrasonda ölçümler gayet iyi normal yani ters bi durumda ordan da snlıyor ense kalınlığı gibi
Kızımda yaptırmıştım risk var dediler hiçbişey yaptırmadım çok şükür 11 yaşında maaşallah yani çok yanıltıyor
Yaptırmayan varmı testleri..

Gelenlere ikram dusunmeyin kizlar ya.
Vucut zaten.savastan cikmis gibi olacak bence..
Eslerimiz ya hazir alir borek.
Ya da anneler yapsin .. gelenler de bos gelmez esek degillerse

Ne guzel herkesin az cok belli oldu dogum tarihleri. Benim dr hala normal gorunuyor ama konusmak icin erken diyo

Dogurcam hala erken dicrk galiba

Hepsi ayri bi dert valla yaa.bebegi bide habiee kucaga almak isticekler ona da uyuz oluyorum.bir an once gecse su bebek gorme fasli.kalsak basbasa ne guzel olur

Hiç güleceğim yoktu yemekten kalkarken çayın yanında ne yesem, çay içerken meyve ne yesem yoksa mısır mı haşlasam diye düşünüüyordum tam noldu bize

Heh işte tam beni tarif ettin
Yemek yerken gözüm dönüyor esim bile korktum senden diyor.bi yere giderdik benim tabagim hep yarim kalırdı eşim kızardı şimdi o tabak yeniyo hemencecik ve gözüm esimin tabağına dikiliyor sonra bi porsiyon daha geliyor önüme. Eve giderken yuruyelim diyorum elimde soda hemen midem insinde evde yine yemeye abur cubura devam.
Bak yine anlatırken cok enerji harcadim ne yesem

Bende hamur işine dayanamıyorum eşim biraz dur sonra ye dio ama ben sodalik olmusumdur bile

Ben cok zor hamile kaldim cok sukur rabbim bu gunleri gosterdi bana, insallah sagsaglimde kavusursam bebegime sevmek isteyenlerden de bebegimi sankinmayacagim sadece yuzunu öpmeyin yeter diyecegim, rabbim sevilen evlatlardan ihsan eylesin
aynen canim bende on senenin sonunda hamile kaldim tek derdim bebegin sagligi
benimde burda kimsem yok keske benimde gelenim gidenim olsa sagsalim kavusalim bebislere (amin)

canim hickirik harici hepsi gecerli maşallah bak 1 kerede gecti

huhuuuu ayni tarz yapip bu kovaya koyacaktim

Ben sade ikili test yaptirdim. 3 lu 4lu yaptirmadim. Seker yuklemesi de yaptirmadim

aynen canim bende on senenin sonunda hamile kaldim tek derdim bebegin sagligi
benimde burda kimsem yok keske benimde gelenim gidenim olsa sagsalim kavusalim bebislere (amin)
bende 5 yıl sonra kavuştum canım yavruma rabbim sağsalim kavuşmamızı nasip etsin yüz öpme dışında bende sevmelerine birşey demem hem yeni doğan bebek öpülmez ya mis gibi koklanır cennet kokuyor çünkü onlar cennet

aklinda bulunsun canim yumurta cabuk bayatlatir benim yumurtasiz bi tarifim vardi onu bulamiyorum bir turlu artik buldugum tarifi yumurta koymadan yapacam

canım bende sadece 3lüyü yaptırdım doktorumun ısrarıyla o da riskli çıktı kafamda hala acabalar var inşallah yavrumu sağlıkla kucağıma alırım diğer testleri ve şeker yüklemesini yaptırmadım.....bir daha hamile kalırsam hiçbirini yaptırmayacağım doktorlar için sorun değil kasap olmuşlar resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…