- 8 Şubat 2014
- 308
- 241
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.701
Belki tekrar geri doner o zamana . Hayirlisi olsun cnmBiz muayeneden geldik teyzeleri 2.300 gram olmus, gelisimi iyimis cok şükür, fakat benim oğlan 28.haftadan beri basi aşagidaydi bugun gordukki kafayi yukari cikarmissanirim hafta sonu yapti o isi cunku hareketleriyle canimi cok acitmisti hatta oturdugum yerde bagirtmisti beni karnimi yarip cikicak sanmistim önümüzdeki haftaya jinekolojiden randevu verdiler bebegi baş aşagi cevirmek icin, biraz agrili bir durummus ama insallah döner bebegim, bu islemlede dönmezse mecburi sezeryana alicaklarmis
Bu minik kıyafetleri ütülemek hem bukadar yorucu hem nasıl olurda bu kadar keyifli olabilir rabbim giydikleri günü de görmeyi nasip etsin
Hepsi ayri bi dert valla yaa.bebegi bide habiee kucaga almak isticekler ona da uyuz oluyorum.bir an once gecse su bebek gorme fasli.kalsak basbasa ne guzel olurLaf yapann gelsin yardim etsin.canimiz burnumuzda. Hani benim kimsem yok zaten. Tek basima da hemb ebek hem misafir basedemem.gorumcem var oda yardim etmez.Kv vefat etti.arkadaslarim gelir ziyaret için onlarda halimi biliyor zaten. Bilmeyenede takilamicam.lohusa depresyon u olmayalim gelen destek olsun bence.hassas dönem.ben bebegi opmesin kimse istiyorum ama nasil olcak bilmiyorum.yorgun olacağız.insallah sıkıntısız geçer.
Hiç güleceğim yoktu yemekten kalkarken çayın yanında ne yesem, çay içerken meyve ne yesem yoksa mısır mı haşlasam diye düşünüüyordum tam noldu bize
Bende hamur işine dayanamıyorum eşim biraz dur sonra ye dio ama ben sodalik olmusumdur bileHeh işte tam beni tarif ettin
Yemek yerken gözüm dönüyor esim bile korktum senden diyor.bi yere giderdik benim tabagim hep yarim kalırdı eşim kızardı şimdi o tabak yeniyo hemencecik ve gözüm esimin tabağına dikiliyor sonra bi porsiyon daha geliyor önüme. Eve giderken yuruyelim diyorum elimde soda hemen midem insinde evde yine yemeye abur cubura devam.
Bak yine anlatırken cok enerji harcadim ne yesem
aynen canim bende on senenin sonunda hamile kaldim tek derdim bebegin sagligiBen cok zor hamile kaldim cok sukur rabbim bu gunleri gosterdi bana, insallah sagsaglimde kavusursam bebegime sevmek isteyenlerden de bebegimi sankinmayacagim sadece yuzunu öpmeyin yeter diyecegim, rabbim sevilen evlatlardan ihsan eylesin
canim hickirik harici hepsi gecerli maşallah bak 1 kerede gecti10hareket oldu kizlar ,oyle hizli degil hafif kayip gidiyor boyle ama buda harekettir demi.
elimi.koyarsam anca anliyorum.
sirt ustu yattim simdi masallah daha hizlandi.
Allahima binlerce kez sukurler olsun,insallah hep boyle guzel kipirdarlarcok korkmustum
huhuuuu ayni tarz yapip bu kovaya koyacaktimNe cok kaynatmissiniz kizlar bir gun girmedim sayfalar almis basini gitmis. Biz dun kontrole gittik suyumuz plesantamiz herseyimiz iyiymis. Nst de hafif sanci cikti ama normalmis olmasi gerekiyormus zaten bu haftalarda. 35+6 da bebegim 3.160 kg olmus tabi asagi yukari oynar dedi doktorumuz. Bugun tam 36+0 haftaligiz kurabiyelerimi de bugun yaptim. Geriye drajeler kaldi. Onlarida bu hafta tamamlayip cantaya koyucam. İste bugun yaptigim kurabiyecikler.
Eki Görüntüle 1656352 Eki Görüntüle 1656353
Ben sade ikili test yaptirdim. 3 lu 4lu yaptirmadim. Seker yuklemesi de yaptirmadimMerhaba birde benim ikiz başlamıştı gebeliğim 2 li test yaptırmadı sonra tek kaldı bebeğim çok şükür şimdi gün sayıyoruz çok heycanlıyım 3 lü test te yaptırmadım ultrasonda ölçümler gayet iyi normal yani ters bi durumda ordan da snlıyor ense kalınlığı gibi
Kızımda yaptırmıştım risk var dediler hiçbişey yaptırmadım çok şükür 11 yaşında maaşallah yani çok yanıltıyor
Yaptırmayan varmı testleri..
bende 5 yıl sonra kavuştum canım yavruma rabbim sağsalim kavuşmamızı nasip etsin yüz öpme dışında bende sevmelerine birşey demem hem yeni doğan bebek öpülmez ya mis gibi koklanır cennet kokuyor çünkü onlar cennetaynen canim bende on senenin sonunda hamile kaldim tek derdim bebegin sagligi
benimde burda kimsem yok keske benimde gelenim gidenim olsasagsalim kavusalim bebislere (amin)
aklinda bulunsun canim yumurta cabuk bayatlatir benim yumurtasiz bi tarifim vardi onu bulamiyorum bir turlu artik buldugum tarifi yumurta koymadan yapacamMalzemeler soyle
1 su bardagi pudra sekeri
1 su bardagindan az nisasta
1 paket margarin
2 yumurta
1 su bardagindan az sivi yag
1 pkt kabartma tozu
1 pkt vanilya
1 cay kasigi zencefil tozu
Aldigi kadar un
Malzemeleri karistirip sirasoyla margarinle pudra sekeri elinle yogurarak hamur kivamina gelir sonra diger malzemeleri karistirip hamuru hazirliyosun.
Streci arasina hamuru koyup merdaneyle aciyorsun kaliplarla sekil verip tepsiye koyup cubuklarini gecirip pisiriyorsun.
Sonra seker hamurunuda merdaneyle acip kaliplarla sekil verip pisip soguyan kurabiyeye su ve bal karisimiyla yapistiriyorsun.
En son paketleyip servise sunuyorsun. Seker hamuru cubuk kalip posetleri internette barmar diye bir site var ordan aldim. İnceleyebilirsin canim.
Benimde doktorum istemedi şeker yüklemesi iyi değilmişBen sade ikili test yaptirdim. 3 lu 4lu yaptirmadim. Seker yuklemesi de yaptirmadim
canım bende sadece 3lüyü yaptırdım doktorumun ısrarıyla o da riskli çıktı kafamda hala acabalar var inşallah yavrumu sağlıkla kucağıma alırım diğer testleri ve şeker yüklemesini yaptırmadım.....bir daha hamile kalırsam hiçbirini yaptırmayacağım doktorlar için sorun değil kasap olmuşlar resmenMerhaba birde benim ikiz başlamıştı gebeliğim 2 li test yaptırmadı sonra tek kaldı bebeğim çok şükür şimdi gün sayıyoruz çok heycanlıyım 3 lü test te yaptırmadım ultrasonda ölçümler gayet iyi normal yani ters bi durumda ordan da snlıyor ense kalınlığı gibi
Kızımda yaptırmıştım risk var dediler hiçbişey yaptırmadım çok şükür 11 yaşında maaşallah yani çok yanıltıyor
Yaptırmayan varmı testleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?