- 8 Şubat 2014
- 308
- 241
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.721
Evet işte demek istediğim buydu genelde 3 lü testler böle çıkıyo muşcanım bende sadece 3lüyü yaptırdım doktorumun ısrarıyla o da riskli çıktı kafamda hala acabalar var inşallah yavrumu sağlıkla kucağıma alırım diğer testleri ve şeker yüklemesini yaptırmadım.....bir daha hamile kalırsam hiçbirini yaptırmayacağım doktorlar için sorun değil kasap olmuşlar resmen
iyi yapmışın canım doktorum ısrarla 3lüyü yaptırmamı istedi 2liyi istemedi amniyosentez yaptırmadım....sonuç kötü çıksa bile ben bebeğimi aldırmam dediğimde o zaman gelsin konuşuruz deyip durdu...riskli çıkıncada sıvıyı aldırırsın kötü çıkarsa kürtajla bebeğini alırım diyor şaka gibi hemen doktorumu değiştirdim rabbim hepimizi vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın canım....inşallah yavrumda sağlıkla doğar amin...Evet işte demek istediğim buydu genelde 3 lü testler böle çıkıyo muş
Arkadaşım sonuna kadar gitti amniyosentez de yaptırdı herşey temiz çıktı testler hep riskliydi
Kızımda başıma geldiği için de yaptırmadım..
Tatlim bende 10 sene sonunda kavusucam insallah Kanada'daydin demi, bende Hollandadayim benimde kimsem yok, saglik olsun canim yaaynen canim bende on senenin sonunda hamile kaldim tek derdim bebegin sagligi
benimde burda kimsem yok keske benimde gelenim gidenim olsasagsalim kavusalim bebislere (amin)
Aminn senin ne zmn kısmetse normal mi sezeryanmı bellimiiyi yapmışın canım doktorum ısrarla 3lüyü yaptırmamı istedi 2liyi istemedi amniyosentez yaptırmadım....sonuç kötü çıksa bile ben bebeğimi aldırmam dediğimde o zaman gelsin konuşuruz deyip durdu...riskli çıkıncada sıvıyı aldırırsın kötü çıkarsa kürtajla bebeğini alırım diyor şaka gibi hemen doktorumu değiştirdim rabbim hepimizi vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın canım....inşallah yavrumda sağlıkla doğar amin...
iyi yapmışın canım doktorum ısrarla 3lüyü yaptırmamı istedi 2liyi istemedi amniyosentez yaptırmadım....sonuç kötü çıksa bile ben bebeğimi aldırmam dediğimde o zaman gelsin konuşuruz deyip durdu...riskli çıkıncada sıvıyı aldırırsın kötü çıkarsa kürtajla bebeğini alırım diyor şaka gibi hemen doktorumu değiştirdim rabbim hepimizi vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın canım....inşallah yavrumda sağlıkla doğar amin...
Eline saglik cok guzel duruyolar. Ne kadar durabilir bayatlamaz mi?
aklinda bulunsun canim yumurta cabuk bayatlatir benim yumurtasiz bi tarifim vardi onu bulamiyorum bir turlu artik buldugum tarifi yumurta koymadan yapacam
Bende de benzer bir durum çıktı tam protein kacagi denilecek kadar çok çıkmadı ama tansiyon sıkıntısıyla birleşince Dr cmt bakalım hafta sonunu gecirebilecek gibiysen salı günü aliriz yoksa cmt aliriz dedi bakalım hepimiz için hakkımızda hayırlısıBenim de haftaya olacak sezaryan .protein kaçağı gebelik zehirlenmesi riski olduğundan .var mı kızlar böyle bir durum yasayan
35.haftadayım canım doğumum 19 kasım gözüküyor haftaya gideceğim bakalım doktorum ne diyecek belli değil daha doğum şeklim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahAminn senin ne zmn kısmetse normal mi sezeryanmı bellimi
canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ya eskiden ne güzel test filan yokmuş şimdi hamileliğimizi stresle geçiriyoruz rabbim büyük dua etmekten başka çaremiz yok......protein kaçağı için ne dedi doktorun o zaman kontrol altında tutar seni büyük ihtimal sezaryen olursun canım.....Ben de yaptirmadim amniyosentez 3 lu riskli çıktı ama düşük riski ni göze alıp yaptiramadim benimde hep açaba lar kafamda
ay hadı bakalım canım sağsalim kucağına alırsın inşallahBende de benzer bir durum çıktı tam protein kacagi denilecek kadar çok çıkmadı ama tansiyon sıkıntısıyla birleşince Dr cmt bakalım hafta sonunu gecirebilecek gibiysen salı günü aliriz yoksa cmt aliriz dedi bakalım hepimiz için hakkımızda hayırlısı
Bende de benzer bir durum çıktı tam protein kacagi denilecek kadar çok çıkmadı ama tansiyon sıkıntısıyla birleşince Dr cmt bakalım hafta sonunu gecirebilecek gibiysen salı günü aliriz yoksa cmt aliriz dedi bakalım hepimiz için hakkımızda hayırlısı
AMİNNN...35.haftadayım canım doğumum 19 kasım gözüküyor haftaya gideceğim bakalım doktorum ne diyecek belli değil daha doğum şeklim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Benim ilkinde vardıBenim de haftaya olacak sezaryan .protein kaçağı gebelik zehirlenmesi riski olduğundan .var mı kızlar böyle bir durum yasayan
Sağol canim evet yatış ya da her gün Kolye ol dedi haftaya sezaryan .inşallah herkes sağlıkla kavuşur bebeginecanım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ya eskiden ne güzel test filan yokmuş şimdi hamileliğimizi stresle geçiriyoruz rabbim büyük dua etmekten başka çaremiz yok......protein kaçağı için ne dedi doktorun o zaman kontrol altında tutar seni büyük ihtimal sezaryen olursun canım.....
evet saglik olsun sizler varsiniz bi suru teyzosumuz varTatlim bende 10 sene sonunda kavusucam insallah Kanada'daydin demi, bende Hollandadayim benimde kimsem yok, saglik olsun canim ya
Bence de Dr riske gerek yok dediyse en iyisi onları dinlemek gerekEvet cnm sen 38 desin zatrn iyi bir zaman .ben de ciğer geliştirici iğne kullanacağim ve her gün kontrol riske gerek yok alalım bebeği haftaya dedi dr .Umarim sağ salim kavuşuruz
amin canım inşallahSağol canim evet yatış ya da her gün Kolye ol dedi haftaya sezaryan .inşallah herkes sağlıkla kavuşur bebegine
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza aliriz artıkay hadı bakalım canım sağsalim kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?