2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Evet işte demek istediğim buydu genelde 3 lü testler böle çıkıyo muş
Arkadaşım sonuna kadar gitti amniyosentez de yaptırdı herşey temiz çıktı testler hep riskliydi

Kızımda başıma geldiği için de yaptırmadım..

Ben biraz bakmıştım internetten doktor normal ultrasonda ense kalınlığı vs ölçümlerden az da olsa anlarmış

iyi yapmışın canım doktorum ısrarla 3lüyü yaptırmamı istedi 2liyi istemedi amniyosentez yaptırmadım....sonuç kötü çıksa bile ben bebeğimi aldırmam dediğimde o zaman gelsin konuşuruz deyip durdu...riskli çıkıncada sıvıyı aldırırsın kötü çıkarsa kürtajla bebeğini alırım diyor şaka gibi hemen doktorumu değiştirdim rabbim hepimizi vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın canım....inşallah yavrumda sağlıkla doğar amin...

aynen canim bende on senenin sonunda hamile kaldim tek derdim bebegin sagligi
benimde burda kimsem yok keske benimde gelenim gidenim olsa sagsalim kavusalim bebislere (amin)
Tatlim bende 10 sene sonunda kavusucam insallah Kanada'daydin demi, bende Hollandadayim benimde kimsem yok, saglik olsun canim ya

Aminn senin ne zmn kısmetse normal mi sezeryanmı bellimi

Ben de yaptirmadim amniyosentez 3 lu riskli çıktı ama düşük riski ni göze alıp yaptiramadim benimde hep açaba lar kafamda

Eline saglik cok guzel duruyolar. Ne kadar durabilir bayatlamaz mi?

aklinda bulunsun canim yumurta cabuk bayatlatir benim yumurtasiz bi tarifim vardi onu bulamiyorum bir turlu artik buldugum tarifi yumurta koymadan yapacam

Ben kizimada surekli ayni tarifle yaparim bu ilk kurabiyem degil 1 aya yakin dayaniyor bayatlamiyor. Hatta mayista yaptigima simdi baktim hala kitir kitirdi. İcindeki zencefil koruyuculugunu arttiriyor.

Benim de haftaya olacak sezaryan .protein kaçağı gebelik zehirlenmesi riski olduğundan .var mı kızlar böyle bir durum yasayan

Benim de haftaya olacak sezaryan .protein kaçağı gebelik zehirlenmesi riski olduğundan .var mı kızlar böyle bir durum yasayan
Bende de benzer bir durum çıktı tam protein kacagi denilecek kadar çok çıkmadı ama tansiyon sıkıntısıyla birleşince Dr cmt bakalım hafta sonunu gecirebilecek gibiysen salı günü aliriz yoksa cmt aliriz dedi bakalım hepimiz için hakkımızda hayırlısı

Ben de yaptirmadim amniyosentez 3 lu riskli çıktı ama düşük riski ni göze alıp yaptiramadim benimde hep açaba lar kafamda
canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ya eskiden ne güzel test filan yokmuş şimdi hamileliğimizi stresle geçiriyoruz rabbim büyük dua etmekten başka çaremiz yok......protein kaçağı için ne dedi doktorun o zaman kontrol altında tutar seni büyük ihtimal sezaryen olursun canım.....

ay hadı bakalım canım sağsalim kucağına alırsın inşallah

Evet cnm sen 38 desin zatrn iyi bir zaman .ben de ciğer geliştirici iğne kullanacağim ve her gün kontrol riske gerek yok alalım bebeği haftaya dedi dr .Umarim sağ salim kavuşuruz

Sağol canim evet yatış ya da her gün Kolye ol dedi haftaya sezaryan .inşallah herkes sağlıkla kavuşur bebegine

Evet cnm sen 38 desin zatrn iyi bir zaman .ben de ciğer geliştirici iğne kullanacağim ve her gün kontrol riske gerek yok alalım bebeği haftaya dedi dr .Umarim sağ salim kavuşuruz
Bence de Dr riske gerek yok dediyse en iyisi onları dinlemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…