- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.741
inşallah bu bebişini de sorunsuz kucağına alırsın canım:)Benim ilkinde vardı
39+5 e kdr durdu şükür
Şimdi 33 te yeni başladı protein kaçağı
İlkini iyi goturmus sun belki çok yüksek değildi oran .şimdi kaç 24 saatlik idrarda 690mg yüksek dedi dr bana .benim baştan beri idrar da protein hep görünüyordu .şükür bugüne gelebildim ama riske gerek yok artık. Peki pıhtılaşma var mı sen de kan silandirici iğne de kullanıyorum .sanki iki durum alakali birbiriyleBenim ilkinde vardı
39+5 e kdr durdu şükür
Şimdi 33 te yeni başladı protein kaçağı
Benim de dr istemedi sekeri daha dogrusu sende gerek yok dedi cok az kilo aldim ve ogluma hamileyken de iyi cikmisti gereksiz senin icin dedi bende canima minnet dedimBenimde doktorum istemedi şeker yüklemesi iyi değilmiş
Ay ben herkezin tersine hollandadaydim evlendikten sonra tr yerlestim. Esim gelmek istemedi NL ye. NerdesinTatlim bende 10 sene sonunda kavusucam insallah Kanada'daydin demi, bende Hollandadayim benimde kimsem yok, saglik olsun canim ya
Henüz yeni çıktığı için 24 saatlik toplatmadıİlkini iyi goturmus sun belki çok yüksek değildi oran .şimdi kaç 24 saatlik idrarda 690mg yüksek dedi dr bana .benim baştan beri idrar da protein hep görünüyordu .şükür bugüne gelebildim ama riske gerek yok artık. Peki pıhtılaşma var mı sen de kan silandirici iğne de kullanıyorum .sanki iki durum alakali birbiriyle
Sağolasın hepimiz sağlıkla kavuşalım zuzularımıza innşşşinşallah bu bebişini de sorunsuz kucağına alırsın canım:)
Ben de hem coraspin hem iğne kullaniyorum.dikkat et sen de kendine.inşallah birsey çıkmaz tabii kolay geçer .sağlıkla kavuşuruz bebislereHenüz yeni çıktığı için 24 saatlik toplatmadı
Bebe aspirini kullanıyorum 7. Haftadan beri
Evelki hamileliğimde resmen balon gibiydim şimdi gören hamile olduğumu anlamıyor çok rahat geçiyor
Tansiyonum diğerinde son hafta 2-3 kez çıkmıştı bunda henüz öyle bir bulgu yok
Igne ve hapi ne zaman birakacaksiniz haftaya dogum varsa ya da birakacak misiniz ?Ben de hem coraspin hem iğne kullaniyorum.dikkat et sen de kendine.inşallah birsey çıkmaz tabii kolay geçer .sağlıkla kavuşuruz bebislere
Bende ecoprrin arti igne kullaniyorum. 35. Haftamdayim artik ecoprini birak dedi. Erkenmi acaba biraz tedirginim. Sen kacta birakcaksinIgne ve hapi ne zaman birakacaksiniz haftaya dogum varsa ya da birakacak misiniz ?
Ben de de aynı durum var alfamet kullaniyorum. Perşembe günkü kontrolde sanırım sezeryan tarihi verecek Dr um. Ama çok şükür en son geçen hafta bebegimin gelişimi iyi idi hatta 1 hafta önde bile. 38. Haftada mi yapar onu çok merak ediyorum bendeBenim de haftaya olacak sezaryan .protein kaçağı gebelik zehirlenmesi riski olduğundan .var mı kızlar böyle bir durum yasayan
1 kasimda coraspini 3 kasimda igneyi birakiyorum, dogum 6 kasim.Bende ecoprrin arti igne kullaniyorum. 35. Haftamdayim artik ecoprini birak dedi. Erkenmi acaba biraz tedirginim. Sen kacta birakcaksin
Bende coraspin kullaniyorum 36 haftada birak dedi drIgne ve hapi ne zaman birakacaksiniz haftaya dogum varsa ya da birakacak misiniz ?
Tilburg, sen nerede kaliyordun?Ay ben herkezin tersine hollandadaydim evlendikten sonra tr yerlestim. Esim gelmek istemedi NL ye. Nerdesin
Yaa ben hamileligimin 6 ayina kadar baska bi dr kontrolundeydim. Igneye ve hapa da onun tedavisinde basladim. 6. Aydan itibarende bu doktoruma devam ediyorum. Daha oncdende dusuk olunca insan biraz paranoyak oluyo. Ilaci icmeyince sanki bebegime bisy olucakmis gibi korkuyorum. 2 gundur sadece igne oluyorum. Igneni de doguma kadar olucaksin dedi. Hatta dogumdan sonra ki gun bile olucaksin dedi.1 kasimda coraspini 3 kasimda igneyi birakiyorum, dogum 6 kasim.
38. Hafta birakmis olacagim ve cok stresliyim
Evet benim de kayiplarim var.Yaa ben hamileligimin 6 ayina kadar baska bi dr kontrolundeydim. Igneye ve hapa da onun tedavisinde basladim. 6. Aydan itibarende bu doktoruma devam ediyorum. Daha oncdende dusuk olunca insan biraz paranoyak oluyo. Ilaci icmeyince sanki bebegime bisy olucakmis gibi korkuyorum. 2 gundur sadece igne oluyorum. Igneni de doguma kadar olucaksin dedi. Hatta dogumdan sonra ki gun bile olucaksin dedi.
Aynen canim ayni soru isaretleri bende de var. Ilac uzun sureli sulandirdigi icin. Birakmamizda lazim. Bende doktoruma guvenip biraktim artik. 2 gundur icmiyorum. Bugun yakin bi arkadasim beebgini kaybetti. Kakasini yemis. Onun haberini aldigimdan beri korkularim basladi yine. Daha once kayip yasayinca insan paranoyaklasiyoEvet benim de kayiplarim var.
Iki ucu seyli degnek benim icin.
Ilacla hapi kesersem bebegi kaybederim kaygim var, ama kesmeyip kullandikca da ani su patlamasi falan olsa kan sebebiyle bana risk doguyor. O yuzden cok gerginim.
Coraspin birakildiginda 4-7 gunluk sulandiricilik sagliyormus ama igne gunluk sulandiriyormus. Igneyi dogumda bile vuruyoruz dert degil ama coraspin guclu onu dogumdan once kesmek lazim dedi dr.
19 kasim gorunuyor , tarihlerimiz ayniAynen canim ayni soru isaretleri bende de var. Ilac uzun sureli sulandirdigi icin. Birakmamizda lazim. Bende doktoruma guvenip biraktim artik. 2 gundur icmiyorum. Bugun yakin bi arkadasim beebgini kaybetti. Kakasini yemis. Onun haberini aldigimdan beri korkularim basladi yine. Daha once kayip yasayinca insan paranoyaklasiyo
Evet canim 9 kasima sezeryan tarihi verdi bana. Hayirlisyla gelsinler insallah19 kasim gorunuyor , tarihlerimiz ayni
Hakkimizda hayirlisi, insallah saglikla kucaklarimiza aliriz.
Coraspin kesmiş ti dr 10 gün önce iğneyle devam birkaç gün kala biraktirack onu daIgne ve hapi ne zaman birakacaksiniz haftaya dogum varsa ya da birakacak misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?