2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benim ilkinde vardı
39+5 e kdr durdu şükür
Şimdi 33 te yeni başladı protein kaçağı
İlkini iyi goturmus sun belki çok yüksek değildi oran .şimdi kaç 24 saatlik idrarda 690mg yüksek dedi dr bana .benim baştan beri idrar da protein hep görünüyordu .şükür bugüne gelebildim ama riske gerek yok artık. Peki pıhtılaşma var mı sen de kan silandirici iğne de kullanıyorum .sanki iki durum alakali birbiriyle

Henüz yeni çıktığı için 24 saatlik toplatmadı
Bebe aspirini kullanıyorum 7. Haftadan beri
Evelki hamileliğimde resmen balon gibiydim şimdi gören hamile olduğumu anlamıyor çok rahat geçiyor
Tansiyonum diğerinde son hafta 2-3 kez çıkmıştı bunda henüz öyle bir bulgu yok

Ben de hem coraspin hem iğne kullaniyorum.dikkat et sen de kendine.inşallah birsey çıkmaz tabii kolay geçer .sağlıkla kavuşuruz bebislere

Benim de haftaya olacak sezaryan .protein kaçağı gebelik zehirlenmesi riski olduğundan .var mı kızlar böyle bir durum yasayan
Ben de de aynı durum var alfamet kullaniyorum. Perşembe günkü kontrolde sanırım sezeryan tarihi verecek Dr um. Ama çok şükür en son geçen hafta bebegimin gelişimi iyi idi hatta 1 hafta önde bile. 38. Haftada mi yapar onu çok merak ediyorum bende

1 kasimda coraspini 3 kasimda igneyi birakiyorum, dogum 6 kasim.
38. Hafta birakmis olacagim ve cok stresliyim
Yaa ben hamileligimin 6 ayina kadar baska bi dr kontrolundeydim. Igneye ve hapa da onun tedavisinde basladim. 6. Aydan itibarende bu doktoruma devam ediyorum. Daha oncdende dusuk olunca insan biraz paranoyak oluyo. Ilaci icmeyince sanki bebegime bisy olucakmis gibi korkuyorum. 2 gundur sadece igne oluyorum. Igneni de doguma kadar olucaksin dedi. Hatta dogumdan sonra ki gun bile olucaksin dedi.

Evet benim de kayiplarim var.
Iki ucu seyli degnek benim icin.
Ilacla hapi kesersem bebegi kaybederim kaygim var, ama kesmeyip kullandikca da ani su patlamasi falan olsa kan sebebiyle bana risk doguyor. O yuzden cok gerginim.
Coraspin birakildiginda 4-7 gunluk sulandiricilik sagliyormus ama igne gunluk sulandiriyormus. Igneyi dogumda bile vuruyoruz dert degil ama coraspin guclu onu dogumdan once kesmek lazim dedi dr.

Aynen canim ayni soru isaretleri bende de var. Ilac uzun sureli sulandirdigi icin. Birakmamizda lazim. Bende doktoruma guvenip biraktim artik. 2 gundur icmiyorum. Bugun yakin bi arkadasim beebgini kaybetti. Kakasini yemis. Onun haberini aldigimdan beri korkularim basladi yine. Daha once kayip yasayinca insan paranoyaklasiyo

19 kasim gorunuyor , tarihlerimiz ayni
Hakkimizda hayirlisi, insallah saglikla kucaklarimiza aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…