2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Saat 6,5-7 dir diye düşünürken , bir uyandım saat 3
Uyuyup uyanmak da bir nimet.
Bu saat oldu, bir milyon tane "sevgilimle surtunduk 8 kez regl oldum ama gene de hamile miyim?" Konularini okuyorum , gene de uykum gelmiyor
Yarin devlette kontrolum var, kes gibi goz altlarim mor, nstye sokarlarsa salyam akmis bir bicimde sizip rezil olacagim

Tomris'in Emzirme Günlüğü'nü okuyabilirsin nette , ben gece uykum kaçınca hep onu okudum.Birazdan da "Yavaş Ebeveynlik" kitabına döneceğim.
Benim de Perşembe günü devletteki kontrolüm.

Tomris'in Emzirme Günlüğü'nü okuyabilirsin nette , ben gece uykum kaçınca hep onu okudum.Birazdan da "Yavaş Ebeveynlik" kitabına döneceğim.
Benim de Perşembe günü devletteki kontrolüm.
Hamile kalmadan okumustum kimi emzireceksem o donem
Gecen sen bahsettin galiba gene baktim ama satir satir aklimda kalmis , not bile almadan okudum.
Biran once kucagima almak, kalabaliktan uzaklasmak , hatta hobbit koyu gibi yesillikli bir yere gidip kafa dinlemek istiyorum.

Benim de haftaya olacak sezaryan .protein kaçağı gebelik zehirlenmesi riski olduğundan .var mı kızlar böyle bir durum yasayan
Kızlar bana bi yardım eder misiniz? Dün gece birden kusma karın ağrısı ve ishal başladı. Gebelik zehirlenmesi diye ödüm koptu. El, ayak, yüz de şişme yoktu. Tansiyonumu ölçtüm 10-7 gibi bişey çıktı. Yüksek olmadığı için rahatladım. Akşam zor uyudum.Sabah bi kalktım sağ elim şiş. Başka bi yerimde şişme yok. Tek elim şiştiği için duruş pozisyonuyla alakalı olabilir diyorum. Böyle bi durum yaşayan var mı?

Ben cok zor hamile kaldim cok sukur rabbim bu gunleri gosterdi bana, insallah sagsaglimde kavusursam bebegime sevmek isteyenlerden de bebegimi sankinmayacagim sadece yuzunu öpmeyin yeter diyecegim, rabbim sevilen evlatlardan ihsan eylesin
Zaten rahatsız olunan kısım opulmesi. Yoksa kucağa alıp agucuk gugucuk yapsalar sorun yok. Yeni doğan çocuğunun sapur supur opulmesini hiç bir anne istemez bence siz dahil

Günaydın :) sol ayağım Balon gibi şişmişti. Dr yatarken altına yastık koy dedi geçmezse kalp damar polikliniğine git dedi. İnmemiş ayağım. Hiç gitmek istemiyorum doktora

Ben kizimada surekli ayni tarifle yaparim bu ilk kurabiyem degil 1 aya yakin dayaniyor bayatlamiyor. Hatta mayista yaptigima simdi baktim hala kitir kitirdi. İcindeki zencefil koruyuculugunu arttiriyor.

Ellerinize sağlık, güzel olmuş kurabiyeleriniz. Ben de geçen sene görümcem doğum yapınca yeğenimiz için kurabiye hazırlamıştım, kendi bebeğim için yapsam mı yapmasam mı düşünüyorum. Çok güzel görünüyorlar fakat genelde yenmiyor gibi geliyor yani süs olarak koyuyor insanlar, öyle değil mi? Ben öyle yapıyorum. Yani bayatlasa da sanki sorun değilmiş gibi geliyor. Bu da benim yeğenimize yaptıklarımdan...

Eklentiler

• DSCN4190.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 100
Aynı şekilde bebeği hep düz yatırmakta arka tarafın düzleşmesine neden oluyor.
Bu nedenle ilk aldığım şeylerden biri yan yatırma yastığı oldu.

Aynı şekilde bebeği hep düz yatırmakta arka tarafın düzleşmesine neden oluyor.
Bu nedenle ilk aldığım şeylerden biri yan yatırma yastığı oldu.

Bu konuda biraz kafam karışık. Evet yan yatırma yastığı kullananlar var ama okuduklarıma göre artık bebekler sırtüstü yatırılıyormuş. 10 yıldır literatürde böyle dedi hatta Ayşe Öner, hamile koçu aynı zamanda hemşire. Önceden bebek kustuduğunda yutmasın, boğulmasın diye yan yatırırlarmış. Şimdi değişmiş. Ben bunu doktora sormayı düşünüyorum. Bir de yan yatırınca bebekte düzleşme olmuyor mu peki?

Kızlar peki eve gelenler arasında nezle olan , hapşıran olursa ne yapacağız?
Ne zor bir durummuş , beni de bunlar düşündürüyor.
Çok yakınlar dışında bebeği çıkarmayın bence. Çıkarsanız da kimseye vermeden kucağınızda görsünler sonra bebeği yatağına geri götürün.
Zaten ilk zamanlar hep uyuyorlar.

Hep aynı tarafa yatırmadığın sürece sorun olmaz. Düz de yatıracağız tabi ki ama ben yatış pozisyonunun arada sırada değişmesi gerektiğini düşünüyorum.

Benim bir arkadaşım gebeliğinde aşırı ishal olmuştu, bir doktora gitmelisin. Onlar ne olduğunu anlarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…