- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.961
Evet gorumcem uyudugmu duynca uyu zaten uyuyamycan dio yada otururken otur cocuk doguncada oturablcen mi bakalm falan diolar bnce bzi kskaniolar hamisler"Simdi bol bol uyuyun, bu günleri çok arayacaksınız" cümlesinden o kadar sıkıldım ki.
Doğum yaptıktan sonra kimse benden ısrarla sorup özel tavsiye istemediği sürece kimseye akıl vermeyeceğim, doğum hikayemi en detayına kadar anlatmayacağım, her bebeğin bireysel farklılıkları olduğunu aklımda tutup "benimki böyle oldu, seninki de öyle olacak" demeyeceğim, kendi mutsuz doğum ve lohusalık anılarımla başka kadınları germeyeceğim, benim hamileyken duymaktan sıkıldıklarımla başkalarını sıkmayacağım.
amaninnnnnn ne lekesi yaa korktum şimdiwala cocuk lekeli olurmus falan o deglde kaslma yaptgni duymustm ne kdr dogpt blemem
Hastane cikislar 56 beden 50 ler premature olarak geciyor ya.Acaba ilk hastane cikisi olarak bir tane 50 mi almali?
Ayyy nasil heyecanlandim ayni zamanda cokta duygulandim.benim sancım başladı gece sabah da nisan geldi şimdi suni sancı baglandi benim oğlum geliyor teyzeleri dua edin bize
Bende """ sen daha durrrrr bunlar iyi gunlerinn neler gorceksin """" lafini duymaktan biktim. Surekli insanlar kotu ornek veriyolat. Iki saat anlatiyolar ama en sonunda neyse ama guzel yinede deyip teselli ettiklerini saniyolar. Bi de ben ogretmenim. Ogrenciler hakkinda konusuyoruz felan. Kendi cocugun olumca gorcez seni de dediklerini asla Yapamycaksin diye hemen Felaket tellalligi yapiyolar"Simdi bol bol uyuyun, bu günleri çok arayacaksınız" cümlesinden o kadar sıkıldım ki.
Doğum yaptıktan sonra kimse benden ısrarla sorup özel tavsiye istemediği sürece kimseye akıl vermeyeceğim, doğum hikayemi en detayına kadar anlatmayacağım, her bebeğin bireysel farklılıkları olduğunu aklımda tutup "benimki böyle oldu, seninki de öyle olacak" demeyeceğim, kendi mutsuz doğum ve lohusalık anılarımla başka kadınları germeyeceğim, benim hamileyken duymaktan sıkıldıklarımla başkalarını sıkmayacağım.
Kızlar bu arada kayınvalidemler Kasım'ın 11'ine bilet almışlar.
Gelip burada ( bizde değil ) bekleyeceklermiş.
Bir şey lazım mı diye sormazlar umarım , her şey hazır halledildikten sonra . Şimdiye kadar bir patik bile almamalarını hiç unutmayacağım.
Bu insanlar neden bu kadar anlayissiz anlayamiyorumBende """ sen daha durrrrr bunlar iyi gunlerinn neler gorceksin """" lafini duymaktan biktim. Surekli insanlar kotu ornek veriyolat. Iki saat anlatiyolar ama en sonunda neyse ama guzel yinede deyip teselli ettiklerini saniyolar. Bi de ben ogretmenim. Ogrenciler hakkinda konusuyoruz felan. Kendi cocugun olumca gorcez seni de dediklerini asla Yapamycaksin diye hemen Felaket tellalligi yapiyolar
Ben ütüledim canim, ama benimki ilk ya hevesimden yaptim, ikinci kez yikadigimda bebekle utuleyebilecegimi sanmiyorumHerkez her seyi utuluyor mu???
Benim oglumdan da kalan o kadar cok kiyafetim var ki . Zibin patikli alt vs. O kadar cok ki.... yanlizim da, simdilik yikayip katlayip koydum. Siz herseyi utulediniz mi?
"Simdi bol bol uyuyun, bu günleri çok arayacaksınız" cümlesinden o kadar sıkıldım ki.
Maşallah sende de ne iyi kv var bizimki hiç sormuyor ne lazım die sadece bişeyler ordugunu biliyorum ben nisanliyken alcam da sen giymezsin beğenmezsin die die hiç bişey almadi şimdi de çocuğa alırım da ya begenirsin ya begenmezsin dio bi tane alsan begenip begenmedigimizi görcez de gülüyorum artık hep aynı laflarcnm belki sormadan almışlardır. benim k.validem aldı mesela. ama tek başına aldı, hoş zaten çalışıyorum ama aldıktan sonra gösterdi. uyku setini almış mesela ama ben beşiği krem olcak dedim o pembeli almıştı. gittik değiştirdik. bi beşiği ben beğendim o aldı onun dışında örgü fln yapmış. geçen hafta eve getirdiler öyle gördüm.
Maşallah sende de ne iyi kv var bizimki hiç sormuyor ne lazım die sadece bişeyler ordugunu biliyorum ben nisanliyken alcam da sen giymezsin beğenmezsin die die hiç bişey almadi şimdi de çocuğa alırım da ya begenirsin ya begenmezsin dio bi tane alsan begenip begenmedigimizi görcez de gülüyorum artık hep aynı laflar
Hadi hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah. Doğumlar başladi mi nebenim sancım başladı gece sabah da nisan geldi şimdi suni sancı baglandi benim oğlum geliyor teyzeleri dua edin bize
Hastane cikislar 56 beden 50 ler premature olarak geciyor ya.Acaba ilk hastane cikisi olarak bir tane 50 mi almali?
Bende o da yok. bırak bişey alıp örmeyi 10 dk lık mesafede oturuyor daha temizlik lafını etmedi. annem izne çıkmamı bekliyor temizliğe gelmek için. Neyse hiç sinirlenmeye gerek yok.Maşallah sende de ne iyi kv var bizimki hiç sormuyor ne lazım die sadece bişeyler ordugunu biliyorum ben nisanliyken alcam da sen giymezsin beğenmezsin die die hiç bişey almadi şimdi de çocuğa alırım da ya begenirsin ya begenmezsin dio bi tane alsan begenip begenmedigimizi görcez de gülüyorum artık hep aynı laflar
Ben yiyorum canım 10 kere falan yedim yani çok çekti canım çünkükizlar fastfood tuketiyor musunuz... hamileligimden beri sadece 1 kez yedim o da taaa kac onceydi sonra gunlerce vicdan azabi cektim çünkü evde yapilmis kizartma bile yemiyorum.. simdi yine canim istiyor... yiyorsaniz yiyorum der misiniz icim rahat ederek yiyeyim ben de
Bende o da yok. bırak bişey alıp örmeyi 10 dk lık mesafede oturuyor daha temizlik lafını etmedi. annem izne çıkmamı bekliyor temizliğe gelmek için. Neyse hiç sinirlenmeye gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?