2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Evet gorumcem uyudugmu duynca uyu zaten uyuyamycan dio yada otururken otur cocuk doguncada oturablcen mi bakalm falan diolar bnce bzi kskaniolar hamisler

Hastane cikislar 56 beden 50 ler premature olarak geciyor ya.Acaba ilk hastane cikisi olarak bir tane 50 mi almali?

Ben 2 tane iç badi bi tulum bide alt-üst aldım tam olsun üstüne die. zaten 50 den çok büyük olmaz sanıyorum. c.tesi 47 cm dedi. ama artık yanılma payları çoğalıyor ya

benim sancım başladı gece sabah da nisan geldi şimdi suni sancı baglandi benim oğlum geliyor teyzeleri dua edin bize
Ayyy nasil heyecanlandim ayni zamanda cokta duygulandim. Rabbim yardimcin olsun bebegin saglikla dunyaya gelir insallah Kasim annelerinin ilk bebegi

Bende """ sen daha durrrrr bunlar iyi gunlerinn neler gorceksin """" lafini duymaktan biktim. Surekli insanlar kotu ornek veriyolat. Iki saat anlatiyolar ama en sonunda neyse ama guzel yinede deyip teselli ettiklerini saniyolar. Bi de ben ogretmenim. Ogrenciler hakkinda konusuyoruz felan. Kendi cocugun olumca gorcez seni de dediklerini asla Yapamycaksin diye hemen Felaket tellalligi yapiyolar

cnm belki sormadan almışlardır. benim k.validem aldı mesela. ama tek başına aldı, hoş zaten çalışıyorum ama aldıktan sonra gösterdi. uyku setini almış mesela ama ben beşiği krem olcak dedim o pembeli almıştı. gittik değiştirdik. bi beşiği ben beğendim o aldı onun dışında örgü fln yapmış. geçen hafta eve getirdiler öyle gördüm.

Bu insanlar neden bu kadar anlayissiz anlayamiyorum

Herkez her seyi utuluyor mu???

Benim oglumdan da kalan o kadar cok kiyafetim var ki . Zibin patikli alt vs. O kadar cok ki.... yanlizim da, simdilik yikayip katlayip koydum. Siz herseyi utulediniz mi?
Ben ütüledim canim, ama benimki ilk ya hevesimden yaptim, ikinci kez yikadigimda bebekle utuleyebilecegimi sanmiyorum

çok haklısın cnm. ayrıca diyelimki sıfır sıkıntı hamilelik geçirdin. onu bile anlatmaya gerek yok herkesin bünyesi farklı ağrı eşiği farklı. zaten ben herkese ayrıntılı anlatmayı sevmem özellikle soran olursa tavsiye isteyen olursa anlatırım tabi.

bide bebeği olanlar sanki hiç uyumuyo mu gece uyumazlarsa bebek gündüz uyuyunca uyuyolardır. ben insanların hep kötü taraflarından bahsetmesini biraz da nazar korkusundan yaptıklarını düşünüyorum. tabiki nazara inanıyorum ama bazıları çok abartılı anlatıyo

Maşallah sende de ne iyi kv var bizimki hiç sormuyor ne lazım die sadece bişeyler ordugunu biliyorum ben nisanliyken alcam da sen giymezsin beğenmezsin die die hiç bişey almadi şimdi de çocuğa alırım da ya begenirsin ya begenmezsin dio bi tane alsan begenip begenmedigimizi görcez de gülüyorum artık hep aynı laflar

çok şükür cnm. gerçi ben en başta demiştim sen alırsın beğenmezsek değiştiririz die. buranın adeti bitmez malum. yapıo k.validemde süsü püsü sever kendi de. bende açıkçası ses çıkarmıyorum. o kadar yapmayanı duyunca

Bende o da yok. bırak bişey alıp örmeyi 10 dk lık mesafede oturuyor daha temizlik lafını etmedi. annem izne çıkmamı bekliyor temizliğe gelmek için. Neyse hiç sinirlenmeye gerek yok.

Beni de ilk bebekte gere gere bir hal etmislerdi bende gardimi almis bekliyordum dogurdugumda. Bir de ne goreyim hicte oyle korkulacak birsey yokmus gece de uyudum gunduzde. Hic kendimi kasmadim asla saatli anne olmadim herkesin kendi duzeni tabi kim nasil rahat ediyorsa. Surekli emzirdim saat hic beklemedim yanina yattigimda birlikte saatlerce uyuduk. Karakter olarak hallederiz rahatliginda bir insan olmamdan oturu bebem de oyle oldu diye dusunuyorum. Umarim ikinci de ayni sekilde olur. Olmazsa da kendi bilir yoksa cekecegi var ben ve ablasindan. Biz ondan degil o bizden korksun @Ayaklarim3kilo

Ben yiyorum canım 10 kere falan yedim yani çok çekti canım çünkü

Bende o da yok. bırak bişey alıp örmeyi 10 dk lık mesafede oturuyor daha temizlik lafını etmedi. annem izne çıkmamı bekliyor temizliğe gelmek için. Neyse hiç sinirlenmeye gerek yok.

benimki öyle temizlik fln o konulara girmez. açıkçası bende yapmasını istemem. zaten temizlikçi gelio bana. ama alma satma konusunda yapıo çok şükür.

Kizlar ya benim bebegin kafasi yukarida disaridan döndürmek icin pazartesiye randevu vermislerdi bizde o anin şaşkinligiyla kabul ettik dün, fakat netten biraz baktimda bebegi strese sokan bir durummus, kalp atisi yukselebilirmis acil alinmasi gerekirmis falan, bide Türkiyedeki doktoruma sordum acele etme dedi o da.
O yüzden ben vazgectim bu döndürme işinden son ana kadar dönmezse sezo olurum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…