2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hiç sanmıyorum , beklentim de yok açıkcası. Öyle bir şey olursa da azcıcık utanırım ama azcıcık :) Aylar geçti , tık yok çünkü :)
Bakalım doğunca daha ilgili olacaklar mı torunlarına karşı hep böyle mi gidecek merak ediyorum.
Eşimin kardeşi , oğlum için daha önceden - gerçi o zaman hamile değildim - çocuğun olsa bile ben onu sevmeyeceğim.Benim için hiçbir zaman ( eşimin kızından bahşediyor ) onun gibi olamaz vs . gibisinden bir laf etmiş.Eşim geçen gün bunu annesine söylüyordu.Annesi de sakın ( benim için ) söyleme , kız nefret eder demiş.Ben biliyorum ve her gördüğümde aklıma geliyor.Sanki ne yapmışsak ona , görüştüğümüz bile yok doğru dürüst.Eşimle büyük aşkla evlendik , hala da çok seviyoruz birbirimizi ama mutluluğumuzu bozmaya çalışan ve kıskanan çok insan oldu.Zaten insanlar nerede güzel bir şey görsün , merak edip içine girip bozmaya çalışıyorlar.Özellikle eski eş aramızı bozmak için kızını bayağı kullandı diyebilirim , hala da fırsatını bulsa kullanmaktan çekinmez.Kimseyi aramıza sokmamaya dikkat ediyoruz biz de , kenetlendik birbirimize bu konu ile ilgili.Nereden nereye geldim.Neyse :))))
Evet gorumcem uyudugmu duynca uyu zaten uyuyamycan dio yada otururken otur cocuk doguncada oturablcen mi bakalm falan diolar bnce bzi kskaniolar hamisler
Bana da anneannem , sen doğumdan sonra nerede 6-7 ayda zayıflayacaksın . O kadar kolay mı , dur bakalım demişti.Ben de anneannem böyle yapıyorsa , başkaları neler yapmaz diye düşündüğümü hatırlıyorum.

kızlar ya bu konuya ilk yazdığımı hatırlıyorum. silik bi gebelik testi fotosu vardı elimde. eşime bile göstermemiştim yoksa umutlanmayalım die tarih 8 marttı. vay be zaman geçmiyor diyorum ama nasılda geçmiş. şimdi bi arkadaşımız sancı çekio inşallah kucağına alacak hayırla. yavaş yavaş başlıcaz doğum haberlerine inşallah. sonrada kasım 2015 bebekleri diye sayfa açar ona yazarız bebişlerimizin yaramazlıklarını

Canim ben bebek ters dururken sormustum doktoruma donmezse disardan dondurme islemi yapiliyor mu diye? Yok oyle birsey demisti denerler ama bebek strese girer ben onermiyorum demisti. Tersten normal dogurmak ondan daha guvenli demisti. Bence de yaptirma o islemi.

bu insanların kendilerine vazife olmayan konulara olan aşırı ilgilisini anlayamıyorum. Abin şimdi mutluysa neden hala eski defterleri açarsınki ne gerek var. sevmezse sevmesin onun sevgisi eksik olsun. siz eşinizle nasılki birbirinizi seviyorsunuz bu sevgiyle büyütürsünüz bebeğinizi inşallah. Allah nazardan saklasın

Yurtdisindayim ya ben burda yapiyorlar o islemi ama karar bize kalmis zoraki degilmis, ben memleketimin doktorlarina daha cok guveniyorum beklerim son anda da dönebilirmis. Seninde yazman icimi rahatlatti sagol

ben ilk defa duydum bunu canım araştrımadım da ama. bu işlemde bebeğin doğasına aykırı bence sonuçta dıştan müdahele oluyo ne gerek var. benim yeğenim 39.haftada doğmadan 2 gün önce döndü. ablam tamamen hissettim demişti. ilk doğumu normaldi. zaten haftalık drye de gidiyordu. Allah korusun aksi bişey olsa hemen olurdu sezaryen ama dr bekledi ve sonuçta normal rahatça doğurdu çok şükür

Kızartmanın dakıncası ne ben hep yiyorum:)
Yagindan dolayi sakıncalı canim yuksek isida bi madde ortaya cikiyomus yagda. o da bebege gectigi takdirde zarar veriyomus. Kendi yaptığın belki o kadar sakıncalı olmayabilir her kizartmada yağını degistirdigimiz icin ama disardakiler kesinlikle cok sakıncalı

Beyaz patikcim şimdi dikkat ettimde senle günümüz aynıymış diyecektimki 2 3 gün varmış bakalım önce kim doğuracak

İnsallah benimkide döner kendi kendine dunden beri konusuyorum annem indir kafani aşagi diye ya burdakilerde sezeryan taraftari degil ya ondan döndürme, akapunktur falan diye öneriyorlar.
Herseyde bir hayir vardir bende mudahale ettirmemeye karar verdim

G GCA ay hakkaten
Bende 8 martta ogrenmistim.
Rabbim.yardimcimiz olur insallah

karman canim kuzeniminde son haftasinda dondu. 39du sanirim.
daha 1 ayin var nerdeyse, Rabbim buyuk hayirlisini nasip eder insallah.
illa donmeli diye stres yapma.

@sevvvoo canım bir avazda kucağına alırsın insallah sağlıkla ve kolaylıkla olur bekliyoruz haberlerini.
MONNA tertip nasılsın ne zaman doktora gidiyordun
Beyaz Patik canım sen eşinle ve bebisinle mutlu ol kiskananlarda çatlasın kendilerini yesinler ama bence bebis gelince hersey daha da güzel olur bir arkadaşım aynı durumdaydı ve şimdi çok daha iyiler belki kv başta biraz yadirgarlar ama asla senin oğlunu da ayrı tutmazlar

Bence de o işlemi yaptırmamakla çok iyi etmişsin canım .Yazıp bir şey demek istememiştim ama bende olsa ben de yaptırmazdım.
Eğitimde bize doğumda dahi bebeklerin döndüğünü söylemişlerdi.
Bir de " Bebek ters değil , o şekilde gelmeyi tercih etmiş " demişlerdi.Bu söz çok hoşuma gitmişti.
Bence döner , daha çok var.İmgeleme yap , bize hep bunu dediler."Sütünüzün bol olduğunu , şakır şakır aktığını , bebeğinizi güzelce emzirdiğinizi , bebeğinizin başının aşağıda olduğunu " düşünün hep vs böyle şeyler söylemişlerdi.

Aynen arkadasim yaa bana da fenalık geldi. Ben bugunleri ne kadar bekledim uyku dedikleri ne ola ki kac gece uyku uyumadan aglayarak dua ettim. Rabbim bu mucizeyi bize nasip etmisken her anina sukretsem bile bana az gelirken oturup uykusuzluktan şikayet edeceğimi hic sanmıyorum...elbette zorluklari olacak ama birakin yasayarak ogrenelim simdiden felaket tellalciligi yapmanın ne anlami var? Büyük konusmiym ama ben de o dönem kimseye dert yanmayacagim sikayet etmeyecegim kendime sözüm var... herşey guzel olacak kafasında degilim ama herseyimi güzelleştiren bir evladim olacak :) daha nolsun.. ha bide su var onu unutmussun canim 'keske gep icimde kalsa' diycekmisiz. Töbe töbeee

Kızlar geçen bir arkadas yazmıştı özür dilerim hatırlayamadım kimin yazdığını doğum yaklaştıkça gobekte ki siyah çizgi azalirmis diye valla doğru galiba ben geçen hafta sanci ile gittiğim den bugüne rengi gün be gün soluyor yaaa bebis gelsin istiyorum ama en azından ay sonunu beklesin ismi gibi aceleci olmasın

Ne güzel yazmissin herseyimi güzelleştiren bir evladım olacak diye çok beğendim

Dogum yapacak arkadaşların Rabbim yardimcisi olsun ins cok kolay bi dogum olur darisi da basimiza olur :) icten ice günü gelenleri kiskaniyorum bu arada benim daha koca koca 7 hafta var aman en hayırlı zamanda gelsin de vakit de gecer elbet. Bu arada kizlar ben yolda ( yani arabada hastaneye yetisemeden) ve de ters dogmusum :) eskiden bu bebek ters diyen doktor mu varmis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…