- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.001
bu ters durma konusundada kizlar son ana kadar beklenmeli bence.
buralarda eskiden bir doktor varmis, normal dogum sirasinda bile bebegi anne karninda dogum pozisyonuna donduruyomus.
cok ilgincime gitmisti
Ayni gun gitmisiz doktora :))) benmde 26 sinda tekrar randevum ondan sonra dogum gunu belirlicez gerci 9 unda demstik en basinda ama bakalm hayrlisi olsun hepmz icin :)))
Canim doğrudur benim annem en kucugumuzu evde doğurmuş doğum sırasında hem dondermisler hemde kordon boynuna iki defa dolanmis duzeltmisler sorunsuz doğmuş çok şükür yani çokta takmamak gerekli diye düşünüyorum düşün sene 89 bunu yapanda baş Hemşire bizim komşuydu o yanibu ters durma konusundada kizlar son ana kadar beklenmeli bence.
buralarda eskiden bir doktor varmis, normal dogum sirasinda bile bebegi anne karninda dogum pozisyonuna donduruyomus.
cok ilgincime gitmisti
Aslında tamamen tercihe ve maddi olanağa bağlıKızlar zıbın konusunda bir sorum olacak.
0-3 Aylık kaç tane çıtçıtlı body olursa yeterli , 3-6 ay için de soruyorum aynı soruyu
Göbek bağı düşmeden giydirebiliriz değil mi , çıtçıtlı body leri ?
Evetttt pek birşey kalmasa da sitesinde belki mağazalarda vardırNeyyyy english home bebe ürünlerinde yüzde elli indirim mi varmış :)
Yedek nevresim, yan koruma ba dusunenlere gelsin bu post :)
Maşallah ..Canım güle güle büyüt bebişini..Biz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
Eyvah ! O zaman benim hiç yokmuşAslında tamamen tercihe ve maddi olanağa bağlı
Ben hem kendim almıştım hem de ablam vermişti toplamda 20 civarı body vardı anca yetiriyordum ama nasılolsa var diye sürekli değiştirdim
He rsabah yıkadığım için mutlaka değiştiriyordum
Öğlen gibi yine
Akşamüstü babası gelmeden temizlerini giydiriyordum
Ama 5 bodyle büyüten de gördüm
Harika bir haberBiz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
analı babalı sıhhatle buyut Bebeğini inşallah ..Biz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
Gozunaydin canim cok sevindim.ohh sen kavustun kuzuna.allah hepimize nasip etsin insallah sag saglim kucagimiza alalim bebislerimizi.Biz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
Biz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
Biz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
Maasallah ikinizide sağ salim sağlıkla kucağına almissin ya ooohh. Sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah bebisiniBiz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
Allah anali babali buyutsun. Hayirli olsun cnm saglikli olsunlar da normal sezeryan anneler hepsinin agrisini acisini unuturBiz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
Allah hayırlı evlat etsin. Uzun ömürlü olsun. Sana da şifa versin hayırlısıyla analı babalı büyütün canımBiz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
Maşallah size, darısı bize.Biz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?