2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Biz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
Allah analı-babalı büyütsün. Rabbim üzüntüsünü göstermesin, bize de bu mutluluğu nasip etsin...

Biz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
Rabbim gule gule buyutmenizi nasip etsin insaallahh darisi teyzoslarinin olsunnn

Açilişi @sevvvoo arkadasimiz yapti darisi bize insallah, canim allah uzun omurler versin insallah eee bi fotograf atarsin artik

Hayirli ugurlu olsun Allah anali babali büyütsün darisi basimiza insallah

@sevvvoo ayy canım hayırlı uğurlu uzun ömürlü sağlıklı mutlu gunleriniz olur inşallah çok sevindim hepimizin bebisi sağlıkla gelir umarım

Maşallah size, darısı bize.
Heyecandan çişim geldi.
1. Bebeğimiz dünyaya geldi, 2. Kim olacak acaba?

heyecandan mı??

bu bebekler döndü döneli çişimin olmadığı bir anı hatırlamıyorum ki? mutfağa gidiyorum, kalkmışken ziyaretlerimi de yapayım 2 dk sonra nasılsa gitmem gerekecek deyip rotayı wc ye çeviriyorum.
ekimin ortası olmadan gelmeye başladı bizim bebeler maşallah. artık patlamış mısır gibi devamı gelir

Sidikliye bahane lazım ne diyeyim
Hastane yürüme yoluyla 6 dakika, gitmeden 3 kez tuvalete gittim 5 dakika içinde. 6 dakikada gittim, kontrol desen 5 dakika. Hastaneden eve resmen postacı yuruyusuyle kostum, artık bir ara kesin salıyorum dedim, amaaan en kotu suyum patladı derim kim bilecek işediğimi diye yalan bile hazırladım
O derece heyecanlı ya da sidikliyim işte

Hayırlı ömürlü olsun bebisin canim gecmisler olsun.merak ettim senii.bakip d uruyorum ogleden beri. :) agrin varmı.epidural sezeryanmi genelmi.kendini iyi hissedince yazarmisin.kac cm aciklik vardi.ayy çok heyecanlı kizimfa altt tarafıma çok basiyor bugün.

ilk bebegimiz geldi oleyyy... Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin canim hayirli olsun

ben de günlük ped kullanıyorum kaçırırım diye. sanki kaçırsam o ufacık şey tutacak

"sevvvoo, post: 43040728, member: 663202"]Biz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize[/QUOTE]
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza artik

ALLAH analı babalı büyütsün maaşallah

Şükürler olsun saglıklıca kavuştunuz ya Rabbim analı babalı huzurla sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin darısı bızlere olsun ınsallah Rabbim kavuştursun her bırımızı evladımızla

Ne güzel yazmissin herseyimi güzelleştiren bir evladım olacak diye çok beğendim
:)teşekkür ederim canim. Böyle düşününce dogum korkusuymus lohusalik depresyonuymus kafama takmiyorum hepsi gecici sonuçta Allahin izniyle evlatlarimiz kalıcı.. Rabbim saglikla kavustursun hayırlı ömürler versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…