- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.041
Tatlım hep mutlu hisset insallahGunaydin hanimlar...bugun mutlu hissetmiyorum niye acaba aynaya bakmak istemiyorum kafami yastiklara gomesim var ufffff
Bi anlasam gercekten sinirim bozuldu bu saatte sonra doktorumu da degistirmek istemiyorum napsam bilemedim ya
@sevvvoo hadi gozunaydin canim ne güzel kavusmussun yavruna Rabbim anali babalı buyutsun inssen açılışı yaptın ben de kapanışa talibim :) ama ben dogurana kadar kimse kalmaz heralde buralarda
Evet cnm 10 gun icinde tekrar gidersen kontrol diye geciyor. Oyle kayit aciyorlar. Sagolsun bizim dr 14 gun sonra gel dedi sonra da her hafta cagirscakkis o zaman 1 parali 1 beleş olacak ins.Bugün doktor kontrolümüz vardı 35+1 iz ve 2850gr 50cm olmuşuzdoktorumuz herşey yolunda dedi. Arkadaşlar özel hastanede 10gün içinde tekrar gidince muayene ücreti ödemiyor muyuz acaba?
Bana 10gün sonra gel dedi, 9 gün sonra gitsem daha ii değil mi o zamanEvet cnm 10 gun icinde tekrar gidersen kontrol diye geciyor. Oyle kayit aciyorlar. Sagolsun bizim dr 14 gun sonra gel dedi sonra da her hafta cagirscakkis o zaman 1 parali 1 beleş olacak ins.
Ewet canim dogru diyosun bakalim ins gunu gecmeden gelir yaa streste yapmak istemiyorum ama elimde degil haftaya ne dicek bakalim gun icin haftayada baska tarih derse tartisirim gibime gelioSen tabi günün ilerledi gelsin istiyorsun. Ben de bi iki hafta daha tutabilsem içimde istiyorumstres yapma inş sat a göre 40. Haftan bitmeden bebiş gelir de endiselenmek zorunda kalmazsin. Ola ki 40.haftayi doldurdun dr beklemek istese de bekleme. Hem duyuyoruz hem buralardan okuyoruz 40. Hafta dolunca bekleyip riske atmaya gerek yok
Wala onu bende bugun öğrendim gecen hafta gitmistim bugun gittigimde almadilar sasirdim demekki doguma kadar para vermicem nste haricBugün doktor kontrolümüz vardı 35+1 iz ve 2850gr 50cm olmuşuzdoktorumuz herşey yolunda dedi. Arkadaşlar özel hastanede 10gün içinde tekrar gidince muayene ücreti ödemiyor muyuz acaba?
9gün sonra gideyim diyorum o zamanO ödemiyoruz canım
Hayır ödemiyoruz canımLaedrii .!.:Bugün doktor kontrolümüz vardı 35+1 iz ve 2850gr 50cm olmuşuzdoktorumuz herşey yolunda dedi. Arkadaşlar özel hastanede 10gün içinde tekrar gidince muayene ücreti ödemiyor muyuz acaba?
gozunuz aydin allah ana li babali saglik mutluluk huzur icinde buyutsunBiz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
Allagım saglıkla kucagına almayı nasip etsin.benim sancım başladı gece sabah da nisan geldi şimdi suni sancı baglandi benim oğlum geliyor teyzeleri dua edin bize
Aynen garantiye almis olursun kendini. Randevu alirken de teyit edebilirsin kontrol diye geciyor degil mi 10 gunu gecmediginicin diye. Aklin daha rahat ederBana 10gün sonra gel dedi, 9 gün sonra gitsem daha ii değil mi o zaman
Niye kimse olmasin canim dogurduk biz hadi byee yapmiycaz topigedaha dogum sonrasi bebeklerimiz ve kendimizle ilgili coook paylasimlarimiz olacak
Ne mutlu ilk bebiş saglıkla geldi. Hepimizinki böle saglıkla doğar işallah.Biz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
Biz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?