2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gunaydin hanimlar...bugun mutlu hissetmiyorum niye acaba aynaya bakmak istemiyorum kafami yastiklara gomesim var ufffff
Tatlım hep mutlu hisset insallah senjnle ayniyiz yakinda dr gittin mi ne durumdasin dogumun sezeryan mi normal mi olcak meleğin kac kilo bn son zamnlarda hep bunları düsunur oldumda sen nasilsin

Bi anlasam gercekten sinirim bozuldu bu saatte sonra doktorumu da degistirmek istemiyorum napsam bilemedim ya

Sen tabi günün ilerledi gelsin istiyorsun. Ben de bi iki hafta daha tutabilsem içimde istiyorum stres yapma inş sat a göre 40. Haftan bitmeden bebiş gelir de endiselenmek zorunda kalmazsin. Ola ki 40.haftayi doldurdun dr beklemek istese de bekleme. Hem duyuyoruz hem buralardan okuyoruz 40. Hafta dolunca bekleyip riske atmaya gerek yok

@sevvvoo hadi gozunaydin canim ne güzel kavusmussun yavruna Rabbim anali babalı buyutsun inssen açılışı yaptın ben de kapanışa talibim :) ama ben dogurana kadar kimse kalmaz heralde buralarda

@sevvvoo hadi gozunaydin canim ne güzel kavusmussun yavruna Rabbim anali babalı buyutsun inssen açılışı yaptın ben de kapanışa talibim :) ama ben dogurana kadar kimse kalmaz heralde buralarda

Niye kimse olmasin canim dogurduk biz hadi byee yapmiycaz topigedaha dogum sonrasi bebeklerimiz ve kendimizle ilgili coook paylasimlarimiz olacak

Bugün doktor kontrolümüz vardı 35+1 iz ve 2850gr 50cm olmuşuz doktorumuz herşey yolunda dedi. Arkadaşlar özel hastanede 10gün içinde tekrar gidince muayene ücreti ödemiyor muyuz acaba?
Evet cnm 10 gun icinde tekrar gidersen kontrol diye geciyor. Oyle kayit aciyorlar. Sagolsun bizim dr 14 gun sonra gel dedi sonra da her hafta cagirscakkis o zaman 1 parali 1 beleş olacak ins.

güzel anneler bi kaç gündür giremiyordum umarım herkes iyidirrr. doğum yapan var mı acayip meraklandım sağlıklı bi şekilde hepimiz kucağımıza alırız inşallah minnoşlarımızı

Evet cnm 10 gun icinde tekrar gidersen kontrol diye geciyor. Oyle kayit aciyorlar. Sagolsun bizim dr 14 gun sonra gel dedi sonra da her hafta cagirscakkis o zaman 1 parali 1 beleş olacak ins.
Bana 10gün sonra gel dedi, 9 gün sonra gitsem daha ii değil mi o zaman

Ewet canim dogru diyosun bakalim ins gunu gecmeden gelir yaa streste yapmak istemiyorum ama elimde degil haftaya ne dicek bakalim gun icin haftayada baska tarih derse tartisirim gibime gelio

Bugün doktor kontrolümüz vardı 35+1 iz ve 2850gr 50cm olmuşuz doktorumuz herşey yolunda dedi. Arkadaşlar özel hastanede 10gün içinde tekrar gidince muayene ücreti ödemiyor muyuz acaba?
Wala onu bende bugun öğrendim gecen hafta gitmistim bugun gittigimde almadilar sasirdim demekki doguma kadar para vermicem nste haric

Laedrii .!.:
Hayır ödemiyoruz canım

Biz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
gozunuz aydin allah ana li babali saglik mutluluk huzur icinde buyutsun

bizimde dr randevumuz vardi biyofizik uzmani hersey normalmis saglikli bebisin var dedi
(bebegin kafasi geriden geliyodu )dogum pozisyonunu almisiz kendime koysam bu bebegi bu pozisyonda olsun isterdim dedierkek dr plasenta mizda yukari cikmis bebis biraz zayif 2 250 2500 olmasi lazimmis

Niye kimse olmasin canim dogurduk biz hadi byee yapmiycaz topigedaha dogum sonrasi bebeklerimiz ve kendimizle ilgili coook paylasimlarimiz olacak

Aynen öyle tabii.
Misal ben doğurup gelip size "Ayy kızlar bugünlerinizin kıymetini bilin, uyuyun bol bol" diye laf sokacağım
"Doğuma 105 kiloyla gittim, 65 ile döndüm sizse hala dobişsiniz huleeeeyn" diye yazacağım
Daha neler neler ohooo...Doğurup kaçmak yok, bekleyin beni

Biz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
Ne mutlu ilk bebiş saglıkla geldi. Hepimizinki böle saglıkla doğar işallah.

Benimde ultrosona göre önden gidiyor doktor adete göre alırım dedi hayırlısı bakalım cunartesi görecem kaç kilo oldu ilk defa nst gireceğim

Canım benim hayırlı olsunn maaşallah kuzucuğuna sağlıkla sıhhatle büyüt insallah..

Kizlar bez almissinizdir mutlaka (yada alacaksinizdir ennkisa zamamda) ben simdilik sadece 2 no aldim2 tane 136 adet int. Kampanya vardi. 1 no kac tane alsam. Oglumda 1 tane 50 adet almistim yetmisti. Ama nedense simdi az geliyor gozume
Zaman yaklastikca insan neye takacagini sasiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…