2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Ben sadece 1 paket 1 numara premium care aldim 50 adet var. Her yer market lazim oldukca ihtiyaca gore alinir. Koseye bez koyma taraftari degilim ev yeterince daraldi benim malum ikinci cocuk heryer esya oyuncak

1 paket 1 numara aldım ama 100lük.
Kilosu belli değil, boyu belli değil, anası gibi leydi babası gibi poklu mu olur belli değil, bir de bazı markalar bazı bebeklere alerji yapıyor, o sebeple yığmaktan yana değilim. Zaten sokak bakkalı bile bez satıyor, hep de kampanyalı zaten bezler.
Duruma, gelişimine ve totosunun keyfine göre zamanla alacağım inşallah.

Dün dr.a gittik cnm dr 10 12 gün daha içinde tut sonra dogsa da sorun olmaz artık büyüdü dedi 2 buçuk olmuşuz. Haftaya cuma kontrolümuz var yine. Sen nasılsın ne zaman gideceksin dr.a

Ben sadece 1 paket 1 numara premium care aldim 50 adet var. Her yer market lazim oldukca ihtiyaca gore alinir. Koseye bez koyma taraftari degilim ev yeterince daraldi benim malum ikinci cocuk heryer esya oyuncak
Evet 1tane alsam yeter dimi gerekirse alinir 1 tane daha bazen kafam sifirlaniyor bu gebeligim oglumdan farkli geciyor ya sanki degisik bisey olacak bu kez

Olabilir o zaman kadıköy sifa ve Anadolu saglik merkezi 15 gün kesin bilgi :)
Memorialda da 15 gun kontrol suresi.
Yalniz nst cok pahali memorialda. Sizin gittiklerinizde ne kadar ozellikle atasehir umraniye tarafindaki hst.lerde?

:)))))))))))))) ya sen beni öldürceksin kadınn!! Ay ne güldüm ya varya, bende altıma kacırcam bigün senin yüzünden zaten ucunda duruyo her daim, yine bir SEN klasiği istee :)))))))

Olabilir o zaman kadıköy sifa ve Anadolu saglik merkezi 15 gün kesin bilgi :)
Iyiymis sinir oluyorum zaten 10 gun kontrol diye geciyor ve dr 2 hafta sonra tekrar bakalim diyor ya bizim kontrol ucreti de yuksek 120 lr bizim kiza calisiyoruz masallah .. Allah baska dert vermesin az kaldi zaten

Yalniz nst cok pahali memorialda. Sizin gittiklerinizde ne kadar ozellikle atasehir umraniye tarafindaki hst.lerde?
Oglumda 1x girmistim hissetmiyorum bebegi diye korkmustum nsr basladi hoplamaya ziplamaya hemsire ters ters yuzume bakiyor haha mesidalpark ta o zaman ucret almamislardi. Kizimda hic girmedim cnm para alindigini simdi senden duyuyorum

Valla nst için ayrıca ödemi yorum Dr muayene si 305 lira diye biliyorum özel sağlık sigortası olduğu için sadece katkı kısmını oduyorum ben. Nst ye ayrıca yazmiyorlar ama sifa daha uygun olabilir ama oraya bir bakın isterseniz çünkü orda da muayene aksigorta için 190 tl di. Belki nst de uygundur

Iyiymis sinir oluyorum zaten 10 gun kontrol diye geciyor ve dr 2 hafta sonra tekrar bakalim diyor ya bizim kontrol ucreti de yuksek 120 lr bizim kiza calisiyoruz masallah .. Allah baska dert vermesin az kaldi zaten
Sizin yine ıyiymis bizim ki 305 tl dediğiniz gibi Allah başka dert vermesin çocuklarımız iyi olsun da gerisi önemli değil

Masallah sizin ucretler de guzelmis☺

130tl dr muayenesi
Nst ye girersen 265tl daha extra cikiyor.
Bunlar tabi ozel sigortadan aldiklari yani benim teminatimdan kesilen bedel. Dogum teminatim sınırlı oldugu icin nst ye 264 odemek fazla geldi. Baska hst.lerde daha uygunsa orda nst ye girip muyaneye yine kendi dr.uma gitmeyi dusunuyorum. Bu nedenle sordum.

Eyvah ! O zaman benim hiç yokmuş Uzun kolu body alayım sadece.
Bebeğin de bir sürü giysisi var diyordum.Hepsi pijama neredeyse Bir de ay - ay , beden beden bölünce iyice azaldılar sanki
Artık hediye gelirse gelir.
Ayy sakın ay ay giydirme sırası yapma benim öyle 3-5 kıyafeti son anda giydirme gafletim oldu
Beden numarasıyla eni boyu uymuyo çocukların
Ki benim oğlum zayıf bi bebekti ona rağmen 3-6 kıyafeti yok,almamışım sanıp 3 tulumla idare ettim ama 6-9 lardan bazıları küçükmüş
Yazık oldu :)
Ama allahtan aynı zamanda doğmuş oılacaklar abisinin eskitemediklerini de giyecek zuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…