- 6 Aralık 2014
- 137
- 205
- 33
- 40
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.061
15 güne kadar almıyorlar 10. Gün de gidebilirsin :)9gün sonra gideyim diyorum o zamanzaten masraflarımız bi dünya
Cnm belki senin gittigin dr yada hastane oyledir bugune kadar gittigim tum hastaneler 10 gun uyguluyor.15 güne kadar almıyorlar 10. Gün de gidebilirsin :)
Kizlar bez almissinizdir mutlaka (yada alacaksinizdir ennkisa zamamda) ben simdilik sadece 2 no aldim2 tane 136 adet int. Kampanya vardi. 1 no kac tane alsam. Oglumda 1 tane 50 adet almistim yetmisti. Ama nedense simdi az geliyor gozume
Zaman yaklastikca insan neye takacagini sasiriyor
Kizlar bez almissinizdir mutlaka (yada alacaksinizdir ennkisa zamamda) ben simdilik sadece 2 no aldim2 tane 136 adet int. Kampanya vardi. 1 no kac tane alsam. Oglumda 1 tane 50 adet almistim yetmisti. Ama nedense simdi az geliyor gozume
Zaman yaklastikca insan neye takacagini sasiriyor
Olabilir o zaman kadıköy sifa ve Anadolu saglik merkezi 15 gün kesin bilgi :)Cnm belki senin gittigin dr yada hastane oyledir bugune kadar gittigim tum hastaneler 10 gun uyguluyor.
Dün dr.a gittik cnm dr 10 12 gün daha içinde tut sonra dogsa da sorun olmaz artık büyüdü dedi 2 buçuk olmuşuz. Haftaya cuma kontrolümuz var yine. Sen nasılsın ne zaman gideceksin dr.a@sevvvoo canım bir avazda kucağına alırsın insallah sağlıkla ve kolaylıkla olur bekliyoruz haberlerini.
MONNA tertip nasılsın ne zaman doktora gidiyordun
@Beyaz Patik canım sen eşinle ve bebisinle mutlu ol kiskananlarda çatlasınkendilerini yesinler ama bence bebis gelince hersey daha da güzel olur bir arkadaşım aynı durumdaydı ve şimdi çok daha iyiler belki kv başta biraz yadirgarlar ama asla senin oğlunu da ayrı tutmazlar
Evet 1tane alsam yeter dimi gerekirse alinir 1 tane daha bazen kafam sifirlaniyor bu gebeligim oglumdan farkli geciyor ya sanki degisik bisey olacak bu kezBen sadece 1 paket 1 numara premium care aldim 50 adet var. Her yer market lazim oldukca ihtiyaca gore alinir. Koseye bez koyma taraftari degilim ev yeterince daraldi benim malum ikinci cocuk heryer esya oyuncak
Memorialda da 15 gun kontrol suresi.Olabilir o zaman kadıköy sifa ve Anadolu saglik merkezi 15 gün kesin bilgi :)
:)))))))))))))) ya sen beni öldürceksin kadınn!! Ay ne güldüm ya varya, bende altıma kacırcam bigün senin yüzünden zaten ucunda duruyo her daim, yine bir SEN klasiği istee :)))))))Sidikliye bahane lazım ne diyeyim
Hastane yürüme yoluyla 6 dakika, gitmeden 3 kez tuvalete gittim 5 dakika içinde. 6 dakikada gittim, kontrol desen 5 dakika. Hastaneden eve resmen postacı yuruyusuyle kostum, artık bir ara kesin salıyorum dedim, amaaan en kotu suyum patladı derim kim bilecek işediğimi diye yalan bile hazırladım
O derece heyecanlı ya da sidikliyim işte
Iyiymis sinir oluyorum zaten 10 gun kontrol diye geciyor ve dr 2 hafta sonra tekrar bakalim diyor ya bizim kontrol ucreti de yuksek 120 lr bizim kiza calisiyoruz masallah .. Allah baska dert vermesin az kaldi zatenOlabilir o zaman kadıköy sifa ve Anadolu saglik merkezi 15 gün kesin bilgi :)
Oglumda 1x girmistim hissetmiyorum bebegi diye korkmustum nsr basladi hoplamaya ziplamaya hemsire ters ters yuzume bakiyor haha mesidalpark ta o zaman ucret almamislardi. Kizimda hic girmedim cnm para alindigini simdi senden duyuyorumMemorialda da 15 gun kontrol suresi.
Yalniz nst cok pahali memorialda. Sizin gittiklerinizde ne kadar ozellikle atasehir umraniye tarafindaki hst.lerde?
Valla nst için ayrıca ödemi yorum Dr muayene si 305 lira diye biliyorum özel sağlık sigortası olduğu için sadece katkı kısmını oduyorum ben. Nst ye ayrıca yazmiyorlar ama sifa daha uygun olabilir ama oraya bir bakın isterseniz çünkü orda da muayene aksigorta için 190 tl di. Belki nst de uygundurMemorialda da 15 gun kontrol suresi.
Yalniz nst cok pahali memorialda. Sizin gittiklerinizde ne kadar ozellikle atasehir umraniye tarafindaki hst.lerde?
Sizin yine ıyiymis bizim ki 305 tl dediğiniz gibi Allah başka dert vermesin çocuklarımız iyi olsun da gerisi önemli değilIyiymis sinir oluyorum zaten 10 gun kontrol diye geciyor ve dr 2 hafta sonra tekrar bakalim diyor ya bizim kontrol ucreti de yuksek 120 lr bizim kiza calisiyoruz masallah .. Allah baska dert vermesin az kaldi zaten
Masallah sizin ucretler de guzelmis☺Valla nst için ayrıca ödemi yorum Dr muayene si 305 lira diye biliyorum özel sağlık sigortası olduğu için sadece katkı kısmını oduyorum ben. Nst ye ayrıca yazmiyorlar ama sifa daha uygun olabilir ama oraya bir bakın isterseniz çünkü orda da muayene aksigorta için 190 tl di. Belki nst de uygundur
Bazen diyorum benim katkı payı diye ödediğime insanlar özel hastaneye gidiyor ben bir de ayrıca senelik bir dünya oduyorum diye :)Masallah sizin ucretler de guzelmis☺
Gerçekten mi beklediğim indirimNeyyyy english home bebe ürünlerinde yüzde elli indirim mi varmış :)
Yedek nevresim, yan koruma ba dusunenlere gelsin bu post :)
130tl dr muayenesiValla nst için ayrıca ödemi yorum Dr muayene si 305 lira diye biliyorum özel sağlık sigortası olduğu için sadece katkı kısmını oduyorum ben. Nst ye ayrıca yazmiyorlar ama sifa daha uygun olabilir ama oraya bir bakın isterseniz çünkü orda da muayene aksigorta için 190 tl di. Belki nst de uygundur
Ayy sakın ay ay giydirme sırası yapma benim öyle 3-5 kıyafeti son anda giydirme gafletim olduEyvah ! O zaman benim hiç yokmuşUzun kolu body alayım sadece.
Bebeğin de bir sürü giysisi var diyordum.Hepsi pijama neredeyseBir de ay - ay , beden beden bölünce iyice azaldılar sanki
Artık hediye gelirse gelir.
Belki de 26 sinda solicek tam tarihi bakalm 9 unda kararli oluruz insallah cok erken olsun istemiorumAmin belki de aynı gün doğum yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?