2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Biz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
Ayyy cok guzel ya masallah Allahm size bagislasin yavrunuzu 37. Haftada deilmiydin sen gayet iyi dogmus kilosu boyu guzel

Dün dr.a gittik cnm dr 10 12 gün daha içinde tut sonra dogsa da sorun olmaz artık büyüdü dedi 2 buçuk olmuşuz. Haftaya cuma kontrolümuz var yine. Sen nasılsın ne zaman gideceksin dr.a
Canim bende cuma gidecem bak maşallah büyümüş kuzucuk oh oh geçiriyoruz valla günleri bakalım bana ne diyecek hadi hayırlısı.

English Home'a biraz önce ben de baktım ; ama pek bir şey kalmamış.Çarşaf,nevresim,bebek tulumu var,almak isteyenler için.
Neyse en azından aldığım ürünlerin yarıya düştüğünü görmemiş oldum

Meraba canm bende aldm bi paket Can bebe yeni doğan 42'li eğer az gelirse tekrar eşime aldırırım kaç kilo doğacakları bilmiyorz ya o yüzden böyle düşünüp bi paket aldık...

Biz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize

Hayırlı ugurlu olsun Allah sağlıklı büyümek nasip etsin

kizlar biberon ve emzikleri sterilize ettinizmi ? ( 5 dk kaynar suda kaynatiyoruz demi) hastene cantasina atcamda erkenmiki?

Kızlar uyuyamıyorum yaaaa sinirlerim zipladi kalktım eşimin telefonunu karıştırdım Şubat ayında maaşından avans kullanmış onu gördüm sinirlerim zipladi bana hiç söylemedi oysaki hesabimiz bir daha doğrusu benim hesabım açık Ne yapayım simdi hesap sorayım mi

Nereye harcamış ? Şubat çok geçmişte kalmış ama şimdi konusunu açsan, 9 ay önceki bir şeyden ağzınızın tadı kaçar mı bilemedim.

Nereye harcamış ? Şubat çok geçmişte kalmış ama şimdi konusunu açsan, 9 ay önceki bir şeyden ağzınızın tadı kaçar mı bilemedim.
Valla hiç bilmiyorum işte ama kendi maşallah benim donuma kadar biliyor agzimizin tadı kaçar kaçmasına ama benim tadım zaten kaçtı kettum benim Kocam kettum tamam çok güzel anlaşıyoruz beni çok sevdiğine dé inanıyorum bende çok seviyorum ama şimdi kızdım bende kızınca yumuşak olamıyorum ki

Ben olsam aklımda kalacağına sorardim ne yaptın diye. Şubatta martta evlilik yıldönümü yada doğum günün falan varsa hediye için çekmiş olabilir

burda ne doktora ucret oduyoruz nede hasteneye dogum parasi oduyoruzher gittiginizde bi de ucret mi oduyonuz dr a hepinize allah kolaylik versin bebis yastiklariniz altinlarla dolsun

Burda da devlet hastanesine gidersen sosyal güvenlik sigortan varsa (ki %90imizin var) ücret ödemiyorsun ama devlet hastanelerinin durumu malum. O yüzden özellerde paşa paşa ödüyoruz. Onlarda sağolsunlar çok güzel soyuyorlar.

Geçen hafta 2 gece yattım 1200 lirayla zor kurtardık kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…