2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
1kerecik se bosver tadinizi kacirma mebla ne bilmiyorum tabi ama belki para yetismemistir filan yine sen bilirsi tabi 3/ 5 ay sonra tekrar bakabilirsin o zaman hem daha ii hesap sorursun

Günaydın anneler :)
Bu sabah hamilelikte beynin küçüldüğüne kendimi ikna ettim.
Trendyolda çocuk moda haftası, 100 TL üstü alışverişe 25 TL indirim var.
Sobee de butik açmış.
Ürünlerini sevdiğim için ki kız bebeğim olsa daha çok şey alırdım, hadi o da bu da derken manyak manyak aldım durdum.
Sonra indirim kodunu girdim, sonra da ödemeyi fekattt ne indirim kodu uygulamış ne de kargo bedelini düşmüş, maaş günüme -32 ile başladım, hayırlı uğurlu olsun :)
Kız bebek anneleri orada iki çıtçıtlı bir de tuluma ağlamak istedim, oğluma giydirmek istedim de beynim daha o kadar hasar görmemiş.
Onları alsanız ya

cef182 ,
Ishalin kusman el sismen ve agrin vardi sabah, umarim iyisindir, bir daha hic gorunmedin, aklim kaldi
Tatlım çok saol merak ettiğin için. İyiyim ben. Belim ağrıdığı için oturur pozisyonda yatmıştım tek elim aşağı düşmüş gece boyunca. E tabi sabah şişmişti. Gece ishal ve kusma, sabah da elde şişme olunca korktum tabii. Ama geçti hepsi öğlene doğru. Tansiyonumu devamlı kontrol ediyorum yine de tatlım. Yükselirse giderim doktora.

burda ne doktora ucret oduyoruz nede hasteneye dogum parasi oduyoruzher gittiginizde bi de ucret mi oduyonuz dr a hepinize allah kolaylik versin bebis yastiklariniz altinlarla dolsun

Biz de burada bol dua ediyoruz daha da zam gelmesin diye :)
Misal ocak annesi olsak zamlı doğum olurdu

Ben olsam aklımda kalacağına sorardim ne yaptın diye. Şubatta martta evlilik yıldönümü yada doğum günün falan varsa hediye için çekmiş olabilir
Yok canım hediyeyi kredi kartindan almıştı onun için olması mümkün degil

1kerecik se bosver tadinizi kacirma mebla ne bilmiyorum tabi ama belki para yetismemistir filan yine sen bilirsi tabi 3/ 5 ay sonra tekrar bakabilirsin o zaman hem daha ii hesap sorursun
meblağ çok yüksek değil ama ben niye yapmıyorum böyle birseyi bak kendi kalktı rahat rahat ise gitti ben gece zaten dörtte yattım şimdi yine ayaktayım bana zorla sinirden doğurtacak.

Belki kasitli yapmamistir olur ya aniden naikit lazim olur. Bilmiyorum gerci bunun icin onceden basvuru vs yapiyor mu ama belki anlik gelisen bir olaydir bosver uykusuzsan yat ve bebisini cicilerini giydirmis filan hayal et masal gibi .kendini bunlsrla ( en azndan simdilik) hic germe uzme son haftalarinin tadini cikar. Ozleyeceksin bu gunleri

Kızlar gunaydın bugune kdr hc bel agrsı cekmemstm bugn gece belm szladı adet agrısı gbı agrm oldu hc uyuyamadm brde hastaym. Gun ıcnde de kendı kendme agr gelıortjm cok yorgunum cok

Miktar çok mu. Eve kullanmış olabilir mi

Günaydın kızlar,

Doktora gidince benim gibi tansiyonu yükselen var mı ?
Eskiden çok rahattım , 10-7 çıkıyordu hep doktor kontrollerinde.
Tansiyon aletini görünce şimdi kalbim güm güm atmaya başlıyor,yüksek çıkmıyor aslında ama kendimi kontrol edemiyorum.
Devlet hastanesinde bir de tansiyon ve kilo için sıra bekliyorum , içeri girene kadar yaşadığım çarpıntı da bonusu :)
Garip garip huylar geliştirdim.Eve gelince de hiçbir şey yok,gayet sakinim hep ve düşük tansiyonum.

oblomovunhirkasi
Seninle ikimiz alışveriş bağımlısıyız bence
Ben de almayacağım artık deyip sürekli bir şeyler almaya devam ediyorum.Kendim de inanmıyorum artık kendi almayacağım lafıma :) Hele o kargo gelince benden mutlusu olmuyor :) Alasım var Eşim de sen şimdiden böyleysen , bebek doğunca kimbilir neler alacaksın diyor.

Kizlar agirlastik iyice yatakta bir yandan diger yana donmek bile cookk zor artik.dun aksam karnim ozellikle gobek deligim cok acidi.bebisler buyudukce sanki sigmiyolar artik karnimiza.offfff bide kizimin okul toplantisina gidicem ama hic kalkasim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…