- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.101
Bende paketi acti. Bekliyorum 2 hafta sonra yaparim diyorum. Sonra dogurmazsam 4 hafta sonra tekrar :)kizlar biberon ve emzikleri sterilize ettinizmi ? ( 5 dk kaynar suda kaynatiyoruz demi) hastene cantasina atcamda erkenmiki?
1kerecik se bosver tadinizi kacirma mebla ne bilmiyorum tabi ama belki para yetismemistir filan yine sen bilirsi tabi 3/ 5 ay sonra tekrar bakabilirsin o zaman hem daha ii hesap sorursunKızlar uyuyamıyorum yaaaa sinirlerim zipladi kalktım eşimin telefonunu karıştırdımŞubat ayında maaşından avans kullanmış onu gördüm sinirlerim zipladi bana hiç söylemedi oysaki hesabimiz bir daha doğrusu benim hesabım açık Ne yapayım simdi hesap sorayım mi
kizlar biberon ve emzikleri sterilize ettinizmi ? ( 5 dk kaynar suda kaynatiyoruz demi) hastene cantasina atcamda erkenmiki?
Tatlım çok saol merak ettiğin için. İyiyim ben. Belim ağrıdığı için oturur pozisyonda yatmıştım tek elim aşağı düşmüş gece boyunca. E tabi sabah şişmişti. Gece ishal ve kusma, sabah da elde şişme olunca korktum tabii. Ama geçti hepsi öğlene doğru. Tansiyonumu devamlı kontrol ediyorum yine de tatlım. Yükselirse giderim doktora.cef182 ,
Ishalin kusman el sismen ve agrin vardi sabah, umarim iyisindir, bir daha hic gorunmedin, aklim kaldi
burda ne doktora ucret oduyoruz nede hasteneye dogum parasi oduyoruzher gittiginizde bi de ucret mi oduyonuz dr a hepinize allah kolaylik versin bebis yastiklariniz altinlarla dolsun
Tatlım çok saol merak ettiğin için. İyiyim ben. Belim ağrıdığı için oturur pozisyonda yatmıştım tek elim aşağı düşmüş gece boyunca. E tabi şişmişti. Gebe
Yok canım hediyeyi kredi kartindan almıştı onun için olması mümkün degilBen olsam aklımda kalacağına sorardim ne yaptın diye. Şubatta martta evlilik yıldönümü yada doğum günün falan varsa hediye için çekmiş olabilir
meblağ çok yüksek değil ama ben niye yapmıyorum böyle birseyi bak kendi kalktı rahat rahat ise gitti ben gece zaten dörtte yattım şimdi yine ayaktayım bana zorla sinirden doğurtacak.1kerecik se bosver tadinizi kacirma mebla ne bilmiyorum tabi ama belki para yetismemistir filan yine sen bilirsi tabi 3/ 5 ay sonra tekrar bakabilirsin o zaman hem daha ii hesap sorursun
Saol canım. Şu son zamanları da sağ sağlim atlatalım da hep birlikte hayırrlısıyla rahatlayalım.Çok geçmiş olsun
Benımkde ozel 10 lıra ntsMemorialda da 15 gun kontrol suresi.
Yalniz nst cok pahali memorialda. Sizin gittiklerinizde ne kadar ozellikle atasehir umraniye tarafindaki hst.lerde?
Saol canım. Şu son zamanları da sağ sağlim atlatalım da hep birlikte hayırrlısıyla rahatlayalım.
Benımkde ozel 10 lıra nts
Belki kasitli yapmamistir olur ya aniden naikit lazim olur. Bilmiyorum gerci bunun icin onceden basvuru vs yapiyor mu ama belki anlik gelisen bir olaydir bosver uykusuzsan yat ve bebisini cicilerini giydirmis filan hayal et masal gibi .kendini bunlsrla ( en azndan simdilik) hic germe uzme son haftalarinin tadini cikar. Ozleyeceksin bu gunleriYok canım hediyeyi kredi kartindan almıştı onun için olması mümkün degil
meblağ çok yüksek değil ama ben niye yapmıyorum böyle birseyi bak kendi kalktı rahat rahat ise gitti ben gece zaten dörtte yattım şimdi yine ayaktayım bana zorla sinirden doğurtacak.
Hayirli olsun allah anali babali buyutsun insallahBiz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
Miktar çok mu. Eve kullanmış olabilir miKızlar uyuyamıyorum yaaaa sinirlerim zipladi kalktım eşimin telefonunu karıştırdımŞubat ayında maaşından avans kullanmış onu gördüm sinirlerim zipladi bana hiç söylemedi oysaki hesabimiz bir daha doğrusu benim hesabım açık Ne yapayım simdi hesap sorayım mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?