2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Miktar çok mu. Eve kullanmış olabilir mi
miktar çok degil aradım sordum yoksa kendimi yiyecektim sirketin muhasebe işlerini kendisi alıp yatırdığı için paralar ona geliyormuş bu ayda 850 tl var dokümanları göndereyim hepsini incele dedi kendimden utandım ben yapmazdim böyle telefon karıştırma falan bu gebelik bende acayip duygular oluşturdu

Günaydın hanmlar. Benimde. Biraz ayaklarım sismeye basladi yürüyüş yapiurm ama zorlanmya basladim :)

ama senin daha erken canım. 36 37 haftalara kadar değişir pozisyon diyorlar.

Günaydın kasım anneleri
Dün drdaydık ilk kez nstye bağlandık
Herşey yolunda çok şükür
Bebeğim 15 günde 200 gr almış yani 2400 gr olmuş
Aslında kilo takıntım yoktur hatta 3000 i fazla geçmesin derim hep
Kolay doğurmak için tabi
Nasılsa doğduktan sonra 1 ayda toparlıyo kendini
Ama annemler 200 gr çok az almış
Çok küçük doğacak biraz yediklerine dikkat et dediler
Moralim bozuldu

canım kiloyla cocugun sağlığının bır alakası yok...cocugun sağlıklı mı senın?
sağlıklıysa kılo ıcın kendı bos yere sıkma...kımı çocuk 2,5 kılo doğar sağlıklıdır, kımısı 3,5 kılo doğar ama sağlık sıkıntısı vardır yanı kılo bır kıstas olmamalı...kılosunun ıyı olmasının bıze artısı bebegın kolay ele gelmesı ve cabuk toparlanıp hayata alışması...

UOTE="sipse86, post: 43045608, member: 285107"]Yok canım hediyeyi kredi kartindan almıştı onun için olması mümkün degil

meblağ çok yüksek değil ama ben niye yapmıyorum böyle birseyi bak kendi kalktı rahat rahat ise gitti ben gece zaten dörtte yattım şimdi yine ayaktayım bana zorla sinirden doğurtacak.[/QUOTE]
Günaydın canim karı koca arasına girilmez demekki öyle gerekiyormuş olan olmuş birkerelikse görmezden gel bidaha yaptığında konuşursun aradan baya zaman geçmiş kaçırma huzurunu bence yinede sen bilirsin

Biz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün canım.

Günaydın kızlar,
@sevvvoo gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah.

Biz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
Allah analı babalı büyütsün, geçmiş olsun.. darısı da bize olsun hayırlısıyla:)

İnşallah canım, amin.
Ben de diş ağrısından sabaha kadar uyumadım ama son 9 gün, sonra ağrım da olsa oğlumla ağlarız artık.

Aaa canimn napiyon sen.gece agri varsa kanal iltihabi olabilir.hadi kanına geçse başka enfeksiyona neden olsa.dr a git lütfen.hem cekilirmi öyle agri.bebiste acini hissediyor. Bi ara sor doktora hiç degilse.geçmiş olsun

Herkese günaydınlar kızlar huzurlu bir gün geçirmemiz dileğiyle, tam yataktan kalkacaktım ki biraz daha uyumaya karar verdim

Cnm benim dr bu son haftalarda bebeğin her hafta ortalama 200 gr almasını isteriz dedi. bence biraz daha dikkatli olmalısın. moralini bozma ama ceviz badem fln ye düzenli

Kizlar dun drdaydik. Bebegim saglikliymis cok sukur ama plasenta yaslanmasi baslamis dedi. Su an icin bi problem teskil etmiyor dedi doktor ama ben yinede cok endiseliyorum. Plasenta yaslanmasi hakkinda bilgisi olan var mi? Korkmali miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…