- 6 Nisan 2011
- 500
- 870
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.121
miktar çok degil aradım sordum yoksa kendimi yiyecektim sirketin muhasebe işlerini kendisi alıp yatırdığı için paralar ona geliyormuş bu ayda 850 tl var dokümanları göndereyim hepsini incele dediMiktar çok mu. Eve kullanmış olabilir mi
3tane özele gittim hiç nts ödemedim ilginç ödendiğini dahi duymadım çevremden arkadaşlarımdan fln..Benımkde ozel 10 lıra nts
ama insan en azından bi teklif etmesini bekliyor.benimki öyle temizlik fln o konulara girmez. açıkçası bende yapmasını istemem. zaten temizlikçi gelio bana. ama alma satma konusunda yapıo çok şükür.
kizlar biberon ve emzikleri sterilize ettinizmi ? ( 5 dk kaynar suda kaynatiyoruz demi) hastene cantasina atcamda erkenmiki?
ama senin daha erken canım. 36 37 haftalara kadar değişir pozisyon diyorlar.İnsallah benimkide döner kendi kendine dunden beri konusuyorum annem indir kafani aşagi diyeya burdakilerde sezeryan taraftari degil ya ondan döndürme, akapunktur falan diye öneriyorlar.
Herseyde bir hayir vardir bende mudahale ettirmemeye karar verdim
Günaydın kasım anneleri
Dün drdaydık ilk kez nstye bağlandık
Herşey yolunda çok şükür
Bebeğim 15 günde 200 gr almış yani 2400 gr olmuş
Aslında kilo takıntım yoktur hatta 3000 i fazla geçmesin derim hep
Kolay doğurmak için tabi
Nasılsa doğduktan sonra 1 ayda toparlıyo kendini
Ama annemler 200 gr çok az almış
Çok küçük doğacak biraz yediklerine dikkat et dediler
Moralim bozuldu
Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün canım.Biz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
Allah analı babalı büyütsün, geçmiş olsun.. darısı da bize olsun hayırlısıyla:)Biz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
İnşallah canım, amin.
Ben de diş ağrısından sabaha kadar uyumadım ama son 9 gün, sonra ağrım da olsa oğlumla ağlarız artık.
Günaydın kasım anneleri
Dün drdaydık ilk kez nstye bağlandık
Herşey yolunda çok şükür
Bebeğim 15 günde 200 gr almış yani 2400 gr olmuş
Aslında kilo takıntım yoktur hatta 3000 i fazla geçmesin derim hep
Kolay doğurmak için tabi
Nasılsa doğduktan sonra 1 ayda toparlıyo kendini
Ama annemler 200 gr çok az almış
Çok küçük doğacak biraz yediklerine dikkat et dediler
Moralim bozuldu
DodgEvet ya resmen soygun sizin dogum ucretini sormuyorum bile[/QUOT
Şaşırtıcı ama doğum acibadem ve memorial a gore daha uygunEvet ya resmen soygun sizin dogum ucretini sormuyorum bile
Donuk pudra senin normal mi olacak?Ayy ne guzel bi annemiz kavustu yavrusuna
Bugun de biri daha sezeryan olacakti
Hayirli sagsaglim kavussunlar.
Hayirli zamanda bizlere de nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?