2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
slm kizlar dun dr kontrolumuz vardi... cok yazmaya calistim ama tlfumun azizligine ugradigim icin yazamadim Rabbime sukurler olsun ki bebegim kordonunu cikarmis ama hala elinde tutuyormus darisi basina Beyaz Patik englishhome dan battaniye alacak arkadaslar benim aldiklarimin 30 derecede agzi yuzu bi yana kaydi haftaya a101 e kuvet vs emzirme sutyeni nuk biberon temizleyicisi alez geliyor kacirip uzulenlere duyurulur.... ayrica ctesi 2300 cikan kizim dun 2200 çıktı rejim mi yapiyor nedir bilemedim ki... dr lar farkliydi sanirim ultrasondan kaynakli bisey

Kizlar dun drdaydik. Bebegim saglikliymis cok sukur ama plasenta yaslanmasi baslamis dedi. Su an icin bi problem teskil etmiyor dedi doktor ama ben yinede cok endiseliyorum. Plasenta yaslanmasi hakkinda bilgisi olan var mi? Korkmali miyim?
canim drum bana kordon dolanmasi oldugunu soylerken cok evhamli oldugum icin eger suyun azalsaydi plesantan yaslansaydi bunlari soylemezdim cunku bunlar benim takip edecegim seyler demisti yani ben onemli bisey olmadigini düşünmüştüm o an amahamilelikte herseyin tedavisi istirahat... o yuzden bol bol dinlen canim

3tane özele gittim hiç nts ödemedim ilginç ödendiğini dahi duymadım çevremden arkadaşlarımdan fln..
Ben de dün başka bi özele gittim sağolsunlar 3 tl indirim yaptılar, 27 tl ödedim. Dünden beri içim acıyı o paraya o kadar dandik bi alet ki sanırsın atla deve yaptıklaRı işlem. Ne saçmalık

Memorialda da 15 gun kontrol suresi.
Yalniz nst cok pahali memorialda. Sizin gittiklerinizde ne kadar ozellikle atasehir umraniye tarafindaki hst.lerde?
Nst ye para alındığınıda yeni öğrendim çok şaşırdım. İlk kızımda acıbademe gitmiştim hiç vermedim. Bunda da bi kez girdim daha onda da devlet hastanesiydi yine vermedim. Ama şimdi devam ettiğim hastanede de ücretliymiş.

o
ben de eski tecrübeli ebeler doğum esnasında masajla vs döndürüyorlar diye duymuştum ama aslı var mıdır bilemiyorum. inş hepimiz kolaylıkla sağlıkla alırız kucağımıza evlatlarımızı.

evet kesinlikle.bukadar takmamak lazim ama iste herseyi en ince ddetayina kadar inceleyip,sonra bol bol takiyoruz.
eskiler kacar tane doguruyomus, doktormu varmis ninelerimizde,veya ultrasonmu varmis..
is yaparak hep normal dogum yapilmis, yanii hareket herzaman iyidir.

Dua edip,boyle dusunup kendimi rahatlatiyorum.anca,baska yapacak bisi yok
hepimizin hakkinda hayirlisi

Çok tsk ederim haber verdiğin için 101 küvet kaçırdığim için üzülmstum dışarı ya göre baya uygun du fiyat

Biz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize

cok sukur canim.. Rabbim saglicakla buyutmenizi nasip eder insallah

kızlar günaydınnn dün akşam son kontrolümüze gittik çok şükür. oğluşumuz 3160 gr olmuş bile. 24 ekim tarihini vermişti zaten, bu sefer kesinleşti. sabah 07:00 yatışım yapılacakmış. ühühü çok heyecanlı artık doğuma da kaçta alırsa 08:00-08:30-09:00 gerekli tetkikler yapıldıktan sonra.... en büyük korkumu sordum şu sonda olayı malum.. dedi ki ''ben senin yanına gelip anestezi verilmeden kimse senin üstündeki örtüyü dahi açamaz rahat ol''.... çok çekiniyordum iyi oldu.

Kızlar idraryolu enfeksiyonu kaptim çok fazla akintim vardı antibiyotik verdi doktor enfeksiyon var diye kullanmaya başladım uc dört gundur ama bugün aşırı yanmam var oturamiyorum bile

Beyaz Patik ,
Benim de normalde tansiyonum 8-5.
Gebelikte en fazla 10-6 cikiyor evde her gece olcuyorum ama kontrolde 12-8in altini gormedim saka gibi.

Ilk 3 ay ultrason sedyesine cikinca bagirsaklarim oterdi heyecandan, her kalkisimda bir goz atardim yaptim mi diye.
Simdi de heyecandan cisim geliyor, dr aletle karnima bastirinca alttan fiskiye gibi akacak saniyorum.

Kilo da etkiledi beni, sedyeye dun cikip sirt ustu yatinca kopek gibi nefes nefese kaldim. Dr da "heyecanlandiniz mi?" Dedi, "yok totomdan nefes aliyorum su an" diyemedim "evet" dedim. Bence bunlar da tansiyon ve nabzi etkiliyor.

Benimde doktor kontrollerinde yuksek cikiyor, ama evde hep dusuk.
Bende zaten alisveris bagimliligi vardi ama hamile kalali sadece bebege odakli alisverislerim, disari cikinca elim bos dönemiyorum maalesef

ay burdan alıntı yaptım ama biz seninle konuşmuştuk değil mi coraspin iğne bırakma mevzusunu. ben zaten 34. haftada kestim coraspini. doktorum da doğumdan 2 gün önce iğneyi bırakıyoruz dedi. yani benim yatışım cmt sabah 7 en son perşembe akşamı 9da yapacakmışım iğneyi.

Ben de dun yeni bir doktora gittim, dedim suyum falan patlarsa ilacla hapi kesemeden ne yapayim diye danistim.
O da "eskiden cok erken biraktiriyorduk ama igne zaten 8 saat sonra etkisiz kaliyor, coraspini 1 gun once biraksan bile olur kafana takma"dedi.
"Ohh dedim her an firtlatabilirim o zAman
"Kan takviyesi lazim olabilir o yuzden arastirma hastanesine gel oyle bir durum olursa" dedi. Simdi dogum yerim bile belli degil yani ama egitim arastirma yuruyerek 6 dakika, onun verdigi bir rahatlama var.
gazamiz mubarek ola, hapsiz ignesiz kucaklarimiz bebek dolu da mesajlastugimiz gunler gelir insallah.
Detaylari yaz lutfen dogumdan sonra

Reactions: GCA
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…