- 14 Ocak 2015
- 567
- 1.333
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.141
canim drum bana kordon dolanmasi oldugunu soylerken cok evhamli oldugum icin eger suyun azalsaydi plesantan yaslansaydi bunlari soylemezdim cunku bunlar benim takip edecegim seyler demisti yani ben onemli bisey olmadigini düşünmüştüm o an amahamilelikte herseyin tedavisi istirahat... o yuzden bol bol dinlen canimKizlar dun drdaydik. Bebegim saglikliymis cok sukur ama plasenta yaslanmasi baslamis dedi. Su an icin bi problem teskil etmiyor dedi doktor ama ben yinede cok endiseliyorum. Plasenta yaslanmasi hakkinda bilgisi olan var mi? Korkmali miyim?
Ben de dün başka bi özele gittim sağolsunlar 3 tl indirim yaptılar, 27 tl ödedim. Dünden beri içim acıyı o paraya o kadar dandik bi alet ki sanırsın atla deve yaptıklaRı işlem. Ne saçmalık3tane özele gittim hiç nts ödemedim ilginç ödendiğini dahi duymadım çevremden arkadaşlarımdan fln..
Nst ye para alındığınıda yeni öğrendim çok şaşırdım. İlk kızımda acıbademe gitmiştim hiç vermedim. Bunda da bi kez girdim daha onda da devlet hastanesiydi yine vermedim. Ama şimdi devam ettiğim hastanede de ücretliymiş.Memorialda da 15 gun kontrol suresi.
Yalniz nst cok pahali memorialda. Sizin gittiklerinizde ne kadar ozellikle atasehir umraniye tarafindaki hst.lerde?
ben de eski tecrübeli ebeler doğum esnasında masajla vs döndürüyorlar diye duymuştum ama aslı var mıdır bilemiyorum. inş hepimiz kolaylıkla sağlıkla alırız kucağımıza evlatlarımızı.
Canim doğrudur benim annem en kucugumuzu evde doğurmuş doğum sırasında hem dondermisler hemde kordon boynuna iki defa dolanmis duzeltmisler sorunsuz doğmuş çok şükür yani çokta takmamak gerekli diye düşünüyorum düşün sene 89 bunu yapanda baş Hemşire bizim komşuydu o yani
Çok tsk ederim haber verdiğin için 101 küvet kaçırdığim için üzülmstum dışarı ya göre baya uygun du fiyatslm kizlar dun dr kontrolumuz vardi... cok yazmaya calistim ama tlfumun azizligine ugradigim icin yazamadimRabbime sukurler olsun ki bebegim kordonunu cikarmis ama hala elinde tutuyormus darisi basina Beyaz Patik englishhome dan battaniye alacak arkadaslar benim aldiklarimin 30 derecede agzi yuzu bi yana kaydi haftaya a101 e kuvet vs emzirme sutyeni nuk biberon temizleyicisi alez geliyor kacirip uzulenlere duyurulur.... ayrica ctesi 2300 cikan kizim dun 2200 çıktı rejim mi yapiyor nedir bilemedim ki... dr lar farkliydi sanirim ultrasondan kaynakli bisey
Bnde oduorum canm 30 lira :/3tane özele gittim hiç nts ödemedim ilginç ödendiğini dahi duymadım çevremden arkadaşlarımdan fln..
Biz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
Canim kaynatma isini bilmiyorum ama sterilizator kullanisli oluyor, mikrodalgada 1-2 dakikada halloluyorkizlar biberon ve emzikleri sterilize ettinizmi ? ( 5 dk kaynar suda kaynatiyoruz demi) hastene cantasina atcamda erkenmiki?
Yarın son izne ayrılıyorum ama saatler geçmiyor artık :)Hala çalışmaya devam eden annelere büyük saygı duyuyorum. Benim evde bile oturduğum yerden kalkacak halim olmuyor. Bi de alışık olmayınca evde oturmaya iyice miskinleşiyor heralde insan
Benimde doktor kontrollerinde yuksek cikiyor, ama evde hep dusuk.Günaydın kızlar,
Doktora gidince benim gibi tansiyonu yükselen var mı ?
Eskiden çok rahattım , 10-7 çıkıyordu hep doktor kontrollerinde.
Tansiyon aletini görünce şimdi kalbim güm güm atmaya başlıyor,yüksek çıkmıyor aslında ama kendimi kontrol edemiyorum.
Devlet hastanesinde bir de tansiyon ve kilo için sıra bekliyorum , içeri girene kadar yaşadığım çarpıntı da bonusu :)
Garip garip huylar geliştirdim.Eve gelince de hiçbir şey yok,gayet sakinim hep ve düşük tansiyonum.
@kukla_ipi
Seninle ikimiz alışveriş bağımlısıyız bence
Ben de almayacağım artık deyip sürekli bir şeyler almaya devam ediyorum.Kendim de inanmıyorum artık kendi almayacağım lafıma :) Hele o kargo gelince benden mutlusu olmuyor :) Alasım varEşim de sen şimdiden böyleysen , bebek doğunca kimbilir neler alacaksın diyor.
ay burdan alıntı yaptım amaBeyaz Patik ,
Benim de normalde tansiyonum 8-5.
Gebelikte en fazla 10-6 cikiyor evde her gece olcuyorum ama kontrolde 12-8in altini gormedim saka gibi.
Ilk 3 ay ultrason sedyesine cikinca bagirsaklarim oterdi heyecandan, her kalkisimda bir goz atardim yaptim mi diye.
Simdi de heyecandan cisim geliyor, dr aletle karnima bastirinca alttan fiskiye gibi akacak saniyorum.
Kilo da etkiledi beni, sedyeye dun cikip sirt ustu yatinca kopek gibi nefes nefese kaldim. Dr da "heyecanlandiniz mi?" Dedi, "yok totomdan nefes aliyorum su an" diyemedim "evet" dedim. Bence bunlar da tansiyon ve nabzi etkiliyor.
İste bende erken diye düsündüm, ama burdakilerin acelesini anlayamadim. Gitmiycem zatenama senin daha erken canım. 36 37 haftalara kadar değişir pozisyon diyorlar.
Ben de dun yeni bir doktora gittim, dedim suyum falan patlarsa ilacla hapi kesemeden ne yapayim diye danistim.ay burdan alıntı yaptım amabiz seninle konuşmuştuk değil mi coraspin iğne bırakma mevzusunu. ben zaten 34. haftada kestim coraspini. doktorum da doğumdan 2 gün önce iğneyi bırakıyoruz dedi. yani benim yatışım cmt sabah 7 en son perşembe akşamı 9da yapacakmışım iğneyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?