2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Tatlim gözün aydin

çık hıyıcınlııııı valla benimki erkenden bıraktırdı şu son haftayı da atlatırsam çok sevinicem tabiki yazarım yaa bütün deneyimi paylaşmak lazım ama iğneden hemen kurtulamıyoruzz. en azından ben. doğumdan sonra 21 gün daha kullanacakmışım

a 101 in sitesine girdim baktım ama gelecek ürünlerde dediklerin yok

Kızlar ya kafayı yiycem ben
Benim bu kaşıntı geçmedi doktor ilaclardandir dedi hepsini kesti ama kaşıntı geçmedi geceleri beni çıldırtiyor.gece 11 e kadar gayet rahatım sıkıntı yok ama o saat gelince kafayı yiyorum. Hamileligimin 6ayi her gece duş alarak geçti. Ilk zamanlar sicaklardan dustaydim son iki aydır kaşıntıdan. Karacigere baktı sorun yok
Vücut genişlemesindende değil her gece yaglaniyorum.yediklerim diycem hergün yediğim bişey yok yoğurt harici.ayyy bilmiyorum napcam ben

Bide yogurdu kesip bak istersen

Kizlar dun drdaydik. Bebegim saglikliymis cok sukur ama plasenta yaslanmasi baslamis dedi. Su an icin bi problem teskil etmiyor dedi doktor ama ben yinede cok endiseliyorum. Plasenta yaslanmasi hakkinda bilgisi olan var mi? Korkmali miyim?
Merhaba
İlk bebeğimde banada 35. Haftada aynı şeyi söyledi dr
Hatta suyunda azalıyor
Sezeryana alabilirim seni dedi
Sürekli sezeryana yönlendiriyordu zaten nedense
Sonra başka bir dr gittim hüngür hüngür
Oda şu anki drum hatta
Dediki
"Plasentanın ömrü 9 aydır zaten
Ve şu anda eskimesi gayet normal
Çünkü son aydasın" ve drum değiştirdim son ayda
Sonuç 39+5 te normal doğumla sağlıklı bir doğum yaptım:)
Sana önerim bir dra daha görün canım

Hala çalışmaya devam eden annelere büyük saygı duyuyorum. Benim evde bile oturduğum yerden kalkacak halim olmuyor. Bi de alışık olmayınca evde oturmaya iyice miskinleşiyor heralde insan
cumartesi 36. haftama giriyorum hala çalışıyorum gerçekten çok çok zor iyice ağırlaştım hareket edemiyorum haftaya son

Hacisakirin granul sabunu az kalsin makinami bozuyordu gecen annem dediydi bebege aldiklarini yikamis makinaya biseyler oldu sular geri geliyo dedi icini acmislar bu granul sabun katilasmis hortumu tikamis...demislerki deterjan kismina koymayin icine atin direk die...bugun bende oyle yaptim bir kopurdu bir kopurdu makina yikamayi birakmis suyunu bosalttim kopuklerini temizledim kac defa sadece durulama yaptirdim.. icinde katilasmis bu sefer sanirim sivi deterjan alicam yazik olucak makinaya yaw okadar para verip yeni aldim 5 liralik deterjan 2000 liralik makinayi perte cikarcakti...

Dun bizde kontroldeydik kuzumla yaklaşık iki hafta önde çıktı gelişimi 2650gr. Olmuş minnoş. Şekerden dolayı olabilir dedi onun dışında başka Bi.sıkıntı yokmuş ama hareketlerini takip et yinede dedi. Endokrin dr.da diyete uymuyorsun galiba deyince arada bir kaçamak oluyo dedim ama artık dikkat etmeye başlasam iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…