- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.161
Tatlim gözün aydinslm kizlar dun dr kontrolumuz vardi... cok yazmaya calistim ama tlfumun azizligine ugradigim icin yazamadimRabbime sukurler olsun ki bebegim kordonunu cikarmis ama hala elinde tutuyormus darisi basina @Beyaz Patik englishhome dan battaniye alacak arkadaslar benim aldiklarimin 30 derecede agzi yuzu bi yana kaydi haftaya a101 e kuvet vs emzirme sutyeni nuk biberon temizleyicisi alez geliyor kacirip uzulenlere duyurulur.... ayrica ctesi 2300 cikan kizim dun 2200 çıktı rejim mi yapiyor nedir bilemedim ki... dr lar farkliydi sanirim ultrasondan kaynakli bisey
kolay gelsin canım hayırlı haberler..Günaydın yarın çatı muayenem var
çık hıyıcınlıııııBen de dun yeni bir doktora gittim, dedim suyum falan patlarsa ilacla hapi kesemeden ne yapayim diye danistim.
O da "eskiden cok erken biraktiriyorduk ama igne zaten 8 saat sonra etkisiz kaliyor, coraspini 1 gun once biraksan bile olur kafana takma"dedi.
"Ohh dedim her an firtlatabilirim o zAman
"Kan takviyesi lazim olabilir o yuzden arastirma hastanesine gel oyle bir durum olursa" dedi. Simdi dogum yerim bile belli degil yaniama egitim arastirma yuruyerek 6 dakika, onun verdigi bir rahatlama var.
gazamiz mubarek ola, hapsiz ignesiz kucaklarimiz bebek dolu da mesajlastugimiz gunler gelir insallah.
Detaylari yaz lutfen dogumdan sonra
Normal gozukuyor suan ama cati muayenesi yapilmadi daha. 29.haftadan beri basasagi bebek.Donuk pudra senin normal mi olacak?
Baya az kalmış.
Tatlidan uzak dur bol bol c vitamini al ve kusasiyabkadar SU icKızlar idraryolu enfeksiyonu kaptim çok fazla akintim vardı antibiyotik verdi doktor enfeksiyon var diye kullanmaya başladım uc dört gundur ama bugün aşırı yanmam var oturamiyorum bile
tesekkurler canim moral olduTatlim gözün aydin
slm kizlar dun dr kontrolumuz vardi... cok yazmaya calistim ama tlfumun azizligine ugradigim icin yazamadimRabbime sukurler olsun ki bebegim kordonunu cikarmis ama hala elinde tutuyormus darisi basina @Beyaz Patik englishhome dan battaniye alacak arkadaslar benim aldiklarimin 30 derecede agzi yuzu bi yana kaydi haftaya a101 e kuvet vs emzirme sutyeni nuk biberon temizleyicisi alez geliyor kacirip uzulenlere duyurulur.... ayrica ctesi 2300 cikan kizim dun 2200 çıktı rejim mi yapiyor nedir bilemedim ki... dr lar farkliydi sanirim ultrasondan kaynakli bisey
Aynen gecmis donememi bakti acaba tarihini yazsaydin bari 15-22 ekim kampanyasinda yok maalesefa 101 in sitesine girdim baktım ama gelecek ürünlerde dediklerin yok
Bide yogurdu kesip bak istersenKızlar ya kafayı yiycem ben
Benim bu kaşıntı geçmedi doktor ilaclardandir dedi hepsini kesti ama kaşıntı geçmedi geceleri beni çıldırtiyor.gece 11 e kadar gayet rahatım sıkıntı yok ama o saat gelince kafayı yiyorum. Hamileligimin 6ayi her gece duş alarak geçti. Ilk zamanlar sicaklardan dustaydim son iki aydır kaşıntıdan. Karacigere baktı sorun yok
Vücut genişlemesindende değil her gece yaglaniyorum.yediklerim diycem hergün yediğim bişey yok yoğurt harici.ayyy bilmiyorum napcam ben
MerhabaKizlar dun drdaydik. Bebegim saglikliymis cok sukur ama plasenta yaslanmasi baslamis dedi. Su an icin bi problem teskil etmiyor dedi doktor ama ben yinede cok endiseliyorum. Plasenta yaslanmasi hakkinda bilgisi olan var mi? Korkmali miyim?
evet gördüm saol22 ekim haftasının kampanyası sanırım A101
cumartesi 36. haftama giriyorum hala çalışıyorum gerçekten çok çok zor iyice ağırlaştım hareket edemiyorum haftaya sonHala çalışmaya devam eden annelere büyük saygı duyuyorum. Benim evde bile oturduğum yerden kalkacak halim olmuyor. Bi de alışık olmayınca evde oturmaya iyice miskinleşiyor heralde insan
yok yok doğru söylüyor araatma motoruna direk tarih olarak yaz çıkıyorAynen gecmis donememi bakti acaba tarihini yazsaydin bari 15-22 ekim kampanyasinda yok maalesef
Ama hangi tarihyok yok doğru söylüyor araatma motoruna direk tarih olarak yaz çıkıyor
22 ekimAma hangi tarih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?