- 15 Haziran 2014
- 1.908
- 1.200
- 53
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.181
Hacisakirin granul sabunu az kalsin makinami bozuyordu gecen annem dediydi bebege aldiklarini yikamis makinaya biseyler oldu sular geri geliyo dedi icini acmislar bu granul sabun katilasmis hortumu tikamis...demislerki deterjan kismina koymayin icine atin direk die...bugun bende oyle yaptim bir kopurdu bir kopurdu makina yikamayi birakmis suyunu bosalttim kopuklerini temizledim kac defa sadece durulama yaptirdim.. icinde katilasmis bu sefer sanirim sivi deterjan alicam yazik olucak makinaya yaw okadar para verip yeni aldim 5 liralik deterjan 2000 liralik makinayi perte cikarcakti...
Buldum inceledimyok yok doğru söylüyor araatma motoruna direk tarih olarak yaz çıkıyor
Ne bilim cok geldi heraldeçokmu attın deterjan ?
Kolay gelsin. Doğum tarihlerimiz aynı, ben bi süredir gitmiyorum işe. Geçen hafta perşembe mecburen gittim, pek de bişey yapmadım ama o bile çok zor geldi.cumartesi 36. haftama giriyorum hala çalışıyorum gerçekten çok çok zor iyice ağırlaştım hareket edemiyorum haftaya son
Hacisakirin granul sabunu az kalsin makinami bozuyordu gecen annem dediydi bebege aldiklarini yikamis makinaya biseyler oldu sular geri geliyo dedi icini acmislar bu granul sabun katilasmis hortumu tikamis...demislerki deterjan kismina koymayin icine atin direk die...bugun bende oyle yaptim bir kopurdu bir kopurdu makina yikamayi birakmis suyunu bosalttim kopuklerini temizledim kac defa sadece durulama yaptirdim.. icinde katilasmis bu sefer sanirim sivi deterjan alicam yazik olucak makinaya yaw okadar para verip yeni aldim 5 liralik deterjan 2000 liralik makinayi perte cikarcakti...
cumartesi 36. haftama giriyorum hala çalışıyorum gerçekten çok çok zor iyice ağırlaştım hareket edemiyorum haftaya son
Cnm bu hacisakirin hem matik hem el yikamaso var. Seninki matik miydi bende kullaniyorum / kullandim matik olani onceden kaynar suda erit ve yumusatici yerine (varsa eger beyaz temiźlik sirkesi) yoksa normal sirke koy. Ve cok fazla ilac koyma gerci bu deneyimden sonra hic kullanmazsin sanirim ama. En kotu suya bastirmada kullanirsin. Gecmis olsunHacisakirin granul sabunu az kalsin makinami bozuyordu gecen annem dediydi bebege aldiklarini yikamis makinaya biseyler oldu sular geri geliyo dedi icini acmislar bu granul sabun katilasmis hortumu tikamis...demislerki deterjan kismina koymayin icine atin direk die...bugun bende oyle yaptim bir kopurdu bir kopurdu makina yikamayi birakmis suyunu bosalttim kopuklerini temizledim kac defa sadece durulama yaptirdim.. icinde katilasmis bu sefer sanirim sivi deterjan alicam yazik olucak makinaya yaw okadar para verip yeni aldim 5 liralik deterjan 2000 liralik makinayi perte cikarcakti...
Zorlanmiyorsan git cnm sonra bebeginle daha cok vakit gecirirsinCogunuz ayrilmissiniz isten kizlar ya ben mi abartiyorum calismayi acaba. 36. Haaftama girdim. 2 hafta daha calisicam sezeryan tarihime 1 hafta kala ayrilmis olcam. Sizleri duyunca ayrilsammi acaba dedim☺esimle de ayni okuldayiz. Suyum felan gelirse onun sinifina kosarim hemen. Gecen biraz halsizdim. Gitmesemmi okula dedim. Evde kalinca aklim sende kaliyo. Okulda gozumun onunde ol bisver diyo☺☺ole gidiyoruz bakalim hala
Cogunuz ayrilmissiniz isten kizlar ya ben mi abartiyorum calismayi acaba. 36. Haaftama girdim. 2 hafta daha calisicam sezeryan tarihime 1 hafta kala ayrilmis olcam. Sizleri duyunca ayrilsammi acaba dedim☺esimle de ayni okuldayiz. Suyum felan gelirse onun sinifina kosarim hemen. Gecen biraz halsizdim. Gitmesemmi okula dedim. Evde kalinca aklim sende kaliyo. Okulda gozumun onunde ol bisver diyo☺☺ole gidiyoruz bakalim hala
Evet sirf o yuzden zaten. Cunku ikimizin de ailesi sehir disinda oturuyo. Bakacak kimsemizyo k. Esimle ben sabahci oglenci olup bakicaz. Ne kadar calisirsam kardir diyorum. Asiri zorlanmamda yok acikcasi. Tabiki yoruluyorum ama cok agirlasmadim canimZorlanmiyorsan git cnm sonra bebeginle daha cok vakit gecirirsin
Ayyt ins gonlune gore olur canim. Ben yine yarim gun gidiyorum. Senin daha zordur tabi. Ama olsun bebislerimiz icin deger.cnm bende çalışıyorum. özel sektördeyim. doğum izni sonrası ücretsi izin fln çok zor bizde o yüzden son güne kadar gideceğim inşallah. doğumda şimdilik normal gibi ama çatı muayenesi fln olmadan kesinleşmez sanıyorum. benimde hayalım izne çıkıp evde 1 hafta dinlenip öyle doğum yapmak :)
bu dalan toz sabun benim hastane çıkışının battaniyesinin rengini bozmuş
Kızlar idraryolu enfeksiyonu kaptim çok fazla akintim vardı antibiyotik verdi doktor enfeksiyon var diye kullanmaya başladım uc dört gundur ama bugün aşırı yanmam var oturamiyorum bile
aramızda bir gün varaynı kaderi paylaşıyoruz cnm. haftaya cuma son gideceğim inşallah artık gün değil saat sayıyorum resmen çok zor ya
Bana da dedi. Haftaya tekrar bakacak, 36 hafta bitince alabiliriz dedi.Kizlar dun drdaydik. Bebegim saglikliymis cok sukur ama plasenta yaslanmasi baslamis dedi. Su an icin bi problem teskil etmiyor dedi doktor ama ben yinede cok endiseliyorum. Plasenta yaslanmasi hakkinda bilgisi olan var mi? Korkmali miyim?
Allah yardimcin olsun cnmEvet sirf o yuzden zaten. Cunku ikimizin de ailesi sehir disinda oturuyo. Bakacak kimsemizyo k. Esimle ben sabahci oglenci olup bakicaz. Ne kadar calisirsam kardir diyorum. Asiri zorlanmamda yok acikcasi. Tabiki yoruluyorum ama cok agirlasmadim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?