2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

çokmu attın deterjan ?

cumartesi 36. haftama giriyorum hala çalışıyorum gerçekten çok çok zor iyice ağırlaştım hareket edemiyorum haftaya son
Kolay gelsin. Doğum tarihlerimiz aynı, ben bi süredir gitmiyorum işe. Geçen hafta perşembe mecburen gittim, pek de bişey yapmadım ama o bile çok zor geldi.

Cnm bi arkadaşım kaynar suya grnul sabunu döküp eritip o şekilde makinanın deterjan gözüne koyuyırmuş. yoksa bebeğin kıyafetleri 30 derecede yıkandığı için erime yapmıypmuş makina bozuluyomuş. benm dediğimi yap bide

Cnm bu hacisakirin hem matik hem el yikamaso var. Seninki matik miydi bende kullaniyorum / kullandim matik olani onceden kaynar suda erit ve yumusatici yerine (varsa eger beyaz temiźlik sirkesi) yoksa normal sirke koy. Ve cok fazla ilac koyma gerci bu deneyimden sonra hic kullanmazsin sanirim ama. En kotu suya bastirmada kullanirsin. Gecmis olsun

Cogunuz ayrilmissiniz isten kizlar ya ben mi abartiyorum calismayi acaba. 36. Haaftama girdim. 2 hafta daha calisicam sezeryan tarihime 1 hafta kala ayrilmis olcam. Sizleri duyunca ayrilsammi acaba dedim☺esimle de ayni okuldayiz. Suyum felan gelirse onun sinifina kosarim hemen. Gecen biraz halsizdim. Gitmesemmi okula dedim. Evde kalinca aklim sende kaliyo. Okulda gozumun onunde ol bisver diyo☺☺ole gidiyoruz bakalim hala

Zorlanmiyorsan git cnm sonra bebeginle daha cok vakit gecirirsin

cnm bende çalışıyorum. özel sektördeyim. doğum izni sonrası ücretsi izin fln çok zor bizde o yüzden son güne kadar gideceğim inşallah. doğumda şimdilik normal gibi ama çatı muayenesi fln olmadan kesinleşmez sanıyorum. benimde hayalım izne çıkıp evde 1 hafta dinlenip öyle doğum yapmak :)

Zorlanmiyorsan git cnm sonra bebeginle daha cok vakit gecirirsin
Evet sirf o yuzden zaten. Cunku ikimizin de ailesi sehir disinda oturuyo. Bakacak kimsemizyo k. Esimle ben sabahci oglenci olup bakicaz. Ne kadar calisirsam kardir diyorum. Asiri zorlanmamda yok acikcasi. Tabiki yoruluyorum ama cok agirlasmadim canim

Ayyt ins gonlune gore olur canim. Ben yine yarim gun gidiyorum. Senin daha zordur tabi. Ama olsun bebislerimiz icin deger.

Reactions: GCA
Kızlar idraryolu enfeksiyonu kaptim çok fazla akintim vardı antibiyotik verdi doktor enfeksiyon var diye kullanmaya başladım uc dört gundur ama bugün aşırı yanmam var oturamiyorum bile

Çok geçmiş olsun canım... Belki senin derdinin ilacı antibiyotik değildir. Yıllar yıllar önce benim başıma geldiği bir seferinde idrar kültürü yapmış ve uygun ilaçlara bakmışlardı. Bana yarayan tek ilacın anitobiyotik değil bir antiseptik olduğu ortaya çıkmıştı bunun sonucunda (piyeloseptyl)... Hamilelikte tatile çıkmadan önce doktoruma "acil durumda ne yapayım, piyeloseptyl kullanabilir miyim?" diye sordum, bana eskiden piyeloseptyl veriyorduk şimdi monurol saşe veriyoruz dedi. Acil bişii olursa diye evde bi paket bulunduruyorum, ama çok şükür normalde zırt pırt enfeksiyon kapan ben şu ana kadar bir ihtiyaç hissetmedim.

Bence sen de ilacın işe yaramadıysa hemen doktorunla görüşüp alternatif bir yol denemeyi talep et... (Bu arada maydonoz suyu iyi gelir idrar söktürür derler, ama aşırı maydonoz tüketimini hamilelere önermiyorlar. Bu yüzden bence bunu deneme)

aynı kaderi paylaşıyoruz cnm. haftaya cuma son gideceğim inşallah artık gün değil saat sayıyorum resmen çok zor ya
aramızda bir gün var bakalım hangimizinki önce gelicek?
sabretmekten başka çare yok hepsi doğumdan sonra bebekle fazla vakit geçirmek için sonrası artık Allah kerim...
bende pazarları saymasam şu kadar kaldı die gün sayıyorum haftanın 6 günü 6:30 kalk akşam 19:30 evde ol çokkkkkk zorrr

Reactions: GCA
Kizlar dun drdaydik. Bebegim saglikliymis cok sukur ama plasenta yaslanmasi baslamis dedi. Su an icin bi problem teskil etmiyor dedi doktor ama ben yinede cok endiseliyorum. Plasenta yaslanmasi hakkinda bilgisi olan var mi? Korkmali miyim?
Bana da dedi. Haftaya tekrar bakacak, 36 hafta bitince alabiliriz dedi.

Hacişakir granül sabun 30 derecede erimiyor diye duyduğum için ben de Dalin sıvı deterjan almıştım canım. Ama gördüğüm kadarıyla Dalan Roxy 30 derecede eriyormuş bir de kullanınca yumuşatıcıya da gerek kalmıyormuş.

Evet sirf o yuzden zaten. Cunku ikimizin de ailesi sehir disinda oturuyo. Bakacak kimsemizyo k. Esimle ben sabahci oglenci olup bakicaz. Ne kadar calisirsam kardir diyorum. Asiri zorlanmamda yok acikcasi. Tabiki yoruluyorum ama cok agirlasmadim canim
Allah yardimcin olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…